• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
لینک گل مسی رو گذاشتم تو امضام.

واقعا عالی بود! فوق العاده بود!

هر چند به پای گل مارادونا نمیرسه، چون مارادونا اون رو تو یک چهارم نهایی جام جهانی تو یه کشور غریبه زد. تو اون مرحله از جام جهانی بازیکن باید اعتماد به نفش فوق العاده ای داشته باشه و مارادونا داشت.
در عوض مسی تو نئو کمپ و جلوی هوادارای خودی و تو جام حذفی اسپانیا گل رو زد... به هر حال مهم نیست.

مطمئن باشید مسی بزودی جای رونالدینیو رو تو قلب بارسایی ها از آن خودش میکنه.
امروز اخبار ورزشی گل مارادونا و گل مسی رو پشت سر هم نشون داد.پسر انگار سیبی بود که از وسط نصف شده باشه.دقیقا هر دو گل مثل هم بود.محل استارت بازیکن،نحوه دریبل زدن،نحوه حرکت،تعداد بازیکنهای دریبل زده شده.حتی هر دو نفرشون دروازه بان رو از راست دریبل زدند.واقعا استثنایی و تعجب انگیز بود.:blink: :eek: :lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
لینک گل مسی رو گذاشتم تو امضام.

واقعا عالی بود! فوق العاده بود!

هر چند به پای گل مارادونا نمیرسه، چون مارادونا اون رو تو یک چهارم نهایی جام جهانی تو یه کشور غریبه زد. تو اون مرحله از جام جهانی بازیکن باید اعتماد به نفش فوق العاده ای داشته باشه و مارادونا داشت.
در عوض مسی تو نئو کمپ و جلوی هوادارای خودی و تو جام حذفی اسپانیا گل رو زد... به هر حال مهم نیست.

مطمئن باشید مسی بزودی جای رونالدینیو رو تو قلب بارسایی ها از آن خودش میکنه.
خیلی ممنونم عزیز جان .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کم کم طرفدارهاش زیاد میشن اگه خوب کار کنه .
عزیزم سر می زنم بهت .
چند سالته شما ؟؟؟؟؟؟/

