• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ريكارد: بارسلونا بايد متحول شود

"فرانك ريكارد" سرمربي هلندي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا بر لزوم ايجاد تغييرات جدي در اين تيم به منظور بازيابي قدرت و توان آن تاكيد كرد.

ريكارد روز شنبه در مصاحبه‌اي راديويي پس از شكست تاريخي جمعه‌شب بارسلونا در برابر تيم ختافه با نتيجه چهار بر صفر در مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي باشگاههاي اسپانيا گفت:"براي جلوگيري از چنين رخدادهايي، ما چاره‌اي جز ايجاد تغييرات اساسي در تيم در فصل آينده ورزشي نداريم." وي افزود: مقامهاي باشگاه در حال برنامه‌ريزي براي سال آينده ورزشي هستند چون بارسلونا ديگر در سطح عالي گذشته خود قرار ندارد.

ريكارد خاطرنشان كرد: معمولا يك تيم سه تا چهار سال با داشتن يك تركيب ثابت مي‌تواند سطح عالي خود را حفظ كند اما پس از آن بايد تغييرات جدي در بازيكنان يا سرمربي آن انجام شود، وگرنه افت مي‌كند.

وي تصريح كرد كه تيم بارسلونا تحمل خوبي در اين مدت از خود نشان داده اما اكنون زمان برنامه‌ريزي براي انجام تغييرات فرا رسيده است.

سرمربي بارسلونا گفت كه بازيكنان تيم بايد موفقيتهاي گذشته را فراموش كنند و به فكر تلاش براي دستيابي به جام لاليگا در مدت باقيمانده باشند.

بارسلونا گرچه در هفته سي‌وسوم بازيها همچنان صدرنشين جدول لاليگا با ‪۶۵‬ امتياز است، اما رئال مادريد با ‪ ۶۳‬امتياز و روحيه بيشتر، به شدت اين تيم را تعقيب مي‌كند.

در چنين شرايطي، شكست تاريخي بارسلونا در برابر ختافه موجب سرافكندگي تيم و گسترش بحران در درون بارسلونا شده است كه هرگز كسي گمان نمي‌كرد با چنين نتيجه‌اي ميدان بازي را ترك كند.
اظهار شرمندگي "اتوئو" به خاطر باخت سنگين بارسلونا به ختافه

"ساموئل اتوئو" مهاجم كامروني باشگاه بارسلونا اظهارداشت به خاطر باخت ‪ ۴‬بر صفر به ختافه در چارچوب رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي اسپانيا، به شدت احساس شرمندگي كرده است.

به گزارش خبرگزاري ايرنا به نقل از فرانسه از مادريد ، اتوئو در كنفرانس خبري بعد از مسابقه به خبرنگاران گفت: اگر مي‌توانستم از شرمندگي داخل زمين فرو بروم، اين كار را مي‌كردم. بشدت خجالت كشيدم.

مهاجم ‪ ۲۶‬ساله بارسلونا ادامه داد: تمام شب نخوابيدم. بعد از مسابقه كنترل اشك هايم در دستم نبود. براي همه كساني كه عاشق بارسلونا هستند، نتيجه بسيار بدي بود.

ختافه در ديدار رفت نيمه نهايي ‪ ۵‬بر ‪ ۲‬در نيوكمپ به بارسلونا باخته بود اما با برتري ‪ ۵- ۶‬در مجموع دو ديدار، به مسابقه فينال جام حذفي برابر سوي يا راه يافت.

به اين ترتيب، تنها عنوان باقيمانده براي بارسلونا، قهرماني در ليگ دسته اول باشگاههاي اسپانياست. اين تيم از دور رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا نيز توسط ليورپول حذف شد.

بارسلونا با دو امتياز اختلاف نسبت به رئال مادريد، در صدر جدول قرار دارد و در شرايطي كه با ضعف و زوال دست و پنجه نرم مي‌كند، رئال هر روز به آمادگي بيشتر نزديك مي‌شود.

اتوئو، دارنده سه عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال آفريقا، مطمئن است كه بارسلونا از قهرماني خود دفاع خواهد كرد.

