• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تصمیم رونی

رونالدینیو:"ما سخت تر و با قدرت تر از همیشه برای لیگ خواهیم جنگید"

رونالدینیو به خبرنگاران در کمپ نو گفت: "تیم هر کاری برای قهرمانی انجام می دهد." او همچنین اعلام کرد در کوپاامریکا شرکت نخواهد کرد زیرا نیاز به استراحت دارد و صراحتا آشکار کرد که خودش را فصل بعد با بارسا می بیند. درحالیکه فقط چهار هفته برای تغییر صدرنشینی فرصت باقی است، رونی تصریح کرد: "ما فرصتی که داشتیم تا خیالمان راحت باشد را از دست دادیم. گاهی اوقات ما بدشانس بودیم و گاهی هم فرصت های مسلم گل زنی را از دست دادیم. اما ما شایسته ی این قهرمانی هستیم. تصور ما جنگیدن برای عناوین زیادی در این فصل بود. ما مغرور نیستیم اما هنوز یک عنوان خیلی مهم باقی مانده و ما برای این قهرمانی با قدرت تر از هر زمانی مبارزه خواهیم کرد."

عدم حضور در کوپا امریکا:

رونالدینیو برای اولین بار در طی این چهار سال، از تعطیلات تابستانی امسال لذت خواهد برد. او از شرکت در رقابت های کوپا امریکا که از 24 جون تا 15 جولای در ونزوئلا برگزار خواهد شد، سرباز زد: "من با فدراسیون فوتبال برزیل صحبت کردم و توضیح دادم که نیاز به استراحت دارم تا برای فصل بعد کاملا آماده شوم. امسال سال بسیار سختی بود. من شانس بودن و آماده کردن خودم را در کنار هم تیمی هایم نداشتم. من به خودم آسیب زدم و نمی خواهم دوباره آن را تکرار کنم."

در تیررس انتقادات:

با وجود به ثمر رساندن 18 گل در این فصل و حضور به عنوان بهترین گلزن بارسا در زمان مربیگری فرانک ریکارد، این فصل برای رونالدینیویی که هدف انتقادها قرار گرفته، فصل آسانی نبود. او این انتقادها را با فروتنی تمام می پذیرد: "در زمان سختی ها شما چیزهای زیادی یاد می گیرید. ما بازیکنان برای اکنون زندگی می کنیم و مجبوریم هر روز ثابت کنیم که شایسته ی حضور در چنین باشگاهی هستیم. من می توانم بهتر بازی کنم. گلهای زیادی به ثمر رساندم اما بازیهای زیبایی به نمایش نگذاشتم. گاهی من تمرین نمی کردم چون احساس خوبی نداشتم و احتیاج داشتم به انجام تمرینات قدرتی در سالن بپردازم."

آینده ی رونی:

رونالدینیو همچنین یکبار دیگر در مورد آینده ی فوتبالی اش صحبت کرد: "من در مورد هیچ چیز به جز بارسا فکر نمی کنم. من می خواهم خوب استراحت کنم و خودم را به آمادگی ایده آل برسانم تا همراه هم تیمی هایم فصل بعد را در بارسلونا سپری کنم. من همیشه گفته ام که اینجا بسیار راحت و خوشحالم." برای اولین بار نیست که رونالدینیو هدفش را برای ماندن در بارسا به این صراحت ابراز می کند.

رونی و اتوئو

نهایتا رونالدینیو به نقشش به عنوان یکی از کاپیتان های تیم اشاره کرد: "من سعی می کنم تیم را متحد و بسیار نیرومند حفظ کنم." او به خبرنگاران و هواداران اطمینان داد که رابطه ی خوبی با سامی اتوو دارد: "دوستی ما مثل همیشه ادامه دارد و ما هرگز مشکلی با هم نداشته ایم."

بازی در کالدرون:

بارسا آخر این هفته برای دیدار با اتلتیکو، به وینسنت کالدرون سفر می کند. رونالدینیو معتقد است این بازی، بسیار پرچالش خواهد بود: "این بازی مثل یک بازی فاینال است. ما باید تلاش کنیم و هرچه در توان داریم انجام دهیم تا سه امتیاز حساس این بازی را بگیریم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کوشید بارسایی ها ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منتظر بازی بارسا هستیم

این هفته با کی بازی داره !؟؟!؟!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
با اتلتیکو بازی داشت که همین الان تموم شد با نتیجه با مزه 6-0 به نفع بارسلونا .
رئالیها کجایید ببینید همشهریتونو ترکوندیم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گلهای بازی رو بازیکنهای زیر زدن .
مسی 2 گل .
اینیستا .
رونالدینیو .
زامبروتا .
اتوو .
هوراااااااااااااااا بکشید بارسایی ها .
رئالم زوری 302 رکرتیوو رو برد . حتما امتیاز می ده رئال تو بازیهای بعدش .
پیش به سوی قهرمانی .

