• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
متاسفم برای باشگاه به اصطلاح ورزشی رئال و روزنامه خودشون مارکا

شوستر:مي‌خواهندچهره مسي را خراب کنند

سرمربي سابق رئال‌مادريد مسي را بازيکني حرفه‌اي خواند و مادريدي‌ها را به تلاش براي لکه‌دار کردن چهره او متهم کرد.

هر چند کايخون، مهاجم رئال‌مادريد به درگيري لفظي ليونل مسي با کارانکا اعتراف کرد، برند شوستر، سرمربي آلماني سابق رئال‌مادريد او را بازيکني مودب دانست و مادريدي‌ها را به تلاش براي خراب چهره مسي متهم کرد.

به گزارش ايسنا،شوستر که سابقه بازي با پيراهن هر دو تيم رئال‌مادريد و بارسلونا را در کارنامه دارد، گفت: آنها مي‌خواهند، چهره مسي را لکه‌دار کنند. نمي‌دانم چرا دست به چنين کارهايي مي‌زنند. فکر نمي‌کنم که مسي چنين رفتاري را از خود نشان دهد؛ چرا که انساني حرفه‌اي و پاک است و چنين رفتارهايي از او بعيد است.

کايخون، مهاجم رئال‌مادريد درگيري مسي با کارانکا را تاييد و اعلام کرده بود، شاهد بي‌احترامي مسي به دستيار ژوزه مورينيو بوده است.

شوستر در واکنش به سخنان مهاجم رئال‌مادريد گفت: هر چند کايخون درگيري مسي با کارانکا را تاييد کرد، اما ذره‌اي به مسي شک ندارم. بهتر است که کايخون ادعاي خود را با ارائه تصاويري اثبات کند. معتقدم که اين کار ساخته و پرداخته رسانه‌هاست.

شوستر از سال 1980 تا 1988 با پيراهن بارسلونا به ميدان رفت و بازي‌هاي درخشاني را براي اين تيم انجام داد . او در 170 بازي که با پيراهن اين تيم انجام داد، 63 گل را به ثمر رساند و به چهره محبوب نوکمپ تبديل شد اما همانند فيگو دست به اقدامي جنجالي زد و پس از هشت سال حضور در بارسا اين تيم را به مقصد رئال‌مادريد ترک کرد. او در دو سالي هم که با رئال بازي کرد، درخشيد و دو بار قهرمان ليگا شد. شوستر با پيراهن رئال 62 بازي انجام داد و 13 گل به ثمر رساند. جنجال‌سازي اين هافبک آلماني در رئال هم تمام نشد و پس از دو سال از اين تيم هم جدا شد و اين بار از آتلتيکو مادريد، رقيب همشهري رئال‌مادريد سر در آورد.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
همینه دیگه وقتی توی زمین زورشون نمیرسه ببین که چه کارا که دیگه نمکینن!

یکیشون میگه فوهش داده به کارنکا!!! مدرکی هم نداره فقط میگه! یکیشون میگه آب دهن انداخته آخه مرد مومن یه چیز دیگه بگو که بگنجه!

م متاسفم بری سایت فارس نیوز که برنداره هر خبری چرتی که میزنن توی سایهتا رو بزاره توی سایتش که بازدید بره بالا و بیان خبر های دیگشم بخونن!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
این کارها همش با برنامس و میخوان بارسا را به حاشیه ببرن
ولی...
... سانسور شده :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بازیکن سابق والنسیا برای رویارویی با تیم سابق خود پس از دیدار ال کلاسیکو در برابر رئال مادرید آماده است: «ما کمی ناراحت هستیم زیرا میتوانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم».

شنبه آینده جوردی آلبا به ورزشگاه سابق خود، جایی که طی سال های 2009 تا 2012 در آن بوده است بازخواهد گشت: «من برای بازشگت به مستایا بسیار مشتاق هستم. والنسیا این فرصت را به من داد که در سطح اول فوتبال اسپانیا بازی کنم و تبدیل به بازیکنی شوم که اکنون هستم. من سپاسگذار خواهم بود و مشتاق دیدن دوباره مردم و هواداران هستم». دیدار بارسلونا – والنسیا در هفته 22 لالیگا در ساعت 21:00 به وقت محلی برگزار خواهد شد.

