bahram_warrior
Registered User
پس بعد از رفتن ژاوی و اینیستا دشواری نداریم
نه بابا مثه ژاوی و اینیسا نمیاد دیگه....کاشکی تا این چند ساله رو هستن یه توپ طلا بگیرن که در حقشون داره اجحاف میشه.
پس بعد از رفتن ژاوی و اینیستا دشواری نداریم
نه بابا مثه ژاوی و اینیسا نمیاد دیگه....کاشکی تا این چند ساله رو هستن یه توپ طلا بگیرن که در حقشون داره اجحاف میشه.
درسته دگ مثه ژاوی و اینیستا شاید پیدا نشه مثل مسی هم کسی پیدا نمیشه
ولی تا وقتی مسی هست کسی دگ نمیتونه توپ طلا رو بگیره
اما کوئنکا و تیاگو جانشین های خوبی برای این دو خواهند بود
بازی ضعفی انجام دادیم به نظر خستهگی باعث شده بود اینطوری بازی کنند!
فابرگاس نمیتونست بدوه دنبال توپ!
پدرو رو باید میکشید بیرون و سانچز رو میورد توی بازی!
بودن سرمربی خیلی میتونه مفید باشه!!!!
...
سالها طول کشید تا ژاوی این شد همینطور اینیستا،
...
دمت گرم ك حرف دل منو زديژاوی واقعا لیاقت یه توپ طلا رو داشت، حداقل توپ طلای فوتبال اروپا سال 2009 رو میتونست بگیره ( البته اگه بارسا با مسی قهرمان اروپا نمیشد) چون اسپانیا توی یورو درخشید و فکر کنم ژاوی بهترین بازیکن جام شد.
ژاوی بمعنای واقعی یه فداکار کامله وسط زمین. من الکی نمیخوام کوئنکا و تیاگو رو بزرگ کنم، اما وقتی ژاوی و اینیستا رو وقتی هم سن و سال اینها بودن به یاد میارم فقط به این نتیجه میرسم اگه یکم سیر صعودیشون مشابه این دو باشه به راحتی هافبک های بزرگی میشن. سالها طول کشید تا ژاوی این شد همینطور اینیستا، مثل مسی پدیده ی نو ظهور نبودند که تو اولین حضورش در 4 دقیقه 2 تا گل چیپ بزنه.
پتانسیل تکنیکی بازیکنی مثل تیاگو واقعا از ژاوی در اون زمان خیلی بیشتره، تنها مطلبی که در مورد تیاگو من رو نگران میکنه که شاید باعث بشه نتونه به خوبی ژاوی بشه، از خودگذشتگی و هوش ژاوی هستش، که یه ویژگی اکتسابی نیست و به ویژگی های شخصی بازیکن بر میگرده.
یه زمانی بعد از پپ یا بعد از ایوان دلاپنیا هم نگران جانشین هایی واسه این دو بودند، همیشه باید به نسل های جدید اطمینان کرد. فکر کنم بعد از بازنشستگی ژاوی همونطوری که اعلام کرده به سمت مربیگری بره و اونم احتمالا مربیگری بارسلونا
خب بازی 1 1 شد و فاصله با رئال شد 16 امتیاز
یکی از ضعیفترین بازیهای این فصل بارسلونا بود.
فابرگاس و ویا 2 موقعیت طلایی رو از دست دادند. اون طرف والنسیا هم موقعیت های خوبی داشت که رو یه صحنه والدز عالی کار کرد.
مهاجمانون یک مقدار ضعیف شدند. پدرو که اصلا معملوم نیست دوباره چش شده. یه مدت عالی شده بود. الکسیس که امشب بازی نکرد. ویا هم بازی کرد و یه موقعیت خراب کرد. فابرگاس 2 بازی پشت سر هم هست که موقعیت های طلایی رو از دست میده.
در مورد ژاوی و اینیستا... به نظر شما اگه این دو توی بارسا بازی نمیکردن میتونستن این آمارهای رویایی رو از خودشون به جا بذارن؟ یا اصلا مسی؟ مثلا تو هر بازی فلان تعداد پاس و پاس گل و گل و ... ؟ همه اینها بازیکن های بزرگی هستن ولی شک دارم اینها اگه تو تیم دیگه ای غیر از بارسا بازی میکردن میتونستن همچین آماری داشته باشن! مثلا ژاوی تو یه بازی 400 تا پاس میده! ولی وقتی منجر به ایجاد موقعیت نمیشه چه فایده ای داره فقط از لحاظ آماری تاثیر داره! نمیگم پاس زیاد بده یا مشکلی داره ولی همه چیز آمار و نتیجه نیست مهم ترین چیز کیفیت و زیبایی بازی هست(برای من تماشاگر). کیفیت فوتبال بارسا خیلی بالاست ولی بیشتر این کیفیت مدیون فلسفه و تاکتیک این تیم هست بعدش بازیکنهاش....
:blink:منجر به ایجاد موقعیت نمیشه
ببینید من نگفتم تعداد بالای آمار پاس چیز کمی هست ولی شما نگاه کن هر بازیکنی که میاد تو این سیستم با این روش خودشو وفق میده و در کل آمار پاس کل تیم بالاست ولی ژاوی با توجه به پستش پاسهای زیادتری میده مهارتش هم بالاست تو این کار...دادا خودت هم داری میگی فلسفه و تاکتیک تیمی؛ بارسا شاید یکی از معدودترین تیم های دنیا هست که بازیکن هاشو خودش پرورش می ده و از بچگی تو مدرسه فوتبال لاماسیا با همین فلسفه پرورش پیدا می کنن...
ژاوی و اینیستا و مسی که ازشون نام بردید همگی از کودکی تو لاماسیا بزرگ شدن و اینو یاد گرفتن که فوتبال یه بازی جمعی هستش و نه فردی.
یعنی از نظر شما دادن 400 پاس توسط یک نفر در یک بازی کار کمیه؟؟؟
بعضی از تیمها، حتی در اروپا در مجموع در طول یک بازی نمی تونن 400 تا پاس بین خودشون رد وبدل کنن.
آمار و نتیجه هم که ازش نام بردید حق با شماست که به تنهایی کافی نیست اما گواهیست بر بهترین بودن.
اما نکته قابل توجه نوشته های شما اینه که می گید فوتبال بارسا زیبایی برای تماشاگر نداره، که واقعا تعجب داره!!!
فوتبالی که اکثر کاشناس های فوتبال اونو بهترین فوتبال و بارسا رو بهترین تیم تاریخ فوتبال می دونن؛ حالا چطور از نظر شما این فوتبال زیبا نیست برای من یه علامت سوال بزرگ ایجاد می کنه...
:blink:
پس چجوری گل میزنیم؟
یه نگاهی به امار گلهای زده بزن بعد بگو منجر به گل زدن نمیشه
ببینید من نگفتم تعداد بالای آمار پاس چیز کمی هست ولی شما نگاه کن هر بازیکنی که میاد تو این سیستم با این روش خودشو وفق میده و در کل آمار پاس کل تیم بالاست ولی ژاوی با توجه به پستش پاسهای زیادتری میده مهارتش هم بالاست تو این کار...
من کی گفتم بارسا زیبا بازی نمیکنه؟! گفتم کیفیت بالایی داره بازی بارسا منظورم همون زیبا بود!
من دقیقا نمیدونم چند درصد این پاسها منجر به گل میشه ولی باز هم میگم آمار رو نمیشه ملاک 100 درصد قرار داد برای اینکه بگیم یه بازیکن بهترینه.