• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یعنی واقعا قصد کاسیاس ازین کار چی بوده؟؟
امکان داره که بیاد بارسا؟؟
دور از انتظاره.....

یعنی اگه هر بازیکن دیگه ای بود میگفتم بخاطر دهن کجی به مو این کار رو انجام داده، اما خوب شاید اتفاق باشه، بارسلون هم یه شهره مثل شهر های دیگه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
0023.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جانشین کره‌ای لیونل مسی در بارسلونا

در تیم فوتبال پایه بارسلونا ستاره‌ کره‌ای 14 ساله به نام لی سئونگ وو حضور دارد که بسیار شبیه به لیونل مسی بازی می‌کند.

اکثر کارشناسان بر این عقیده هستند که او می‌تواند در آینده در ترکیب تیم بزرگسالان آبی‌اناری‌ها بدرخشد و جانشین شایسته‌ای برای ستاره آرژانتینی بارسا باشد.

کاتالان‌ها این بازیکن را در جام جهانی زیر 13 ساله‌های جهان کشف کرده‌اند.

این بازیکن با شماره 9 در میدان حضور می‌یابد و در دیداری که تیم پایه‌‌ای بارسا با نتیجه 7 بر صفر برنده شد، موفق شد به تنهایی 4 گل به ثمر برساند و حضوری موثر در ترکیب تیمش داشت.

ویدئو رو از این لینک ببینید:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911009001337

وای ، ببینید تیم یه ذره ای های بارسلونا چطوری بازی میکنه، این کیفیت بازی رو عمرا تو تیم ملی بزرگسال ایران هم نمیتونید ببینید.( واه، خودمونیما، این چه حرفی بود زدم، اظهر من الشمس هستش که)
گل دقیقه ی 1:40 رو نگاه کنید حتما، نکته ی جالبش یه بازیکن شماره ی 5 هستش که مدل موهاش مثل پویوله. فقط لذت ببرید، لاماسیا واسه این چیزاست که لاماسیاست

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
درخواست اینیستا از ویا: کنار ما بمان

2255d9a4f5dcbee390e57e9e7aa53813d5fa5b67.jpg

هافبک بارسلونا بعد از شنیدن شایعه هایی از هم تیمیش خواسته که در کنار آن ها بماند.

به گزارش نامه، خبرهای بسیاری در رسانه‌ها مبنی بر خروج داوید ویا از بارسلونا به گوش رسیده که موجب نگرانی آندرس اینیستا شده است.

ویا که در فصل جاری تنها ۶ بازی در ترکیب نخست کاتالان‌ها قرار گرفته است، بارها از این موضوع ابراز ناراحتی کرده و موجب شده بسیاری از تیم‌ها برای انتقال ۱۴ میلیون یورویی وی دست به کار شوند.

اینیستا از هموطن و هم‌بازی خود در بارسلونا خواسته تا به هیچ کدام از پیشنهادهای دریافتی خود اهمیتی نداده و در بارسلونا بماند.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
جانشین کره‌ای لیونل مسی در بارسلونا

در تیم فوتبال پایه بارسلونا ستاره‌ کره‌ای 14 ساله به نام لی سئونگ وو حضور دارد که بسیار شبیه به لیونل مسی بازی می‌کند.

اکثر کارشناسان بر این عقیده هستند که او می‌تواند در آینده در ترکیب تیم بزرگسالان آبی‌اناری‌ها بدرخشد و جانشین شایسته‌ای برای ستاره آرژانتینی بارسا باشد.

کاتالان‌ها این بازیکن را در جام جهانی زیر 13 ساله‌های جهان کشف کرده‌اند.

این بازیکن با شماره 9 در میدان حضور می‌یابد و در دیداری که تیم پایه‌‌ای بارسا با نتیجه 7 بر صفر برنده شد، موفق شد به تنهایی 4 گل به ثمر برساند و حضوری موثر در ترکیب تیمش داشت.

