• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
براي افتخار آفريني در نيوكمپ

رونالدينييو: بارسلونا بايد در جام حذفي و لاليگا قهرمان شود

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي تاكيد كرد كه براي بالا بردن انگيزه بازيكنان، بايد جام حذفي و لاليگا را فتح گنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، تيم هاي فوتبال بارسلونا، رئال مادريد و سويا در فصل جاري رقابت نزديكي با يكديگر براي تصاحب جام قهرماني لاليگا دارند.
تا پايان هفته سي و سوم بارسلونا صدرنشين است و مردان كاتالان انگيزه زيادي براي تكرار عنوان قهرماني دارند.
رونالدينييو در اين زمينه تصريح كرد: تا آخر فصل زمان زيادي باقي نمانده است. تلاش زيادي براي قهرماني بارسلونا انجام مي دهم.
مهاجم برزيلي افزود: در تمرينات سخت تلاش مي كنم. سعي دارم بهترين بازي ها را براي بارسا انجام دهم.
وي اظهار داشت: براي قهرماني در جام حذفي و لاليگا آماده خدمت به بارسلونا هستم. دوست دارم هر دو جام را با بارسا به دست آورد.
رونالدينييو عنوان كرد: بايد با كسب جام قهرماني با خاطره اي خوش به تعطيلات برويم و با انگيزه بيشتري در مسابقات ليگ قهرمانان فصل آينده حاضر شويم.
وي در حمايت از همبازي آرژانتيني در خط حمله بارسلونا گفت: ليونل مسي بازيكن توانايي است كه مي تواند در فوتبال جهان تاريخ ساز شود. از بازي كردن در كنار او لذت مي برم.
رونالدينييو ادامه داد: با توجه به درخشش مسي در لاليگا، روزهاي خوبي را براي وي در فوتبال جهان پيش بيني مي كنم.
رونالدينييو در سال هاي گذشته همراه با بارسلونا عناوين قهرماني در لاليگا، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورده است.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
می بینم که تونی رو هم از ما گرفتید:

بازي كنار رونالدينيو براي من يك رؤياست
لوكا توني مهاجم ملي‌پوش فيورنتينا با اعلام علاقه‌مندي به بارسا و بازيكنانش به طور ضمني به پيشنهاد آبي و اناري پوشان پاسخ مثبت داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، در شرايطي كه مسؤولان بايرن مونيخ سخت در پي جذب لوكا توني مهاجم ملي‌پوش فلورانسي هستند و با رئيس باشگاه فيورنتينا نيز قرارهايي را گذاشته‌اند تا پس از اتمام رقابت‌هاي اين فصل سري A در بيست و هفتم مي، بر سر مبلغ قرارداد او مذاكره كنند، لوكا توني با ابراز علاقه به بارسا، مسيرش را به سمت اسپانيا تغيير داد.
سايت خبري باشگاه فيورنتينا نيز با تأييد علاقه‌مندي تيم‌هايي چون چلسي، اينتر، بارسا و بايرن به اين مهاجم سرزن، احتمال حضور او را در اسپانيا بيش از كشورهاي ديگر خواهد.

توني در اين خصوص اظهار داشت: "در فلورانس راحتم و احساس خوبي دارم، اما اگر پيشنهادي از تيم‌هايي مثل بارسا دريافت كنم آن وقت ايتاليا را ترك خواهم كرد. بازي در كنار ستارگاني چون رونالدينيو براي من يك رؤياست. در حال حاضر بارسلونا بهترين باشگاه دنياست."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران

شما با وجود اتوو و گودجانسن و ساویولا تونی رو برای چی می خواهید؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سامی و شادی بعد از گل

