• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

توی یک مراسم یک اتفاق حاشیه ای بین گواردیولا و کریس رونالدو افتاده ، ظاهرا کریس میخواسته با پپ دست بده ولی اون این کار رو نکرده ، حالا یک عده میخوان بگن خیلی کار زشتی بوده یه عده میخوان بگن حواسش نبوده یه عده میخوان بگن اصلا دمش گرم یه عده میخوان بگن تلافی فلان کار طرف بود بعد یه عده از این طرفی ها میخوان جواب اون طرفی ها رو بدن بعد یه عده از اون طرفی ها میخوان جواب این طرفی ها رو بدن بعد سرت رو بر میگردونی میبینی 3 تا تاپیک رفته رو هوا ! و این طرف و اون طرف عزیزان هوادار دارن از خجالت هم درمیان ! و این وسط یه بخت برگشته ای هم هست که باید شونصد و هشتاد پست رو در کسری از ثانیه پاک کنه تا تاپیک ها به روال سابق در بیاد !

لابد باید ازش تشکر کرد دیگه ، دمش گرم ! اوضاع رو سامان داده ولی نه ! کی گفته اینجوریه ؟! همون عده عزیزان حالا میشن طلبکار و مدعی العموم ! کافیه مدیر کذائی یه تعلق خاطر همچین ملو ! ای به یک تیم از اون دو طرف رو هم داشته باشه :

سایر طرفداران همون تیم : این اصلا رئالی نیست ! میخواد پیش اون طرفی ها خود شیرینی کنه بگه من خیلی بی طرفم ! از اون ور پشت بوم افتاده ! و ...

طرفداران اون یکی تیم : مدیر رئالی همینه ! اصلا بیا بزن بقیه رو هم پاک کن ! از ماست که بر ماست ، لیاقتمون همینه و ...

یک عده هم هستن که کلا خودشون رو میزن به اون راه و با نهایت جدیت میپرسن اصلا پست من برای چی پاک شده ؟؟! اونجاس که من چشام چهار تا میشه ! که یعنی واقعا نمیدونه چرا آیا ؟! بعد دوستمون خودش میگه : خب میمردی ! میگفتی چون مثلا تو تاپیک های هواداری بحث های طنش زا نیاید کرد مثلا ! بعد من اون چشمام که شده بود چهار تا میشه هشت تا ! که این داداشمون که میدونه چرا پستش پاک شده پس چرا تریپ طلبکار میاد بعدش ؟!

در کل بچه ها ! خودتون کلاه خودتون رو قاضی کنین آیا این جریان یک بحث فنی و فوتبالی یه یا یه جریان حاشیه ای که جز خود پپ و کریس کسی نمیتونه اصل داستان و هدفشون رو تفسیر کنه ، ادامه دادن این اتفاق و تفسیرهای گوناگون که مثلا جواب اون حرکت سابق فلانی بود یا اصلا دمش گرم یا اصلا چرا طرف زد روی شونه اون یکی و ... نه تنها بحث رو به جای خاصی نمیرسونه عده ی دیگری رو هم صاحب حق میکنه تا نظرات شما رو نقد کنن و این یعنی به حاشیه کشیده شدن تاپیک خودتون در ضمن دقیقا همین جریان تو تاپیک مقابل هم بوده و به همین ترتیب با پاک شدن مواجه شده .

هرچی دوست دارید نسبت به من کم لطفی کنید ، دمتون گرم ! من و سایر همکاران نیت اصلیمون حفظ آرامش تو تاپیک های هواداری یه و ما تا وقتی که هستیم سعی میکنیم قوانین مربوط به بخش رو اجرا کنیم .

پاینده باشید ..

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
سلام و درود

توی یک مراسم یک اتفاق حاشیه ای بین گواردیولا و کریس رونالدو افتاده ، ظاهرا کریس میخواسته با پپ دست بده ولی اون این کار رو نکرده ، حالا یک عده میخوان بگن خیلی کار زشتی بوده یه عده میخوان بگن حواسش نبوده یه عده میخوان بگن اصلا دمش گرم یه عده میخوان بگن تلافی فلان کار طرف بود بعد یه عده از این طرفی ها میخوان جواب اون طرفی ها رو بدن بعد یه عده از اون طرفی ها میخوان جواب این طرفی ها رو بدن بعد سرت رو بر میگردونی میبینی 3 تا تاپیک رفته رو هوا ! و این طرف و اون طرف عزیزان هوادار دارن از خجالت هم درمیان ! و این وسط یه بخت برگشته ای هم هست که باید شونصد و هشتاد پست رو در کسری از ثانیه پاک کنه تا تاپیک ها به روال سابق در بیاد !

