• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]نيمار:بارسا را به هيچ تيمي ترجيح نمي‌دهم[/h]
[h=2] ستاره برزيلي فاش کرد که حضور در نيوکمپ تنها انتخاب وي براي بازي در اروپا نيست و اضافه کرد که تنها هدفش لذت بردن از فوتبال در هر تيمي است.[/h]
00941850.jpg

نيمار تأييد کرد که بازي براي بارسلونا يک رويا است اما تأکيد کرد که کاتالونيا تنها انتخاب وي براي حضور در اروپا نخواهد بود.

باشگاه‌هاي زيادي در اروپا خواهان جذب مهاجم سانتوس هستند و گرچه او آبي‌اناري‌ها را تيم بسيار بزرگي مي‌داند اما تأکيد کرد که هيچ ترجيح خاصي نسبت به نيوکمپ ندارد.

وي در اين باره اظهار داشت: مطمئنم که روزي در اروپا بازي مي‌کنم. اين روياي کودکي‌ام بود اما فکر مي‌کنم زمان آن هنوز فرا نرسيده است.

نيمار ادامه داد: بارسلونا بازيکناني دارد که هميشه تحسين‌شان کرده‌ام و فکر مي‌کنم مي‌توانستم آنجا بازي کنم. آنها فوتباليست‌هاي بزرگي هستند و اين يکي از روياهاي من است اما هرگز بارسلونا را به تيم ديگري ترجيح نداده‌ام.

بازيکن تيم ملي برزيل فاش کرد که تنها آرزويش اين است که در هر تيمي که بازي مي‌کند، خوشحال باشد و هنوز قصد ترک باشگاه کودکي‌اش را ندارد.

وي در اين باره خاطرنشان کرد: من يک سانتوسي هستم زيرا خانواده من اينجا بزرگ شده‌اند و خودم را در تيم ديگري نمي‌بينم. هدفم اين نيست که بهترين بازيکن جهان شوم.

نيمار افزود: تنها مي‌خواهم هر جايي که هستم خوشحال باشم. مي‌خواهم آرام باشم و با لذت بازي کنم و در سانتوس خوشحالم.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
رد پیشنهاد نجومی توسط مسی

65a81c79f1e1df778508ae207b856a7f6ad1ce9a.png

لیونل مسی هفته گذشته قرارداد خود را با بارسلونا تمدید کرد، ولی پیش از آن یک پیشنهاد نجومی را رد کرده بود.

به گزارش موندودیپورتیو، لیونل مسی پیش از تمدید قرارداد با بارسلونا از طرف یک باشگاه روسی پیشنهادی با حقوق سالیانه 30 میلیون یورو دریافت کرده بود.

این باشگاه روسی قصد داشت با یک قرارداد 3 ساله و حقوق سالیانه 30 میلیون یورو، ستاره آرژانتینی بارسلونا را به خدمت بگیرد. همچنین این باشگاه اعلام کرده بود که برای جذب مسی حاضر است 250 میلیون مبلغ جدایی وی را به بارسلونا پرداخت نماید.

پدر مسی که مذاکرات پسر خود را با باشگاه بارسلونا دنبال می‌کرد، اعلام کرده است که از این پیشنهاد در مذاکرات خود با بارسا و برا افزایش حقوق لئو هیچ صحبتی نکرده است.

ویا برای قراردادش با بارسا احترام قائل است

9e709983a758e97b1043770f01b76d7c9b726e76.jpg

این روزها اخبار مختلفی در مورد ترانسفر احتمالی داوید ویا منتشر می شوند.

به گزارش پایگاه خبری کالچونیوز، مدیر برنامه های دیوید ویا مهاجم تیم فوتبال بارسلونا اظهار داشت: "اخبار زیادی مبنی بر جدایی دیوید ویا از تیم بارسا منتشر شده است که بخشی از این اخبار طبیعی است زیرا ویا بازیکن بزرگی است و همیشه اخبار زیادی پیرامون این بازیکن وجود داشته است اما تاکید می کنم که خبر جدایی ویا از بارسا صحت نداشته و ندارد زیرا او برای قرارداد خود احترام زیادی قائل است و به کارش در این تیم طبق روال قبل و با توجه به تاریخ منعقد شده ادامه خواهد داد."