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
بارسلون ترکوند

آقا توجه کرده بودین این اتلتیکو مادرید همیشه خدا اگر ته جدول هم بود واسه بارسلون شاخ بود؟
به نظر من این بازی نشون میده بارسلون اگر بازی معمولیشم بکنه انصافا هیچ تیمی تو دنیا حریفش نیست.
راستی یه سوال من یه جا شنیدم اگر بارسا و رئال آخر لیگ هم امتیاز بشن به علت برد رئال این تیم اول میشه این موضوع درسته ؟
قربون همه بارسایی های PT​

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

مزدک میرزایی هم تو گزارشش گفته بود که به بازیهای رو در رو نگاه می کنند.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ایول چه حالی داد بازی خیلی قشنگ بود. سوراخ سوراخ شدن مادریدیا...
177.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
این هم از قانون مسخره لیگ اسپانیا هست. بارسا تفاضل گلش از رئال 18 تا بیش تر هست ولی دوم هست...
کلا قانون بازی روبرو مشکل های زیادی داره ولی نمی دونم چرا توی لیگ های معتبر از این قانون استفاده میشه!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این هم از قانون مسخره لیگ اسپانیا هست. بارسا تفاضل گلش از رئال 18 تا بیش تر هست ولی دوم هست...
کلا قانون بازی روبرو مشکل های زیادی داره ولی نمی دونم چرا توی لیگ های معتبر از این قانون استفاده میشه!
واقعا !!!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پیروزی شیرین

بارسا باید می برد و با پیروزی 6-0 این کار را به شکل تحسین برانگیزی انجام داد. این پیروزی قدرتمندانه زنگ خطر را برای رقیبان بارسا یعنی رئال مادرید و سویا به صدا درآورد.
پس از نتایج ضعیف و دور از انتظار، بارسا با یک فوتبال زیبا و هنرمندانه در برابر اتلتیکو مادرید به همه ی آنها پایان داد. ژاوی یکی از ستاره های بازی این هفته بود و همچنین یکی از بازیکنانی که بعد از بازی مصاحبه کرد: "ما یک نمایش عالی از بارسا دیدیم. و حالا باید تا پایان فصل به این روال بازی ادامه دهیم."

ژاوی: "ما یک بارسای فوق العاده را دیدیم"

"به نظر من تیم به بهترین شکل خودش درآمده و ما می خواهیم نتایج درو از انتظار گذشته را فراموش کنیم."
"ما به اشتباه مادرید امیدواریم! آنها در دو بازی اخیرشان در دقایق پایانی به پیروزی رسیدند و این می تواند برایشان نگران کننده باشد. ما با تمام وجود امیدواریم آنها پیروز نشوند."

کارلس پویول:

"پیروزی در این بازی بسیار مهم بود. ما نتایج ضعیفی کسب کرده بودیم و بعضی ها به ما شک کرده بودند، در این بازی ما همه چیز را روشن کردیم." "ما باید در بازیهای باقیمانده پیروز شویم. من بعد از بازی بتیس هم گفتم که ما باید تا آخر تلاش کنیم."
"این پیروزی اعتماد به نفس ما را برگرداند. حالا برای ما سه فاینال دیگر هم باقی مانده."

رونالدینیو:

"ما کاری را کردیم که امروز باید می کردیم یعنی پیروزی. حالا امیدواریم تا پایان فصل این ریتم بازی بهتر هم شود."
"ما نشان دادیم که قدرتمندیم، این بارسایی است که همه ی ما دوستش داریم و ما برای حفظ آن تا آخر مبارزه خواهیم کرد."

لئو مسی:

"این یک پیروزی مهم بود و پیروزی در کالدرون باعث شد دوباره احساس قدرت کنیم."
"امروز ما در حالی با یک فوتبال زیبا پیروز شدیم که همه با هم و در قالب یک تیم عالی بودیم."
"ما قبل از شروع بازی خودمان، نتیجه ی بازی مادرید را می دانستیم و تصور می کردیم رکرتیوو بازی را به تساوی کشانده اما رئال در دقیقه ی آخر گل زده بود. اما می دانستیم که بهرحال ما باید پیروز شویم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مثلث آماده ی بارسا

گل از هر سه:

رونالدینیو، اتوو و مسی هر سه در کالدرون گل زدند. با توجه به اینکه مسی و اتوو در مقاطع زیادی از این فصل مصدوم بودند، این اولین بار بود که این اتفاق در این فصل رخ می داد.
مثلث رونی – اتوو - مسی در حمله، یکی از کلیدهای پیروزی تاریخی بارسا در ویسنته کالدرون بود. مسی، اتوو و رونی هر سه در این بازی موفق به گلزنی شدند.

