• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من نمی رفت برای بازی بهتر بود .
در هر صورت امیدوارم بازیکن ها رو خسته نکنن به خاطر پول .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دهو به نوكمپ بازمی گردد!

او كه برای بارسلونا در فصل 1999-2000 بازی كرده است, یكشنبه به بارسا بازمی گردد, اما این بار پیراهن حریف را به تن می كند. این اولین باریست كه ستاره لوانته باید برابر باشگاه قبلی اش به میدان برود.

فردریك دهو مدافع فرانسوی گفت: «این استثنایی ترین بازی فصل است. من این را از صمیم قلب می گویم, و این برای تیم بسیار مهم است. ما به امتیازات این بازی نیاز داریم.» او در سال 1999 با لوئیس ون گال قرارداد امضا كرد, مرد فرانسوی به خوبی می داند كه بارسا برای گرفتن سه امتیاز تشنه است, اما همچنین آگاه است كه گرچه ناامیدانه اما لوانته به امتیازات این بازی برای سقوط نكردن نیاز دارد.

در صحبتی كه با www.fcbarcelona.cat داشت, گفت: «همه فكر می كنند بارسا به راحتی این بازی را می برد. اما نتیجه این بازی برای ما مهم است و نگاه به ایجاد شگفتی داریم. چیزی برای از دست دادن نداریم و البته همه چیز برای بردن داریم.»

همچنان پیگیر بارسا

دهو همچنان اتفاقاتی كه در باشگاه سابقش می افتد را دنبال می كند, و روشی كه تیم بازی می كند را می ستاید: «آن ها همیشه به یك گونه بازی می كنند. آن ها بازیكنان خوبی دارند و همیشه برای صدرنشینی می جنگند.»

مدعی قهرمانی

در مورد تكرار قهرمانی بارسا در این فصل سوال شد, دهو گفت: «بارسا مدعی بزرگی برای قهرمانی است, اما مادرید و سویا نیز می توانند قهرمان شوند. اما بارسا فوتبال بهتری را ارائه می دهد.»

لوانته به همبستگی نیاز دارد.

این بازیكن 34 ساله در تابستان با باشگاه والنسیایی قرارداد امضا كرد, و می دانست كه برای یكی از تیم های ضعیف لالیگا باید به میدان برود. او قبل از گفتن شگفتی اسلحه اصلی ما است و ندادن هیچ راهنمایی برای نقشه ای كه تیمش برای نبرد نوكمپ در نظر گرفته است، تاكید كرد: «مدت زیادی است كه ما نبرده ایم. قبل از آمدن به اینجا می دانستم كه كارمان مشكل است اما نتایج ما نوسان زیادی دارند.»

گلزنی به گامپر

از دهو خواسته شد نگاهی به سالی كه در بارسا گذراند داشته باشد, و بهترین خاطره اش را تعریف كند. او گفت: «گلی كه در گامپر برابر اسپورتینگ لیسبون به ثمر رساندم.» در مورد بدترین خاطره اش نیز گفت: «مصدومیت كف پایم در سومین بازی, كه من را برای یك ماه و نیم از فوتبال دور كرد.»

بارسا, بهترین جا برای رونالدینیو

فردریك دهو برای چهارفصل در پاریس سنت ژرمن بازی كرد (2000-04), و برای مدتی نیز در كنار رونالدینیو گائوچوی بزرگ بازی كرد. او رونالدینیو را شایسته تقدیر زیادی می داند. دهو گفت: «او بهترین بازیكن در جهان است.» پاریس سنت ژرمن فقط به اندازه كافی برای بازیكن امیدبخش برزیلی بزرگ نبود, و عاقبت به جنوب و كاتالونیا نقل مكان كرد. دهو گفت: «من فكر می كنم بارسا بهترین مكان برای رونالدینیو است. این تیمی است كه او در آن طوری كه می خواهد بازی می كند.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فردا بازی بارسا رو نشون میده یا رئال رو ؟

راستی بازی سویا با کیه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی دلچسب نیود