ساموئل اتوئو از شادی اش پس از گل دوم در بازی با سوسیه داد پرده برداشت ، اتوئو ضمن مهم خواندن این پیروزی گفت:" من پس از زدن گل به سوی ویکتور رفتم زیرا او همیشه پس از گل های ما آنجا تنهاست و همیشه دستانش را به نشانه ی خوشحالی به سوی آسمان بلند می کند ، من یک لحظه نگاهم به او خورد ، خواستم خوشحالی ام را با وی تقسیم کنم ، این بدان معنا نیست که من سایر هم تیمی هایم را ندیدم ، رونالدینیو هم شامل این گروه است ، ما هیچ مشکلی با هم نداریم و این شایعات واقعا مزحک است ، اصلا نیازی نمی بینم که در مورد این شایعات واکنش سختی نشان دهم." او در ادامه گفت:" اگر چه من خوشحالی ام را با والدس تقسیم کردم اما این گل از آن رونالدینیو بود ، من فقط توپ را حمل کردم و یک ضربه ی معمولی به آن زدم ، همه ی این گل رونالدینیو بود"

-------------

سخنان رونی

رونالدینیو گفت:" من اینجا خیلی سخت تمرین می کنم ، بازی های کمی پیشرو داریم و نیاز است تا خود را به حداکثر آمادگی برسانم و بتوانم برای تیمم در لا لیگا و جام حذفی مثمر ثمر واقع شوم." او در مورد برنامه هایش در سال آینده گفت:" من می خواهم این فصل به خوبی خاتمه یابد ، بعد تعطیلات و استراحتی خوب لازم است تا بتوانیم سال بعد قدرتمندانه برای قهرمانی در اروپا بجنگیم ، این بزرگترین عنوان است."
از نگاه رونالدینیو مسی قطعا تاریخ ساز خواهد شد. او در وصف هم بازی آرژانتینی خود گفت:" از اینکه او هم بازی من است بسیار شادمانم ، او از جمله بازیکنان جوانی است که پتانسیل تاریخ سازی را داراست ، آینده ی بسیار خوبی انتظار وی را می کشد." او در مورد گل مسی به گتافه بار دیگر تصریح کرد که :" از بهترین گلهایی بود که دیده ام".
اما از دید رونالدینیو همتایی برای مارادونا وجود ندارد :" بازیکنانی مانند پله و مارادونا تکرار ناشدنی هستند ، در هیچ زمانی ، اما من مطمئن هستم که لیونل مسی تاریخ را رقم خواهد زد"

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
می بینم که تونی رو هم از ما گرفتید:

بازي كنار رونالدينيو براي من يك رؤياست
لوكا توني مهاجم ملي‌پوش فيورنتينا با اعلام علاقه‌مندي به بارسا و بازيكنانش به طور ضمني به پيشنهاد آبي و اناري پوشان پاسخ مثبت داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، در شرايطي كه مسؤولان بايرن مونيخ سخت در پي جذب لوكا توني مهاجم ملي‌پوش فلورانسي هستند و با رئيس باشگاه فيورنتينا نيز قرارهايي را گذاشته‌اند تا پس از اتمام رقابت‌هاي اين فصل سري A در بيست و هفتم مي، بر سر مبلغ قرارداد او مذاكره كنند، لوكا توني با ابراز علاقه به بارسا، مسيرش را به سمت اسپانيا تغيير داد.
سايت خبري باشگاه فيورنتينا نيز با تأييد علاقه‌مندي تيم‌هايي چون چلسي، اينتر، بارسا و بايرن به اين مهاجم سرزن، احتمال حضور او را در اسپانيا بيش از كشورهاي ديگر خواهد.

توني در اين خصوص اظهار داشت: "در فلورانس راحتم و احساس خوبي دارم، اما اگر پيشنهادي از تيم‌هايي مثل بارسا دريافت كنم آن وقت ايتاليا را ترك خواهم كرد. بازي در كنار ستارگاني چون رونالدينيو براي من يك رؤياست. در حال حاضر بارسلونا بهترين باشگاه دنياست."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران

شما با وجود اتوو و گودجانسن و ساویولا تونی رو برای چی می خواهید؟
خوب خودش خواسته بیاد بارسا .
به ما چه !!!
چی شده تو کلوپ ما تشریف اومدید ؟ سرافراز کردید .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
براي افتخار آفريني در نيوكمپ