وي گفت: رقابتهاي فصل جاري هنوز به پايان نرسيد. من ايمان و اعتماد بسياري به هم تيمي هايم دارد. مي‌دانم كه از پس آن بر مي‌آييم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان که رئال اومد صدر جدول

بارسلون باید حتما بازی فرداش رو ببره.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بعد از یه سال جون کندن بالاخره برای یه شب می تونن حس کنن صدر جدول بودن چه مزه ای داره .
--------------------------------------------------------------------------------

گلي شبيه گل مارادونا

از اين كه با ديگو مارادوناي كبير مقايسه مي‌شويد چه احساسي داريد؟
بارها با مارادونا مقايسه شده‌ام و هر بار احساس غرور كردم. به راستي تصور نمي‌كنم مقايسه ديگران با بازيكني همچون او ممكن باشد. اين را مي‌گويم زيرا ديگو بهترين فوتباليستي است كه تاكنون ظهور كرده است.
 قابليت‌هاي شما باعث غبطه بسياري از باشگاه‌‌هاي اروپايي شده. فكر مي‌كنيد آينده براي ليونل مسي چگونه خواهد بود؟واقعاً نمي‌دانم. هنوز 4 سال ديگر با بارسلونا قرارداد دارم. اين باشگاهي است كه در آن بزرگ شدم و به همين دليل با آن بسيار هماهنگم. در حال حاضر برايم تصور حضور در تيمي به جز بارسا دشوار است.
 به نظر مي‌رسد مشكلات رشدي در دوران كودكي روي پيشرفت شما به‌عنوان فوتباليست تاثيري نداشته. چطور اين موضوع را توضيح مي‌دهيد؟بايد صادقانه بگويم هنگامي كه كوچك‌تر بودم، نمي‌فهميدم دقيقاً چه اتفاقي در حال افتادن است اما اكنون كه به عقب نگاه مي‌كنم، مي‌بينم كوتاهي قدم باعث شد ياد بگيريم چطور توپ را در زمين نگه دارم و همين كمك كرد تا موفق شوم.
 كدام شما را خوشحال‌تر كرد: هت‌تريك مقابل رئال‌مادريد يا گل زيبايي كه به ختافه زديد؟
خيلي سخت است كه ميان اين دو لحظه يكي را انتخاب كنم. هر دو فوق‌العاده بود. هرگز بازي مقابل رئال را فراموش نمي‌كنم زيرا اولين هت‌تريك من بود و مهم‌تر از همه اين‌كه مقابل رئال بود يعني بزرگ‌ترين رقيب ما اما در عين حال بايد تصديق كنم گلي كه مقابل ختافه به ثمر رساندم يكي از زيباترين گل‌هاي من تا به امروز بود.
 هنگامي كه توپ شما وارد دروازه ختافه شد، به چه چيزي فكر مي‌كرديد؟
راستش در آن شرايط فكر كردن كار سختي بود زيرا همه چيز خيلي سريع اتفاق افتاد. خيلي زود به ذهنم رسيد گلي كه زدم شبيه گل مارادونا در سال 1986 بود.
 اگر رونالدينيو تيم را ترك كند، ‌چه كسي شايسته جانشيني اوست؟
حقيقتاً نظري ندارم اما اميدوارم رونالدينيو هرگز ما را ترك نكند، زيرا او بازيكني بزرگ و دوست فوق‌العاده‌اي است.‌
 بهترين بازيكن تاريخ فوتبال چه كسي است و همچنين بهترين بازيكنان حال حاضر و آينده؟مارادونا بهترين بازيكن همه دورانهاست. هيچ ترديدي در اين مورد ندارم و اكنون بازيكنان بزرگ زيادي وجود دارند اما اگر بخواهم يكي را از ميان آنها انتخاب كنم، مي‌گويم رونالدينيو. در مورد آينده مطمئن نيستم. گفتنش سخت است. متاسفم!
 كدام يك بيشتر شما را تحت تا‡ثير قرار داده‌اند: رونالدينيو يا مارادونا؟
هر دو بازيكنان بزرگي هستند و من آنها را تحسين مي‌كنم اما حقيقت اين است كه سعي نكردم از كسي تقليد كنم و براي خود مدلي بسازم. همواره تلاش مي‌كنم ليونل مسي باشم نه هيچ كس ديگري.‌
 ‌ چه انتظاري از ليگ كوپا آمه‌ريكا امسال داريد؟‌
از صميم قلب دوست دارم براي كوپا آمه‌ريكا به تيم دعوت شدم. ترديدي ندارم كه آرژانتين همه تلاشش را خواهد كرد تا برنده اين تورنمنت باشد. تصور مي‌كنم شانس خوبي براي پيمودن همه راه داشته باشيم.
 در كودكي طرفدار كدام تيم بوديد كه دوست داشته باشيد روزي در آن بازي كنيد؟‌
هنگامي كه كوچك بودم براي اولد بويز در روزاريوي آرژانتين بازي مي‌كردم اين باشگاه محبوب من بود. خيلي دوست دارم روزي به آنجا برگردم و مدتي براي آنها بازي كنم.
 آيا تاكنون در فوتسال هم شركت كرده‌ايد؟ تكنيك‌هاي شما به نظر شبيه به يك بازيكن فوتسال است؟
در كودكي در آرژانتين هميشه فوتسال بازي مي‌كردم. بازي زيبايي بود و به من بسيار كمك كرد.‌
 مي‌توانيد تصور كنيد زندگيتان چه تغييري مي‌كرد اگر به جاي بارسا در رئال پرورش يافته بوديد و در اين تيم بازي مي‌كرديد؟هيچ‌گاه نمي‌توانم خودم را در تيم ديگري جز بارسا تصور كنم زيرا اين باشگاه هميشه منتظر من بوده. از روندي كه زندگي ام طي كرده خوشحالم.
 اكنون كه گل زيبايي همچون گل مارادونا به ثمر رسانده‌ايد، قصد نداريد در جام‌جهاني گلي هم با دست بزنيد؟
راستش گل زدن با دست حتي از ذهنم هم عبور نمي‌كند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
--------------------------------------------------------------------------------