1-0 بردن کلی هم گل نزدن

رونالدینیو هم که ماست بود امروز

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون مهرداد جون .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پیشفرض
پويول:
هدف بارسايي‌ها مشترك است
كارلس پويول، كاپيتان بارسلونا از حضور چيكي بگيريستان، مدير بخش ورزشي باشگاه در تمرينات دوشنبه گذشته استقبال كرد و اعتقاد دارد كه اينگونه مسائل نشان مي دهند مسوولان نيوكمپ به سومين عنوان قهرماني پياپي كاتالان‌ها در لاليگا اهميت مي‌دهند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاپيتان معتقد است تمام آبي و اناري‌ها بر اين هدف مشترك هستند كه سويا و رئال مادريد در 6 هفته پاياني رقابت ها محو كنند.
بگيريستان در زمين تمرين لاماسيا حاضر شد و با اوسبيو و فرانك رايكارد صحبت كرد.
پويول نيز در اين باره اظهار داشت: "چيكي هرگاه كه بخواهد مي‌تواند به ما ملحق شود، چراكه اهداف همه ما از هواداران گرفته تا كادر اجرايي مشترك است.
لازم است در هفته‌هاي پاياني موفق شويم، چراكه همه چيز به عملكرد خودمان بستگي دارد، چون به يكديگر اعتماد داريم، مي توانيم از پس امور برآييم. اميد بالايمان هم به خط حمله است."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
“We are the only ones to depend on ourselves”

Sandra Sarmiento

The captain of FC Barcelona has spoken of the difficulties that the team must overcome to win the league. However, he insists that the players have the title within reach though they must be more ruthless away from home.

After another round of the league programme it’s a case as ‘as you were’. Barça continues to top the league table and that boosts the players’ confidence. Team captain, Carles Puyol, told us on Monday: “The league will be difficult right to the end because there are two or three teams coming up strongly from behind. But we depend on ourselves and that’s our confidence”.

A difficult league

This is the most tightly contested league championship of the last five years with just two points separating the top three teams. According to Carles Puyol: “None of the teams has been consistent. We’ve all failed at important moments. The league is tough, complicated, and any team can beat you. Every match will be like a Cup final”. The fact is, Puyol has regularly warned against complacency: “People have wanted to say that the league would be a stroll but right from the first moments we said it would be complicated”. However, he insisted the players were in upbeat mood: “There’s more tension but we’re not nervous”.

The match against Levante

Barça had to work hard to take the three points against Levante. A solitary goal from Eto'o gave them a narrow victory in a match they deserved to win more comfortably: “The match was under control. We had a lot of chances to score. It’s true that when you let the other team off, perhaps what almost happened yesterday can happen to you. They almost equalised at the end”. Kapo had a chance to equalise, prompting Puyol to stress: “We have to finish off matches earlier. But at times that’s not easy”.

Home and away

Yesterday’s win was enough to give Barça their best home record of the Rijkaard era, but away from the Camp Nou things are somewhat different: “We’re not good away from home and now we can’t have any more slip-ups. In Zaragoza we played badly but in Villarreal we didn’t have a bad match. We have to be more ruthless away from home”.

A lean spell

Barça is the top scorer (with 61) in the league but in recent matches the players have found it harder to find the back of the net, scoring just 2 goals in 4 matches. For Puyol it’s just a question of luck: “We’d like to win by more goals. I have a lot of confidence in our forwards. We have players with a lot of quality, the best in the world. The important thing is that we create a lot of chances. This goes in patches. When everything changes, it’ll be a lot easier”.

Careful with Bojan

Puyol also had words of praise for the young Barça B forward Bojan Krkic but appealed to fans and media alike not to put him under too much pressure: “He’s a great player, very young, and we shouldn’t pressurise him. He has to go a step at a time. We have a trainer who knows how to handle these situations very well and he’ll do what’s best for the player”.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
از آنجايي كه بوخان كريك بازيكن نوجوان تيم بارسا B به تيم ملي زير 17 ساله‌هاي اسپانيا دعوت شده، وي نمي‌تواند تيم بزرگسالان را طبق درخواست رايكارد تا پايان فصل ياري دهد.
رايكارد كه از عملكرد كريك در ديدار دوستانه هفته گذشته بارسا و الاهلي مصر شگفت‌ زده شده بود، تمايل خود را براي حضور بوخان در تركيب بزرگسالان نيوكمپ اعلام كرده بود و امكان آن مي‌رفت كه نام وي در ديدار شنبه شب بارسا و رئال سوسيه داد در استاديوم سن سن سباستين باشد، اما به خاطر برگزاري رقابت‌هاي قهرماني زير 17 ساله‌هاي اروپا از تاريخ 2 مي تا 17 مي، كريك مي‌بايست كه به كمك تيم ملي بشتابد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منبع : http://www.ronaldinho-barca.blogfa.com
گفتگوی خرگوش آرژانتینی با فیفا

