• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بالاخره بارسلونا هم باخت.

بازی بدی بود. فوتبال روی بدش رو به ما نشون داد

از اون تیر دروازه های عجیب گرفته تا اخراج عجیب پیکه و خوردن گل تساوی به اون شکل (توپ خورد به سر ماسکرانو و گل شد) و بعد هم خوردن گل در وقتهای اضافه

عجیب اینجاست که 4 5 تا تعویض انجام شد اما داوره فقط 2 دقیقه وقت اضافه گرفت

البته باخت همیشه ناراحت کننده است اما به نظر من این باخت باعث میشه فشار روی تیم کمتر بشه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فی نفسه این مصاحبه ی تیتو مبین این هستش که همین الان دارن دنبال گزینه میگردن. فکر نکنم چلسی با وجود چک و کورتوا دنبال گزینه ی دیگه ای بره یا حتی سیتی که جو هارت واسش فوق العاده عمل کرده و یه جورایی کاپیتان تیم ملی انگلستان هستش، بزرگترین رقبای بارسا در خرید دروازه بان تراز اول، اول رئال مادرید میتونه باشه، بعد پی اس جی و تیم هایی مثل منچستر یونایتد و ...
من فکر میکنم ماهی بارسا در حوض بوندسلیگاست، باید قلابش رو اونجا بندازه. تر اشتگن یا آدلر گزینه های خیلی خوبین، استکلنبرگ معمولیه، حتی دخه آ، اما حمدانوویچ اینتر با اینکه پا به سن گذاشتست واقعا دروازه بان خوبیه، از طرفی جولیو سزار بدجوری به حاشیه رفته، اصلا بعید نیست که از درون ظرف، قرعه ی سزار بیرون بیاد.
تجربه ی خرید دروازه بان هایی مثل روشتو رچبر، یا بونانو، یا ریچارد دوتروئل و ... نشون داده که یه مقدار تو خرید دروازه بان قوی عمل نکردیم. امیدوارم اوضاع تغییر کنه، ولی اونچیزی که مسلمه اینه که بارسا اولویتش با اسپانیایی هاست. اینو در خرید های قبلی ثابت کرده

دقیقا همینو میخواستم بگم . اسپانیایی بودن اولویت بزرگیه ، احتمالا فوکوس کردن روی دخیا .
چون کارهای فنی و بخصوص خریدها زیر نظر زوبی زارتا هست و زوبی خودش دروازه بان بوده بنظر خرید خوبی انجام میشه ، هر چند معمارزاده هم تو اون دروازه بایسته مشکلی براش پیش نمیاد !

خب بالاخره بارسلونا هم باخت.

...

فقط میتونم بگم حیف شد ، حیف ...
آمار خوشکلمون از بین رفت و از یک جهت هم خوب شد تا بازیکنها به خودشون بیان و لالیگا رو تموم شده ندونن .

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته باخت همیشه ناراحت کننده است اما به نظر من این باخت باعث میشه فشار روی تیم کمتر بشه.

فقط این قسمتش به نفع تیمه.
خوشبختانه بازی رو ندیدم و حرص هم نخوردم.

اینطوری که فکر میکنم تیتو خیلی از پپ منطقی تر تصمیم میگیره و احساساتی با قضایا برخورد نمیکنه، قضایایی مثل ترقیب غیر مستقیم والدس به ترک تیم یا نیمکت نشینی آلوز یا براحتی روی نیمکت نشوندن بازیکن هایی مثل ویا و الکسیس. از اون دسته مربی هاست که تعارف نداره و خیلی صریح تصمیم میگیره، مطمئنا این سبک تصمیم گیری خیلی مفید تره، امید این دارم که توی مرکز خط دفاعی و شاید در خط حمله و بطور قطع دروازه بان تصمیم های خوبی واسه گزینه های جدید بگیره.

باخت امشب تو بهترین زمان ممکن اتفاق افتاد، جایی که 18 امتیاز اختلاف داشتیم، زنگ خطری هستش واسه 15 امتیاز احتمالی باقی مونده. در مورد زوبی زارتا هم با محسن موافقم. بارسا در این چندساله ی اخیر حداقل بعد از زوبی زارتا، شوت گیر های خوبی داشته اما دروازه بان های پخته و کاملی نداشته، کسایی که توی دروازه باهوش باشند، شناخت خیلی زیادی روی دخه آ ندارم اما امیدوارم به غیر از شوت گیری درک صحیحی از کار دفاعی و جاگیری داشته باشه، چیزی که بوفون و یه زمانی آبوندانزیری آرژانتینی واقعا نشون دادند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته به نظر من واقعا حقمون باخت نبود.

2 تا تیر دروازه زدیم. بخصوص اون تیر دروازه مسی که واقعا حیف شد گل نشد.