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ليونل مسى، نابغه آرژانتينى بارسلونا در ديدار جام حذفى اسپانيا گلى به ثمر رساند كه يادآور شاهكار ديگو مارادونا در بازى جام جهانى ۱۹۸۶ برابر انگلستان بود. مسى توپ را از نيمه زمين بارسلونا گرفت و با دريبل بازيكنان ختافه توپ را درون دروازه جا داد. بارسا با هنرنمايى اين بازيكن ۱۹ ساله ۵-۲ پيروز شد. ۲۱ سال پيش مارادوناى افسانه اى يكى پس از ديگرى مدافعان انگليسى را جا گذاشت و آن گل خاطره انگيز را به ثمر رساند. عجيب نبود كه در پايان بازى خبرنگاران از ليونل مسى خواستند اين ۲ گل را با هم مقايسه كند اما مسى بيشتر نگران سلامتى ديگو مارادونا بود كه در بيمارستان بسترى شده، او گفت: ديگو هميشه من را حمايت كرده و اميدوارم هر چه زودتر حالش خوب شود. تمام آرژانتين مى خواهند مارادونا بازگردد چرا كه ما دلمان براى او تنگ شده. مسى ادامه داد: درباره آن گل بايد بگويم كه فضا را ديدم و حركت كردم كارى كه هميشه مى كنم. ساموئل اتوئو در كنارم بود. شرايط خوبى براى حركت «يك - دو» بود اما با توجه به اين كه ۲ مدافع نزديك بودند خودم دست به كار شدم. گل مسى عنوان اصلى روزنامه هاى اسپانيايى و آرژانتينى بود و با گل مارادونا مقايسه شده بود. عنوان اصلى روزنامه اسپورت در كاتالان اين بود: مسى، يك ابر ستاره.
ماركا نوشت: مسى دونا! .Messidona
فرانك رايكارد هم گل نابغه تيمش را «اثر هنرى» دانست.
اظهار نظر برند شوستر، سرمربى ختافه كه از او به عنوان سرمربى آينده رئال مادريد ياد مى كنند جالب بود: نمى توانم مانند يك تماشاگر به اين گل نگاه كنم. ما بايد مسى را پيش از رسيدن به محوطه جريمه حتى اگر پيامدش يك كارت زرد بود، متوقف مى كرديم نبايد اين اندازه سخاوتمند بود!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
چند سالته شما ؟؟؟؟؟؟/
23 . چطور مگه؟!
187.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ليونل مسى، نابغه آرژانتينى بارسلونا در ديدار جام حذفى اسپانيا گلى به ثمر رساند كه يادآور شاهكار ديگو مارادونا در بازى جام جهانى ۱۹۸۶ برابر انگلستان بود. مسى توپ را از نيمه زمين بارسلونا گرفت و با دريبل بازيكنان ختافه توپ را درون دروازه جا داد. بارسا با هنرنمايى اين بازيكن ۱۹ ساله ۵-۲ پيروز شد. ۲۱ سال پيش مارادوناى افسانه اى يكى پس از ديگرى مدافعان انگليسى را جا گذاشت و آن گل خاطره انگيز را به ثمر رساند. عجيب نبود كه در پايان بازى خبرنگاران از ليونل مسى خواستند اين ۲ گل را با هم مقايسه كند اما مسى بيشتر نگران سلامتى ديگو مارادونا بود كه در بيمارستان بسترى شده، او گفت: ديگو هميشه من را حمايت كرده و اميدوارم هر چه زودتر حالش خوب شود. تمام آرژانتين مى خواهند مارادونا بازگردد چرا كه ما دلمان براى او تنگ شده. مسى ادامه داد: درباره آن گل بايد بگويم كه فضا را ديدم و حركت كردم كارى كه هميشه مى كنم. ساموئل اتوئو در كنارم بود. شرايط خوبى براى حركت «يك - دو» بود اما با توجه به اين كه ۲ مدافع نزديك بودند خودم دست به كار شدم. گل مسى عنوان اصلى روزنامه هاى اسپانيايى و آرژانتينى بود و با گل مارادونا مقايسه شده بود. عنوان اصلى روزنامه اسپورت در كاتالان اين بود: مسى، يك ابر ستاره.
