Gift Super Star
Registered User
- نوشتهها
- 580
- لایکها
- 2,671
ویا و کوئنکا به تمرینات بارسا بازگشتند
برای اولین بار در طول این فصل تمام 25 بازیکن تیم اول در تمرینات بارسلونا حاضر شدند.
تمرینات امروز عصر بارسلونا با خبر خوبی همراه شد. به نقل از سایت رسمی بارسلونا داوید ویا که چند روز دوره نقاهت بعد از آسیب همسترینگ به
سرمی برد به تمرینات این تیم بازگشت.
خبر دیگر ، چراغ سبز پزشکان تیم برای بازگشت کوئنکا به جمع تمرینات تیم بود که برای اولین بار در طول این فصل تمام 25 بازیکن تیم اول در جلسه
تمرینات شرکت داشتند.
تمرینات زیر نظر ویلانوا در خوان گمپر برگزار شد تا تیم با شادابی بیشتری خود را برای دیدار برگشت کوپا دل ری روز پنج شنبه با مالاگا اماده کند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاپیتان بارسلونا تا پایان ژوئن 2016 تمدید کرد
در مراسمی که در بعد از ظهر سه شنبه برگزار می شود ، کاپیتان پویول با باشگاه بارسلونا تا 30 ژوئن 2016 قرارداد جدیدی را به امضا می رساند.
به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا این قرارداد در ساعت 17 به وقت محلی به امضای طرفین خواهد رسید
شایان ذکر است این قرارداد پیش تر در 18 دسامبر( تمدید قرارداد مسی و ژاوی ) اعلام شده بود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مسی: مقایسه من با جردن، بولت و کلی دیوانگی است
مرد سال فوتبال جهان در سال ۲۰۱۲ معتقد است که مقایسه وی با بزرگان ورزش دنیا کار اشتباهی است.
به گزارش یوفا: لیونل مسی فاش کرد که مقایسه وی با ورزشکارانی چون مایکل جردن، اوسین بولت و محمدعلی کلی باعث ناراحتی وی میشود.
ستاره آرژانتینی بارسلونا به دلیل فوتبال منحصر به فردی که در سالهای اخیر نمایش داده با بزرگان دنیای ورزش مقایسه شده؛ اما کار خودش را تا
زمانی که کفشهایش را نیاویزد، ارزیابی نخواهد کرد.
مسی در این باره اظهار داشت: اینکه مرا با ورزشکاران بزرگی همچون مایکل جردن، اوسین بولت یا محمد علی کلی مقایسه میکنند دیوانگی است.
این مقایسهها را دوست ندارم. من چه کسی هستم که خودم را با دیگران مقایسه کنم؟ من کارم را انجام میدهم و وقتی با فوتبال خداحافظی کردم
کارم را در این مدت ارزیابی میکنم.
ستاره آرژانتینی بارسلونا ادامه داد: بزرگترین منتقد مسی، خود مسی است. میدانم چه زمانی کاری را درست انجام داده و چه زمانی ضعیف عمل
کردهام. من منتقد شماره یک خودم هستم.
بازیکن 25 ساله در 20 بازی لالیگا 29 گل به ثمر رساند.