و اینکه به نظر من اخراج پیکه واقعا سخت گیرانه بود. نیمه دوم یک خطا کرد اخراجش کرد !!

اما خب باید بپذیریم نیمه دوم خوب بازی نکردیم. گلی هم که خوردیم واقعا بدشانسی بود. ماسکرانو اومد تو زمین و باعث شد یه گل بخوریم. نمیدونم چرا هروقت این ماسکرانو اومد تو زمین من احساس میکنم تیم متزلزل میشه.

خلاصه عیبی نداره. باید بازیهای بعد رو جدی بگیرن.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
حیف شد باختیم :hmm:
والدس خان فهمیده میخواد بره این بازی فوق وحشتناک ضعیف کار کرده ;) . تنها گزینه که وقعا" لیاقت درون چارچوب بارسا رو داره این گلز المانی هست (دخیا هم دست کمی از والدس نداره خیلی شباهت داره با والدس . اون گلرهای دیگه که تو لیست هستن هم بدرد لای جرز دیوار میخورن)
نباید دیگه امتیاز از دست بدیم و تیم ها رو در حد جلبرگ حساب کنیم و از پیش بگیم بردیم. فوتباله و هزار اتفاقات
خلقمون به فاک دادن امشب;)
موفق باشید

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نظرسنجی مارکا از هواداران بارسا
نویر و گایتا محبوب‌ترین گزینه‌های جانشینی والدس
هواداران بارسلونا در نظرسنجی اینترنتی مارکا دروازه‌بان تیم ملی آلمان را برای جانشینی دروازه‌بان فعلی این تیم انتخاب کردند.

بارسلونا زمان زیادی برای حل مسئله جانشینی ویکتور والدس درون دروازه دارد.

از پنج‌شنبه شب این سوال در ذهن هواداران بارسا ایجاد شده است. جالب است بدانید که مانوئل نویر، دروازه‌بان فعلی تیم جدید پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسلونا از بیشترین محبوبیت در میان هوادارن صدرنشین فعلی لالیگا برخوردار است.

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال آلمان در نظرسنجی اینترنتی که از پنج‌شنبه در مارکا آغاز شد، به عنوان محبوب‌ترین گزینه از سوی هواداران انتخاب شد.

نویر احترام فوتبال اروپا را به سوی خود جلب کرده و به نظر می‌رسد در آینده‌ای نه چندان دور دروازه‌بان اول جهان شود. علاوه بر این وی برای بازی خوب با پاهایش علاوه بر دست‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

پس از نویر در فهرست دروازه‌بان‌های محبوب هواداران بارسا ویسنته گایتا، دروازه‌بان جوان، چابک و ماهر والنسیا قرار دارد.

داوید دخیا، دروازه‌بان اسپانیایی منچستریونایتد و کورتوئیس که در ابتدای فصل آینده اتلتیکو مادرید را برای بازگشت به چلسی ترک خواهد کرد در مکان‌های بعدی قرار گرفتند.

تراشتگن، دروازه‌بان بوروسیا مونشن گلادباخ نیز بالاتر از هارت، آندرس، استکلنبرگ و آدلر در مکان پنجم قرار گرفت.

سعی میکنم هر روز معرفی کاندیدا های دروازه بانی رو داشته باشیم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ویستنه گوایتا ، دروازه بان 190 سانتی متری تیم والنسیا، محصول آکادمی جوانان این باشگاه که از سال 2006 به تیم اصلی پیوسته.

Vicente+Guaita+Valencia+CF+v+Real+Racing+Club+ppNOTJmiNznl.jpg

VICENTE-GUAITA.jpg

یک ویدئو کوتاه از بهترین واکنشهاش:
http://fs2.filegir.com/mamad6387/Vicente_Guaita_•_Best_saves_•Valencia_CF•_[tag35].flv

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
رقابت: لالیگا

مرحله: هفته بیستم

شهر: سن سباستین

ورزشگاه: آنوئتا

گنجایش: 32076

داور: مالنکو
سوسیداد
Real_Societat.v1317634358.png

3
کاسترو '26​
کاسترو '48​
اگیرس '80​
اف سی بارسلونا

FC_Barcelona.v1317045320.png

2
مسی '6​
پدرو '24​
سوسیداد - بارسلونا: شکست ناپذیری بارسا در آنوئتا به پایان رسید (3-2)

رئال سوسیداد به شکست ناپذیری تیم تیتو در این فصل پایان داد. در حالی که بارسا با دو گل پیش بود در نهایت نتیجه را 3-2 واگذار کرد.
2013-01-19_R._SOCIEDAD-BARCELONA_23.v1358623903.JPG