ویدئو رو از این لینک ببینید:
جانشین کره‌ای لیونل مسی در بارسلونا+ فیلم

وای ، ببینید تیم یه ذره ای های بارسلونا چطوری بازی میکنه، این کیفیت بازی رو عمرا تو تیم ملی بزرگسال ایران هم نمیتونید ببینید.( واه، خودمونیما، این چه حرفی بود زدم، اظهر من الشمس هستش که)
گل دقیقه ی 1:40 رو نگاه کنید حتما، نکته ی جالبش یه بازیکن شماره ی 5 هستش که مدل موهاش مثل پویوله. فقط لذت ببرید، لاماسیا واسه این چیزاست که لاماسیاست

پسر بی نظیر بازی میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گله یکی به آخر مثه سبک آندرس و مسی هست !

این کره ای هم مطمئنم یه روزی مسی آینده خواهد بود اگه همینطور پیش بره! چه بسا بهتر!

اون شماره 5 که موهاش مثه پویول هم بود خیلی جالبه بود :دی

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مقصد بعدي گوارديولا منچستر يونايتد همچنين برگشت مجدد كريستين رونالدو به منچستر
اين خبر چقدر صحت داره ؟

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
مسی از سوی IFFHS به عنوان بهترین مهاجم سال معرفی شد !!!

1-لیونل مسی
2- کریستیانو رونالدو
3-رادامل فالکائو

1973073_LARGE.jpg

بهترین تیم های لالیگا از نظر آمار

1- بارسلونا
2- رئال مادرید
3- مالاگا
4- اتلتیکو مادرید
5- سوسیداد

93f21df94011e783a6c7d5ceedccbaf5c42dc6a7.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جدول گلزنان لالیگا برای تمام دوره ها

218be42sqhg4zg4ax9ko.png

آمار شوت های بهترین گلزنان 5 لیگ برتر

ta23lqolgwi6vzlhh1d.jpg

اینم بهترین پاسور های 5 لیگ برتر اروپا

n09wu61fmv1cgbwtingp.jpg

ساندرو روسل :
33 سال پیش ما یک آکادمی درست کردیم.ماه گذشته برای اولین بار با 11 بازیکن رشد یافته در آکادمی بازی کردیم.رویایی که به حقیقت پیوست.

اینیستا : رویای من بازنشسته شدن در بارسا است،جایی که من تقریبا شروع کردم،جایی که همه چیز یاد گرفتم.اما این به عملکردم بستگی دارد.

آبیدال : بارسا فراتر از یک باشگاه است.در 2 سال اخیر آنها همیشه کنارم بودند و حمایتم کردند.آنها مثل خانواده ام هستند.
رسیدن به سطح قبلیم سخت خواهد بود.فقط خدا میداند.اگر من به اندازه ی کافی خوب نشوم،جایگاهم را برای جوانترها ترک میکنم.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
بازیکن سابق بارسلونا گلزن ترين مدافع تاريخ فوتبال

6b17582ae0053ff05c27756e4122bb8b376e8b46.jpg

رونالد کومان هلندی در صدر گلزن ترین مدافعین تاریخ فوتبال جهان قرار دارد. فدراسیون آمار و ارقام فوتبال جدیدترین رده بندی گلزن ترین مدافعین را منتشر کرده که بر اساس آن کومان با 193 گل در صدر این رده بندی قرار دارد.

دانیل پاسارلا مدافع سابق آرژانتین و فرناندو ایه رو کاپیتان و بازیکن سابق رئال مادرید به ترتیب با 134 و 110 گل در رده دوم و سوم قرار گرفتند.

رده بندی 10 مدافع گلزن تاریخ به این ترتیب است:

1-رونالد کومان (هلند) 193 گل

2-دانیل پاسارلا( آرژانتین) 134 گل

3-فرناندو ایه رو (اسپانیا) 110 گل

4-ادگارد بائوزا (آرژانتین) 108 گل

5-پل برایتنر (آلمان) 103 گل

6-لورن بلان (فرانسه) 95 گل

7-خوزه رافائل (آرژانتین) 95 گل

8-گری لیولد (ولز) 90 گل

9-فرانک سوازی (فرانسه) 89 گل

10-خوان دومنیگو (آرژانتین) 86 گل

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مقصد بعدي گوارديولا منچستر يونايتد همچنين برگشت مجدد كريستين رونالدو به منچستر
اين خبر چقدر صحت داره ؟

شایعاتی در اسپانیا به وجود آمده است که احتمال دارد پپ گواردیولا کار مربیگری در یکی از تیمهای لیگ برتر انگلستان را قبول کند؛ در حالی که اظهارات واقعی از طرف پپ پدید نیامده است، برخی علائم به بی صبری این مرد برای بازگشت به صحنه فوتبال اشاره دارد.