لابد باید ازش تشکر کرد دیگه ، دمش گرم ! اوضاع رو سامان داده ولی نه ! کی گفته اینجوریه ؟! همون عده عزیزان حالا میشن طلبکار و مدعی العموم ! کافیه مدیر کذائی یه تعلق خاطر همچین ملو ! ای به یک تیم از اون دو طرف رو هم داشته باشه :

سایر طرفداران همون تیم : این اصلا رئالی نیست ! میخواد پیش اون طرفی ها خود شیرینی کنه بگه من خیلی بی طرفم ! از اون ور پشت بوم افتاده ! و ...

طرفداران اون یکی تیم : مدیر رئالی همینه ! اصلا بیا بزن بقیه رو هم پاک کن ! از ماست که بر ماست ، لیاقتمون همینه و ...

یک عده هم هستن که کلا خودشون رو میزن به اون راه و با نهایت جدیت میپرسن اصلا پست من برای چی پاک شده ؟؟! اونجاس که من چشام چهار تا میشه ! که یعنی واقعا نمیدونه چرا آیا ؟! بعد دوستمون خودش میگه : خب میمردی ! میگفتی چون مثلا تو تاپیک های هواداری بحث های طنش زا نیاید کرد مثلا ! بعد من اون چشمام که شده بود چهار تا میشه هشت تا ! که این داداشمون که میدونه چرا پستش پاک شده پس چرا تریپ طلبکار میاد بعدش ؟!

در کل بچه ها ! خودتون کلاه خودتون رو قاضی کنین آیا این جریان یک بحث فنی و فوتبالی یه یا یه جریان حاشیه ای که جز خود پپ و کریس کسی نمیتونه اصل داستان و هدفشون رو تفسیر کنه ، ادامه دادن این اتفاق و تفسیرهای گوناگون که مثلا جواب اون حرکت سابق فلانی بود یا اصلا دمش گرم یا اصلا چرا طرف زد روی شونه اون یکی و ... نه تنها بحث رو به جای خاصی نمیرسونه عده ی دیگری رو هم صاحب حق میکنه تا نظرات شما رو نقد کنن و این یعنی به حاشیه کشیده شدن تاپیک خودتون در ضمن دقیقا همین جریان تو تاپیک مقابل هم بوده و به همین ترتیب با پاک شدن مواجه شده .

هرچی دوست دارید نسبت به من کم لطفی کنید ، دمتون گرم ! من و سایر همکاران نیت اصلیمون حفظ آرامش تو تاپیک های هواداری یه و ما تا وقتی که هستیم سعی میکنیم قوانین مربوط به بخش رو اجرا کنیم .

پاینده باشید ..

دوست عزیز،آقا فرزاد گل،
اصلا بحث این حرفا نیست.شما مدیر این بخش هستید،در اون هیچ شکی نیست.ایشالا که موفق باشید.ولی یه حرفی میخوام بزنم که این شاید حرف اکثر دوستان بارسایی و حتی رئالی هم باشه.
چرا یه طرفدار رئال مادرید باید به خودش اجازه بده و بیاد تو قسمت طرفداران بارسا پست بذاره؟اونم از نوع تحریک آمیزش...
اینجا بنا شده که یه عده هوادار و دوستاران یه تیم دور هم جمع بشن و درباره تیمشون و حواشی دور و اطراف تیمشون با هم تبادل نظر کنن.این طبیعیه که دوست داشته باشن راجع هر مسئله ای با هم حرف بزنن.
هوادار رقیب باید خودش فهم داشته باشه که تو حریم شخصیه طرف مقابل وارد نشه.این اصلا مسئله پیچیده ای نیست که نشه حلش کرد.
البته من روی سخنم فقط هوادار تیم رقیب نیست.من کلی حرف میزنم.مطمئنن یه هوادار بارسلونا هم نبایه حتی به تاپیک تیم رقیب نزدیک بشه.چون اونجا هم حریم شخصیه تیم مقابله.
کاش میشد قانونی وضع کرد که اگه هوادار یه تیم حتی یه پست هم تو بخش هواداران تیم رقیب بذاره کلا محروم بشه.وقتی که ماها خودمون شعورمون نمیرسه که به حریم همدیگه تجاوز نکنیم،فکر کنم که این تنها راهه حل این قضیه باشه!!! نمیشه که یه عده به آتیش چند نفر آدم که فهمشون نمیرسه بسوزن. بلاخره آدم دوست داره راجع یه مسئله ای حرف بزنه که شاید هوادار رقیب خوشش نیاد.همونطور که اونا هم راجع تیم ما میگن و ماییم که باید ظرفیت و فرهنگمون برسه که راجع نظر شخصیه طرف مقابل که داره خصوصی زده میشه،دخالت نکنیم.