گلي شبيه گل مارادونا

از اين كه با ديگو مارادوناي كبير مقايسه مي‌شويد چه احساسي داريد؟
بارها با مارادونا مقايسه شده‌ام و هر بار احساس غرور كردم. به راستي تصور نمي‌كنم مقايسه ديگران با بازيكني همچون او ممكن باشد. اين را مي‌گويم زيرا ديگو بهترين فوتباليستي است كه تاكنون ظهور كرده است.
 قابليت‌هاي شما باعث غبطه بسياري از باشگاه‌‌هاي اروپايي شده. فكر مي‌كنيد آينده براي ليونل مسي چگونه خواهد بود؟واقعاً نمي‌دانم. هنوز 4 سال ديگر با بارسلونا قرارداد دارم. اين باشگاهي است كه در آن بزرگ شدم و به همين دليل با آن بسيار هماهنگم. در حال حاضر برايم تصور حضور در تيمي به جز بارسا دشوار است.
 به نظر مي‌رسد مشكلات رشدي در دوران كودكي روي پيشرفت شما به‌عنوان فوتباليست تاثيري نداشته. چطور اين موضوع را توضيح مي‌دهيد؟بايد صادقانه بگويم هنگامي كه كوچك‌تر بودم، نمي‌فهميدم دقيقاً چه اتفاقي در حال افتادن است اما اكنون كه به عقب نگاه مي‌كنم، مي‌بينم كوتاهي قدم باعث شد ياد بگيريم چطور توپ را در زمين نگه دارم و همين كمك كرد تا موفق شوم.
 كدام شما را خوشحال‌تر كرد: هت‌تريك مقابل رئال‌مادريد يا گل زيبايي كه به ختافه زديد؟
خيلي سخت است كه ميان اين دو لحظه يكي را انتخاب كنم. هر دو فوق‌العاده بود. هرگز بازي مقابل رئال را فراموش نمي‌كنم زيرا اولين هت‌تريك من بود و مهم‌تر از همه اين‌كه مقابل رئال بود يعني بزرگ‌ترين رقيب ما اما در عين حال بايد تصديق كنم گلي كه مقابل ختافه به ثمر رساندم يكي از زيباترين گل‌هاي من تا به امروز بود.
 هنگامي كه توپ شما وارد دروازه ختافه شد، به چه چيزي فكر مي‌كرديد؟
راستش در آن شرايط فكر كردن كار سختي بود زيرا همه چيز خيلي سريع اتفاق افتاد. خيلي زود به ذهنم رسيد گلي كه زدم شبيه گل مارادونا در سال 1986 بود.
 اگر رونالدينيو تيم را ترك كند، ‌چه كسي شايسته جانشيني اوست؟
حقيقتاً نظري ندارم اما اميدوارم رونالدينيو هرگز ما را ترك نكند، زيرا او بازيكني بزرگ و دوست فوق‌العاده‌اي است.‌
 بهترين بازيكن تاريخ فوتبال چه كسي است و همچنين بهترين بازيكنان حال حاضر و آينده؟مارادونا بهترين بازيكن همه دورانهاست. هيچ ترديدي در اين مورد ندارم و اكنون بازيكنان بزرگ زيادي وجود دارند اما اگر بخواهم يكي را از ميان آنها انتخاب كنم، مي‌گويم رونالدينيو. در مورد آينده مطمئن نيستم. گفتنش سخت است. متاسفم!
 كدام يك بيشتر شما را تحت تا‡ثير قرار داده‌اند: رونالدينيو يا مارادونا؟
هر دو بازيكنان بزرگي هستند و من آنها را تحسين مي‌كنم اما حقيقت اين است كه سعي نكردم از كسي تقليد كنم و براي خود مدلي بسازم. همواره تلاش مي‌كنم ليونل مسي باشم نه هيچ كس ديگري.‌
 ‌ چه انتظاري از ليگ كوپا آمه‌ريكا امسال داريد؟‌
از صميم قلب دوست دارم براي كوپا آمه‌ريكا به تيم دعوت شدم. ترديدي ندارم كه آرژانتين همه تلاشش را خواهد كرد تا برنده اين تورنمنت باشد. تصور مي‌كنم شانس خوبي براي پيمودن همه راه داشته باشيم.
 در كودكي طرفدار كدام تيم بوديد كه دوست داشته باشيد روزي در آن بازي كنيد؟‌
هنگامي كه كوچك بودم براي اولد بويز در روزاريوي آرژانتين بازي مي‌كردم اين باشگاه محبوب من بود. خيلي دوست دارم روزي به آنجا برگردم و مدتي براي آنها بازي كنم.
 آيا تاكنون در فوتسال هم شركت كرده‌ايد؟ تكنيك‌هاي شما به نظر شبيه به يك بازيكن فوتسال است؟
در كودكي در آرژانتين هميشه فوتسال بازي مي‌كردم. بازي زيبايي بود و به من بسيار كمك كرد.‌
 مي‌توانيد تصور كنيد زندگيتان چه تغييري مي‌كرد اگر به جاي بارسا در رئال پرورش يافته بوديد و در اين تيم بازي مي‌كرديد؟هيچ‌گاه نمي‌توانم خودم را در تيم ديگري جز بارسا تصور كنم زيرا اين باشگاه هميشه منتظر من بوده. از روندي كه زندگي ام طي كرده خوشحالم.
 اكنون كه گل زيبايي همچون گل مارادونا به ثمر رسانده‌ايد، قصد نداريد در جام‌جهاني گلي هم با دست بزنيد؟
راستش گل زدن با دست حتي از ذهنم هم عبور نمي‌كند.