رونالدينييو: بارسلونا بايد در جام حذفي و لاليگا قهرمان شود

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي تاكيد كرد كه براي بالا بردن انگيزه بازيكنان، بايد جام حذفي و لاليگا را فتح گنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، تيم هاي فوتبال بارسلونا، رئال مادريد و سويا در فصل جاري رقابت نزديكي با يكديگر براي تصاحب جام قهرماني لاليگا دارند.
تا پايان هفته سي و سوم بارسلونا صدرنشين است و مردان كاتالان انگيزه زيادي براي تكرار عنوان قهرماني دارند.
رونالدينييو در اين زمينه تصريح كرد: تا آخر فصل زمان زيادي باقي نمانده است. تلاش زيادي براي قهرماني بارسلونا انجام مي دهم.
مهاجم برزيلي افزود: در تمرينات سخت تلاش مي كنم. سعي دارم بهترين بازي ها را براي بارسا انجام دهم.
وي اظهار داشت: براي قهرماني در جام حذفي و لاليگا آماده خدمت به بارسلونا هستم. دوست دارم هر دو جام را با بارسا به دست آورد.
رونالدينييو عنوان كرد: بايد با كسب جام قهرماني با خاطره اي خوش به تعطيلات برويم و با انگيزه بيشتري در مسابقات ليگ قهرمانان فصل آينده حاضر شويم.
وي در حمايت از همبازي آرژانتيني در خط حمله بارسلونا گفت: ليونل مسي بازيكن توانايي است كه مي تواند در فوتبال جهان تاريخ ساز شود. از بازي كردن در كنار او لذت مي برم.
رونالدينييو ادامه داد: با توجه به درخشش مسي در لاليگا، روزهاي خوبي را براي وي در فوتبال جهان پيش بيني مي كنم.
رونالدينييو در سال هاي گذشته همراه با بارسلونا عناوين قهرماني در لاليگا، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورده است.
ممنونم حامد جان .
لطف کردی .

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رضایت بازیکنان

ادمیلسون: "ما برای پیروزی به آنواتا آمده بودیم و پیروز شدیم."

بارسا در راستای کسب عنوان قهرمانی لیگا، به یک پیروزی ارزشمند دیگر دست یافت. ادمیلسون پس از یک دوره مصدومیت، در نقش بازیکن میانی به میدان بازگشت و ریکارد از عملکرد او راضی است.
ادمیلسون در این هفته اعلام کرد اطمینان دارد که بارسا در این فصل هر دو جام حذفی و قهرمانی اسپانیا را کسب خواهد کرد و پیروزی مقابل رئال سوسیداد را شاهدی برای ادعایش دانست. این بازی، اولین بازی این بازیکن برزیلی پس از مصدومیتش در نوکمپ برابر دپورتیوو بود اما اکنون به نظر می آید که کاملا بهبود یافته. او بعد از بازی گفت: "من احساس خیلی خوبی دارم. حقیقت این است که اصلا خسته نیستم و از این بابت شگفت زده ام."

جیو:
"این یک بازی سرنوشت ساز در لیگ بود، فقط پیروزی برای ما ارزش داشت و خوشحالیم که آن را کسب کردیم. ما خوب بازی کردیم و پیروز شدن در خارج از خانه همیشه مهم است."
"با نتیجه ی 1-0 می دانستیم که بازی هنوز تمام نشده زیرا آنها در ضد حملات بسیار خطرناک بودند اما گل دوم ما را از نگرانی بیرون آورد."
"مهم ترین نکته در مورد بازی، این است که ما پیروز شدیم. حالا می توانیم با آرامش و بدون توجه به نتیجه ی بازی رئال و سویا، در صدر باشیم."

ویکتور والدز:
"این یک بازی مشکل بود به ویژه در نیمه ی دوم، زیرا آنها خوب بازی می کردند و جلوی نمایش تیم ما را گرفته بودند."
"اتوو یک گل بسیار مهم به ثمر رساند و بسیار خوشحال بود. حقیقت اینکه چرا به سمت من آمد تا گلش را با من جشن بگیرد، زیاد مهم نیست، او خواست شادی پس از گلش را با من قسمت کند و من هم اینکار را کردم."
"بله، این صد و پنجاهمین بازی من در لباس مقدس بارسا بود ولی فکر نمی کنم چندان مهم باشد. چیزی که برای من واقعا اهمیت دارد، پیروزی تیمم است."