آقا فرزاد عزیز مطمئن باشید که هواداران بارسا تو این سایت با نیت بد به شما حرفی نزدن. کار شما هم سخته. ولی کاش واقعا میشد که این قانون رو وضع کرد که پست گذاشتن تو تاپیک رقیب مساوی با بن شدن.

یا علی...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر شما

راجع به این مسئله هم بحث و صحبت خیلی شده ولی با وجود اینکه همچین قانونی کار ما رو هم خیلی آسون تر از قبل میکنه باز ما نتونستیم قبولش کنیم چون نمیتونیم این حق رو به خودمون بدیم که یک فرد یا گروه رو از حضور تو تاپیکی در این تالار بکل منع کنیم ، پس مجبوریم تا جای ممکن با اصول فوتبالی بریم جلو نه جبری .

میدونم که هیچکس نیت مغرضانه نداره و فوقش تعصب زیاده که تا حدودی میتونه قابل احترام و قابل قبول هم باشه برای همینم هست که ما اغلب فقط به پاک کردن پست ها بسنده میکنیم و کمترین جریمه فردوی رو تا حالا لحاظ کردیم ولی این انتظار هم از دوستان میره بقول خیابانی کبیر " رعایت انصاف رو بکنن " :دی

پاینده باشید ..

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پنج ناحیه ای که بارسا 2013 باید در آنها پیشرفت کند

991bb05afd1c31525ecd0693aa524021ff1fb75a.jpg

اوضاع برای بارسلونا نمی تواند در این روزها بهتر از این باشد با این فاصله ای که با رئال مادرید بوجود آورده اند. آث میلان هم در چمپیونز لیگ به انتظار بارسا نشسته است و در کوپا دل ری هم با حذف کوردوبا به مصاف مالاگا خواهند رفت. این یادداشت از ساموئل مارسدن ترجمه شده است.

اما جدا از همه این ها 2012 داستان های شیرین زیادی داشت و احتمالا افراد بسیاری به این فکر می کنند که این روز ها خطری بارسا را تهدید نمی کند و حریفی جدی در برابر آنها وجود ندارد.

بیایید نگاهی به پنج زمینه ای که بارسایی ها در سال 2013 نیاز بهتر شدن دارند بیندازیم.

1. محکم کردن کمربند دفاعی

تنوع بیشتر و بازی مستقیم تری که تیتو به تیم آورده است مانند دو روی یک سکه است. بارسا از طرفی کمتر پرس می شود و بالاتر بازی میکند که در نتیجه فشاری بیشتر به خط دفاعی وارد می شود. در غیاب زوج پویول و پیکه انها گل های زیادی دریافت کردند. میانگین گل ها خورده بارسا در این فصل 1.117 بوده است که بیشتر از فصول پیش با 0.76 , 0.55 , 0.63 و 0.92 است.

چهار گل دریافتی از دپورتیوو برای بارسا مدرن غیر طبیعی است و بدور از شخصیت و بازی آنهاست. و همچنین دریافت دو گل از سویا و مایورکا.

این مشکل جزیی با برگشت پویول و پیکه در حال بهتر شدن است و نشانه هاس مثبتی نیز قابل رویت است.