می دانیم که گواردیولا در ماه دسامبر از نیویورک به بارسلونا، ظاهراً برای دیدار با خانواده اش در سنت پدور بازگشت. اما او از این لحظات برای مشورت با وکیلش، جوزپ ماریا اوروبیتگ، با هدف روشن برای برنامه های آینده اش استفاده کرد. گواردیولا هرگز در مورد بازگشت اجتناب ناپذیرش به مربیگری، محافظه کارانه برخورد نکرده است؛ آنچه مبهم مانده، جزئیات سناریوی بازگشت وی به عرصه فوتبال می باشد.

در حال حاضر، به گزارش موندو دپورتیوو، و همچنین شایعاتی که ابتدا به وسیله خدای شایعه، گیلم بیلاگو، پخش شد، به لندن یا منچستر به عنوان محتمل ترین مقصد گواردیولا اشاره کرد. موندو دپورتیوو احتمالات را به سه باشگاه محدود کرد: چلسی، منچستر سیتی و منچستر یونایتد.

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پنج انگشت یک مشت (پوستر)
4f79640e65360ee625b36ff20e5264ca0611a4a2.jpg

بارسلونا بدون شک در تیم خود بازیکنان فوق العاده زیادی دارد که اکثر آنها را خود پرورش داده است. اگر این بازیکنان در اوج آمادگی و روز خوبشان باشند بدون شک هر تیمی را با مشکلات زیادی مواجه می کنند. اما پنج نفر از این فوتبالیست ها ارزش متفاوتی برای بارسا دارند و بی تردید جایگزینی آنها کار بسیار دشواری است.

کاپیتان بارسلونا مظهر تعصب کاتالان کارلس پویول بازیکن جنگنده خط دفاعی است که در صورت آمادگی مهره اصلی دفاعی تیم است. در نبود او فصل پیش بارسلونا با مشکلات زیادی روبرو شد. در کنار او زوج جوان اما توانا و با تجربه اش جرارد پیکه است که در کنار هم یکی از بهترین زوج های دفاعی چند سال اخیر را شکل داده اند. بی شک اگر این دو آماده باشند و در خط دفاعی کاتالان ها بازی کنند بسیاری از مشکلات بارسا که باعث دور ماندن از جام ها شد حل خواهد شد.

اما در نیمه جلوی زمین بی هیچ تردیدی یکی از بهترین مثلث های تاریخ وجود دارد. این سه چشم بسته نیز همدیگر را پیدا می کنند. ژاوی , اینیستا و مسی سه مهره ای هستند که هر تیم می خواهد آنها را داشته باشد. اگر این سه در بازی در اوج آمادگی باشند تبدیل به کابوس تیم حریف می شوند و هیجان چند برابری به تماشاچیان تزریق می کنند.

باعث افتخار و غرور باشگاه بارسلونا است که توانسته چنین ستارگانی را در مدرسه فوتبال خود پرورش دهد.

تبریک کریسمس مسی (پوستر)

db0de79e11d2562e912ff4f53251d383c340c623.jpg

لیونل مسی سال 2012 را با 91 گل به پایان رساند. آقای رکورد شکن با این تعداد گل تاریخ ساز شد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سال 2012 با همه اتفاقات تلخ وشیرینش

ــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

پس از گذشت سال 2011 و تجربه لحظات تلخ و شیرینش، سال 2012 با فراز و نشیب های بسیارش به اتمام رسید.

