• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پس بعد از رفتن ژاوی و اینیستا دشواری نداریم:)

نه بابا مثه ژاوی و اینیسا نمیاد دیگه....کاشکی تا این چند ساله رو هستن یه توپ طلا بگیرن که در حقشون داره اجحاف میشه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نه بابا مثه ژاوی و اینیسا نمیاد دیگه....کاشکی تا این چند ساله رو هستن یه توپ طلا بگیرن که در حقشون داره اجحاف میشه.

درسته دگ مثه ژاوی و اینیستا شاید پیدا نشه مثل مسی هم کسی پیدا نمیشه
ولی تا وقتی مسی هست کسی دگ نمیتونه توپ طلا رو بگیره:)
اما کوئنکا و تیاگو جانشین های خوبی برای این دو خواهند بود

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اینم عکس فرزند در راهش

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

جان میتی اینو از کجا آوردی؟؟مردم از خنده

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
درسته دگ مثه ژاوی و اینیستا شاید پیدا نشه مثل مسی هم کسی پیدا نمیشه
ولی تا وقتی مسی هست کسی دگ نمیتونه توپ طلا رو بگیره:)
اما کوئنکا و تیاگو جانشین های خوبی برای این دو خواهند بود

همین دیگه میگم اشتباه اینه که فقط مسی بگیره اینا نامزد شن 2 روز دیگه هم دوره بازیکنیشون اونم در این حد و کیفیت تموم شه بدون یه تقدیر درست و حسابی...حیفن اینا واقعا.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ژاوی واقعا لیاقت یه توپ طلا رو داشت، حداقل توپ طلای فوتبال اروپا سال 2009 رو میتونست بگیره ( البته اگه بارسا با مسی قهرمان اروپا نمیشد) چون اسپانیا توی یورو درخشید و فکر کنم ژاوی بهترین بازیکن جام شد.
ژاوی بمعنای واقعی یه فداکار کامله وسط زمین. من الکی نمیخوام کوئنکا و تیاگو رو بزرگ کنم، اما وقتی ژاوی و اینیستا رو وقتی هم سن و سال اینها بودن به یاد میارم فقط به این نتیجه میرسم اگه یکم سیر صعودیشون مشابه این دو باشه به راحتی هافبک های بزرگی میشن. سالها طول کشید تا ژاوی این شد همینطور اینیستا، مثل مسی پدیده ی نو ظهور نبودند که تو اولین حضورش در 4 دقیقه 2 تا گل چیپ بزنه.

پتانسیل تکنیکی بازیکنی مثل تیاگو واقعا از ژاوی در اون زمان خیلی بیشتره، تنها مطلبی که در مورد تیاگو من رو نگران میکنه که شاید باعث بشه نتونه به خوبی ژاوی بشه، از خودگذشتگی و هوش ژاوی هستش، که یه ویژگی اکتسابی نیست و به ویژگی های شخصی بازیکن بر میگرده.
یه زمانی بعد از پپ یا بعد از ایوان دلاپنیا هم نگران جانشین هایی واسه این دو بودند، همیشه باید به نسل های جدید اطمینان کرد. فکر کنم بعد از بازنشستگی ژاوی همونطوری که اعلام کرده به سمت مربیگری بره و اونم احتمالا مربیگری بارسلونا

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
1f8c3a92a25b28ca96e5fec978b81d2497fe9aad.jpg

چرا به خدمت گرفتن گرت بیل تیم ویلانووا را بهتر خواهد کرد؟

کاملا واضح است که گرت بیل آینده بسیار درخشانی خواهد داشت. یک هت تریک مقابل استون ویلا شاید سخت ترین کار در جهان فوتبال نباشد اما عملکرد فوق العاده و پتانسیل بالای بازیکن کنار ولزی را نشان می دهد.

بیل تنها 23 سال دارد و سرنوشتی مانند جورج بست در رقابت های ملی خواهد داشت. برگ برنده تیم ملی ایرلند شمالی به همراه این تیم هرگز شانس حضور در مسابقات مهم جهانی را نخواهد داشت. گرت بیل در رقابت های بسیار مهمی شرکت داشته است و بازی های مهمی را انجام داده اما بازیکنی در حد و اندازه های وی باید این کار را هر فصل انجام دهد. پس از اولین بازی برای تاتنهام در سال 2007 وی یکی از بازیکنان مهم تاتنهام بوده و اکنون بهترین بازیکن این تیم و یکی از بهترین های جهان است. گرت بیل اولین بازیکن تاتنهام نیست که به این سطح از فوتبال می رسد. آن ها پیش تر والکات و چمبرلین را به دنیای فوتبال معرفی کرده اند. هری ردنپ کسی بود که این الماس را تراش داده و عیار او را به همگان نشان داد.