بارسا در ال کلاسیکو تیم برتر میدان بود.

بارسا قبل از دیدار برابر والنسیا در روز چهارشنبه در برنابئو به مصاف رئال مادرید رفته بود. این مدافع در مورد این دیدار گفت: «ما کمی ناراحت هستیم زیرا میتوانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم». او اضافه کرد: «در بیشتر دقایق بازی ما تیم برتر میدان بودیم. البته آنها با کوچکترین اشتباه ما میتوانند خطر زیادی برای ما ایجاد کنند و البته بخت های گلزنی خود را در برابر دروازه ما داشتند. در هر صورت ما توانستیم بازی را کنترل کنیم».

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بر اساس آمار نتیجه 1-1 می تواند کافی باشد

attachment-291104d1359633942-bbb.jpg

بارسا در بازی های خارج از خانه دور رفت جام حذفی، از هشت بازی که نتیجه 1-1 حاصل شد، شش بار موفق به صعود به مرحله بعد شد. اما تنها زمانی که خلاف این موضوع اتفاق افتاد، در مقابل رئال مادرید بود که بارسا با نتیجه 2-1 در نیوکمپ شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

نتیجه 1-1 نتیجه خوبی برای بارسا است، اگرچه تساوی طعم تلخ و شیرینی بجا گذاشته است. تیم می توانست با پیروزی از برنابئو باز گردد و بازی را هر چه بیشتر به سود خود متمایل کند. با این وجود معمولاً تساوی 1-1 در خانه حریف پیروزی را در دور برگشت تضمین می کند.

یک سال قبل

به سال گذشته بر می گردیم تا اولین نمونه را بیابیم. در نیمه نهایی، بارسا با نتیجه 1-1 مقابل والنسیا متوقف شد و با پیروزی 2-0 در نیو کمپ، به دور بعد رسید. در فصل 2007-2008 تساوی بدون گل در بازی برگشت در زمین سویا کافی بود تا بارسا به نیمه نهایی برسد.

شکست در تنها مورد مقابل رئال مادرید

البته اوضاع همیشه هم به این خوبی نبوده است. به طور مثال، تساوی 1-1 در فصل 1992-1993 در بازی رفت نیمه نهایی در برنابئو و در ادامه، پیروزی 2-1 رئال در نیو کمپ و در موردی مشابه مقابل سلتاویگو در فصل 1977-1978. این دو نمونه تنها مواردی بودند که پس از تساوی 1-1 در بازی رفت، بارسا نتوانست به دور بعد راه یابد.

50:50 برای رئال

جالب است که رئال مادرید هم در 8 بازی از دور رفت نتیجه 1-1 کسب کرده است. نتیجه نهایی حاصل از این بازی ها، چهار شکست و چهار پیروزی بود. در سه مسابقه پایانی، رئال پس از کسب نتیجه 1-1 در بازی رفت، از دور مسابقات حذف شده است.

آمار اندکی بهتر برای بارسا

اگر برای چند لحظه جام حذفی را کنار بگذاریم، بازی های اخیر در همه رقابت ها در نیو کمپ مقابل رئال، بدون در نظر گرفتن طرفداری از طرفین، بارسا نتایج کمی بهتری دارد. از فصل 2008-2009، تکرار هر کدام از یک تا پنج نتیجه کسب شده، بارسا را به فینال می رساند (برد 2-0 در 2008-2009، برد 0-1 در 2009-2010 در رقابت های لالیگا و برد 3-2 در 2011-2012 و 2012-2013 در جام حذفی)، دو رقابت به نفع رئال مادرید ( 1-2 در لالیگا 2011-2012 و 2-2 در جام حذفی 2011-2012) همچنین یک مسابقه که به وقت های اضافه کشید (1-1 در لیگ قهرمانان 2010-2011).