بنظر مي آيد در حال حاضر همه به صحبت كردن پيرامون ساويولا علاقمندند. بازيكني كه سوژه جذابي براي روزنامه هاي اسپانيايي شده است، بخصوص بعد از آنكه صحبت از انتقال او به باشگاه رقيب يعني رئال مادريد در ميان آمده است. گفتني است كه به جز باشگاه رئال شمار زيادي از باشگاه ها از جمله اسپانيول و چند باشگاه حاضر در ليگ برتر انگليس و كالچيوي ايتاليا هم به دنبال اين مهاجم دندان خرگوشي بارسا هستند. اما هر چه باشد از آنجا كه اين مهاجم گلزن آر‍ژانتيني پيش از اين هم نبوغ گلزني خود را در آرژانتين، اسپانيا و فرانسه نشان داده است هيچ باشگاهي از در اختيار داشتن او متضرر نخواهد شد.

خرگوش كوچك سرزمين فوتبال خيز آرژانتين در گفتگو با فيفا دات كام به سوالات متعددي جواب داده است كه با هم اين مصاحبه را مي خوانيم:

فيفا: خاوير، همه چشمها به روي تو زوم كرده اند. اگر بارسلونا را ترك كني به كجا خواهي رفت؟ آيا دوست داري در اسپانيا بماني؟

بله. خيلي زياد. من عاشق اسپانيا هستم. من تقريبا شش سال را در بارسلونا گذرانده ام و دوستان زيادي در اينجا دارم. اگر من تصميم به انتقال بگيرم من دوست دارم در كشور بمانم. من رسوم و غذاها را مي شناسم و خيلي جا افتاده ام. من نمي خواهم از فكر كردن به خارج نيز جدا شوم. من در حال حاضر به هر چيزي فكر مي كنم، انگليس، ايتاليا و يك تيم خوب در يك ليگ خوب.

فيفا. روي هم رفته درباره دوراني كه با بارسلونا گذرانده ايد چه احساسي داريد؟

من قبل از اينكه به موناكو و سويا بروم فصلهاي خوبي را داشتم. من گلهاي زيادي زدم و در فرم خوبي بودم. كارها درست براي تيم پيش نمي رفت و نبردن افتخاري به تيم كمك نكرد. حداقل من وقتي كه رفتم سرم را بالا گرفتم. در اين زمان كارها براي من به خوبي پيش نرفته است. من در ابتدا خيلي بازي نكرده ام و بعد از آن بود كه من يك ماه عالي را در ژانويه داشتم. اما بازيكنان مصدوم به تيم برگشتند و اكنون من دوباره به نيمكت برگشته ام. وضعيت مي تواند بهتر باشد.

فيفا. آيا شما احساس رضايت از عملكردتان مي كنيد؟

اگر شما به به وضعيت و گلهايي كه من زده ام بكنيد من فكر مي كنم كه در آن صورت من در يك بخش مهمي بازي كرده ام. چيزي كه مرا آزار مي دهد حرفهايي است كه پشت سرتان گفته مي شود. واقعا وقتي كه به شما گفته مي شود كه قراردادتان تمديد مي شود ولي اينكار روي نمي دهد شما ناراحت مي شويد. من وضعيت خوبي با هواداران و هم تيمي هايم دارم و چيزهايي هست كه من هميشه آنها را به ياد خواهم داشت هنگامي كه بروم.

فيفا. از برگشتتان افسوس نمي خوريد؟

خير به هيچ وجه. وقتي كه من براي اولين بار اينجا را ترك كردم مي خواستم تا برگردم. من احساس مي كردم كه من يك فرصت دارم تا خودم را ثابت كنم. اين تصميم من بود و من هر چه كه در پي آن بيايد را مي پذيرم.