ماركا نوشت: مسى دونا! .Messidona
فرانك رايكارد هم گل نابغه تيمش را «اثر هنرى» دانست.
اظهار نظر برند شوستر، سرمربى ختافه كه از او به عنوان سرمربى آينده رئال مادريد ياد مى كنند جالب بود: نمى توانم مانند يك تماشاگر به اين گل نگاه كنم. ما بايد مسى را پيش از رسيدن به محوطه جريمه حتى اگر پيامدش يك كارت زرد بود، متوقف مى كرديم نبايد اين اندازه سخاوتمند بود!
ممنون عزیزم .
منم پست شما رو ستایش می کنم .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بارسلونا، صدرنشين كنونى رقابت هاى لاليگاى اسپانيا، برنامه هايش را براى خريد بازيكنان فصل آينده اش آغاز كرد.
نيكولا زيگيچ در فصل ۲۰۰۸ - ۲۰۰۷ رقابت هاى لاليگا در كنار رونالدينيو و ديگر ياران او بازى خواهد كرد.
به نوشته رسانه هاى اسپانيا، مهاجم كنونى ريسينگ سانتاندر كه در ابتداى فصل جارى از ستاره سرخ بلگراد راهى سانتاندر شده بود، تنها پس از يك فصل بازى در اين تيم راهى بارسلون شد.
اين بازيكن صربستانى براى خو گرفتن با محيط جديد در اسپانيا به زمان زيادى نياز نداشت و پس از مدت كوتاهى يكى از بازيكنان اصلى ميگل آنخل پرتوگال، سرمربى سانتاندر شد.
او با ۹ گل زده در ۲۶ بازى لاليگا، بهترين مهاجم ريسينگ در فصل جارى بود.
اين مهاجم ۰۲/۲ مترى كه ۱۸ بار براى تيم ملى كشورش هم بازى كرده است، در ازاى ۱۲ ميليون يورو راهى بارسلونا خواهد شد.
قرارداد او با ريسينگ تا سال ۲۰۱۰ اعتبار داشت. اين تيم كه فصل گذشته با سقوط به رقابت هاى دسته دوم لاليگا تنها يك امتياز فاصله داشت، اكنون در ميان شگفتى همگان در مكان هفتم جدول جاى گرفته است.
هدف اين تيم براى فصل آينده حضور در رقابت هاى اروپايى است، البته بدون نيكولا زيگيچ.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بارسلونا، صدرنشين كنونى رقابت هاى لاليگاى اسپانيا، برنامه هايش را براى خريد بازيكنان فصل آينده اش آغاز كرد.
نيكولا زيگيچ در فصل ۲۰۰۸ - ۲۰۰۷ رقابت هاى لاليگا در كنار رونالدينيو و ديگر ياران او بازى خواهد كرد.
به نوشته رسانه هاى اسپانيا، مهاجم كنونى ريسينگ سانتاندر كه در ابتداى فصل جارى از ستاره سرخ بلگراد راهى سانتاندر شده بود، تنها پس از يك فصل بازى در اين تيم راهى بارسلون شد.
اين بازيكن صربستانى براى خو گرفتن با محيط جديد در اسپانيا به زمان زيادى نياز نداشت و پس از مدت كوتاهى يكى از بازيكنان اصلى ميگل آنخل پرتوگال، سرمربى سانتاندر شد.
او با ۹ گل زده در ۲۶ بازى لاليگا، بهترين مهاجم ريسينگ در فصل جارى بود.
اين مهاجم ۰۲/۲ مترى كه ۱۸ بار براى تيم ملى كشورش هم بازى كرده است، در ازاى ۱۲ ميليون يورو راهى بارسلونا خواهد شد.
قرارداد او با ريسينگ تا سال ۲۰۱۰ اعتبار داشت. اين تيم كه فصل گذشته با سقوط به رقابت هاى دسته دوم لاليگا تنها يك امتياز فاصله داشت، اكنون در ميان شگفتى همگان در مكان هفتم جدول جاى گرفته است.
هدف اين تيم براى فصل آينده حضور در رقابت هاى اروپايى است، البته بدون نيكولا زيگيچ.
بازم ممنون از خبرت /