NewsImage.aspx

در بازی تاتنهام مقابل اینتر در لیگ قهرمانان اروپا بازی فوق العاده بیل باعث شد نگاه مالکان و مدیران بسیاری از باشگاه های بزرگ جهان به سمت وی معطوف شود. اما بیل تا این زمان در تاتنهام باقی ماند. اکنون رئال مادرید می خواهد بیل را به پایتخت اسپانیا بیاورد، شاید این دلیل قانع کننده ای باشد که بارسایی ها زودتر اقدام کنند. مادریدی ها می توانند هر بازیکنی که می خواهند را به خدمت بگیرند. کرت بیل بر خلاف ستاره جوان منچستر سیتی، ماریو بالوتلی، زندگی آرامی دارد که برای بازیکن یک حسن محسوب می شود. رئال مادرید به تازگی لوکا مودریچ را از تاتنهام به خدمت گرفتند و برای به خدمت گرفتن بیل از بارسایی ها جلوتر هستند! هر چند ویلاش بواش، مربی تاتنهام گفته بیل در ژانویه از تیم جدا نخواهد شد اما این بازیکن دیر یا زود تاتنهام را ترک خواهد کرد. تیتو ویلانووا و همکارانش باید هر چه زودتر اقدام کنند قبل از اینکه مادریدی ها بتوانند نظر بیل را جلب کنند. بارسلونا برای بهتر شدن به اندکی تغییرات نیاز دارد و گرت بیل می تواند مناسب ترین گزینه باشد تا بارسایی ها از چیزی که هستند نیز مدعی تر شوند. داوید ویا از فرم خوب خود فاصله گرفته است و بعید نیست در آینده نزدیک تیم را ترک کند. هر چند ویا گلزن ترین مهاجم تاریخ اسپانیاست اما عملکرد سه فصل او به همراه بارسا در کنار مسی که همه را مات گلزنی های خود کرده است به چشم نمی آید. داوید ویا 31 سال سن دارد اما در بازار نقل و انتقالات مبلغ خوبی برای به خدمت گرفتن او پرداخت می شود و آرسنال 15 میلیون یورو را نیز پیشنهاد داده است.

200px-Gareth_Bale_-_Spurs_vs_Brighton.jpg

هزینه به خدمت گرفتن گرت بیل 3 برابر پول به دست آمده از انتقال ویا خواهد بود و بارسایی ها نشان داده اند هنگامی که فکر کنند به بازیکنی نیاز دارند چیزی کمتر از باشگاه هایی که مالکان پولدار دارند ندارد. هر چند عملکرد زلاتان با توجه به هزینه زیادی که برای به خدمت گرفتنش کردند چندان راضی کننده و ثمربخش نبود. با قرار گرفتن بیل به جای ویا، آبی اناری ها با داشتن آلبا و بیل هجومی ترین سمت چپ جهان را خواهند داشت که کابوس هر مدافعی خواهد بود. با حضور این دو در سمت چپ آندرس اینیستا و سسک فابرگاس نیز آزادی عمل بیشتری خواهند داشت و دیگر نیازی به کمک این دو در سمت چپ نخواهد بود و باعث بالا رفتن تراکم بازیکنان بارسا در خط میانی خواهد شد که این به سود تیکی تاکای آبی اناری هاست. از سوی دیگر حضور این دو بازیکن سرعتی در سمت چپ باعث جلوگیری از ضد حمله های حریفان خواهد شد، چیزی که تیم ویلانووا در مقابل آن آسیب پذیر نشان داده است. بارسلونا به همراه بیل به تیمی فوق العاده تبدیل خواهد شد و این اتفاق تنها در بارسا خواهد افتاد. بیل در بارسا می تواند در پست مناسب خود بازی کند زیرا در رئال مادرید کریستیانو رونالدو مسلما از حضور بازیکنی مانند بیل که مدام به پست او می آید احساس راحتی نخواهد کرد! اگر ساندرو راسل نصف ایده های یک تاجر را داشته باشد که به نظر می رسد بیشتر از آن را نیز دارد باید هر چه زودتر گوشی تلفن را برداشته و به مدیر برنامه های بیل زنگ بزند!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی 1 1 شد و فاصله با رئال شد 16 امتیاز

یکی از ضعیفترین بازیهای این فصل بارسلونا بود.

