• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
در صورتیکه هر 2 تیم همه بازیهای خودشون رو ببرن در امتیاز مساوی میشن.

نمیدونم تو اون شرایط به چی نگاه می کنن. تفاضل گل یا بازیهای رو در رو

تفاضل گل رو شاید بشه یه جورد جبران کرد.
اما اگه بازیهای رودر رو رو نگاه کنن رئال برنده است.

به بازی رودر رو نگاه می کنن الان با اینکه امتیازاشون مساویه و تفاضل گل بارسلونا خیلی بهتر از رئاله رئال صدر جدولو گرفته

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اول خوش اومدی بعدشم حتما بارسلونا قهرمان می شه .
اینم یه عکس از بازیکن با تعصب بارسلونا .
خدای من این بازیکن چقدر تعصب داره . ایولا .
4ya4i9z%5B1%5D.jpg

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شما طرفدار چه تیمی هستی مهسا خانم ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بازی آخر بارسلون فکر کنم با یه تیم ته جدولیه

تو این 4 تا بازی باقیمونده سخت ترین بازی بارسلون با آتلتیکو مادرید تو زمین حریفه و سخت ترین بازی رئال هم با دیپورتیوو

در صورتیکه هر 2 تیم همه بازیهای خودشون رو ببرن در امتیاز مساوی میشن.

نمیدونم تو اون شرایط به چی نگاه می کنن. تفاضل گل یا بازیهای رو در رو

تفاضل گل رو شاید بشه یه جورد جبران کرد.
اما اگه بازیهای رودر رو رو نگاه کنن رئال برنده است.
توی اسپانیا به بازی های رودر رو نگاه می کنن.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اظهارات "ريكارد" بعد از دومين ناكامي بزرگ بارسلونا

"فرانك ريكارد"سرمربي تيم فوتبال باشگاه بارسلونا اسپانيا اصرار دارد كه‌تيم تحت رهبري وي به‌رغم توقف ‪۱‬بر‪ ۱‬برابر رئال بتيس در روز يكشنبه، هنوز در سراشيبي سقوط قرار نگرفته است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد،اين نتيجه رقابت براي قهرماني در ليگ دسته يك باشگاههاي اسپانيا را ميان چند مدعي‌آماده جدي‌تر كرده در حاليكه تنها چهار هفته ديگر از فصل باقيمانده است.

رونالدينيو پنج دقيقه بعد از شروع مسابقه از نقطه پنالتي گل نخست را به ثمررساند اما هموطن برزيلي او "رافائل سوبيس" تنها چند ثانيه قبل از پايان وقت قانوني، گل تساوي را زد.

ريكارد در كنفرانس مطبوعاتي بعد از مسابقه اظهار داشت: تساوي، برد يا باخت، نتيجه هر چه كه باشد، تيم نبايد غرورش را ببازد. عامل تعيين‌كننده در اين بازي اين بود كه نتوانستيم راهي به دروازه حريف بيابيم و در نهايت به مساوي منجر شد.

به‌گفته وي تيم بتيس فرصت‌هاي زيادي براي گلزني نداشت بنابراين دريافت گل مساوي در آخرين لحظات، تنبيه بارسلونا بود.

ريكارد با بيان اينكه همه اعضاي تيم متاثر و ناراضي هستند،افزود: بعد از گل بتيس، هماهنگي خود را از دست داده و توپ را بي‌هدف به اين طرف و آن طرف مي‌زديم اما سرافكنده نيستيم. بايد غرور خود را بازيافته و به آينده فكر كنيم.

به اعتقاد سرمربي هلندي بارسلونا،عملكرد كلي تيم خوب بود وفقط پيروزي در بر نداشت.

با اين وصف وي اعتراف مي‌كند كه با از دست دادن دو امتياز بسيار مهم و سقوط به رتبه دوم جدول رده بندي، اعتماد به نفس بازيكنانش را متزلزل كرده است.

ريكارد گفت: نارضايتي در چهره تك تك بازيكنان در رختكن مشهود بود و صحبت اصلي اين بود كه چند ديدار ديگر باقيمانده.

پيش از اين، بارسلونا به شكستي خردكننده و تحقير آميز برابر ختافه در نيمه‌نهايي جام حذفي باشگاههاي اسپانيا تن داده و چهار گل دريافت كرده بود.

ريكاردبراين باور است كه هنوز شانس قهرماني براي بارسلونا باقي مانده و آمادگي فيزيكي بازيكنان به پايان نرسيده است چون شرايط سختي مثل الان، بازيكنان را به‌هم نزديكتر و همدل تر مي‌كند.