این سال با انتخاب مسی به عنوان مردسال فوتبال دنیا (برای سومین بار) شروع شد. چیزی که به نظر می رسید طبیعی باشد ولی با دقیق شدن بر این قضیه که مسی تا پایان دوره بازی خود راه طولانی در پیش دارد و نوع بازی تیمی بارسلونا این یک دستاورد بسیار بزرگ برای همه بارسایی ها بود. مسی در سخنرانی خود در آن روز از خانواده بارسا و بخصوص ژاوی که در بین سه تن حضور نداشت تشکر کرد تا نشان دهد بارسا یک خانواده است.

پس از کسب توپ طلای مسی، دو اتفاق بزرگ دیگر رخ داد که نشان داد فوتبال فقط مستطیل سبز نیست. بازگشت اریک آبیدال پس از چندین ماه مصدومیت سخت، حضور او در ال کلاسیکو و گل زنی او در اولین ال کلاسیکو سال، پیروزی را برای کاتلان ها در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی رقم زد. تیتو ویلانوا هم که اولین عمل جراحی خود را انجام داده بود به تیم بازگشت.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یـه خــــبر خـــوب
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تماشاي بازي کردن تيتو ويلانووا بهترين خبري است که بارسلونا مي‌توانست در شروع سال نو ميلادي دريافت کند. سرمربي آبي‌اناري‌ها که کمتر از دو هفته پيش تحت عمل جراحي قرار گرفت اما با بازي کردن با پسرش آدريا سال 2012 را به پايان رساند.

آدريا که در آکادمي نوجوانان بارسلونا حضور دارد، عکسي از خود و پدرش هنگام بازي پدلبال در صفحه شخصي‌اش در توئيتر منتشر کرد و زير آن نوشت: در آخرين بعدازظهر سال با افراد خاصي به بازي پرداختم و سال 2012 را به اين شيوه به پايان رساندم.
در حالي که ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا جمعه گذشته اعلام کرده بود که تيتو ويلانووا در 15 تا 20 روز آينده به نيمکت تيم بازخواهد گشت، به نظر مي‌رسد امکان بازگشت مربي پيش از تاريخ تعيين شده نيز وجود داشته باشد.

بازگشت وي مي‌تواند با آخرين بازي نيم‌فصل اول لاليگا مقابل مالاگا مصادف شود. هرچند برخي از اين هم خوشبين‌تر هستند. بارسا اولين بازي‌اش را در سال نو ميلادي يکشنبه آينده در دربي کاتالونيا مقابل اسپانيول در نيوکمپ انجام خواهد داد و هنوز منتظر هستيم تا ببينيم وي در اين بازي روي نيمکت خواهد نشست يا خير.
صدرنشينان لاليگا امروز تمرينات خود را آغاز خواهند کرد.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
70682d6d8835f7358c7b695567fa577199b76201.jpg

مسی از رونالدو بهتر است ولی نیمار از هر دو آنها بهتر خواهد شد!

رونالدینهو، اسطوره ی سلسائو مطمئن است که جادوگر آرژانتینی بهترین بازیکن حال حاضر جهان است، اما معتقد است هموطن او روزی حتی بهتر از مسی خواهد شد.

مهاجم اتلتیکو مینیرو، بر این باور است که ستاره ی بارسلونا، لیونل مسی، بهتر از مهاجم رئال مادرید، کریستیانو رونالدو است، با این حال هیچ یک از آنها توانایی رقابت با پتانسیل کامل نیمار را ندارند.

این بازیکن 32 ساله ی برزیلی، که در آغاز رقابت های امسال لیگ برزیل از فلامینگو به باشگاه حال حاضرش پیوسته است، معتقد است که ملی پوش آرژانتینی در حال حاضر بهترین فوتبالیست دنیاست، اما تا آخر اینگونه نخواهد بود.

رونالدینهو به ESPN گفت: " کریستیانو الان سالهاست که تاریخ سازی می کند، اما مسی بهترین در دنیاست و روزی نیمار بهترین خواهد شد."