هفته سي و چهارم لاليگا/بارسلونا- رئال بتيس

نشريه آس شكست بارسا را با تيتر <خودكشي در ختافه> توصيف كرد. تيتر ساير نشريات عبارت بود از: ختافه كوچك، بارسا بزرگ را له كرد و <شرم بر كاتالان‌ها باد> اما يكي از جمله‌هاي نشريه ال موندو نگاه عميق‌تري به اين شكست محسوب مي‌شد. ال موندو در كنار تيتر <فاجعه>‌جمله <از اين شكست بوي پايان يك عصر به مشام مي‌رسد> را چاپ كرده بود. حقيقت اين است فقط از دست دادن پيروزي 5 بر2 مقابل ختافه در كارنامه بارسا طي اين فصل جلب‌نظر نمي‌كند و حذف از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان و شكست در مسابقات جام باشگاه‌هاي جهان را هم بايد در نظر گرفت.‌بارسا كماكان با 2 امتياز برتري مقابل رئال مادريد صدرنشين لاليگاست ولي پيروزي‌هاي تيم هرگز طرفداران را راضي نكرده و همه مي‌دانند بارسا كيفيت نازلي دارد. برخي از كارشناسان اسپانيايي شرايط تيم را يادآور نزول كهكشاني‌هاي رئال عصر فلورنتينو پرس پس از فتح ليگ قهرمانان مي‌دانند. آنها مي‌گويند: تيم خنثي و عقيم شده. ستاره‌ها علاقه‌اي به يكديگر و توپ ندارند و انتظار سوت پايان را مي‌كشند. به همين دليل تا دير نشده هم بايد فرانك ريكارد و دستيارانش را عوض كرد و هم بسياري از بازيكنان را.
پويول: خشم و ناتواني:پويول، كاپيتان بارسا طي مصاحبه كوتاهي در سايت رسمي باشگاه در مورد شكست حيرت‌انگيز 4 بر صفر از ختافه و حذف در مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي گفت: احساس خشم و ناتواني مي‌كنم. حرف زدن در چنين برهه‌اي دشوار است، با اين وصف بايد به آينده چشم بدوزيم و تا سوت پايان نواخته نشده مبارزه كنيم. ختافه بهتر از ما بود. ما مصيبت‌بار بازي كرديم. مي‌خواستيم بازي را كنترل كنيم ولي مشكل اين است ما به راز حفظ نتيجه وقوف نداريم. آنها مي‌دانستند مي‌توانند ما را مغلوب كنند و مغلوب هم كردند. از همه طرفداران پوزش مي‌خواهيم.
اتوئو: زندگي يا مرگ:سامي اتوئو در توصيف شكست برابر ختافه گفت:‌اگر مي‌توانستم زمين را بشكافم و خود را دفن كنم،‌اين كار را مي‌كردم. آن شب را تا صبح نخوابيدم. احساس ورشكستگي مي‌كردم. ياد شبي افتادم كه كامرون از راهيابي به رقابت‌هاي جام‌جهاني باز ماند. گاهي روزهايي فرا مي‌رسند كه همه چيز خود را زير سوِال مي‌بريد اما فصل تمام نشده و من به اين تيم ايمان دارم. مي‌دانم مي‌توانيم قهرمان شويم. مسابقه يك‌شنبه برايمان مترادف با <زندگي يا مرگ است.>‌خوركوئرا: آن شب:آلبرت خوركوئرا،‌سنگربان بارسا مقابل ختافه كه در غياب ويكتور والدز شب فاجعه‌آميزي را سپري كرد در توصيف آن ديدار گفت: تيم مصيبت‌بار بازي كرد و احساس مي‌كنم، نمي‌توانستم بهتر از تيم بازي كنم. نمي‌توان دليل شكست را برتافته از بازي يك نفر قلمداد كرد. تصور مي‌كنم مجموعه تيم از نظر ذهني با مشكل روبه‌رو بود. ما حمله مي‌كرديم، در حالي كه به دفاع نمي‌انديشيديم. نمي‌خواهم ديدار با ختافه را آخرين بازي‌ام براي بارسا بخوانم. پيش از اين با پيشنهادات زيادي روبه‌رو بودم و اكنون تعداد آنها كاهش مي‌يابد. هيچ بازيكني نمي‌خواهد با اين سناريو تيمي را ترك كند، خصوصاً‌ من.‌