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
563819_443347375721053_1099775440_n.jpg

:thumbsdow

1356369020045.jpg

49 امتیاز از 51 امتیاز ممکن ...
رورا (دستیار تیتو) : رییس میتواند آسوده باشد ، تیم تیتو در حالت (اتوپایلوت) بدون خلبان به پیش میرود .... :D

.

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آلبا، ژاوی، اینیستا و مسی در تیم منتخب سال اکیپ.

ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهار بازیکن بارسا در تیم منتخب سال 2012 این روزنامه فرانسوی قرار گرفتند.

این روزنامه فرانسوی که هر سال تیم منتخب اروپایی خود را منتشر می کند، در سال 2012 چهار نفر از بازیکنان بارسا را در تیم منتخب خود جای داده است: جوردی آلبا، آندرس اینیستا، ژاوی هرناندز و لیونل مسی.

فوتبال دیدنی و جذاب بارسا، به همراه موفقیت تیم ملی اسپانیا در یورو 2012 به حضور چهار بازیکن از بارسلونا در این تیم منتخب کمک کرده است. اکیپ از پاس دهی ژاوی به عنوان «نزدیک به کمال» و از اینیستا با مضمون «شایسته توب طلا به خاطر عملکرد کلی او» یاد کرد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تلاش آرسنال، لیورپول وسیتی برای جذب داوید ویا

223729hp2.jpg

درحالی که در روزهای گذشته اخبار متعددی از ابراز تمایل سران باشگاه چلسی برای جذب داوید ویا و به خدمت گرفتن او درکنار فرناندو تورس به گوش می رسید، حالا به نظر می رسد که سایر تیم های قدرتمند لیگ جزیره یعنی لیورپول و آرسنال هم برای جذب ویا ابراز تمایل کرده اند.

این طور به نظر می رسد که سران باشگاه سیتی با اتکا به سرمایه بالایی که دارند حالا برای جذب ویا دست به کار شده اند. طبق گزارش منتشره در دیلی میل، سران باشگاه سیتی آماده اند تا ویا را به تیمشان ببرند. چرا که آگوئرو، تبس ، ژکو و بالوتلی نتوانسته اند نیازهای روبرتو مانچینی را برآورده کنند و بعد از لغزش و باخت 0-1 سیتی مقابل ساندرلند در روز 4شنبه حالا این سرمربی ایتالیایی به شدت به مهاجمان تیمش تاخته و گفته:« باید چیزی را عوض کرد؛ باید کاری کرد.» و به نظر می رسد که منظور مانچو از این «چیز»، به خدمت گرفتن داوید ویاست.

روزنامه دیلی میل به علاوه در گزارش دیگری به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه بارسلونا اعلام کرده که ستاره شماره هفت اش را به قیمتی کمتر از 19.5 میلیون یورو به فروش نخواهد رساند؛ رقمی به مراتب فراتر از مبلغ پیشنهادی چلسی که 14 میلیون یورو بوده

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
واقعا حیفه ویا رو نیمکت باشه بعد پدرو و مخصوصا سانچز همزمان بازی کنن
بازم سیاست همیشگی خرید و فروش توی بارسا:با هزار دردسر و پول هنگفت خریدن و راحت و مفت از دست دادن

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
be316d46fd96c3076b68e8dd005019eb27304d86.jpg

اینیستا: ویا بازیکن کلیدی بارسلونا است

هافبک تیم فوتبال بارسلونا به حمایت از مهاجم این تیم پرداخت.

در چند روز گذشته شایعات فراوانی پیرامون مهاجم بارسلونا مبنی بر خروج او از بارسا به گوش رسیده و تیم چلسی انگلیس جدی ترین گزینه برای حضور داوید ویا شناخته می‌شود.

با این شرایط آندرس اینیستا به حمایت از مهاجم تیم خود پرداخت و معتقد است که داوید ویا یکی از بازیکنان کلیدی کاتالان‌ها به حساب می‌آید و امیدوار است که او در نیوکمپ بماند.