فيفا. برگرديم به آرژانتين، يك مربي جديد سكان هدايت تيم را بر عهده گرفته است و شما هم در بازي دوستانه مقابل فرانسه يك گل اساسي را به ثمر رسانديد. در اين باره چه فكر مي كنيد؟

ما يك تيم عالي داريم كه از بازيكناني كه در تيم هايشان موفق هستند بهره مي برد. من مقابل فرانسه واقعا احساس خوبي داشتم. ما مقابل يك تيم خيلي محكم يك بازي بزرگ انجام داديم و براي من البته بازي كردن تعجب برانگيز بود همچنانكه گلزني هم كردم.

فيفا. شما به همراه آرژانتين در مرحله يك چهارم نهايي مقابل آلمانها شكست خورديد. آيا هنوز هم از آن بابت ناراحتيد؟

ما مقابل آلمان قرار گرفتيم و لحظه خيلي ناراحت كننده اي بود. ما در ضربات پنالتي باختيم كه هميشه ناراحت كننده است. خيلي بدتر از آن اينكه در يك زمان نرمال ما باختيم. پذيرفتن اين مسئله سخت تر است.

فيفا. هنوز هم هوادارانتان درباره بازي كردن شما يا ليونل مسي در آن بازي صحبت مي كنند؟

بله، بعد از مسابقه مردم درباره اينكه او يا من بايد بازي مي كرديم صحبت مي كردند اما بازيكنان داخل ميدان بازيكنان بزرگي بودند. ما هم همانند هر هوادار ديگري رنج برديم. به شما راستش را بگويم كه من واقعا خوشحال بودم كه ما چه نمايشي در جام جهاني ارايه كرديم.

فيفا. صحبت از مسي شد. بعنوان يك هم تيمي، شما چه عكس العملي در قبال گل زيباي او در مقابل ختافه داشتيد؟

من خيلي خوشحال بودم. همچنين به عنوان يك هم تيمي، او يكي از دوستان من است. ما متحير شده بوديم. يك كار هنري بود. من فكر مي كنم او در حال حاضر به همراه كريستيانو رونالدو بهترين بازيكن جهان است. من فكر مي كنم هر كسي كه آن گل را ديد نمي توانست باور كند چه روي داده بود.

فيفا. مردم مسي را با مارادونا مقايسه مي كنند، همان اتفاقي كه در ابتداي دوران كاري ات روي داد. آيا اين مسئله يك فشار غيرلازم را بر روي بازيكن ايجاد مي كند؟

من نمي دانم كه آن را فشار بنامم اما مي تواند يك مسئوليت باشد. ممكن است به واسطه رسانه ها باشد اما وقتي كه يك بازيكن بزرگ وارد مي شود آنها او را با ديه گو قياس مي كنند. مارادونا بي نظير بود . مسي پاهايش را به صورت محكم در زمين گذاشته و شخصيت خيلي قوي اي دارد. او به هر صورت با اين فشارها مي تواند كنار بياييد.

فيفا. شما مارادونا را خوب مي شناسيد. درباره اتفاقات اخيري كه روي داده است چه احساسي داريد؟

به مانند هر فرد آرژانتيني ديگري من هميشه يك ستايش كننده او بوده ام و خوش شانس بوده ام كه با او ملاقات كنم و وقتي كه درباره او اتفاقي روي مي دهد من هم نسبت به او احساس دارم.

فيفا. شما يكي از بزرگترين ستاره هاي ريورپلاته بوديد، آيا شما وقتي كه مي بينيد آنها بدون هيچ قهرماني كارشان را براي مدتي هست ادامه مي دهند ناراحت نمي شويد؟

خيلي خوب نيست. من زمان بزرگي در ريور داشتم. خانه دوم من بود و بعد از بردن عناوين قهرماني در آنجا، برترين گلزن شدن و همچنين اولين حضورم در آنجا، خيلي مشكل است هم بعنوان يك بازيكن سابق و هم يك هوادار كه چنين زمان سختي را براي آنها ببينم. من فقط اميدوارم كه آنها بتوانند به سرعت به آنجايي كه بهشان تعلق دارد برگردند.