بارسلونا و رئال هر دو ‪ ۶۶‬امتياز دارند اما بارسلونا به دليل تفاضل منفي در نتيجه ديدار رويارو با رئال، به رتبه دوم تنزل كرده است.

با ناكامي بارسلونا در كسب قهرماني در فصل جاري ، بعد از دو قهرماني پياپي در لاليگا و جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در سال گذشته، شايد شايعه بركناري ريكارد به واقعيت تبديل شود

اینم 2300 دومین ارسالم توی کلوپ بارسلونا .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
با تشکر از بهزاد جان گل ...
*----------------------------*
اظهارات بازیکنان بعد از بازی

تساوی مقابل بتیس به این معناست که مردان فرانک ریکارد صدر جدول را به رئال مادرید –که روز شنبه تیم اسپانیول را برد- داده اند.علیرغم این مسئله بازیکنان بارسا هنوز امید خود را برای دوباره به دست آوردن صدر جدول از دست نداده اند.
4 بازی باقیمانده و اکنون سرنوشت بارسا در دستان خودش نیست.اگرچه تیم فرانک ریکارد آرزوی به دست آوردن قهرمانی را از دست رفته نمی بینند و مطمئن هستند که برای سومین بار متوالی مقام قهرمانی را به دست خواهند آورد.این احساسی است که بازیکنان دارند.

پویول:"اگر 4 بازی باقیمانده را ببریم قهرمان خواهیم شد."

"4 بازی مشکل در پیش است و من اعتقاد ندارم که مادرید هر 4 بازی را خواهد برد.ما باید در هر 4 بازی برنده باشیم و من میدانم که ما قادر به انجام این کار هستیم.من شخصا عقیده دارم که اگر هر 4 بازی باقیمانده را ببریم قهرمانی از آن ماست."
"در نیمه اول ما خوب بازی کردیم و فرصت های زیادی خلق کردیم اگرچه موفق به زدن گل دوم نشدیم و آنها از عدم تمرکز ما تا پایان بازی استفاده کردند."
"ما نمی توانیم به واکنش هواداران اعتراض کنیم. حالا زمان آن است که ما و هواداران یکی شویم.ما روزهای سختی در پیش داریم و تا پایان خواهیم جنگید."
"باخت اواسط هفته و تساوی کنونی ...واضح است که چرا مردم فکر می کنند اوضاع خوب نیست اما به هر حال ما تا پایان خواهیم جنگید."

--------

ویکتور والدز:

"ما بازی را تحت کنترل داشتیم اما فقط با نتیجه 1-0 همیشه یک ریسک وجود دارد.باعث شرمندگی است که آنها در دقایق پایانی یک گل زدند."
"هواداران با ما بودند اما حیف شد که نظاره گر یک پیروزی نبودند."
"حالا ما 4 بازی در پیش رو داریم، ما صدر جدول را از دست داده ایم ولی هنوز اطمینان داریم که می توانیم به هوادارانمان چیزی برای خوشحال شدن ببخشیم."

--------

آندرس اینیستا:

"من فکر می کنم که اگر 4 بازی باقیمانده را ببریم قهرمانیم.ما تقریبا همه فصل صدرنشین لیگا بوده ایم و الان وقت از دست دادن امید نیست."
"برتری ما درنیمه اول مسلم بود.بتیس هیچ فرصتی تا پایان نیمه به وجود نیاورد."
"امیدوارم که شرایط در 4 بازی پایانی تغییر کند ما بازیکنان بزرگی داریم و ما باید برای بازی بعدی در بهترین شرایط خود باشیم."
"هوادارن همیشه احساسات خود را بیان می کنند.آنها حمایت خود را در نیمه اول اعلام کردند و در نیمه دوم این طبیعی بود که این احساس را نداشته باشند."