بازیکنان بارسا در این مسابقه:
والدس، آلوز، پیکه، پویول، آلبا، ژاوی، بوسکتس، فابرگاس (ماسکرانو '56)، پدرو (آدریانو '89)، مسی، اینیستا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چه عجب بارسا هم باخت:دی
والدس این دم اخری که دیگه میخواد بره فک کنم بدجور داره تلافی میکنه دوستان

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دروازه بان والنسیا عالی ست
گایتا

نویر هم عالیه ولی حال و هواش به لالیگا نمیخوره و در ضمن فک نکنم با اومدن پپ به بایرن این اجازه رو بده

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ویلانووا: يک روز بايد شکست مي‌خورديم

3d77127f7a57e7ab2936e95bae39d8d7d408faa1.jpg

تيتو ويلانووا به رئال سوسيه‌داد بابت پيروزي 3 بر 2 مقابل شاگردانش تبريک گفت و اظهار داشت: "کلاهمان را به احترام رئال سوسيه‌داد از سر برمي‌داريم. من فکر مي‌کنم ما تقصيري نداشتيم و آن ها شايسته پيروزي بودند. بازي آساني نداشتيم و پس از اخراج پيکه بازي بسيار دشوار شد."

وي در خصوص 10 نفره شدن تيمش گفت: "صدها خطا مثل خطاي پيکه رخ داد. اکنون صحبت در اين باره هيچ فايده‌اي ندارد."

ويلانووا ادامه داد: "در شکست هيچ چيز مثبتي وجود ندارد. هنوز راه زيادي تا پايان لاليگا باقي مانده و هر چند به نظر مي‌رسيد ما در تمام بازي‌هايمان برنده شده‌ايم؛ اما هدفمان اين نيست."

سرمربي بارسا خاطرنشان کرد: "يکي از همين روزها مجبور بوديم ببازيم. اما اين باختن مي‌توانست جور ديگري باشد. اين فرصت را داشتيم که با نتيجه 3 بر صفر به پيروزي برسيم."

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
نظرسنجی مارکا از هواداران بارسا
نویر و گایتا محبوب‌ترین گزینه‌های جانشینی والدس
هواداران بارسلونا در نظرسنجی اینترنتی مارکا دروازه‌بان تیم ملی آلمان را برای جانشینی دروازه‌بان فعلی این تیم انتخاب کردند.

بارسلونا زمان زیادی برای حل مسئله جانشینی ویکتور والدس درون دروازه دارد.

از پنج‌شنبه شب این سوال در ذهن هواداران بارسا ایجاد شده است. جالب است بدانید که مانوئل نویر، دروازه‌بان فعلی تیم جدید پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسلونا از بیشترین محبوبیت در میان هوادارن صدرنشین فعلی لالیگا برخوردار است.

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال آلمان در نظرسنجی اینترنتی که از پنج‌شنبه در مارکا آغاز شد، به عنوان محبوب‌ترین گزینه از سوی هواداران انتخاب شد.

نویر احترام فوتبال اروپا را به سوی خود جلب کرده و به نظر می‌رسد در آینده‌ای نه چندان دور دروازه‌بان اول جهان شود. علاوه بر این وی برای بازی خوب با پاهایش علاوه بر دست‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

پس از نویر در فهرست دروازه‌بان‌های محبوب هواداران بارسا ویسنته گایتا، دروازه‌بان جوان، چابک و ماهر والنسیا قرار دارد.

داوید دخیا، دروازه‌بان اسپانیایی منچستریونایتد و کورتوئیس که در ابتدای فصل آینده اتلتیکو مادرید را برای بازگشت به چلسی ترک خواهد کرد در مکان‌های بعدی قرار گرفتند.

تراشتگن، دروازه‌بان بوروسیا مونشن گلادباخ نیز بالاتر از هارت، آندرس، استکلنبرگ و آدلر در مکان پنجم قرار گرفت.

سعی میکنم هر روز معرفی کاندیدا های دروازه بانی رو داشته باشیم.

نویر که احتمالش نزدیک به صفره از بایرن بره ولی تراشتگن رو بگیرید خوبه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نویر که احتمالش نزدیک به صفره از بایرن بره ولی تراشتگن رو بگیرید خوبه.

نویر که محال ممکنه، همون تر اشتگنش هم بنظرم خیلی بعیده، من موندم، دستمزد ها که تو لیگشون خیلی بالا نیست به نسبت لیگ های اسپانیا و انگلیس، مالیاتشون هم که از همه ی کشورای دیگه بیشتره، چطوریه که این بازیکنا ترجیح میدن تو کشور خودشون بازی کنن....