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینم با تشکراز بهزاد جان توی کلوپ پارس فوتبال ...
عذرخواهی کاپیتان

پویول: "احساس عصبانیت و ناتوانی می کردم."

کارلس پویول بعد از شکست مقابل ختافه به نمایندگی از بازیکنان تیم صحبت کرد و تصریح کرد: "احساس عصبانیت و ناتوانی می کنم."
کاپیتان تیم به نمایندگی از سایر بازیکنان با خبرنگاران رو به رو شد و تاکید کرد: "صحبت کردن مشکل است. من عصبانیم و احساس بی مصرفی می کنم! ما همه منتظر بازی فاینال بودیم، اما در فوتبال تا سوت پایان بازی زده نشود چیزی تمام نمی شود."

ختافه، تیم برتر:
"ختافه بهتر از ما بود. ما یک بازی افتضاح را انجام دادیم. ما به آنجا رفته بودیم تا کنترل بازی را در دست بگیریم و آن را هدایت کنیم اما در بارسا ما نمی دانیم چگونه باید نتیجه ی مورد نظر را کسب کنیم. آنها به وضوح دیدند که می توانند ما را شکست دهند، ما هم امیدوارشان کردیم."

غروری در کار نبود:
هرچند که پویول مغرور بودن تیم را انکار می کند، اما تصریح کرد: "نتیجه ی بازی رفت، برای ما بسیار ایده آل بود." پویول همزمان با ریکارد از هوادارن معذرت خواهی کرد و گفت: "همه ی ما امید زیادی داشتیم و در بازی همه ی آن را از دست دادیم. اما حالا باید فراموشش کنیم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
امسال هم این صحنه حتما تکرار خواهد شد .
Puyol_Copa.jpg

ahmad_ahmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشكها و لبخندهاي پيروزي تاريخي ختافه بر بارسلونا
مادريد، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۶/۰۲/۲۲‬

پيروزي "تاريخي" ختافه بر بارسلونا با وجود گذشت دو روز همچنان موضوع اصلي مطبوعات و هواداران فوتبال در اسپانيا و شرح حكايت اشكها و لبخندهاي آنان است.

ختافه كه تيم متعلق به يك شهرك كوچك حومه جنوبي مادريد است، پنجشنبه‌شب گذشته در حالي در چارچوب رقابتهاي جام حذفي اسپانيا در زمين خود در برابر بارسلونا حاضر شد كه نه تنها كاتالانها بلكه حتي بسياري از هواداران ختافه نيز پيروزي را از آن بارسلونا مي‌دانستند و حداكثر اميدوار بودند با شكست سنگيني از صحنه خارج نشوند.

نتيجه پنج بر دو مسابقه رفت تيم در بارسلونا اين برداشت را تقويت مي‌كرد اما نتيجه‌اي كه از مسابقه پنجشنبه‌شب بدست آمد براي همگان باور نكردني بود. ختافه چهار بر صفر بارسلوناي مغرور و مدعي را كه قهرمان باشگاههاي اروپا در سال گذشته و صدرنشين كنوني لاليگا است، در هم شكست.