--------

ژاوی هرناندز:

"واقعا ناراحت کننده است و در زمان بدی اتفاق افتاد.ما حالا صدر جدول را از دست داده ایم و سرنوشتمان دست خودمان نیست.اگرچه اگر 4 بازی بعدی را ببریم فرصت بسیار خوبی خواهیم داشت."
"ما قادر نبودیم که در نیمه اول بازی را به نفع خودمان تمام کنیم این باعث شد که نیمه دوم بسیار سخت تر باشد و ما بدترین بها را برای کمبود تمرکز خود پرداختیم."
"من اعتقاد دارم که یک نتیجه منصفانه برای این بازی می توانست نتیجه 2-0 یا 3-0 باشد هر چند که اشتباه ما در پایان بازی برایمان گران تمام شد."
"مادرید هم بازی های سختی در پیش رو دارد و من مطمئنم که ما هنوز هم فرصت داریم."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینها همش در حد شایعس. زیاد جدی نگیریدش

شاید یه جورایی موندن رونالدینیو تا حدی به قهرمانی لالیگا هم بستگی داشته باشه

شاید اگه بارسا قهرمان نشه رونی از این تیم بره میلان اما احتمالش کمه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گفت‌وگو با پويول، كاپيتان بارسا‌

بارسا به دردسر افتاده، آيا راهي براي خارج شدن از اين شرايط وجود دارد؟
شخصاً‌ فكر مي‌كنم اگر هر چهار ديدار باقي‌مانده را با پيروزي سپري كنيم،‌قهرمان خواهيم شد. تصور نمي‌كنم مادريد چهار ديدار خود را با پيروزي سپري كند، در حالي كه ما توانايي غلبه بر حريفانمان را داريم.‌
 ‌ چرا برابر بتيس متوقف شديد؟در نيمه اول خوب بازي كرديم و فرصت‌هاي پرشماري براي گشودن دروازه بتيس را داشتيم اما گل دوم هرگز به ثمر نرسيد و آنها از برهم خوردن تمركز ما طي يك دوره كوتاه بهره بردند و ضربه تساوي‌بخش را زدند. وقتي يك بر صفر جلو هستيد هميشه امكان وقوع چنين حادثه‌اي وجود دارد.
 نظرتان در مورد واكنش منفي طرفداران چيست؟
نبايد گلايه‌اي از بابت واكنش طرفداران داشته باشيم. آنها چند روز بسيار بد را سپري كرده‌اند و بايد حالشان را درك كرد. حيف شد كه پيروز نشديم. به هر حال ما چاره‌اي جز ادامه مبارزه نداريم.‌
 ‌ بايد به آنها حق داد. بارسا خوب بازي نمي‌كند.‌
اول شكست در جام حذفي و سپس يك تساوي... طبيعي است همه تصور كنند شرايط‌مان خوب نيست اما طرفداران هنوز كنار ما هستند. صدرنشيني را از دست داده‌ايم اما هنوز شكست نخورده‌ايم. طرفداران در نيمه اول بسيار خوب ما را تشويق كردند. آنها احساساتشان را بروز مي‌دهند ولي بايد بدانند در بدترين زمان گل تساوي را خورديم. در سراسر فصل صدرنشين بوده‌ايم و اكنون زماني است كه نبايد اميدمان را از دست بدهيم.
 آيا به راستي تصور مي‌كنيد بارسا قهرمان شود؟
رئال مادريد ديدارهاي دشواري پيش رو دارد. اطمينان دارم هنوز هم مي‌توانيم قهرمان شويم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینها همش در حد شایعس. زیاد جدی نگیریدش

شاید یه جورایی موندن رونالدینیو تا حدی به قهرمانی لالیگا هم بستگی داشته باشه

شاید اگه بارسا قهرمان نشه رونی از این تیم بره میلان اما احتمالش کمه
تایید می شه...

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
شایعه که در مورد رفتن بازیکن ها زیاد است اما رفتن اتئو و رونالدینهو زیاد به چشم میاد.
البته رفتن رونالدینهو به میلان بستگی به جایگاه میلان در جدول کالچو داره و اگر میلان نتونه بین 4 تیم بالای جدول قرار بگیره و سهمیه حضور در لیگ قهرمانان را کسب کنه احتمال رفتن رونی به میلان خیلی کم میشه.
با همه این حرف ها و بازی های ضعیفی که در این چند ماه اخیر به نمایش گذاشته من یکی هنوز مثل روزهای اول که به بارسا اومده بود دوسش دارم و امیدوارم فصل بعد هم تو بارسا توپ بزنه و به اوج برسه.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
فکر کنم صعود میلان به جام قهرمانان سال بعد قطعی شده باشه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی نظرت اینه که میلان فینال رو میبره ؟!؟!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تورام و هواداران

تورام اطمینان و پشتیبانی می خواهد!

لیلیان تورام مطمئن است که اگر بازیکنان بارسا یقین دارند که می توانند لیگ را ببرند و اگر این طرز فکر خود را حفظ کنند هیچ چیز مانع آنها نخواهد بود به خصوص با وجود داشتن چنین هوادارانی که همواره پشتیبان تیم هستند.