" به نظر من مسی بهترین در جهان است؛ در چند سال اخیر او در سطحی بازی می کند که ما هرگز قبلاً ندیده بودیم. من بسیار افتخار می کنم که راجع به او صحبت می کنم، چرا که من وقتی او تازه شروع می کرد آنجا بودم و حالا او بهترین بازیکن دنیاست و این من را خوشحال می کند."

"بازی که من بیشتر از همه به یاد دارم هنگامی است که او اولین گلش را به ثمر رساند؛ برای اینکه پاس آن گل را من دادم و به وضوح آن بازی را به یاد دارم چون تازه شروع کار او بود. من شانس این را داشته ام که آنجا باشم و آن لحظه را زندگی کنم. من خیلی خوشحالم که اولین گل دوران حرفه ای اش را با پاس گل من به ثمر رساند."

رونالدینهو تکمیل کرد: " مسی می داند که همیشه در قلب من جایی برای او وجود خواهد داشت."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

65faaae8b57f08690b7750e3c7a15917c9940299.jpg

مسی و نیمار با هم؟ تماشایی خواهد بود

مربی سانتوس از ستاره تیمش به عنوان نابغه یاد کرد و گفت که اعتقاد دارد این ستاره برزیلی در بارسلونا بیشتر جا خواهد افتاد تا رئال، به دلیل روان بودن بازی بارسا در مقابل بازی خشک حریف مادریدی.

ملی پوش برزیلی در لیست 23 نفره توپ طلا حضور داشت در حالی که مسی در بین 3 نفر نهایی توپ طلا حضور دارد و شانس اول بهترین بازیکن سال شدن نیز هست. رامالو از بازیکنش به عنوان یک بازیکن با استعداد

نادر یاد کرد و گفت که او باور دارد سرنوشت نیمار به گونه ای رقم خواهد خورد که باعث شگفتی جهان فوتبال خواهد شد:

"او یک بازیکن بزرگ است و یک نابغه خواهد شد. او در مسیری است که تبدیل به یک مسی، رونالدو یا سایر بزرگان فوتبال شود."

مربی سانتوس اعتقاد دارد نیمار به دلیل سبک بازی آبی اناری ها، در کمپ نو موفق تر خواهد بود تا برنابئو: "بارسا تیمی است که با شخصیت نیمار سازگاری بیشتری دارد. همه دوست دارند بازی آن ها را تماشا کنند. آن

ها فوتبالی روان را به نمایش می گذارند. رئال مادرید مربی بسیار خوبی دارد، اما بازی آن ها بسیار تاکتیکی است، مورینیو تاکتیک های خشکی دارد که باید در زمین رعایت شوند."

"از دید من بسیار سخت بتوان این کار را با نیمار کرد. نیمار را نمی تتوان در یک پست نگه داشت، این کار او را می کشد! در حال حاضر ایده آل ترین تیم برای نیمار باساست. بارسا بازیکنان بزرگی دارد که مدتی طولانی با

هم بازی کرده اند و خوب همدیگر را درک می کنند، نیمار در این تیم می تواند پیشرفت زیادی داشته باشد. دوست دارم یک روز شاهد زوج مسی و نیمار در یک تیم باشم و ببینم چه اتفاقی خواهد افتاد! مطمئنم چیزی که می بینیم بسیار تماشایی خواهد بود."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

757c6b1ddc6c2fe9b5341a805cffd6fb347ec765.jpg

لیونل مسی برای چهارمین بار سلطان فوتبال اروپا شد

لیونل مسی و ویسنته دل بوسکه بعنوان پادشاهان فوتبال اروپا از مگاه روزنامه ال پایس اروگوئه انتخاب شدند.

بیست و هفتمین دوره برگزاری مراسم بهترین های فوتبال در سال گذشته میلادی از نگاه روزنامه ال پایس اروگوئه برگزار شد و در آن 250 خبرنگار از روزنامه ها، مجلات و آژانس های خبری در سراسر آمریکا و اروپا به نفرات برتر از نگاه خود رای دادند.

لیونل مسی ستاره بارسلونا برای چهارمین بار پی در پی بعنوان بهترین بازیکن سال جهان انتخاب شد و در این زمینه با رکورد زین الدین زیدان ستاره سابق فوتبال فرانسه برابری کرد.