بااين نتيجه، ختافه به مرحله نهايي جام حذفي راه يافت تا دوم تيرماه با سوييا بر سر كسب جام در ورزشگاه رئال مادريد نبرد كند.

"ساموئل اتوو" مهاجم كامروني بارسلونا به خبرنگاران گفته است:"پس از بازي، دلم مي‌خواست زمين دهان باز كند تا از شرم و خجالت خود را در آن پنهان كنم. از ناراحتي تمام شب را نخوابيدم و گريه كردم. اين بدترين نتيجه براي عاشقان بارسلونا بود."
روزنامه "وانگوارديا" هم بازي ختافه را "معجزه فوتبال" خوانده و شكست بارسلونا را "مضحك و مسخره" توصيف كرده است.

اسپورت كاتالونيا هم بازي بارسلونا را باعث "سرافكندگي"، "شرم‌آور" و "يك شكست جنجالي" خوانده و خواستار تغييرات فوري در تركيب تيم شده است.

اين روزنامه نوشته است:" چه شرم‌آور! بارسلونا با نتيجه بازي با ختافه، دردناكترين صفحه تاريخ اخير خود را نوشت."
در برابر اين شكست فضاحت بار براي بارسلونا، كارشناسان و هواداران فوتبال، "پيروزي تاريخي" ختافه را مورد تحسين قرار داده و مادريديها از اينكه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به جاي بارسلونا - رقيب دائمي رئال مادريد- شاهد بازي تيم همشهري خود يعني ختافه با سوييا خواهند بود، در پوست خويش نمي‌گنجند.

روزنامه "ال‌موندو" چاپ مادريد نوشته است:" پيروزي غير منتظره ختافه در ورزشگاه آلفونسو پرز و ورود آن به مسابقه نهايي جام حذفي را چيزي جز معجزه نمي‌توان توصيف كرد."
اين روزنامه توضيح داد: تيم ختافه كه در مسابقه رفت در خانه بارسلونا ‪۵‬بر ‪۲‬شكست خورده بود، براي صعود به مرحله نهايي جام،نياز به كسب نتيجه ‪۳‬بر صفر بر تيمي مانند بارسلونا را داشت و توانست اين نتيجه غيرقابل پيش‌بيني را محقق سازد.

به نوشته اين روزنامه، بارسلونا در بازي خود در برابر ختافه، فقط سايه‌اي از عظمت و درخشش چند سال گذشته خود را داشت، بازيكنانش در زمين جاي خود را پيدا نمي‌كردند و نتيجه‌اي جز شكستي خفت بار هم بدست نياوردند.

شكست تيم بارسلونا در اين رقابت براي بسياري از تحليلگران به معناي پايان دوره درخشان پيروزيهاي اين تيم در جامهاي مختلف اسپانيا و اروپا محسوب مي‌شود.

پس از اين بازي،"فرانك ريكارد" سرمربي بارسلونا در يك مصاحبه مطبوعاتي از هواداران تيمش عذرخواهي كرد و گفت: هيچ بهانه‌اي براي توجيه اين شكست وجود ندارد.

وي بازي با ختافه را از بدترين رقابتها در كارنامه مديريت ورزشي خود دانست و مسووليت اين شكست را بر عهده گرفت.

ريكارد هلندي تصريح كرد: ما از لحظه اول اين بازي واكنشي از خود نشان نداديم و زجر بسياري كشيديم.

به عقيده وي، اين نتيجه نشان داد كه زمان تغييرات در بارسلونا فرا رسيده چون ديگر اين تيم، تيم مطرح و درخشان چند سال گذشته نيست.

"كارلوس پوژول" كاپيتان بارسلونا هم نه تنها نتيجه بازي را پذيرفت بلكه گفت ختافه چنان در اين بازي قوي ظاهر شده بود كه حتي مي‌توانست گلهاي بيشتري به ما بزند.

وي مقصر اين شكست را بازيكنان تيم بارسلونا معرفي كرد كه از لحظه اول اين رقابت فقط تلاش داشتند نتيجه ثابت را حفظ كنند در حالي كه به عقيده وي، بارسلونا براي حفظ نتيجه ايجاد نشده است.

از سوي ديگر، "برنارد شوستر" آلماني سرمربي ختافه گفت كه از اين پس، با افتخار و سربلندي با ختافه به هر نقطه از اروپا سفر خواهد كرد.

وي اطمينان داده است كه با اين روند، به زودي مي‌توان ختافه را در جام باشگاههاي برتر اروپا در مقابل تيمهاي مطرح آلمان، انگليس و ايتاليا ديد.