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خبر بد اینکه تا پایان ماه مارس ، حدود دو ماه دیگه ، تیتو توی نیویورک برای مداوای بیماریش میمونه .

تمرینات ...

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670910_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670915_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670921_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670931_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670936_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670941_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670952_54115221154_600_396.jpg

ENTRENAMIENTO-EN-LA-CIUDAD-DEP_54362670967_54115221154_600_396.jpg

فکر کنم آخرین تمرین کوئنکا بود ، یکی از بازیکنان آینده دار و ذخیره ی خوبمون بود . گواردیولا بیشتر از تیتو ازش استفاده میکرد و من هم همیشه بازیشو دوست داشتم . قدرت دریبل و حمل توپ و فیزیک مناسبی داره . امیدوارم هم کوئنکا برگرده هم آفلای و هم بوژان .

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
البته کوئنکا قرضی رفته برمیگرده یکی از بهترین های بارسا خواهد شد در اینده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته کوئنکا قرضی رفته برمیگرده یکی از بهترین های بارسا خواهد شد در اینده

بدون شک، خیلی پا به توپ خوبی داره، سانتر هاش هم حرف نداره، کلا فرگوسن قبل از اینکه مصدوم نشده بود بدجوری میخواستش،

تیاگو وارث ژاوی خواهد بود و کوئنکا وارث اینیستا...

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
گفتنی هایی از زندگی آندرس اینیستا

950025db65657f9a9950b2e1e37076728b37db78.jpg

اینیستا نه تنها یکی از بهترین بازیکنان فوتبال در جهان است (رسیدن به مقام سوم در آخرین مراسم Ballon d’Or)، بلکه او یکی از دوست داشتنی ترین بازیکنان فوتبال نیز هست. در واقع او تنها بازیکن بارسلونا است که از نظر اجتماعی برای هواداران رئال و اسپانیول دوست داشتنی است.

به نقل از اف سی بارسا دات آی آر، اما چه چیزی او را تا این اندازه مشهور کرده است؟ چرا اینیستا تا این اندازه خاص است؟ برای اینکه بدانیم اینیستا چه نوع فوتبالیستی است و چه خاصیت های شخصی دارد، اینجا به بعضی از اتفاقاتی که در گذشته ی او رخ داده است می پردازیم که بدون شک شخصیت فعلی او را شکل داده است.

شروع کار اینیستا در بارسا ضعیف بود. حتی او ماه های اول حضورش در لاماسیا را به "جهنم" تشبیه کرده بود. جورج ترویترو، کسی که تخت خواب مشترک با آندرس 12 ساله داشت، آن زمان را به خوبی به یاد دارد: " در بسیاری از روزها او کمی گریه می کرد، بخاطر اینکه او از خانواده خود دور بود. من هم لطیفه می گفتم تا او را از آن حالت خارج کنم. اما بزرگترین اتفاق برای ما این بود که از پنجره اتاق خود کمپ نو را می دیدیم و خیال پردازی می کردیم که روزی هر دوی ما در آنجا موفق خواهیم بود ". با این وجود، موفقیت زودتر از آن چیزی که اینیستا توقع داشت به سراغ او آمد.

در سال 1999، گل دقایق آخر او در کمپ نو، باعث برد 1-0 در مقابل ‘Rosario Central’ در رقابت های ‘Nike Premier Cup’ و تبدیل شدن تیم زیر 15 سال بارسلونا به بهترین تیم جهان شد. گواردیولا جام قهرمانی را به کاپتان تیم، اینیستا داد، و به او گفت که 10 سال بعد او شاهد این صحنه در تیم اول خواهد بود. بعدها گواردیولا اظهار کرد که او بازیکن 15 ساله ای را می بیند که بهتر از او اتفاقات بازی را پیش بینی می کند. بعد از آن اینیستا به اتاق خود برگشت و پوستر قدیمی گواردیولا را با پوستری امضا شده جدید او عوض کرد، " تقدیم به بهترین بازیکنی که تا بحال دیده ام."

