تصمیم رونی
رونالدینیو:"ما سخت تر و با قدرت تر از همیشه برای لیگ خواهیم جنگید"
رونالدینیو به خبرنگاران در کمپ نو گفت: "تیم هر کاری برای قهرمانی انجام می دهد." او همچنین اعلام کرد در کوپاامریکا شرکت نخواهد کرد زیرا نیاز به استراحت دارد و صراحتا آشکار کرد که خودش را فصل بعد با بارسا می بیند. درحالیکه فقط چهار هفته برای تغییر صدرنشینی فرصت باقی است، رونی تصریح کرد: "ما فرصتی که داشتیم تا خیالمان راحت باشد را از دست دادیم. گاهی اوقات ما بدشانس بودیم و گاهی هم فرصت های مسلم گل زنی را از دست دادیم. اما ما شایسته ی این قهرمانی هستیم. تصور ما جنگیدن برای عناوین زیادی در این فصل بود. ما مغرور نیستیم اما هنوز یک عنوان خیلی مهم باقی مانده و ما برای این قهرمانی با قدرت تر از هر زمانی مبارزه خواهیم کرد."
عدم حضور در کوپا امریکا:
رونالدینیو برای اولین بار در طی این چهار سال، از تعطیلات تابستانی امسال لذت خواهد برد. او از شرکت در رقابت های کوپا امریکا که از 24 جون تا 15 جولای در ونزوئلا برگزار خواهد شد، سرباز زد: "من با فدراسیون فوتبال برزیل صحبت کردم و توضیح دادم که نیاز به استراحت دارم تا برای فصل بعد کاملا آماده شوم. امسال سال بسیار سختی بود. من شانس بودن و آماده کردن خودم را در کنار هم تیمی هایم نداشتم. من به خودم آسیب زدم و نمی خواهم دوباره آن را تکرار کنم."
در تیررس انتقادات:
با وجود به ثمر رساندن 18 گل در این فصل و حضور به عنوان بهترین گلزن بارسا در زمان مربیگری فرانک ریکارد، این فصل برای رونالدینیویی که هدف انتقادها قرار گرفته، فصل آسانی نبود. او این انتقادها را با فروتنی تمام می پذیرد: "در زمان سختی ها شما چیزهای زیادی یاد می گیرید. ما بازیکنان برای اکنون زندگی می کنیم و مجبوریم هر روز ثابت کنیم که شایسته ی حضور در چنین باشگاهی هستیم. من می توانم بهتر بازی کنم. گلهای زیادی به ثمر رساندم اما بازیهای زیبایی به نمایش نگذاشتم. گاهی من تمرین نمی کردم چون احساس خوبی نداشتم و احتیاج داشتم به انجام تمرینات قدرتی در سالن بپردازم."
آینده ی رونی:
رونالدینیو همچنین یکبار دیگر در مورد آینده ی فوتبالی اش صحبت کرد: "من در مورد هیچ چیز به جز بارسا فکر نمی کنم. من می خواهم خوب استراحت کنم و خودم را به آمادگی ایده آل برسانم تا همراه هم تیمی هایم فصل بعد را در بارسلونا سپری کنم. من همیشه گفته ام که اینجا بسیار راحت و خوشحالم." برای اولین بار نیست که رونالدینیو هدفش را برای ماندن در بارسا به این صراحت ابراز می کند.
رونی و اتوئو
نهایتا رونالدینیو به نقشش به عنوان یکی از کاپیتان های تیم اشاره کرد: "من سعی می کنم تیم را متحد و بسیار نیرومند حفظ کنم." او به خبرنگاران و هواداران اطمینان داد که رابطه ی خوبی با سامی اتوو دارد: "دوستی ما مثل همیشه ادامه دارد و ما هرگز مشکلی با هم نداشته ایم."
بازی در کالدرون:
بارسا آخر این هفته برای دیدار با اتلتیکو، به وینسنت کالدرون سفر می کند. رونالدینیو معتقد است این بازی، بسیار پرچالش خواهد بود: "این بازی مثل یک بازی فاینال است. ما باید تلاش کنیم و هرچه در توان داریم انجام دهیم تا سه امتیاز حساس این بازی را بگیریم."