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امروز اخبار ورزشی گل مارادونا و گل مسی رو پشت سر هم نشون داد.پسر انگار سیبی بود که از وسط نصف شده باشه.دقیقا هر دو گل مثل هم بود.محل استارت بازیکن،نحوه دریبل زدن،نحوه حرکت،تعداد بازیکنهای دریبل زده شده.حتی هر دو نفرشون دروازه بان رو از راست دریبل زدند.واقعا استثنایی و تعجب انگیز بود.:blink: :eek: :lol:

واقعا شباهت عجیب این دو گل یه اتفاق نادر بود.
دو تا آرژانتینی، هر دو بهترین بازیکن نسل خودشون از آرژانتین. هر دو ریز نقش. هر دو تکنیکی....

از طرفی شباهت مسیری که هر دو شون طی کردن، تعداد بازیکن هایی که سر راهشون محو کردن اینکه چه جوری از دروازه بان رد شدن... اعجاب برانگیز بود.

البته میگن مارادونا تمام مسیر حرکت و ضربه ی آخر گل اش رو فقط و فقط با پای چپ زده که در نوع خودش جالبه.

گفته میشه رونالدینیو بازگشت آرومی به تمرینات داشته چون همه حواسشون به مسی بوده! طفلکی رونالدینیو باید پاشه بیاد میلان کنار رفیق رفقای برزیلی! ظاهرا با درخشش مسی آینده ای اونجا نداره.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
وقت مسی گل رو زد، عکس العمل گودجانسن و اتوئو هم بسیار جالب بود! هر دو سرشون رو گرفتن. احتمالا باور نمیکردن چنین صحنه ای دیدن!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ديه گو مارادونا چهره اسطوره اى فوتبال آرژانتين اظهارداشت ترديد ندارد كه ليونل مسى بازيكن جوان باشگاه بارسلونا، جاى او را در فوتبال خواهد گرفت.
مارادونا درحالى كه براى ترك اعتياد به الكل تحت نظر پزشكان به درمان مشغول است، گفت: من نام بازيكنى كه جاى مرا در فوتبال آرژانتين خواهد گرفت مى دانم: اين نام ليونل مسى است. به گفته وى مسى از ناب ترين استعداد برخوردار است و فقط براى فوتباليست شدن زاده شده است و بايد اين نكته را مد نظر داشته باشد. اسطوره فوتبال آرژانتين افزود: فقط كسانى كه فوتبال را از خيابان ها شروع كرده اند مى توانند مثل او توپ را مهار كنند. استعداد، نبوغ، اعتماد به نفس و بلندپروازى همه در وجود مسى جمع شده است. به اعتقاد مارادونا پسرى به آرژانتين داده شده كه مى تواند در ورزش اين كشور تاريخ ساز شود. وى سپس خطاب به مسى گفت: ليونل من نخستين هوادار تو هستم و اميدوارم هميشه سلامت باشى و بتوانيم فوتبالت را تحسين كنيم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
باز هم خبر رفتن فرانك لمپارد از چلسى داغ شد. باز هم در محافل ورزشى احتمال پيوستن اين هافبك توانا به بارسلونا شنيده مى شود اينكه تيمى به هر قيمتى بخواهد لمپارد را به چنگ آورد چندان بعيد هم نيست. او با زدن ۲۱ گل در كل رقابت هاى اين فصل براى چلسى، آمارى فوق العاده به عنوان يك هافبك به جاى گذاشته است. در ضمن او هنوز ۳ رقابت مهم را پيش رو دارد. ليگ برتر انگليس، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفى، اما از طرفى لمپارد هم چندان بدش نمى آيد سر از اسپانيا درآورد. شايد دليلش هم ديدار با ايدور گوديانسن هافبك ايسلندى بارسا باشد كه فصل گذشته از چلسى به ديار كاتالان ها رفت. لمپارد با اشاره به اينكه گوديانسن از روزهاى گرم و آفتابى اسپانيا لذت مى برد به روزنامه رويستاده لاليگا گفت: او عاشق آنجاست. از ابتداى فصل من بارها راجع به اسپانيا با او صحبت كرده ام. او خيلى زود در آنجا جا افتاده و از معاشرت با هم تيمى هايش بسيار خوشحال است. او تفاوت تمرينات ۲ تيم بارسا و چلسى را به من گفته است. ايدور مى گويد در چلسى بيشتر تمرينات روى كارهاى فيزيكى است ولى در بارسلونا بيشتر روى مهارت هاى فردى كار مى شود. وقتى كه او مى خواست از چلسى برود من مى دانستم و آرزو كردم كه به باشگاه بزرگى برود.