مدتی بعد، سرمربی تیم اول در آن وقت ‘Llorence Serra Ferrer’ تصمیم گرفت تا با اجازه دادن به اینیستا برای تمرین با تیم اول او را تشویق کند. در ابتدا اینیستا تصور می کرد که این کار وی یک شوخی است اما فرر بعدها گفت: " من می خواستم او را تشویق کنم به این دلیل که او انسان خاصی است. او فروتن، صادق، مسئولیت پذیر و واقع بین است. او بلوغ روحی چشمگیری داشته و در عین حال بسیار باهوش است. او با دقت گوش می داد و تمامی جزئیات را به خاطر می سپرد ". گواردیولا نیز او را فراموش نکرده بود، او به هم تیمی هایش گفت: " امروز را بخاطر داشته باشید، روزی که شما برای اولین بار با آندرس اینیستا تمرین کردید." در جریان جلسه تمرینی گواردیولا به ژاوی گفت، " تو مرا بازنشسته خواهی کرد، اما این پسر همه ما را بازنشسته می کند."

دیدن کسی که در کنار عناوین فراوان، سرمایه زیادی نیز بدست آورده اما تا این اندازه واقع بین باشد، برای بسیاری در فوتبال امروزی غیر قابل باور است. این کار برای اینیستا ساده است، چون او تنها همین روش زیستن را می داند. " من دوست دارم به شهر کوچکی که در آن بزرگ شده ام بازگردم و با دوستان قدیمی ام وقتم را سپری کنم. اینیستا بودن، برای من آسان است. من همانی هستم که والدینم پرورشش داده اند. بخاطر کسی که امروز هستم از والدینم تشکر می کنم. غیر ممکن است که آن ارزش ها را از دست بدهم. وقتی 12 ساله بودم پدرم برای خریدن کفش های شکاری 3 ماه پول خود را ذخیره می کرد. حالا من پولدار هستم اما هر وقت به آن کفش ها نگاه می کنم به خاطر می آورم که از کجا آمده ام."

اینیستا یک "ستاره" معمولی فوتبال نیست. یک بار گواردیولا گفت، " او گوشواره به گوش خود نمی کند و هیچ خالکوبی هم ندارد. اینها باعث می شوند که او برای رسانه ها جالب نباشد، اما او بهترین است." او یک شخص معمولی است، چندی پیش خانمی در یکی از کافه های بارسلونا او را با گارسون اشتباه گرفته و سفارشش را به او داده بود. اینیستا هم به آشپزخانه رفته بود و سفارش او را آورده بود.

پیش از بازی در مقابل چلسی در استمفورد بریج، او از بویان خواهش کرده بود که در صورت راه یافتن به فینال چند عدد از بلیط هایش را به او بدهد. اینیستا به دوستانش قول داده بود که برایشان بلیط تهیه کند اما به اندازه ای که باید بلیط نداشت. بویان جواب داد: " حتما، اما به شرطی که امشب گل بزنی." بعد از اینکه اینیستا گل پیروزی بخش را به ثمر رساند، تنها فکری که داشت گرفتن بلیط ها برای دوستانش بود.

قبل از بازی فینال جام جهانی، اینیستا به فکر این بود که چطور باعث هک کردن نام ‘Dani Jarque’ بهترین دوستش و کاپتان تیم اسپانیول، در ذهن جهانیان شود، کسی که به دلیل سکته قلبی درگذشته بود. بعدا، اینیستا گل پیروزی بخش اسپانیا را به ثمر رساند تا برای اولین بار اسپانیا قهرمان جام جهانی شود. در حالی که تمام جهان در حال تماشای او بودند، او پیراهنش را درآورد تا پیامش را نشان دهد: ‘Dani Jarque siempre con nosotros’ ("دنی خارکه: همیشه با ما هستی")