2.والدس باید بهتر شود

چه هوادار والدس باشید یا نه باید بیشتر آگاه باشید که او مستعد اشتباه در بعضی مواقع است. در ابتدای فصل اشتباه جبران ناپذیرش مقابل رئال شانس بازگشت آنها به سوپرکاپ و پیروزی در دو بازی رفت و برگشت را با همان گل در خانه بارسا به مادریدی ها داد.

هرچند که او در هیچ کدام از چهار گل دپورتیوو مقصر نبود. دروازه بان جدید برای آبی اناری ها چندان ضروری نیست. والدس بازیکنی پرورش یافته در درون باشگاه است و ثابت کرده که می تواند در انتهای زمین بازی کند.

بیایید امیدوار باشیم 2013 سالی باشد که او این خطاهای جزیی را از بازیش پاک کند.

3. بیشترین بازده از الکسیس

اگر یک بازیکن زیر نظر تیتو بهتر شده باشد آدریانو است. و در مقابل بازیکنی که افت کرده است الکسیس سانچز است.

اولین فصل حضور این شیلیایی در بارسا با 15 گل همراه بود که دو گل از این گل ها در ال کلاسیکو به ثمر رسیده بود. اگرچه او چندین بار با مصدومیت های جزیی دست و پنجه نرم می کرد. پس از سپری شدن نیمی از فصل 13-2012 و اغاز سال جدید او فقط 3 گل زده است.

کولزی ها در سراسر دنیا باید امید به بهتر شدن او در سال 2013 داشته باشند.

4. زودتر کار حریف را تمام کن

همانطور که پیشتر گفته شد بارسلونا در مقابل دپورتیوو مایورکا و سویا در حالی به بازی برگشتند که از دست رفته بنظر می رسیدند.

در فصول گذشته انها بی رحم تر بودند. زمانی دو گل از حریف پیش می افتادند می دانیم چه اتفاقی می افتاد. این فصل کمتر چنین چیزی دیده شده است.

اگرچه آنها بازی های گفته شده را پیروز شدند اما هواداران بارسا راضی تر خواهند بود اگر آنها ساده تر و راحتر پیروز شوند. قابل قبول نیست که آنها بدست حریفانشان تنها برای سرگرمی به بازی گرفته شوند.

بنابراین تیتو بسیار ممنون خواهد شد اگر شاگردانش کمتر به شکلی دراماتیک پیروز شوند.

5. آماده بازی های بزرگ باش

شکست 1-4 آتلتیکو مادرید ممکن است کمی بی رحمانه به نظر برسد اما بارسلونا در سال 2012 در مقاطعی شکننده ظاهر شد.

چه با شانس چه با سرنوشت هم چلسی و هم رئال مادرید در فصل گذشته توانستند در مقابل بارسا که پیشتر مقابلش بازنده بودند برنده لقب گیرند. در این فصل نیز رئال به لطف گل زده در خانه حریف سوپرکاپ را بدست آورد و در لالیگا در کمپ نو به تساوی دست یافت. سلتیک هم به همان شیوه نه چندان خوشایند توانست از بارسا 3 امتیاز بگیرد.