ديگر همبازى سابق لمپارد ۲۸ ساله كه اكنون به اسپانيا رفته، فردريك كانوته، مهاجم سه وياست كه با لمپارد در وستهام هم تيمى بوده. وى در اين باره مى افزايد: به او افتخار مى كنم چون فردى پسر خيلى خوبى است. وقتى او در انگليس بود من به توانايى هايش واقف بودم ولى او به دليل مصدوميت چندان فرصت نداشت آنها را بروز دهند. ليگ برتر انگليس بسيار فيزيكى و خشن است به همين دليل او توانسته در اسپانيا خود را مطرح كند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خاوير ساويولا مهاجم آرژانتينى بارسلونا وضعيتى مشابه ابتداى فصل پيدا كرده است. قرارداد او با بارسا ۳۰ ژوييه به پايان مى رسد و او كماكان پيشنهادهايى از باشگاه هاى مختلف دريافت مى كند. او گفت: هنوز پيشنهادات خوبى دريافت مى كنم و در نتيجه بايد راجع به آينده ام بيشتر فكر كنم و از ميان آنها بهترين را كه بيشتر آينده ام را تضمين مى كند انتخاب كنم. بازيكن سابق ريورپلات آرژانتين ادامه داد: پيشنهادات زيادى دارم كه در بين آنها موارد مهمى نيز وجود دارد اما نمى خواهم تا زمانى كه بازيكن بارسلونا هستم، در اين مورد بحثى مطرح كنم.
ژانويه گذشته نارحت بودم اما حالا اين طور نيست. كاملاً آرام هستم چون نمايشى داشته ام كه مى تواند آينده ام را تأمين كند البته اين بدان معنا نيست كه در پايان فصل حتماً بارسلونا را ترك خواهم كرد. به گفته ساويولا رييس بارسا علاقه دارد او را نگه دارد اما گويا هيچ كس ديگرى حرف رييس را تعقيب نمى كند!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
AFP- بارسلونا فاتح فصل پيشين لاليگا و صدرنشين اين رقابت ها در فصل جارى درصدد است تا اريك آبيدال مدافع ملى پوش و فرانسوى ليون را به استخدام درآورد. ماركا در اين باره نوشت: بارسا و ليون در حال انجام مذاكرات اوليه هستند و به نظر مى رسد به توافق رسيده باشند. از سوى ديگر آبيدال ۲۷ ساله پيش از اين اعلام كرده كه در صورت جدايى از ليون، ترجيح مى دهد به والنسيا ملحق شود.
آبيدال هنوز ۲ سال ديگر با ليون قرارداد دارد ولى در صورت توافق نهايى اين تيم با بارسا، سران نوكمپ ۱۲ ميليون يورو براى او هزينه خواهند كرد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
استاديوم ال مادريگال ميزبان ويارئال و بارسلونا است.
صدرنشين لاليگا مصاف سختي را برابر زيردريايي‌هاي زرد پيش رو دارد و در صورتي که بتواند سه امتياز اين ديدار را به دست آورد به تکرار قهرماني بيش از گذشته اميدوار مي‌شود. بازي زيباي بارسا برابر ختافه در جام حذفي و در غياب رونالدينيو اعتماد به نفس کافي را به تيم تزريق کرده و شاگردان فرانک رايکارد براي تداوم صدرنشيني به قرباني کردن ويارئال مي‌انديشند.
شايد روني به مصاف امشب برسد و آنگاه توان هجومي آبي و اناري‌پوشان دو چندان مي‌شود شاگردان پلگريني با 38 امتياز در مکان دوازدهم قرار دارند و با توجه به مهره‌هايي که در اختيار دارند، اين رتبه در خور شأن اين باشگاه نيست.
ويارئال تمام اميد رئال مادريد، والنسيا و سويا محسوب مي‌شود اگر آنها بتوانند بارسا را با شکست مواجه سازند، آنگاه رقابت براي قهرماني سخت‌تر مي‌شود.
ديه‌گو فورلان سابقه گلزني به صدرنشين را دارد و بار ديگر هواداران از وي گل مي‌خواهند. البته توماسون هم مهاجم زهرداري است که با سرعت بالايش مي‌تواند، قلب دفاع بارسا را هدف بگيرد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
مسی چون از همون جوونی با بارسا بوده ، اگر همین طور در بارسا ادامه بده می تونه به یک اسطوره تبدیل بشه...

بالا