اینیستا در حالی که در مورد بی عدالتی حرف می زد، از اینکه مرگ دوستش چه تاثیری روی او داشت گفت: " مرگ دنی نگرش من را نسبت به زندگی کاملا تغییر داد. من ثبات شخصی ام را از دست دادم. افکار وحشتناکی به فکرم خطور می کرد. بعضی وقت ها تقلا می کردم تا بفهمم که در دنیا چه خبر است. بلایای طبیعی مانند سیلاب ها در استرالیا و یا زمین لرزه در ژاپن باعث می شدند که شدیدا ناراحت شوم. گاهی اوقات با فکر کردن در مورد تجربه های وحشتناکی که مردم داشته اند کاملا در افکار غرق می شدم. من از بی عدالتی نفرت دارم. تمامی این چیزها باعث ناراحتی من می شوند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گفتنی هایی از زندگی آندرس اینیستا

...

اشک در چشمانمان حلقه زد ...

عرویسش رو یادتونه ؟ در کمال سادگی ...
همیشه رقیب عشقی من اینیستا بوده و نگذاشته 100% ژاوی رو دوست داشته باشم .

Andres_Iniesta.jpg

در مورد محبوبیتش یه نمونه بگم ، قبل جام ملتها روزنامه مارکا (که طرفدار رئال هست) یه نظر سنجی گذاشته بود که کدام بازیکن رو به دلبوسکه پیشنهاد میکنید انتخاب کنه ؟
جالبه اینیستا اول شد ! حتی بالاتر از کاسیاس !

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشک در چشمانمان حلقه زد ...

عرویسش رو یادتونه ؟ در کمال سادگی ...
همیشه رقیب عشقی من اینیستا بوده و نگذاشته 100% ژاوی رو دوست داشته باشم .

در مورد محبوبیتش یه نمونه بگم ، قبل جام ملتها روزنامه مارکا (که طرفدار رئال هست) یه نظر سنجی گذاشته بود که کدام بازیکن رو به دلبوسکه پیشنهاد میکنید انتخاب کنه ؟
جالبه اینیستا اول شد ! حتی بالاتر از کاسیاس !

.

این بازیکن از همه نظر فوق العاده است. هم ارامه و هم فنی. توپ انگار به پاش چسبیده. قبلا شنیده بودم که خانواده اش تو دبی رستوران دارند. فکر کنم سالی یه بار میاد امارات.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینیستا واقعا سیر صعوی خیلی خوبی داشت، یه بازه ی زمانی نیمکت نشین لودویک ژولی بود و تعویض این دو تبدیل به یک تعویض کلیشه ای شده بود، اون موقع یک 5م الان هم کیفیت نداشت، اما یک دفعه شکوفا شد.

اینیستا، یه فانتزی باز موفقه، البته یه بار جلو رونالدو ی برزیلی توپ رو وسط زمین لو داد گل خوردیم و بازی رو از رئال باختیم، اون آخرین اشتباهی بود که ازش دیدم. :D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این بازیکن از همه نظر فوق العاده است. هم ارامه و هم فنی. توپ انگار به پاش چسبیده. قبلا شنیده بودم که خانواده اش تو دبی رستوران دارند. فکر کنم سالی یه بار میاد امارات.

اگه اینها بازیکن فوتبال هستن بازیکنهای ما چی هستن
attachment-113706d1330023303-214920_cherna-facepalm.gif

بدون شرح ؛

1356366435613.jpg

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب رئال مادرید بازیشو به گرانادا باخت و فردا اگه ببریم باز فاصله میشه 18 امتیاز :) نکته جالب گل بخودی رونالدو بوده !!!!!

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اسامی بازیکنان بارسا برای سفر به مستایا

1645ecd0dd68f7082faef3614786154495a6f4e6.jpg

مارتین مونتویا تنها تغییر قابل ذکر بارسلونا برای مصاف با والنسیا در روز یکشنبه است.

یوردی رورا دستیار تیتو ویلانوا که بازهم در غیاب سرمربی کاتالان ها به عنوان نفر اول بروی نیمکت خواهد نشست اسامی 19 بازیکن را برای دیدار این هفته بارسلونا لیست کرده است.

