ویلانوا: والدز بهترین گزینه ممکن برای بارسا است!
تیتو ویلانوا، سرمربی بارسلونا در مورد شایعات و گمانه زنی های اخیر رسانه در مورد ترک بلوگرانا از سوی ویکتور والدز، به اظهار نظر پرداخت.
به گزارش مارکا، تیتو گفت: "وقتی که در ابتدای فصل، آن اشتباه مضحک پیش آمد، به همه گفتم که والدز بهترین گزینه ممکن برای دروازه بارسلونا است.
معادله سختی نیست، او دوست دارد در بارسا بماند و بارسا هم دوست دارد او را حفظ کند. این که او بعضی مواقع گفته دوست دارد فضای جدیدی تجربه کند،
مساله دیگری است. شاید وقتی 38 یا 42 ساله باشد، چنین اتفاقی هم رخ دهد."
سرمربی موفق بارسا در مورد وضعیت داوید ویا هم صحبت کرد: "داوید مصدومیت سختی پشت سر گذاشته است و به نظر می رسید که به طور کامل بهبود یافته است
و به همین دلیل فرصت بازی بیشتری به او می دادیم.
اما او در هفته های اخیر، باز هم احساس درد کرده است که مشخصا از بازی مقابل اسپاتاک شروع شد و روند رو به رشد او را متوقف کرد. مصدومیت جزیی از فوتبال است و باید با آن کنار آمد."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در آستانه پیوستن به بارسلونا بودم
خوان سباستین ورون، ملی پوش اسبق آرژانتینی از علاقمندی خود به بارسا گفت و فاش کرد که در گذشته در آستانه پیوستن به بارسا بوده است.
"دوست داشتم در لیگ اسپانیا نیز بازی کنم و از بارسا با من تماس گرفتند اما به توافق نرسیدیم. در فوتبال کنونی استفاده همزمان از بازی تیمی و انفرادی دشوار است اما سخت تر از آن حفظ فرم خوب
تیم در سطح اول فوتبال جهان است."
ورون درباره مسی هم صحبت هایی کرد: "توصیف مسی دشوار است و هر چه از او تعریف کنیم کم است. واژه ها نمی توانند مسی را توصیف کنند! او همیشه چیزهایی که در گذشته به دست آورده را
دوباره به نحو بهتر تکرار می کند. مسی می تواند در کنار مارادونا از بزرگترین فوتبالیست های جهان باشد. من افتخار این را داشته ام که با هر دو آن ها هم بازی باشم. مارادونا در آن زمان بهترین بود و
اکنون هم مسی بهترین بازیکن جهان است."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سخنگوی بایرن : خبر پیوستن گواردیولا به بایرن مزخرف مطلق است
بایرن خبر پیوستن گواردیولا به این تیم را شدیدا تکذیب کرد.
رسانه های ایتالیایی شایعاتی مبنی بر پیوستن این سرمربی اسپانیایی که پس از جدایی از بارسلونا مدتی از است که دور از میادین بوده است به بایرن مطرح کرده بودند که با واکنش سریع
و تند مونیخی ها مواجه شد. سخنگوی باشگاه بایرن مونیخ مارکوس هورویک به دی پی ای در این باره چنین گفت :
" این شایعه مزخرف مطلق است. گزینه اول ما برای مذاکره یوپ هاینکس است و اول می خواهیم که او در کنار ما بماند.
او اولین و تنها کسی است که ما برای هدایت بایرن در حال حاضر با او مذاکره می کنیم. "
یوپ هاینکس سرمربی آلمانی مونیخی هادر پایان فصل قراردادش با بایرن به اتمام می رسد و هنوز از جانب هیچ یک از طرفین خبری مبنی بر رفتن یا ماندن او به گوش نرسیده است.
تیتو: دی ماریا چنین منظوری نداشت و این از تبسم روی صورتش مشخص بود!
تیتو ویلانوا، سرمربی بارسلونا، نسبت به صحبت های آنخل دی ماریا در مورد تصمیمات داوری به نفع بارسا و به ضرر رئال، کاملا بی تفاوت برخورد کرد و اذعان داشت بازیکن
آرژانتینی در تمام مدت صحبت هایش شوخی می کرده است!
به گزارش مارکا، تیتو گقت: "هیچ کس نسبت به بازی و برنده شدن ما شک ندارد. هیچ کس به این که سزاوار آن هستیم شک ندارد. احساس می کنم دی ماریا چنین منظوری نداشته است، چون موقع
صحبت، داشت لبخند می زد. هر کسی می تواند هر نظری که داشته باشد، آزادانه بیان کند، ولی من نمی خواهم در هیچ یک از آنها درگیر شوم."
ویلانوا علی رغم اینکه آنها 18 امتیاز بالاتر از سفیدپوشان هستند، رئال را دست کم نگرفت: "هیچ تیمی را نمی توان دست کم گرفت و از دور رقابت ها کنار زد. مادریدی ها می توانند تمام بازی هایشان را
ببرند، ما هم ممکن است تمام بازی هایمان را ببازیم. بازی های بسیاری باقی مانده است و رقابت های جام حذفی و لیگ قهرمانان هم تیم را بسیار خسته خواهد کرد."