آبی اناری ها احتیاج به تنوع بیشتری در زمان حمله مقابل چنین تیم هایی دارند و کمی چاشنی شانس تا سال 2013 را به خوبی پشت سر گذارند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست عزیز،آقا فرزاد گل،
اصلا بحث این حرفا نیست.شما مدیر این بخش هستید،در اون هیچ شکی نیست.ایشالا که موفق باشید.ولی یه حرفی میخوام بزنم که این شاید حرف اکثر دوستان بارسایی و حتی رئالی هم باشه.
چرا یه طرفدار رئال مادرید باید به خودش اجازه بده و بیاد تو قسمت طرفداران بارسا پست بذاره؟اونم از نوع تحریک آمیزش...
اینجا بنا شده که یه عده هوادار و دوستاران یه تیم دور هم جمع بشن و درباره تیمشون و حواشی دور و اطراف تیمشون با هم تبادل نظر کنن.این طبیعیه که دوست داشته باشن راجع هر مسئله ای با هم حرف بزنن.
هوادار رقیب باید خودش فهم داشته باشه که تو حریم شخصیه طرف مقابل وارد نشه.این اصلا مسئله پیچیده ای نیست که نشه حلش کرد.
البته من روی سخنم فقط هوادار تیم رقیب نیست.من کلی حرف میزنم.مطمئنن یه هوادار بارسلونا هم نبایه حتی به تاپیک تیم رقیب نزدیک بشه.چون اونجا هم حریم شخصیه تیم مقابله.
کاش میشد قانونی وضع کرد که اگه هوادار یه تیم حتی یه پست هم تو بخش هواداران تیم رقیب بذاره کلا محروم بشه.وقتی که ماها خودمون شعورمون نمیرسه که به حریم همدیگه تجاوز نکنیم،فکر کنم که این تنها راهه حل این قضیه باشه!!! نمیشه که یه عده به آتیش چند نفر آدم که فهمشون نمیرسه بسوزن. بلاخره آدم دوست داره راجع یه مسئله ای حرف بزنه که شاید هوادار رقیب خوشش نیاد.همونطور که اونا هم راجع تیم ما میگن و ماییم که باید ظرفیت و فرهنگمون برسه که راجع نظر شخصیه طرف مقابل که داره خصوصی زده میشه،دخالت نکنیم.

آقا فرزاد عزیز مطمئن باشید که هواداران بارسا تو این سایت با نیت بد به شما حرفی نزدن. کار شما هم سخته. ولی کاش واقعا میشد که این قانون رو وضع کرد که پست گذاشتن تو تاپیک رقیب مساوی با بن شدن.

یا علی...

تایید میشه منم موافقم نباید طرفدارای تیمی دگ بیان اینجا و پست های تحریک امیز یا تمسخر امیز بزارن.....

موفق باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام خدمت دوستان
اینطور که معلومه بارسا 3 بار با مالاگاتو ده روز بازی داره

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مسی: "من فقط از اینها لذت خواهم برد قبل از اینکه در مورد توپ طلای دیگری فکر کنم"

صحبت با فرانس فوتبال پس از جایزه توپ طلایش، لئو مسی بر اهمیت جوایز جمعی تاکید کرد: "احساسات قوی تر از جایزه های فردی هستند"

Pantallazo_Messi_France_Football.v1357925138.jpg

لئو مسی جمع کننده عناوین و جوایز است، اما تاکید دارد که موفقیت تیم قوی تر از جایزه های فردی می باشد: "زمانی که چشمانم را میبندم و در مورد حرفه ام فکر می کنم، اولین چیزی که من فکر می کنم عناوینی است که من با هم تیمی هایم برده ام".

"من فقط از اینها لذت خواهم برد قبل از اینکه در مورد توپ طلای دیگری فکر کنم"

نویسنده فرانس فوتبال وینسنت ماچنائو می خواست در مورد آنچه که مسی در مورد شانس توپ طلای پنجم احساس میکند بداند و آرژانتینی در پاسخ: "این وسواس نیست. برای من، عناوین تیمی مهم تر هستند. از چیزهایی که من همیشه به یاد دارم فینالهای بزرگ هستند - گل من در رم و شادی آن، ما همه احساس باورنکردنی ای داشتیم".

مسی افزود: "من فقط از اینها لذت خواهم برد قبل از اینکه در مورد توپ طلای دیگری فکر کنم" ، او توضیح داد: "من نمی خواهم در هر فصل 91 گل بثمر برسانم. من همیشه برای بهتر شدن سخت کار میکنم و من از اهدافم منحرف نخواهم شد".

مسی همچنین به PSG اشاره کرد، اهداف آنها این است که به اوج بازی های اروپایی برسند: "آنها یک رقیب خطرناک هستند" ، هر چند که بازی مقابل والنسیا در دور بعدی لیگ قهرمانان "آسان نخواهد بود".

سخنرانی پذیرفته

مسی در مصاحبه خود پاسخ های روشن و دقیق داد، اما او اذعان کرد که شاید می خواهد کمی بیش از حد در سخنرانی پذیرفته اش در مورد آخرین توپ طلای خود صحبت کند. "من در مورد آن متاسفم. من خیلی عصبی بودم و من نمی خواستم از نام بردن هرکسی فراموش کنم - به خصوص تیتو و ابی. این همیشه برای من مثل همیشگی بوده است - من احساسی شدم و فراموش کردم آنچه که قرار بود بگویم. هر بار که من برنده چیزی می شوم احساسات متفاوتند، اما آنها همیشه بسیار قوی هستند".