فابرگاس و ویا 2 موقعیت طلایی رو از دست دادند. اون طرف والنسیا هم موقعیت های خوبی داشت که رو یه صحنه والدز عالی کار کرد.

مهاجمانون یک مقدار ضعیف شدند. پدرو که اصلا معملوم نیست دوباره چش شده. یه مدت عالی شده بود. الکسیس که امشب بازی نکرد. ویا هم بازی کرد و یه موقعیت خراب کرد. فابرگاس 2 بازی پشت سر هم هست که موقعیت های طلایی رو از دست میده.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بازی ضعفی انجام دادیم به نظر خستهگی باعث شده بود اینطوری بازی کنند!

فابرگاس نمیتونست بدوه دنبال توپ!

پدرو رو باید میکشید بیرون و سانچز رو میورد توی بازی!

بودن سرمربی خیلی میتونه مفید باشه!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی ضعفی انجام دادیم به نظر خستهگی باعث شده بود اینطوری بازی کنند!

فابرگاس نمیتونست بدوه دنبال توپ!

پدرو رو باید میکشید بیرون و سانچز رو میورد توی بازی!

بودن سرمربی خیلی میتونه مفید باشه!!!!

به نظر من هم نبود تیتو داره تاثیر میذاره. این رورا بنده خدا خب کارش سرمربی گری نیست. اما اون لحظات حساس نمیتونه بازی رو در بیاره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
...
سالها طول کشید تا ژاوی این شد همینطور اینیستا،
...

ژاوی خودش میگه من یه کابوس بودم برای ریکارد ، یه بازیکن 170 سانتی !
مربی برای بازی گرفتن از من دچار تردید بود تا چه پستی به من بده ....

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
ژاوی واقعا لیاقت یه توپ طلا رو داشت، حداقل توپ طلای فوتبال اروپا سال 2009 رو میتونست بگیره ( البته اگه بارسا با مسی قهرمان اروپا نمیشد) چون اسپانیا توی یورو درخشید و فکر کنم ژاوی بهترین بازیکن جام شد.
ژاوی بمعنای واقعی یه فداکار کامله وسط زمین. من الکی نمیخوام کوئنکا و تیاگو رو بزرگ کنم، اما وقتی ژاوی و اینیستا رو وقتی هم سن و سال اینها بودن به یاد میارم فقط به این نتیجه میرسم اگه یکم سیر صعودیشون مشابه این دو باشه به راحتی هافبک های بزرگی میشن. سالها طول کشید تا ژاوی این شد همینطور اینیستا، مثل مسی پدیده ی نو ظهور نبودند که تو اولین حضورش در 4 دقیقه 2 تا گل چیپ بزنه.

پتانسیل تکنیکی بازیکنی مثل تیاگو واقعا از ژاوی در اون زمان خیلی بیشتره، تنها مطلبی که در مورد تیاگو من رو نگران میکنه که شاید باعث بشه نتونه به خوبی ژاوی بشه، از خودگذشتگی و هوش ژاوی هستش، که یه ویژگی اکتسابی نیست و به ویژگی های شخصی بازیکن بر میگرده.
یه زمانی بعد از پپ یا بعد از ایوان دلاپنیا هم نگران جانشین هایی واسه این دو بودند، همیشه باید به نسل های جدید اطمینان کرد. فکر کنم بعد از بازنشستگی ژاوی همونطوری که اعلام کرده به سمت مربیگری بره و اونم احتمالا مربیگری بارسلونا
دمت گرم ك حرف دل منو زدي

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
خب بازی 1 1 شد و فاصله با رئال شد 16 امتیاز
یکی از ضعیفترین بازیهای این فصل بارسلونا بود.
فابرگاس و ویا 2 موقعیت طلایی رو از دست دادند. اون طرف والنسیا هم موقعیت های خوبی داشت که رو یه صحنه والدز عالی کار کرد.
مهاجمانون یک مقدار ضعیف شدند. پدرو که اصلا معملوم نیست دوباره چش شده. یه مدت عالی شده بود. الکسیس که امشب بازی نکرد. ویا هم بازی کرد و یه موقعیت خراب کرد. فابرگاس 2 بازی پشت سر هم هست که موقعیت های طلایی رو از دست میده.