آندرس اینیستا:
"گل من از این لحاظ که در شروع نیمه ی دوم به ثمر رسید، مهم است چون اعتماد به نفس ما را افزایش داد."
"دفاع آنها بسیار فشرده بود و این، طراحی حملات را برای ما مشکل می کرد." "روز چهارشنبه، ما یک بازی مهم دیگر هم داریم. در بازی رفت یک نتیجه ی عالی کسب کردیم اما ختافه تیم خطرناکی است و ما باید کمی هم محتاط باشیم."

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
بارسلونا با نتیجه عجیب 4 بر 0 ار ختافه باخت

از رسیدن به بازی پایانی جام حذفی باز موند:(

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بارسلونا با نتیجه عجیب 4 بر 0 ار ختافه باخت

از رسیدن به بازی پایانی جام حذفی باز موند:(
باخت بدی بود حامد جون .
ولی جام حذفی برایما حکم آفتابه لگن و داره .
زیاد ناراحت نیستیم . مهم لالیگاست که برای ماست .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پويول: فريب ديدار رفت را خورديم

كارلس پويول، مدافع و کاپيتان تيم فوتبال بارسلونا پس از شكست تيمش مقابل ختافه از طرف تمام هم‌تيمي‌هايش ابراز تأسف كرده و گفت: "بسيار عصباني و نااميد هستم."
كاپيتان آبي و اناري‌ها پس از شکست تحقيرآميز پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: "نمي‌دانم چه بگويم. همه ما منتظر ديدار فينال بوديم، اما در فوتبال تا زمان دميده شدن در سوت پايان ديدار نمي‌توانيد چيزي را پيش‌بيني كنيد. طبعاً ختافه نيروي برتر ميدان بود و ما هم بازي اختصاصي را به معرض نمايش گذاشتيم. با اميد كنترل بازي قدم در ميدان گذاشته بوديم. حريف از همان آغاز احساس كرد كه مي‌تواند بر ما غلبه كند، اما ما فريب بازي رفت را خورده بوديم. درست است كه اميدهاي ما به نااميدي بدل شده، اما ناچاريم گذشته را فراموش كنيم."

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پس از شكست برابر ختافه

ريكارد: تلخ ترين شب زندگي ام را تجربه كردم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از شكست 4 بر صفر برابر ختافه گفت: تلخ ترين شب زندگي ام را تجربه كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، بارسلونا شب گذشته در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا، با نتيجه 4 بر صفر شكست خورد تا از رسيدن به ديدار پاياني محروم شود.
فرانك ريكارد در پايان مسابقه گفت: احساس بدي دارم، چرا كه تلخ ترين شب زندگي خود را تجربه كردم.
وي افزود: به عنوان سرمربي، مسئوليت اين شكست سنگين را مي پذيرم و از هوداران عذرخواهي مي كنم.
سرمربي بارسلونا درباره حريف اظهار داشت: بازيكنان ختافه خوب بازي كردند و به آنها تبريك مي گويم.
وي ادامه داد: در ادامه رقابت هاي باشگاهي اسپانيا، بازي هاي حساسي را پيش روي داريم. از بازيكنان و هواداران مي خواهم كه نااميد نشوند و اتحاد خود را حفظ كنند.
ريكارد تاكيد كرد: بايد به پايان فصل توجه كنيم. با وجود دشواري راه بايد بتوانيم عنوان قهرماني در لاليگا را تكرار كنيم.
بارسلونا در ديدار رفت با نتيجه 5 بر 2 پيروز شده بود؛ اما با توجه به شكست 4 بر صفر از گردونه مسابقات كنار رفت.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بر و بچ بارسایی متاسفم.باخت عجیبی بود!
امیدوارم لالیگا رو بگیرید.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من دیشب از تعجب داشتم شاخ میاوردم ! باور کردنی نبود ...
با این که هیچ وقت موقعی که تیم محبوبم شکست خورده ، اخبار ورزشی نمی بینم ولی امروز چندین و چندبار به اخبار ورزشی گوش دادم تا مطمئن بشم دیشب خواب نبوده ...
ببینید انگیزه چی کارها که نمی کنه! حتی من با طرفدارای رئال هم که صحبت کردم قبول داشتند که تنها دلیل چنین اتفاقی (بهتره بگم چنین افتضاحی) انگیزه هست ولا غیر...
به امید این که این اتفاق عجیب برای بازیکنا درس عبرت بشه و لالیگا رو فتح کنیم!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
و لالیگا رو فتح کنیم!
291.gif
175.gif
221.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پس از شكست برابر ختافه