اینیستا در واکنش به سوال خبرنگاران درباره خروج ویا عنوان کرد:" من فکر نمی‌کنم که این اتفاق رخ دهد. من شخصا چنین چیزی را دوست ندارم، چون ویا به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی ما به حساب می‌آید. "

بارسلونا در شرایط فعلی با اختلاف 16 امتیاز نسبت به رئال مادرید مقتدرانه صدرنشین لالیگا است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16e7a2a3eb22bf7599f7a29de4ac1f94e08c6cf6.jpg

حمایت کلایورت از بارسا در برابر میلان؛ بارسا در سطح بالاتری قرار دارد

پاتریک کلایورت ستاره سابق فوتبال هلند از تیم بارسلونا در برابر میلان، که هر دو باشگاه های سابق وی می باشند، حمایت کرده است.

این دو غول اروپایی در مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف یکدیگر خواهند رفت و کلایورت طرفدار آبی و اناری هاست.

کلاسورت 36 ساله به Mundo Deportivo گفت: "بارسا در سطح بالاتری قرار دارد. آن ها تیم مورد علاقه مطلق من برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند و باید خیلی حوادث بدی اتفاق بیفتد تا میلان از دور

مسابقات حذف نشود. میلان مطمئنا یک تیم خوب است و برای همیشه در رقابت خواهد ماند. لیگ ایتالیا دشوار است ولی بارسا حریف بسیار دشواری برای آن ها خواهد بود و من این حرف را در مورد هیچ تیم دیگری

نمی زنم."

"میلان دو مهره ارزشمند خود، زلاتان ایبراهیموویچ و تیاگو سیلوا، در تابستان از دست داده اند. بارسلونا همان ساختار را به عنوان تیم برنده به جز پپ گواردیولا حفظ کرده است.

به نظر می رسد هیچ چیز با هدایت تیتو ویلانووا تغییر نکرده است.در واقع این روشی است که اولین بار توسط فرانک ریکارد مورد استفاده قرار گرفت، که آخرین سال حضور من در باشگاه بود."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

b44089ba44e4114d0278087535136f3b3495c2cc.jpg

بارسا بهترين تيمي است که ديده‌ام

اسکار واشينگتن تابارس سرمربي تيم ملي اروگوئه در گفتگو با فيفا به بررسي شرايط کنوني دنياي فوتبال پرداخته و اعلام کرده که بهترين فوتبالي که تا به حال ديده، فوتبالي است

که از سوي بارسلونا در زمين پياده مي شود. او در عين حال به اين نکته اشاره کرده که تقليد از بارسلونا خوب نيست؛ چرا که هر تيم باشگاه يا تيم ملي بايد به دنبال سيستم و سبک بازي

خاص خودش باشد.

تابارس در تمجيد از سبک بازي بارسلونا گفت: "فوتبال بارسلونا ما را به وجد مي آورد و نمايشي از فوتبال ارائه مي دهند که از نظر من بهترين فوتبالي است که تا به اينجا ديده ام. البته بازي کردن مثل

بارسلونا اصلا کار آساني نيست و مثل عبور از يک شيشه است. گاهي وقت ها يک لباس مي بيني، که از آن واقعا خوشت مي آيد و همان لحظه آن را مي خري. همين، ولي فوتبال اين طور نيست. اين سبک فوتبال

بارسا دو يا سه سال نيست که متولد شده و ارائه اين نوع فوتبال سالهاي زيادي طول کشيده و به کلي دانش و آماده سازي و زمان نياز داشته است."

سرمربي تيم قهرمان کوپا آمه ريکاي 2011 در ادامه راجع به اينکه سبک فوتبال بارسلونا توسط تيم باشگاهي ديگري يا تيم ملي کشورش تقليد شود گفت: "هر سرمربي سبک کاري خودش را دارد و هر

فدراسيون فوتبال استراتژي خاص خودش را دنبال مي کند، هر تيم يا فدراسيون با درنظر داشتن واقعيت هاي خاص خودش حرکت مي کند؛ من فکر مي کنم که اين تا جايي مثبت و خوب است که همه ما

از بارسلونا تقليد نکرده باشيم. چون اگر همه مان مي توانستيم اين کار را بکنيم، فوتبال کاملا خسته کننده مي شد. خيلي خوب است که شيوه هاي مختلفي براي فوتبال بازي کردن باشد و مکاتب متعددي دنبال شود.»