فکر میکنم همون گوایتا دست یافتنی ترین باشه، دخه آ هم مبلغ بالایی داره، امیدوارم قرارداد خرید دروازه بان رو تا قبل از تابستون نهایی کنند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود دوستان

باز هم رکوردی دیگر از مسی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

لئو مسی همچنان به ركورد شكنی ادامه می دهد، در بازی با رئال سوسيداد، او توانست گلزنی در ده بازی پياپی فصل قبل خود را تكرار كند. در فصل گذشته، اين ستاره آرژانتينی توانسته بود بین هفته های 24 تا 34 لاليگا، در تمامی بازی ها گلزنی كند. در آن ده بازی مسی توانست مقابل تيمهای والنسیا، اتلتیکو مادرید، رسینگ، سویا، گرانادا، مایورکا، اتلیتیکو بیلبائو، زاراگوزا، ختافه و لوانته، گلزنی كند.

اما امسال مسی گلزنی خودرا از یازدهم نوامبر در برابر رئال مایورکا و در هفته یازدهم لالیگا آغازکرد. از آن بازی تا به حال او توانسته در برابر تیمهای زاراگوزا، لوانته، اتلتیکو بیلبائو، بتیس، اتلتیکو مادرید، وایادولید، اسپانیول ، مالاگا و رئال سوسیداد گلزنی كند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هر روز اخبار جدید در مورد جانشینان والدس

اینبار روزنامه ی الموندو درپورتیو:
mundodeportivo.75017-208x250.jpg

دخه آ و رینا جانشینان در دسترس والدس
اشاره کرده که فرگوسن احتمالا دخه آ رو به اتلیتکو مادرید باز خواهد گردوند و پپه رینا رو جانشین میکنه.
از طرفی همین روزنامه به کورتوا اشاره کرده که احتمال امضای قراردادش با بارسا زیاد هست.

sport.75017-197x250.jpg

روزنامه ی اسپورت کاتالونیا،

اینطور ذکر کرده که کورتوا گزینه ی اول!
این روزنامه کورتوا رو ارجح ترین گزینه برای جانشین والدس دونسته و بیان کرده که داوید ویا در مورد جداییش در زمستان با مسئولین بارسا صحبت کرده.

در مورد تلفظ Courtois باید اشاره کنم که با توجه به این مطلب که بخشی از بلژیک به زبان فرانسه صحبت میکنند و در تلفظ فرانسه اسامی چون Fracois ، فرانسوا خوانده میشود، تلفظ صحیح Courtios که به اشتباه کورتویس خوانده میشه، کورتوآ میباشد

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
ژاوی: امسال می تواند یک سال تاریخی دیگر برای بارسا باشد

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" تیم ما بسیار مبارزه جو است و ما می خواهیم در همه رقابت ها خوب کار کنیم. می خواهیم جام های زیادی به دست بیاوریم اما باید مراقب مسیرمان باشیم.
ما توانایی لازم برای سپری کردن یک سال تاریخی دیگر را داریم اما نیاز به شانس هم داریم."
او سپس در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل میلان در چمپیونزلیگ صحبت کرد و تاکید کرد که روسونری تیمی از پیش باخته نیست.
" آنها تیم سرسختی هستند. آنها دفاع منسجمی دارند و همیشه از نظر دفاعی کار را برای ما دشوار می کنند.
بازی در سن سیرو هم اصلا آسان نیست زیرا میلان هواداران پرشوری دارد. همچنین اگر به تاریخچه رقابت ها نگاه کنید، متوجه می شوید که آنها بیشتر از ما قهرمان اروپا شده اند.
شاید آنها در حال حاضر در بهترین شرایط نباشند اما آنها همیشه بازیکنانی در اختیار دارند که می توانند شرایط را برای شما دشوار کنند."

پ.ن: میدونم به خبر ربطی نداره ولی خیلی بد شد پپ رفت بایرن...
یکی از آرزو هام این بود که دوباره پپ رو در مقام مربی بارسا ببینم...
امیدوارم هر جا هست موفق باشه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیباو کورتوآ دروازه بان جوان 20 ساله ی تیم چلسی که از سال 2011 به این تیم پیوست ولی هرگز در این تیم بازی نکرد و بصورت قرضی به اتلیتکو مادرید پیوسته. این دروازه بان 199 سانتی متری در زمان حضورش در بلژیک رسانه ها به عنوان فن درسار ثانی ازش یاد میکردند و متولد شهر بری بلژیک هستش.
برخی از رسانه های بریتانیایی از پیشنهاد نسبتا با ارزش بارسلونا برای خرید این بازیکن به چلسی خبر دادند.

Courtois_2627955.jpg

دو کلیپ از بهترین واکنش های این دروازه بان:

[video]http://fs2.filegir.com/mamad6387/Thibaut_Courtois_The_SuperStar_%5Btag44%5D.webm[/video]
[video]http://fs2.filegir.com/mamad6387/Thibaut_Courtois_-_The_New_Edwin_Van_der_Sar__%5Btag43%5D.webm[/video]

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
دوستان هنوز دروازه بان مشخص نشده که چه کسی هست؟؟

بالا