ريكارد: تلخ ترين شب زندگي ام را تجربه كردم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از شكست 4 بر صفر برابر ختافه گفت: تلخ ترين شب زندگي ام را تجربه كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، بارسلونا شب گذشته در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا، با نتيجه 4 بر صفر شكست خورد تا از رسيدن به ديدار پاياني محروم شود.
فرانك ريكارد در پايان مسابقه گفت: احساس بدي دارم، چرا كه تلخ ترين شب زندگي خود را تجربه كردم.
وي افزود: به عنوان سرمربي، مسئوليت اين شكست سنگين را مي پذيرم و از هوداران عذرخواهي مي كنم.
سرمربي بارسلونا درباره حريف اظهار داشت: بازيكنان ختافه خوب بازي كردند و به آنها تبريك مي گويم.
وي ادامه داد: در ادامه رقابت هاي باشگاهي اسپانيا، بازي هاي حساسي را پيش روي داريم. از بازيكنان و هواداران مي خواهم كه نااميد نشوند و اتحاد خود را حفظ كنند.
ريكارد تاكيد كرد: بايد به پايان فصل توجه كنيم. با وجود دشواري راه بايد بتوانيم عنوان قهرماني در لاليگا را تكرار كنيم.
بارسلونا در ديدار رفت با نتيجه 5 بر 2 پيروز شده بود؛ اما با توجه به شكست 4 بر صفر از گردونه مسابقات كنار رفت.
از خبرت ممنونم حامد جان .
برای ما هم خیلی تلخ بود مثل رایکارد .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
از خبرت ممنونم حامد جان .
برای ما هم خیلی تلخ بود مثل رایکارد .
ريكارد: بارسلونا بايد متحول شود

"فرانك ريكارد" سرمربي هلندي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا بر لزوم ايجاد تغييرات جدي در اين تيم به منظور بازيابي قدرت و توان آن تاكيد كرد.

ريكارد روز شنبه در مصاحبه‌اي راديويي پس از شكست تاريخي جمعه‌شب بارسلونا در برابر تيم ختافه با نتيجه چهار بر صفر در مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي باشگاههاي اسپانيا گفت:"براي جلوگيري از چنين رخدادهايي، ما چاره‌اي جز ايجاد تغييرات اساسي در تيم در فصل آينده ورزشي نداريم." وي افزود: مقامهاي باشگاه در حال برنامه‌ريزي براي سال آينده ورزشي هستند چون بارسلونا ديگر در سطح عالي گذشته خود قرار ندارد.

ريكارد خاطرنشان كرد: معمولا يك تيم سه تا چهار سال با داشتن يك تركيب ثابت مي‌تواند سطح عالي خود را حفظ كند اما پس از آن بايد تغييرات جدي در بازيكنان يا سرمربي آن انجام شود، وگرنه افت مي‌كند.

وي تصريح كرد كه تيم بارسلونا تحمل خوبي در اين مدت از خود نشان داده اما اكنون زمان برنامه‌ريزي براي انجام تغييرات فرا رسيده است.

سرمربي بارسلونا گفت كه بازيكنان تيم بايد موفقيتهاي گذشته را فراموش كنند و به فكر تلاش براي دستيابي به جام لاليگا در مدت باقيمانده باشند.

بارسلونا گرچه در هفته سي‌وسوم بازيها همچنان صدرنشين جدول لاليگا با ‪۶۵‬ امتياز است، اما رئال مادريد با ‪ ۶۳‬امتياز و روحيه بيشتر، به شدت اين تيم را تعقيب مي‌كند.

در چنين شرايطي، شكست تاريخي بارسلونا در برابر ختافه موجب سرافكندگي تيم و گسترش بحران در درون بارسلونا شده است كه هرگز كسي گمان نمي‌كرد با چنين نتيجه‌اي ميدان بازي را ترك كند.

بالا