سرمربي تيم ملي اروگوئه که تيمش در رقابت هاي کوپا آمه ريکاي سال 2011 که در آرژآنتين برگزار مي شد، تيم ميزبان را از پيش رو برداشت، حالا شاهد آن خواهد بود که پس از قهرماني در اين

تورنمنت، تيمش در رقابت هاي جام کنفدراسيون ها شرکت خواهد کرد و گفت: "در اولين گام، هدف اصلي ما از شرکت در جام کنفدراسيون ها، لذت بردن از اين تورنمنت است.

جام کنفدراسيون ها از روز 13 ژوئن سال آينده در برزيل آغاز مي شود. يک سال قبل از جام جهاني 2014 و با شرکت تيم هاي قهرمان هر قاره يا منطقه."

شاگردان تابارس بايد در جام کنفدراسيون ها مقابل اسپانيا، قهرمان کنوني دنيا، تاهيتي و قهرمان قاره آفريقا به ميدان بروند. او در باره اين حريفان گفت: "ما اين توقع را داريم که به بالاترين جايگاه ممکن

برسيم. هرچند که بايد بگويم که رقباي ما خيلي مهم هستند. ما اگر حق حضور دراين تورنمنت را يافته ايم، اولين چيزي که بايد بگویيم اين است که از اينکه مي توانيم دراين تورنمنت حضور يابيم، راضي و

خوشحاليم. بعد از آن ، با اين حرفه اي گري و حس مسئوليتي که داريم بايد به خوبي خودمان را براي بهترين حضورممکن دراين تورنمنت آماده کنيم."

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
واقعا حیفه ویا رو نیمکت باشه بعد پدرو و مخصوصا سانچز همزمان بازی کنن
بازم سیاست همیشگی خرید و فروش توی بارسا:با هزار دردسر و پول هنگفت خریدن و راحت و مفت از دست دادن

فک نکنم که بره این فصل
بازیکن خوبیه فقط اون مصدومیتش باعث شد که یکم افت کنه تا نیمکت نشین بشه
البته الان دگ مناسبه بازیه و خیلی بهتر از سانچز هست به نظرم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فک نکنم که بره این فصل
بازیکن خوبیه فقط اون مصدومیتش باعث شد که یکم افت کنه تا نیمکت نشین بشه
البته الان دگ مناسبه بازیه و خیلی بهتر از سانچز هست به نظرم

دوتا مسئله رو باید در نظر گرفت.
سن و باز شدن جا برای ورود احتمالی نیمار

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوتا مسئله رو باید در نظر گرفت.
سن و باز شدن جا برای ورود احتمالی نیمار

اگه نیمار بیاد که مسلما ویا نیمکت نشین میشه
ولی زمان اومدن نیمار مشخص نیس هنوز

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یعنی لیگ قهرمانان بدون سرمربی؟:(

خیلی مشخص نیست ، گویا در این مدت تا حدودی کارهای تیمو انجام میده و باقی رو دستیارش رورا انجام میده .
همه چی بستگی به حال خودش داره که چطور پیش بره ...

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
کاسیاس در بارسلونا!

54e7ae6b34c349441971b64068b993b1803554c9.jpg

دروازه‌بان تیم فوتبال رئال مادرید به ‌طور ناشناس در بارسلونا حضور یافت و توسط دوربین‌ عکاس‌ها شکار شد.

به گزارش ال موندو، ایکر کاسیاس دروازه‌بان تیم فوتبال رئال مادرید، از تعطیلات نیم‌فصل لالیگا استفاده کرد و به صورت ناشناس راهی بارسلونا شد؛ اما نتوانست از چشمان تیزبین عکاسان پاپاراتزی در امان بماند و تصویر او توسط آن‌ها شکار شد.

حضور کاسیاس در بارسلونا در شرایطی است که این دروازه‌بان ملی‌پوش اسپانیایی در آخرین دیدار رئال مادرید، توسط ژوزه مورینیو بالاجبار بر روی نیمکت نشست که در 10 سال اخیر این نیمکت‌نشینی برای کاسیاس بی‌سابقه بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یعنی واقعا قصد کاسیاس ازین کار چی بوده؟؟
امکان داره که بیاد بارسا؟؟
دور از انتظاره.....

بالا