واقعا دیشب یکی از ضعیفترین بازی های بارسا رو شاهد بودیم که به نظرم اختلاف زیادی که با رئال ایجاد شده کاملا تو این نوع بازی موثره...
شاید بزرگترین ناراحتی این نوع بازی بارسا و از دست دادن امتیازات، نرسیدن به رکورد 100 امتیاز باشه؛ تو فصلی که خیلی راحت می تونه این رکورد رو بشکنه.

نمرات بازیکنان والنسیا و بارسلونا

61aa4e597885169b1d644f2d57bda87034c01750.jpg

در حساس ترین بازی هفته بیست و دوم لالیگا اسپانیا بارسلونا صدر نشین در مستایا میهمان والنسیا بود. این بازی هم مثل دیگر بازی های این دو تیم باز هم جذاب و پر هیجان دنبال شد و در نهایت دو تیم به تساوی رضایت دادند.

بانگا برای تیم میزبان و مسی گلزنان بازی بودند. مهاجم آرژانتینی و بهترین بازیکن جهان برای دوازدهمین بازی پیاپی گلزنی کرد تا به رکورد شکنیش ادامه دهد.

البته دو تیم موقعیت های گل دیگری هم داشتند که بازهم فابرگاس و ویا در گلزنی ناکام بودند و در مقابل نمی توان از واکنش های فوق العاده ویکتور والدس گذشت.

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
در مورد ژاوی و اینیستا... به نظر شما اگه این دو توی بارسا بازی نمیکردن میتونستن این آمارهای رویایی رو از خودشون به جا بذارن؟ یا اصلا مسی؟ مثلا تو هر بازی فلان تعداد پاس و پاس گل و گل و ... ؟ همه اینها بازیکن های بزرگی هستن ولی شک دارم اینها اگه تو تیم دیگه ای غیر از بارسا بازی میکردن میتونستن همچین آماری داشته باشن! مثلا ژاوی تو یه بازی 400 تا پاس میده! ولی وقتی منجر به ایجاد موقعیت نمیشه چه فایده ای داره فقط از لحاظ آماری تاثیر داره! نمیگم پاس زیاد بده یا مشکلی داره ولی همه چیز آمار و نتیجه نیست مهم ترین چیز کیفیت و زیبایی بازی هست(برای من تماشاگر). کیفیت فوتبال بارسا خیلی بالاست ولی بیشتر این کیفیت مدیون فلسفه و تاکتیک این تیم هست بعدش بازیکنهاش....

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
در مورد ژاوی و اینیستا... به نظر شما اگه این دو توی بارسا بازی نمیکردن میتونستن این آمارهای رویایی رو از خودشون به جا بذارن؟ یا اصلا مسی؟ مثلا تو هر بازی فلان تعداد پاس و پاس گل و گل و ... ؟ همه اینها بازیکن های بزرگی هستن ولی شک دارم اینها اگه تو تیم دیگه ای غیر از بارسا بازی میکردن میتونستن همچین آماری داشته باشن! مثلا ژاوی تو یه بازی 400 تا پاس میده! ولی وقتی منجر به ایجاد موقعیت نمیشه چه فایده ای داره فقط از لحاظ آماری تاثیر داره! نمیگم پاس زیاد بده یا مشکلی داره ولی همه چیز آمار و نتیجه نیست مهم ترین چیز کیفیت و زیبایی بازی هست(برای من تماشاگر). کیفیت فوتبال بارسا خیلی بالاست ولی بیشتر این کیفیت مدیون فلسفه و تاکتیک این تیم هست بعدش بازیکنهاش....