رورا همه بازیکنان اصلی قابل دسترسش را بجز بارترا و تیو فرا خوانده است. این دو بازیکنان به همراه دو مصدوم تیم اریک آبیدال و جاناتان دوس سانتوس در بارسلونا خواهند ماند.

تیم صبح یکشنبه با والنسیا سفر خواهد کرد و پس از بازی فورا به بارسلونا بر خواهد گشت. اسامی بازیکنان به شرح زیر است:

دروازه بانان : ویکتور والدس و خوزه مانوئل پینتو

مدافعان : آلوس , پیکه , پویول , مونتویا , آدریانو , آلبا و ماسچرانو

هافبک ها : الکس سونگ , تیاگو , بوسکتس , ژاوی , اینیستا و فابرگاس

مهاجمان : ویا , پدرو , مسی و سانچز

خبر دیگه از باشگاه و تیتو...

تیتو دیدار با میلان را از دست می دهد؟

7fc6c675a6cd12d192cf067e9eaa254afcf7c3c1.jpg

سرمربی بارسلونا به احتمال زیاد دیدار تیمش را در لیگ قهرمانان اروپا برابر میلان از دست خواهد داد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، بر طبق شایعات مطرح شده در رسانه های اسپانیا تیتو ویلانوا که ماه گذشته تحت عمل جراحی از ناحیه غده پاراتید قرار گرفته و دیدار های بارسلونا را از دست داده بود نمی تواند در دیدار مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا هدایت تیمش را از کنار زمین در اختیار داشته باشد.

با وجود غیبت یک ماهه و حضور در نیویورک برای درمان، تیتو به طور مرتب با مدیر برنامه های خود در اسپانیا در ارتباط است و گزارش تمرین هر روز تیم را از وی دستیار خود، جوردی رورا دریافت می کند.

گفتنی است، میلان روز 20 فوریه در ورزشگاه سن سیرو از بارسلونا پذیرایی می کند و دیدار برگشت این دو تیم نیز روز دوازدهم ماه مارس در نیو کمپ برگزار خواهد شد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بدون شک، خیلی پا به توپ خوبی داره، سانتر هاش هم حرف نداره، کلا فرگوسن قبل از اینکه مصدوم نشده بود بدجوری میخواستش،

تیاگو وارث ژاوی خواهد بود و کوئنکا وارث اینیستا...

پس بعد از رفتن ژاوی و اینیستا دشواری نداریم:)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بازی های کمتر در این ماه ، اما دشوار تر

ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

پس از پایان ماه ژانویه که بارسا 8 بازی در 31 روز انجام داد ، تیم فوریه ی آرامی را پشت سر خواهد گذاشت و پیش از بازی های آتی لیگ قهرمانان و جام حذفی، طی 2 هفته ی آینده در روزهای وسط هفته بازی نخواهد داشت.

این یک شروع گیج کننده برای سال 2013 بوده است. در طول 25 روز، بارسا 8 بازی انجام داده است؛ از بازی مقابل اسپانیول تا ال کلاسیکوی چهارشنبه در برنابئو، یعنی به طور متوسط هر 4 روز یک بازی. این یک شروع موفقیت آمیز در سال جدید بوده است، چراکه بارسا با تیم دوم در لیگ 11 امتیاز فاصله گرفته و در جام پادشاهی نیز پس از شکست کوردوبا و مالاگا ، در یک نیمه نهایی دیگر حضور دارد.

در فوریه ریتم بازی ها آهسته می شود اما از شدت و سختی بازی ها کاسته نخواهد شد. بعضی از بازی ها در این ماه میتواند سرنوشت تیم را در پایان فصل تغییر دهد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فکر کنم تولد ژآوی رو که توی تاپیک از دست دادیم

فکر کنم دیروز تولد پیکه بوده،
تولد مبارک ژرارد

اینم عکس فرزند در راهش

بالا