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سال به سال برنزه تر شده:D

واقعا تک به تک زن فوق العاده ایه . بازیکنی در خدمت تیم. آمارش هم خوبه نسبتا، تقریبا هر 4 بازی یک گل. با حضور بازیکن هایی مثل مسی، ویا، سانچز، اتوئو، زلاتان و .. آمار خوبیه واقعا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب دوستان رئال امشب با اوساسونا مساوی کرد.

اگه بازی بعدی رو ببریم اختلاف به 18 امتیاز میرسه.

دگ اون شور و حال اولیه رو نداره لالیگا رقابت رئال و بارسا واسه قهرمانی یه چیز دیگه بود خیلی اختلاف زیاده......

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
«تر اشتگن» نامزد جانشینی والدس در جمع آبی‌ و آناری‌‌ها

بنابه نوشته یک روزنامه چاپ هامبورگ دروازه‌بان شماره ۳ تیم ملی آلمان سنگربان شماره یک بارسلونا خواهد شد

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مورگن‌پست، مطابق آخرین اخباری که از تیم کاتالان‌ها گزارش شده، ویکتور والدس تصمیمی برای تمدید قراردادش با کاتالان‌ها پس از سال 2014 ندارد.

از این رو منابع نزدیک به بارسا عنوان می کنند،‌ مقام‌‌های تیم در جست‌وجوی سنگربانی مطمئن و خوش‌آتیه هستند.

bmg_clap_ter_stegen_628.jpg

مطابق همین اطلاعات،‌ گفته می‌شود آبی و اناری‌پوشان «مارک آندره‌‌ تر اشتگن» 20 ساله و عضو تیم بورسیامونشن‌گلادباخ از بوندس‌لیگا را نامزد خرید کرده‌اند.

این گزارش می‌افزاید تر اشتگن که در تیم ملی آلمان 2 بازی انجام داده، همچنین گزینه رئال مادرید و «ژوزه مورینیو»، مربی پرتغالی‌اش برای جانشینی «ایکر کاسیاس»‌ نیز به شمار می‌رود.

دوتا ویدئوش رو توی این سایت لینک کردم، دانلود کنید لذت ببرید

http://fs2.filegir.com/mamad6387/Ma...r___Bundesliga™__The1999Marciboy™_[tag35].flv

http://fs2.filegir.com/mamad6387/Ma...ir_to_Oliver_Kahn__2011-2012_[HD]_[tag35].flv

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
«تر اشتگن» نامزد جانشینی والدس در جمع آبی‌ و آناری‌‌ها

بنابه نوشته یک روزنامه چاپ هامبورگ دروازه‌بان شماره ۳ تیم ملی آلمان سنگربان شماره یک بارسلونا خواهد شد

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مورگن‌پست، مطابق آخرین اخباری که از تیم کاتالان‌ها گزارش شده، ویکتور والدس تصمیمی برای تمدید قراردادش با کاتالان‌ها پس از سال 2014 ندارد.

از این رو منابع نزدیک به بارسا عنوان می کنند،‌ مقام‌‌های تیم در جست‌وجوی سنگربانی مطمئن و خوش‌آتیه هستند.

bmg_clap_ter_stegen_628.jpg

مطابق همین اطلاعات،‌ گفته می‌شود آبی و اناری‌پوشان «مارک آندره‌‌ تر اشتگن» 20 ساله و عضو تیم بورسیامونشن‌گلادباخ از بوندس‌لیگا را نامزد خرید کرده‌اند.

این گزارش می‌افزاید تر اشتگن که در تیم ملی آلمان 2 بازی انجام داده، همچنین گزینه رئال مادرید و «ژوزه مورینیو»، مربی پرتغالی‌اش برای جانشینی «ایکر کاسیاس»‌ نیز به شمار می‌رود.

