Gift Super Star
Registered User
- نوشتهها
- 580
- لایکها
- 2,671
۱. در سال ۲۰۱۲ مسی ۹۱ بار برای بارسا و آرژانتین گل زد.
۲. ۷۹ گل برای بارسلونا در سال ۲۰۱۲
۳. ۷۳ گل برای بارسلونا در فصل ۲۰۱۲_۲۰۱۱
۴. ۲۹ پاس گل در سال ۲۰۱۲
۵. 50 گل در لالیگا در یک فصل
۶. ۱۲ گل برای آرژانتین، تنها در ۹ بازی
۷. ۹ هتریک در فصل گذشته (۷ تا برای بارسا و ۲ تا برای آرژانتین)
۸. مسی در ماه می ۲۰۱۲ به شاهکار بی سابقه ۵۰ گل در لالیگا دست یافت.
۹. ۱۴گل در فصل ۲۰۱۲_۲۰۱۱ لیگ قهرمانان اروپا.
۱۰. مسی تنها بازیکنی است که ۵ گل در یک مسابقه در لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است.
لئو در حمایت از والدس جالب حرف زده...
مسی: والدس بهترین دروازه بان تاریخ بارسلونا هست.
وي در خصوص حمايت هواداران از والدس نيز گفت: آنها همانطور که شايسته والدس بود با او برخورد کردند. او بهترين دروازه بان تاريخ بارسلونا و يکي از بهترينهاي جهان است.
رونالدینیو:
"از اینکه به لیگ برتر نرفتم حسرت نمی خورم، چون من برای چند تا از بهترین باشگاه های دنیا به میدان رفتم . تنها حسرت من اینه که چرا فصل های بیشتری در کنار مسی بازی نکردم.
او دوست خوبیه . در همون سنین پایینم میشد حدس زد که روزی بهترین میشه . هیجان انگیزه که ببینی کاری رو انجام می ده که خیلی از بازیکنا آروزی اون رو دارن "
" مسی در 4،3 سال اخیر بهترین بازیکن دنیا بوده . او کاملا ثبات داشته ، چیزی که فکر نمیکنم هیچ بازیکنی از اون برخوردار بوده باشه "
۲. ۷۹ گل برای بارسلونا در سال ۲۰۱۲
۳. ۷۳ گل برای بارسلونا در فصل ۲۰۱۲_۲۰۱۱
۴. ۲۹ پاس گل در سال ۲۰۱۲
۵. 50 گل در لالیگا در یک فصل
۶. ۱۲ گل برای آرژانتین، تنها در ۹ بازی
۷. ۹ هتریک در فصل گذشته (۷ تا برای بارسا و ۲ تا برای آرژانتین)
۸. مسی در ماه می ۲۰۱۲ به شاهکار بی سابقه ۵۰ گل در لالیگا دست یافت.
۹. ۱۴گل در فصل ۲۰۱۲_۲۰۱۱ لیگ قهرمانان اروپا.
۱۰. مسی تنها بازیکنی است که ۵ گل در یک مسابقه در لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است.
لئو در حمایت از والدس جالب حرف زده...
مسی: والدس بهترین دروازه بان تاریخ بارسلونا هست.
وي در خصوص حمايت هواداران از والدس نيز گفت: آنها همانطور که شايسته والدس بود با او برخورد کردند. او بهترين دروازه بان تاريخ بارسلونا و يکي از بهترينهاي جهان است.
رونالدینیو:
"از اینکه به لیگ برتر نرفتم حسرت نمی خورم، چون من برای چند تا از بهترین باشگاه های دنیا به میدان رفتم . تنها حسرت من اینه که چرا فصل های بیشتری در کنار مسی بازی نکردم.
او دوست خوبیه . در همون سنین پایینم میشد حدس زد که روزی بهترین میشه . هیجان انگیزه که ببینی کاری رو انجام می ده که خیلی از بازیکنا آروزی اون رو دارن "
" مسی در 4،3 سال اخیر بهترین بازیکن دنیا بوده . او کاملا ثبات داشته ، چیزی که فکر نمیکنم هیچ بازیکنی از اون برخوردار بوده باشه "