ختافه در حالي به مرحله نهايي جام سلطنتي راه يافت كه در مسابقات باشگاههاي دسته اول اسپانيا (لاليگا) اكنون با ‪۴۹‬امتياز در مكان هشتم جدول نشسته و بارسلونا با ‪۶۵‬امتياز صدرنشين است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اشكها و لبخندهاي پيروزي تاريخي ختافه بر بارسلونا
مادريد، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۶/۰۲/۲۲‬

پيروزي "تاريخي" ختافه بر بارسلونا با وجود گذشت دو روز همچنان موضوع اصلي مطبوعات و هواداران فوتبال در اسپانيا و شرح حكايت اشكها و لبخندهاي آنان است.

ختافه كه تيم متعلق به يك شهرك كوچك حومه جنوبي مادريد است، پنجشنبه‌شب گذشته در حالي در چارچوب رقابتهاي جام حذفي اسپانيا در زمين خود در برابر بارسلونا حاضر شد كه نه تنها كاتالانها بلكه حتي بسياري از هواداران ختافه نيز پيروزي را از آن بارسلونا مي‌دانستند و حداكثر اميدوار بودند با شكست سنگيني از صحنه خارج نشوند.

نتيجه پنج بر دو مسابقه رفت تيم در بارسلونا اين برداشت را تقويت مي‌كرد اما نتيجه‌اي كه از مسابقه پنجشنبه‌شب بدست آمد براي همگان باور نكردني بود. ختافه چهار بر صفر بارسلوناي مغرور و مدعي را كه قهرمان باشگاههاي اروپا در سال گذشته و صدرنشين كنوني لاليگا است، در هم شكست.

بااين نتيجه، ختافه به مرحله نهايي جام حذفي راه يافت تا دوم تيرماه با سوييا بر سر كسب جام در ورزشگاه رئال مادريد نبرد كند.

"ساموئل اتوو" مهاجم كامروني بارسلونا به خبرنگاران گفته است:"پس از بازي، دلم مي‌خواست زمين دهان باز كند تا از شرم و خجالت خود را در آن پنهان كنم. از ناراحتي تمام شب را نخوابيدم و گريه كردم. اين بدترين نتيجه براي عاشقان بارسلونا بود."
روزنامه "وانگوارديا" هم بازي ختافه را "معجزه فوتبال" خوانده و شكست بارسلونا را "مضحك و مسخره" توصيف كرده است.

اسپورت كاتالونيا هم بازي بارسلونا را باعث "سرافكندگي"، "شرم‌آور" و "يك شكست جنجالي" خوانده و خواستار تغييرات فوري در تركيب تيم شده است.

اين روزنامه نوشته است:" چه شرم‌آور! بارسلونا با نتيجه بازي با ختافه، دردناكترين صفحه تاريخ اخير خود را نوشت."
در برابر اين شكست فضاحت بار براي بارسلونا، كارشناسان و هواداران فوتبال، "پيروزي تاريخي" ختافه را مورد تحسين قرار داده و مادريديها از اينكه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به جاي بارسلونا - رقيب دائمي رئال مادريد- شاهد بازي تيم همشهري خود يعني ختافه با سوييا خواهند بود، در پوست خويش نمي‌گنجند.

روزنامه "ال‌موندو" چاپ مادريد نوشته است:" پيروزي غير منتظره ختافه در ورزشگاه آلفونسو پرز و ورود آن به مسابقه نهايي جام حذفي را چيزي جز معجزه نمي‌توان توصيف كرد."
اين روزنامه توضيح داد: تيم ختافه كه در مسابقه رفت در خانه بارسلونا ‪۵‬بر ‪۲‬شكست خورده بود، براي صعود به مرحله نهايي جام،نياز به كسب نتيجه ‪۳‬بر صفر بر تيمي مانند بارسلونا را داشت و توانست اين نتيجه غيرقابل پيش‌بيني را محقق سازد.

به نوشته اين روزنامه، بارسلونا در بازي خود در برابر ختافه، فقط سايه‌اي از عظمت و درخشش چند سال گذشته خود را داشت، بازيكنانش در زمين جاي خود را پيدا نمي‌كردند و نتيجه‌اي جز شكستي خفت بار هم بدست نياوردند.

شكست تيم بارسلونا در اين رقابت براي بسياري از تحليلگران به معناي پايان دوره درخشان پيروزيهاي اين تيم در جامهاي مختلف اسپانيا و اروپا محسوب مي‌شود.