دادا خودت هم داری میگی فلسفه و تاکتیک تیمی؛ بارسا شاید یکی از معدودترین تیم های دنیا هست که بازیکن هاشو خودش پرورش می ده و از بچگی تو مدرسه فوتبال لاماسیا با همین فلسفه پرورش پیدا می کنن...
ژاوی و اینیستا و مسی که ازشون نام بردید همگی از کودکی تو لاماسیا بزرگ شدن و اینو یاد گرفتن که فوتبال یه بازی جمعی هستش و نه فردی.
یعنی از نظر شما دادن 400 پاس توسط یک نفر در یک بازی کار کمیه؟؟؟
بعضی از تیمها، حتی در اروپا در مجموع در طول یک بازی نمی تونن 400 تا پاس بین خودشون رد وبدل کنن.
آمار و نتیجه هم که ازش نام بردید حق با شماست که به تنهایی کافی نیست اما گواهیست بر بهترین بودن.
اما نکته قابل توجه نوشته های شما اینه که می گید فوتبال بارسا زیبایی برای تماشاگر نداره، که واقعا تعجب داره!!!
فوتبالی که اکثر کاشناس های فوتبال اونو بهترین فوتبال و بارسا رو بهترین تیم تاریخ فوتبال می دونن؛ حالا چطور از نظر شما این فوتبال زیبا نیست برای من یه علامت سوال بزرگ ایجاد می کنه...

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
دادا خودت هم داری میگی فلسفه و تاکتیک تیمی؛ بارسا شاید یکی از معدودترین تیم های دنیا هست که بازیکن هاشو خودش پرورش می ده و از بچگی تو مدرسه فوتبال لاماسیا با همین فلسفه پرورش پیدا می کنن...
ژاوی و اینیستا و مسی که ازشون نام بردید همگی از کودکی تو لاماسیا بزرگ شدن و اینو یاد گرفتن که فوتبال یه بازی جمعی هستش و نه فردی.
یعنی از نظر شما دادن 400 پاس توسط یک نفر در یک بازی کار کمیه؟؟؟
بعضی از تیمها، حتی در اروپا در مجموع در طول یک بازی نمی تونن 400 تا پاس بین خودشون رد وبدل کنن.
آمار و نتیجه هم که ازش نام بردید حق با شماست که به تنهایی کافی نیست اما گواهیست بر بهترین بودن.
اما نکته قابل توجه نوشته های شما اینه که می گید فوتبال بارسا زیبایی برای تماشاگر نداره، که واقعا تعجب داره!!!
فوتبالی که اکثر کاشناس های فوتبال اونو بهترین فوتبال و بارسا رو بهترین تیم تاریخ فوتبال می دونن؛ حالا چطور از نظر شما این فوتبال زیبا نیست برای من یه علامت سوال بزرگ ایجاد می کنه...
ببینید من نگفتم تعداد بالای آمار پاس چیز کمی هست ولی شما نگاه کن هر بازیکنی که میاد تو این سیستم با این روش خودشو وفق میده و در کل آمار پاس کل تیم بالاست ولی ژاوی با توجه به پستش پاسهای زیادتری میده مهارتش هم بالاست تو این کار...
من کی گفتم بارسا زیبا بازی نمیکنه؟! گفتم کیفیت بالایی داره بازی بارسا منظورم همون زیبا بود!

:blink:
پس چجوری گل میزنیم؟
یه نگاهی به امار گلهای زده بزن بعد بگو منجر به گل زدن نمیشه :D

من دقیقا نمیدونم چند درصد این پاسها منجر به گل میشه ولی باز هم میگم آمار رو نمیشه ملاک 100 درصد قرار داد برای اینکه بگیم یه بازیکن بهترینه.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ببینید من نگفتم تعداد بالای آمار پاس چیز کمی هست ولی شما نگاه کن هر بازیکنی که میاد تو این سیستم با این روش خودشو وفق میده و در کل آمار پاس کل تیم بالاست ولی ژاوی با توجه به پستش پاسهای زیادتری میده مهارتش هم بالاست تو این کار...
من کی گفتم بارسا زیبا بازی نمیکنه؟! گفتم کیفیت بالایی داره بازی بارسا منظورم همون زیبا بود!

من دقیقا نمیدونم چند درصد این پاسها منجر به گل میشه ولی باز هم میگم آمار رو نمیشه ملاک 100 درصد قرار داد برای اینکه بگیم یه بازیکن بهترینه.

کاملا درسته، تعداد پاس معیار درستی نیست، کیفیت پاس و نتیجه بخش بودن اونها مهمه، مثلا دیشب دیگه داشتم بالا میووردم وقتی بازیکن ها تو زمین حریف توپ که بهشون میرسید بجای بازی رو به جلو بر میگشتن و پاس میدادن با ژاوی تا طراحی کنه، این جور پاس ها اغلب اوقات پاس های مردن، پاس باید اکتیو باشه

بالا