لیونل می با 108 رای و 15 رای بیشتر از هم تیمی اش آندرس اینیستا و 99 رای بیشتر از کریس رونالدو ستاره فوتبال پرتغال و باشگاه رئال مادرید، بعنوان بهترین بازیکن سال 2012 انتخاب شد. ایکر کاسیاس و رادامل فالکائو در رتبه های بعدی جای گرفتند.

در همین حال، ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا جلوتر از ژوزه مورینیو و پپ گواردیولا سرمربیان رئال مادرید و سابق بارسلونا بهترین مربی سال 2012 شد.

تیم منتخب سال 2012 نیز انتخاب شد و اسپانیایی ها این تیم را تحت سلطه خود درآورده اند:

کاسیاس، آلوز، راموس، پیکه، آلبا، ژاوی، پیرلو، اینیستا، مسی، فالکائو، رونالدو

038fd226359723423f5da77c2743528eb235a2dc.jpg

پیکه و تبریک سال نو (عکس)

جرارد پیکه ضمن انتشار تصویری از خودش و همسرش شکیرا در توئیترش نوشت: "وارد یک سال بزرگ شدیم "2013 " ، سال نو مبارک."

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
a687d5f13d5f27e50b6bfb8a8b355dc32ee12655.jpg

[h=1]91 گل مسی[/h]سایت رسمی بارسلونا در پایان سال 2012 نموداری از آمار و ارقام و نحوه به ثمر رسیدن گلهای مسی منتشر کرده است که با هم نگاهی به این تصویر می اندازیم.
سال 2012 همراه با خاطرات تلخ و شیرین بسیاری برای لیونل مسی بود. از دست دادن دو جام مهم با بارسلونا که می توان گفت اگر کمی خوش شانس تر بود می توانستند آنها را بالای سر ببرند. و البته شکستن رکوردهای متعدد گلزنی بدست

مسی. البته فراموش نکنیم که خود مسی در مصاحبه ای گفت : " اگر گل هایم منجر به قهرمانی تیم نشوند ارزشی ندارند." اما بدون شک نمی توان آمار گلزنی فوق العاده او را نادیده گرفت.

مسی با زدن 91 گل خیره کننده ظاهر شد و نشان داد هر سال بهتر می شود. او 45 گلش را در بازی های خانگی زد و 42 گل را در زمین حریفان و 4 گل را در زمین های بی طرف. 80 گل را با پای چپ و 8 گل را با پای راست و 3 گل را با ضربه

سر وارد دروازه حریفان کرد. 64 گل را از درون محوطه جریمه و 6 گل را خارج از آن زده است و 7 بار توانسته از روی ضربات ایستگاهی مستقیم دروازه حریفان را باز کند و 14 گل هم از روی نقطه پنالتی زده است. 79 گل با پیراهن بارسا و 12 گل در

لباس آرژانتین. 59 گل در لالیگا و 13 گل در لیگ قهرمانان و 7 گل در بازی های دوستانه و در جام حذفی اسپانیا و جام باشگاه های جهان هر کدام 5 گل و در سوپرکاپ اسپانیا 2 گل زده است.

مسی مجموعا از 91 گلش 55 تا را با دریافت پاس گل زده است که در این میان سسک فابرگاس 6 پاس و ژاوی 5 پاس و اینیستا 8 پاس به او داده اند. و اینیستا و الکسیس به ترتیب با دادن 8 و 7 پاس گل بیشترین پاس گل را به اعجوبه آرژانتینی داده اند.

مسی بیشترین گل ها را به به مالاگا و بایر لورکوزن زده است. او دروازه هرکدام را 6 بار باز کرده است. در میان تیم های اسپانیایی اوساسونا , بتیس , والنسیا , بیلبائو , زاراگوزا , لوانته , رایووایکانو , اسپانیول و رئال مادرید همگی 4بار تور دروازه شان بوسیله مسی به لرزه در آمده است.