او اظهار کرد: "مهم ترین چیز این است که تیم باور دارد که می توانیم قهرمان شویم."،"4 مسابقه باقی مانده و من اطمینان دارم که ما واقعا می توانیم برنده باشیم."این بازیکن فرانسوی در طول دوران بازیگری خود بارها و بارها در جدال برای قهرمانی عناوین مختلف شرکت داشته و امیدوار است که بتواند با استفاده از تجربیاتش به آبی اناری ها بقبولاند که طرز تفکر آنها درست است.

نقش هوادارن

در روز سه شنبه تورام توسط مجموعه "Uno del los Nuestros" برای دریافت جایزه Christa Leem انتخاب شد و او این جایزه را از مدیر Generalitat ،آقای خوزه مونتیلا دریافت کرد.بعد از دریافت جایزه، ستاره سابق یووه از طرفداران بارسا خواست که تیم را در 4 بازی باقیمانده از لیگ یاری کنند."وقتی تیمی که تیم شماست، دوران بدی را تجربه می کند این زمان است که همراهی هواداران بیش از همیشه احساس میشود." او اضافه کرد:"هواداران باید پشت ما باشند.وقتی که همه چیز بر وفق مراد پیش میرود نشان دادن احساسات کار ساده ای است.هواداران ممکن است فکر کنند که برنده شدن در چنین شرایطی بسیار سخت است، این تفکر درست است اما آنها باید از ما پشتیبانی کنند."

ترسی نداشته باشید.

تورام اعتقاد دارد که هیچ اختلافی در کمپ بارسا وجود ندارد.وقتی رسانه ها از او سوال کردند که آیا نمی ترسد که رئال مادرید لیگ را ببرد او اظهار کرد:"نام این کلمه ترس نیست چیزی که وجود دارد این است که 4 بازی باقی مانده و این بسیار سخت خواهد بود ولی مسئله حیاتی این است که ما برای رسیدن به قهرمانی و بازگشت به صدر جدول هر 4 بازی را ببریم."
این بازیکن 35 ساله نارضایتی هوادارن را بعد از به دست آوردن نتایج اخیر درک می کند ولی بیان می کند که بازیکنان هم دقیقا همین احساس را دارند."من هواداران را درک می کنم ولی مردم نمی دانند که بازیکنان هم به همان اندازه ناراحت می شوند" او اظهار کرد:"بعد از بازی نا امید ترین افراد بازیکنان هستند چون می خواهند قهرمان لیگ باشند."

نگاه به آینده

"هر بازی داستان خاص خودش را دارد و کسی نمی داند که هر تیمی کدام بازی ها را خواهد برد یا رئال کدام بازی را خواهد باخت."او سخنانش را با پیش بینی هایی در باره بازی های رئال و بارسا و اینکه آیا آنها قادر خواهند بود بازیهای باقیمانده خود را با پیروزی پشت سر بگذارند ادامه داد.
"عجیب است که هر بار که تیمی برنده نمی شود این قدر بحث پیش می آید." تورام اضافه کرد:"این عاقلانه نیست.چیزی که مهم است این است که گل های دیر هنگام نخوریم.اگر بتیس گل تساوی را نزده بود هیچ کدام این حرف ها زده نمی شد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مارکز در حال بهبودی

مارکز در حال بازیافتن بهبودی کامل

رافائل مارکز در حالیکه در حال رهایی از مصدومیت خود می باشد،امروز به زمین تمرین نو کمپ بازگشت.این ملی پوش مکزیکی همراه سیلوینیو چند تمرین انجام داد.

این مدافع مرکزی 28 ساله که از 29 آوریل به خاطر مصدومیت پای راستش از میادین دور بود،به آرامی برای بازگشت به سلامتی کامل تلاش میکرد و با انجام دادن تمرین روز سه شنبه قدم بزرگی رو به بهبودی برداشت.او به همراه سیلوینیو تمرین های قدرتی و دویدن را انجام داد.

کار کردن با توپ

در طول فصل مارکز قوی به نظر می رسید و به خوبی شرایط خوب خود را حفظ کرده بود.ستاره سابق موناکو در حال حاضر می تواند به راحتی بدود و بعد از چند بار دویدن سرعتی نشان داد که پای راستش بهبودی پیدا کرده است چون می توانست تغییر جهت های سریع داشته باشد.اوتمرین خود را با انجام دادن چند تمرین فیزیکی پا به توپ به پایان رساند.

بالا