فيفا. پابلو ايمار ـ همراهتان در آن زمان ـ نيز به اسپانيا آمد و نتوانست انتظاراتي كه از او مي رفت برآورده سازد. درباره او چه فكر مي كنيد؟

او مصدوميت هاي متعددي داشت و فوتبال را به اين دليل از دست داد. به نظر خودم اين دليلش مي تواند باشد، بعنوان يك هم تيمي و دوست و آشنا به توانايي و سرعت او، من فكر مي كنم او مي تواند هر جايي كه او براي بازي كردن انتخاب مي كند موفق باشد. من مطمئنم هنگامي كه او كاملا سلامت خود را بازيافت او دوباره مردم زيادي را خوشحال خواهد كرد. من عاشق بازي كردن دوباره در كنار او هستم. من درك بهتري نسبت به هر بازيكن ديگري از او دارم و هنوز هم فكر مي كنم كه او آينده خوبي در پيش روي دارد.

فيفا. سوال آخر، آيا دوست داري كه يكي از بچه هايت يك فوتباليست حرفه اي بشود؟

من نمي دانم. مشكل است. فشارهاي زيادي بر روي آنها خواهد بود. مردم آنها را با من قياس مي كنند و جوك درباره شان مي سازند . صادقانه بگويم كه ترجيح مي دهم آنها بروند و كار ديگري بكنند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
از آنجايي كه بوخان كريك بازيكن نوجوان تيم بارسا B به تيم ملي زير 17 ساله‌هاي اسپانيا دعوت شده، وي نمي‌تواند تيم بزرگسالان را طبق درخواست رايكارد تا پايان فصل ياري دهد.
رايكارد كه از عملكرد كريك در ديدار دوستانه هفته گذشته بارسا و الاهلي مصر شگفت‌ زده شده بود، تمايل خود را براي حضور بوخان در تركيب بزرگسالان نيوكمپ اعلام كرده بود و امكان آن مي‌رفت كه نام وي در ديدار شنبه شب بارسا و رئال سوسيه داد در استاديوم سن سن سباستين باشد، اما به خاطر برگزاري رقابت‌هاي قهرماني زير 17 ساله‌هاي اروپا از تاريخ 2 مي تا 17 مي، كريك مي‌بايست كه به كمك تيم ملي بشتابد.
ممنون عزیزم .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شنیدم این کریک یه چیزی تو مایه های لئو مسی ئه!...

این همه استعداد رو از کجا کشف میکنید؟!!
23.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شنیدم این کریک یه چیزی تو مایه های لئو مسی ئه!...

این همه استعداد رو از کجا کشف میکنید؟!!
23.gif
کلا جوانان و بارسلونا خوب چیزایی رو به فوتبال معرفی می کنه .
شاید به خاطر اینه که لاپورتا خیلی به تیمهای پایه اهمیت می ده .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دیشب هم 2-0 با گلهای اینیستا و اتوو بردیم .
تبریک به همه بارسایی های پرشین تولز .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال و سویا 1-1 مساوی هستن و این نتیجه خیلی به بارسلونا حال می ده .
خدا کنه همین نتیجه باقی بمونه .
الهی امید .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رايكارد: شاگردانم ناكامي‌هاي خارج از خانه را جبران كردند
آندرس اينيستا و ساموئل اتوئو در بازي شنبه شب بارسلونا مقابل رئال سوسيه‌داد هر كدام يك گل زدند تا كاتالان‌ها به ثبت سومين قهرماني پي در پي خود در اين رقابت‌ها نزديك‌تر شوند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، رايكارد به خوبي آگاه است كه 5 ناكامي‌ تيمش پيش از اين ديدار باعث شده كه نزديك‌ترين حريفانشان يعني سويا و رئال مادريد به صعود به صدر جدول و همچنين قهرماني در اين فصل از رقابت ها دل خوش كنند.
رايكارد، سرمربي آبي و اناري پوشان نيوكمپ در مصاحبه‌اي در مورد پيروزي تيمش مقابل تيم در آستانه سقوط رئال سوسيه‌داد اظهار داشت: "اين پيروزي نه تنها از اين جهت كه ما همچنان در صدر جدول رده‌بندي باقي مانديم، بلكه به خاطر نتايج ضعيفي كه تاكنون در ديدارهاي خارج از خانه به دست آورده‌ايم بسيار حائز اهميت بود.
از شيوه بازي تك تك بازيكنان در اين مسابقه راضي هستم و معتقدم آنها بحق شايسته اين پيروزي بودند."

بالا