دوتا ویدئوش رو توی این سایت لینک کردم، دانلود کنید لذت ببرید

http://fs2.filegir.com/mamad6387/Ma...r___Bundesliga™__The1999Marciboy™_[tag35].flv

http://fs2.filegir.com/mamad6387/Ma...ir_to_Oliver_Kahn__2011-2012_[HD]_[tag35].flv
مثل اینکه یه بویای میاد که والد€ز میره و حتمی هت
این گلر همونه که پارشال هم خبر خریدش بود
اگر اینه که عالیه
گلر فقظ گلر المانی مثل الیور کانی شیری بود

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
تا الان بازی خوبی بوده یه دونه هم مسی زده مثل همیشه روون و زیبا !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب بودیم. 1 گل زدیم. 1 2 تا گل هم نزدیم. یه افساید اشتباه هم به ضرر ما اعلام شد که گل 100 درصد بود. دروازه بانشون هم بیرون محوطه توپ رو با دست زد که داور متوجه نشد

مالاگا هم تیم خیلی خوبیه. خیلی جسور بازی میکنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این بنوناته عجب بازیکنی بود، حیف فیزیک بدنی ضعیفی داره وگرنه راحت میتونست فیکس تیم ملی آرژانتین باشه، بنظرم میتونه یه بازیکن ستاره بشه.
تیم هم خوب برد، تیم ویلانووا هم شمایلی از تیم 2008-2009 پپ رو به نمایش گذاشت، بنظرم از نظر تاکتیکی مغز اصلی تیم همیشه تیتو بوده.
تبریک به دوستان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تبریک

بازی رو بردیم با نتیجه 3 1 . تیم فوق العاده بازی کرد. یعنی میشه از بازی این تیم رویایی لذت نبرد؟ به قول مزدک ایا هوادارای بارسا بازم یه همچین تیمی میبینن.

1 گل مسی. یک گل فابرگاس و یک گل هم تیاگو

گل مالاگا هم روی یه ضربه آزاد زیبای ایستگاهی بدست اومد که بازیکن شماره 20 بونانوته یه ضرب زدش تو گل.

NTV Spor_0420 11054_H_30000_20130114_011813.jpgNTV Spor_0420 11054_H_30000_20130114_011803.jpgNTV Spor_0420 11054_H_30000_20130114_011750.jpgNTV Spor_0420 11054_H_30000_20130114_011746.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
لالیگا؛ بارسلونا 3-1 مالاگا؛ رکوردشکنی بارسا پس از پایان نیم فصل!

60267947712c59cc0fa049787b0f535c0216823f.jpg

بارسای تیتو پس از پیروزی 3 - 1 مقابل مالاگا با 18 برد 1 تساوی و 55 امتیاز بهترین رکورد تاریخ لالیگا در نیم فصل اول را رقم زد! رکورد قبلی نیز با 52 امتیاز پس از 19 هفته متعلق به آبی اناری ها بود در فصلی که با پپ گواردیولا به رکورد 99 امتیاز در پایان فصل رسیدند.
بارسایی ها که پس از یک هفته غیبت تیتو بار دیگر وی را روی نیمکت می دیدند مالاگای پر ستاره را با گل های مسی، سسک و تیاگو شکست دادند. تک گل مالاگا را نیز دیگو بونانوته روی یک ضربه ایستگاهی وارد دروازه والدز کرد. در این بازی مسی با 1 گل و 2 پاس گل بهترین بازیکن زمین شناخته شد.

لیونل مسی در این بازی هم تنها توانست 1 گل به ثمر برساند و 28 گله شد. رقبای مسی برای بدست آوردن پی چی چی در این هفته تنها یک بار موفق به گلزنی شدند. رونالدو به دلیل 5 کارته شدن نتوانست به همراه رئال مقابل اوساسونا بازی کند و فالکائو تک گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. پس از مسی 28 گله، فالکائو با 18 گل و رونالدو 17 گل قرار دارند.

جدول لالیگا

اسپانيا لاليگا
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1بارسلونا19181064204455
2آتلتيكومادريد19142340182244
3رئال مادريد19114445202537
4بتيس1911172827134
5مالاگا1994629161331
6رايو والكانو19101827347-31
7والنسيا199372727030
8لوانته1993724273-30
9رئال سوسيداد197572825326