پس از اين بازي،"فرانك ريكارد" سرمربي بارسلونا در يك مصاحبه مطبوعاتي از هواداران تيمش عذرخواهي كرد و گفت: هيچ بهانه‌اي براي توجيه اين شكست وجود ندارد.

وي بازي با ختافه را از بدترين رقابتها در كارنامه مديريت ورزشي خود دانست و مسووليت اين شكست را بر عهده گرفت.

ريكارد هلندي تصريح كرد: ما از لحظه اول اين بازي واكنشي از خود نشان نداديم و زجر بسياري كشيديم.

به عقيده وي، اين نتيجه نشان داد كه زمان تغييرات در بارسلونا فرا رسيده چون ديگر اين تيم، تيم مطرح و درخشان چند سال گذشته نيست.

"كارلوس پوژول" كاپيتان بارسلونا هم نه تنها نتيجه بازي را پذيرفت بلكه گفت ختافه چنان در اين بازي قوي ظاهر شده بود كه حتي مي‌توانست گلهاي بيشتري به ما بزند.

وي مقصر اين شكست را بازيكنان تيم بارسلونا معرفي كرد كه از لحظه اول اين رقابت فقط تلاش داشتند نتيجه ثابت را حفظ كنند در حالي كه به عقيده وي، بارسلونا براي حفظ نتيجه ايجاد نشده است.

از سوي ديگر، "برنارد شوستر" آلماني سرمربي ختافه گفت كه از اين پس، با افتخار و سربلندي با ختافه به هر نقطه از اروپا سفر خواهد كرد.

وي اطمينان داده است كه با اين روند، به زودي مي‌توان ختافه را در جام باشگاههاي برتر اروپا در مقابل تيمهاي مطرح آلمان، انگليس و ايتاليا ديد.

ختافه در حالي به مرحله نهايي جام سلطنتي راه يافت كه در مسابقات باشگاههاي دسته اول اسپانيا (لاليگا) اكنون با ‪۴۹‬امتياز در مكان هشتم جدول نشسته و بارسلونا با ‪۶۵‬امتياز صدرنشين است.
ممنون احمد جان .
یه معرفی می کنی خودتونو ؟
طرفدار چه تیمی هستید ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
وبلاگم رو بعد از 1 ماه دوباره آپدیت کردم .
آخه هکم کرده بودن به خاطر همین یه کم خراب شده بود وضع وبلاگم .
http://barcelonabravo.persianblog.com

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارسلون با بتیس 1-1 شدن

حیف. این دروازه بان واقعا ضعیفه

زاویه بسته...............

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بارسا تا این والدز رو داره، غمی نداره...

تا کی بارسا باید از اشتباهات والدز ضرر بخوره؟

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
تقصیرات را نمیشه به گردن والدز انداخت.
به نظر من امشب بد بازی نکرد و 2 تا فرصت تک به تک را گرفت.
میشه گفت والدز امشب از همه بهتر بود و بقیه گند زدن و شبمونو خراب کردن
یکی نیست به او آقای به اصطلاح مربی بگه اون تعویض بود که تو کردی!؟
اعصابم خورده ، 4 کلام دیگه بنویسیم همشونو میگیرم به باد فحش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته که 2 تا تک به تک گرفت

اما رو گل 100% مقصر بود. چون تو زاویه بسته گل خورد.

شما برو گل رو ببین. آخه تو زاویه بسته توپ از بقل دستت میره تو گل.

تعویض مسی به نظر من اشتباه بود و بهتر بود که ساویولا جای اتوئو میومد. به غیر از اون برگردونش اصلا بازی نکرد.

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام...
دوستان ميتونند بگن 2 بازي آخر بارسا با كدوم تيماست ؟و همچنين راه براي قهرماني سويا هموارتره يا ريئال و يا بارسا
20.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها چرا بارسلونا اینجوری شده
یهو دچار بحران شده اونم الان که انقدر حساسیت های بازی بالا رفته من با این که بارسایی نیستم ولی اصلا دوست ندارم رئال قهرمان بشه
:wacko:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی آخر بارسلون فکر کنم با یه تیم ته جدولیه

تو این 4 تا بازی باقیمونده سخت ترین بازی بارسلون با آتلتیکو مادرید تو زمین حریفه و سخت ترین بازی رئال هم با دیپورتیوو

در صورتیکه هر 2 تیم همه بازیهای خودشون رو ببرن در امتیاز مساوی میشن.

نمیدونم تو اون شرایط به چی نگاه می کنن. تفاضل گل یا بازیهای رو در رو

تفاضل گل رو شاید بشه یه جورد جبران کرد.
اما اگه بازیهای رودر رو رو نگاه کنن رئال برنده است.

بالا