2bc8b715593a1fa5e7b9bb0fd307e001fab36a04.jpg

[h=1]رکوردها و چالشهای روبروی مسی![/h]

500e4ec818070f307e7e543d319a38a7427360f0.jpg

[h=1]آمار و ارقام جالب 2012[/h]با فرا رسیدن سال نوی میلادی می خواهیم به اتفاقات و آمار و ارقام دنیای فوتبال در سال 2012 نگاهی بیندازیم.

مسی در سال 2012 توانست رکوردها بشکند. منچستر سیتی در لحظات آخر قهرمانی دراماتیکی در لیگ جزیره به دست آورد. نظرتان چیست دوباره نگاهی کوتاه به این اتفاقات بیندازیم؟

1- اسویندون تاون برای اولین بار در تاریخ باشگاه توانست در خانه کوئینزپارک رنجرز به پیروزی برسد.

7- لوکا مودریچ که 4 سال بدون جام را در تاتنهام سپری کرد، با پیراهن رئال مادرید 7 دقیقه مقابل بارسلونا به میدان رفت و جام قهرمانی را بالای سر برد.

46 - لیورپول در سال 2012 تنها 46 امتیاز کسب کرد.

76 – روبرتو دی متئو در 76 با چلسی به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و FA CUP رسید.

94 – آبراموویچ 94 روز بعد دی متئو را از کار برکنار کرد.

310 – فریدل 310مین بازی خود را در لیگ برتر انگلیس تجربه کرد.

10.000 – یکی از هواداران متعصب آرسنال در آخرین لحظات 10.000 پوند در شرط بندی باخت.

80.000 – بنتنر پس از گلزنی در یورو 2012 با خوشحالی بعد از گل یکی از بنگاه های شرط بندی را تبلیغ کرد و 80.000 پوند جریمه شد.

13- منچستر سیتی در خانه کوئینزپارک رنجرز با گلزنی در 13 ثانیه پایانی بازی قهرمان لیگ جزیره شد.

44 – سیتی این موفقیت را پس از 44 سال به دست آورد.

94 – آگرو در دقیقه 94 مقابل کوئینزپارک رنجرز گلزنی کرد.

7 – امیل هسکی 7 گلی که در 3 ماه برای استون ویلا به ثمر رساند، در استرالیا در 3 بازی زد.

31 – دمبا با و پاپیس سیسه با هم 31 گل به ثمر رساندند.

51 – دفوئه پس از 51 بازی در لیگ جزیره برای اولین بار در سال 2012، 90 دقیقه کامل بازی کرد.

66 – چلسی در سال 2012 توانست 66 درصد بازی هایش را با پیروزی به پایان برساند.

78 – فابریس موامبا در دقیقه 78 بازی با تاتنهام دچار حمله قلبی شد.

90 – پودولسکی فقط در دو دیدار 90 دقیقه کامل بازی کرد.

1100 – پس از سال 1992 بیشترین گل در لیگ برتر انگلیس در سال 2012 به ثمر رسید.

1130 – جیمز بیتی پس از 1130 روز توانست گلزنی کند.

3 – مسی برای بار سوم توپ طلا را دریافت کرد.

5 – مسی در بازی با لورکون که با پیروزی 7-1 بارسا به پایان رسید، 5 گل زد.

12 – مسی با پیراهن تیم ملی آرژانتین در طول یک سال 12 گل به ثمر رساند و باتیستوتا را پشت سر گذاشت.

14 – مسی در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا توانست 14 گل بزند.

50 – مسی در فصل 2011-2012 لالیگا 50 گل به ثمر رساند.

91 – مسی در سال 2012 توانست 91 بار گلزنی کند و گرد مولر را پشت سر بگذارد.

107 – پس از رکورد 91 گل مسی، ادعا شد که مهاجم سابق زامبیا، گادفری چیتالو در سال 1972 توانسته است 107 بار گلزنی کند.

2018 – مسی قرارداد خود را تا سال 2018 با بارسلونا تمدید کرد.

460.000 – یکی از باشگاه های روسی مبلغ 460.000 یورو حقوق هفتگی به مسی پیشنهاد داد.

بالا