گلزنی هر سه:

آخرین باری که هر سه ی آنها موفق به گلزنی در یک بازی شدند، در تاریخ 27 نوامبر سال 2005، در نوکمپ و در برابر ریسینگ سانتاندر بود. آنها در آن پیروزی 4-0 هر کدام یک گل زدند و سیلوینیو در دقیقه ی 66 گل چهارم را به ثمر رساند.

مصدومیت اتوو و مسی:

وقتی رونی، اتوو و مسی هر سه در فرم ایده آل باشند، بارسا یک تیم خوف انگیز است. اما امسال این اتفاق به سختی رخ داد زیرا مسی آرژانتینی و سامی کامرونی بهترین قسمت فصل را به دلیل مصدومیت از دست دادند.
ساموئل اتوو در چهار بازی اول این فصل موفق به گلزنی شد اما سپس به دلیل مصدومیت از ناحیه ی منیسک زانوی چپ در دیدار مقابل وردربرمن در لیگ قهرمانان اروپا، تا 4 فوریه بازی نکرد. از آن موقع اتوو 7 گل به ثمر رسانده.
لئو مسی نیز از ناحیه ی انگشتان پای چپ در دیدار برابر زاراگوزا در 12 نوامبر مصدوم شد، و تا آن موقع 3 گل زده بود. او در 11 فوریه در دیدار خانگی برابر ریسینگ به میدان بازگشت و مانند هم تیمی کامرونی اش از آن موقع تا کنون 7 گل به ثمر رسانده.

رونی، گلزن برتر:

همچنین، رونالدینیو به تعقیب صدرنشینان جدول گلزنان ادامه می دهد، و گل نوزدهم او در این بازی، او را در رقابت برای کسب عنوان پی چی چی برای بهترین گلزن لیگ، نگه داشت. اتوو و مسی در چهار بازی هر دو گل زده اند، در بازی های دوم، بیست و هفتم و بیست و هشتم. مسی و رونی با گلزنی در برابر اتلتیکو در این بازی، دومین باری بود که هر دو در یک بازی گل می زنند. بار اول در برابر سویا و در بازی ششم فصل بود. رونی و اتوو نیز قبل از این بازی فقط در برابر ریسینگ(بازی سوم) موفق شده بودند هر دو گل بزنند.

57% گلها بین آنهاست:

40 گل از 70 گل به ثمر رسیده ی بارسا در لیگ امسال توسط مثلث حمله ی ریکارد به ثمر رسیده، سهم رونی 19 گل، اتوو 11 و مسی 10 گل است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مسي:
همه چشم اميد به لغزش رئال مادريد دارند
ليونل مسي، مهاجم آرژانتيني اظهار داشت كه همگان در باشگاه بارسلونا به لغزش رئال مادريد طي 3 ديدار نهايي فصل اعتقاد دارند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مسي در اين باره اظهار داشت: "همه ما اميدواريم كه رئال مادريد دچار لغزش شود. هر تيمي مي‌تواند رئال را شكست داده يا برابر آن به تساوي برسد و در اين ميان ساراگوسا شانس بالاتري نسبت به بقيه تيم‌ها دارد.
هيچ چيز براي ما عوض نشده است. مقابل رئال بتيس بازي خوبي ارايه داديم، اما از شانس‌هايمان نهايت استفاده را نبرديم. هميشه دوست داريم عملكردمان را برابر اتلتيكو مادريد در تمام ديدارها پياده كنيم. بارسلونا با اعتماد به نفس بالا 3 هفته آينده را نيز به خاطر هواداران پشت سر مي‌گذارد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من به دلم اومده بارسلونا بازم قهرمان می شه .
رئال امتیاز می ده به احتمال زیاد !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال بازی بعدیش با دپورتیووست

به نظر من که امتیاز میده

البته در امتیاز گرفتن بارسا هم تردید هست.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من بازی بارسلونا رو 3-0 پیشبینی می کنم .
شما چی ؟

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
مهم اینه که بارسا ببره و رئال امتیاز بده...حق بارسا قهرمانی بوده و هست.

بالا