• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
وقتی مسی ، آلوس و بوسکتس صاحب توپ میشدن سوت میزدن و توهین میکردن.
شاید رونالدو تو دنیای اتومبیل ها مثل بنز بمونه و همیشه کاری که ازش بخواین رو انجام بده اما لیونل مسی فراری دنیای فوتبال، جذاب، زیرک، متفاوت و هیجان بر انگیز :)

این جمله رو همیشه از من به خاطر داشته باشید :دی

دیشب دو سه تا استارت خفن زد، 3-4 تا بازیکن رو هم زمان جا گذاشت، رسما نفس تو سینه ی سانتیاگو برنابئو حبس شد.

Posession_heat_map-vs-Madrid.gif

دیشب 67 درصد مالکیت توپ داشتیم و 88 درصد پاسهامون صحیح بود. درکل 743 پاس به مقصد رسوندیم در حالی که رئال کلا 372 پاس صحیح داشت.

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دیشب تاکتیک بارسا رعایت شرط احتیاط تو بازی بوده و حمله با تعداد کمتر واسه غافلگیر نشدن و همچنین بازی کردن مسی یخورده عقبتر که همین جریان باعث می شد که فابرگاس چندبار تک به تک بشه دروازبان اما امروز تو محل کارم رئالیا از شاهکارشون واسه مهار کردن مسی صحبت میکردن. رئالیهای عزیز ماموریت مسی هم دیشب همین بود همینی که الان تو عکس می بینید که شما فکر کنید که مهارش کردید اما با چندتا پاس عالی بقیه بازیکنا با دروازه بان تک به تک شدن . تقصیر خودمونه اگه 2تا از اونا رو گل کرده بودیم نمی نشستید از شاهکارتون برامون بگید بلکه می نشستید دقیقتر بازی رو نگاه می کردید تا دلیل این سبک بازی مسی رو بفهمید نه که فکر کنید شاهکار کردید . البته همین که شما این فکر رو می کنید یعنی اینکه کینگ لئو کارشو درست انجام داده چون هدفش تو این بازی همین بود

216169_336312899807951_613149449_n.jpg

منبع: باز هم fb :D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
کوئنکائو به صورت قرضی به آژاکس پیوست ...

• Like
Reactions: rms

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
Barcelona have agreed to let Isaac Cuenca switch to Ajax on loan until the end of the season to fully regain his fitness.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حرکت جوانمردانه ی آربلوا و ضربه به پشت زانوی دنی آلوز ،
فکر کنم دنی آلوز رو با نردبام اشتباه گرفته ، میخواد ازش بره بالا :eek:

timthumb.php

حرکت زیبای دیگری از اسین ،
دقت کنید توپ کجاست و میاد پا رو میزنه :hmm:
اگه انگلیس بود چند جلسه محرومیت داشت اما لالیگا ....

556576_506226366085050_438892031_n.jpg

اون حرکت آربلوا و آلونسو رو هم دوباره دیدم ،
اَه ، اَه ... آدم چقدر میتونه سطحی نگر باشه ، چون مسی به تیمم گل زده باید باهاش بی احترامی کنم :eh::puke:

وقتی میگیم فراتر از یک باشگاه ( BARCA More Than a Club )، خرده میگیرن میگن بقیه چه فرقی با شما دارن ....

حرکت پویول رو در مورد پیکه و فندک داشتید ؟
حالا اون حرکت + 2 مورد دیگه تو این کلیپ هست . جالبه مارکا این کلیپ رو گذاشته !

Puyol, siempre ejemplo de 'fair play' - MARCA.com

مورد اول مربوط به بازی 4 شنبه و فندک هست ،
مورد دوم کاپیتان لوانته هست که به پویول ضربه میزنه و وقتی رونالدینهو میخواد تلافی کنه پویول جلوگیری میکنه .
مورد سوم لیگ پارسال هست ، دقیق نمیدونم کدوم بازی بود شاید مهرداد یادش باشه ، بازی تو خونه حریف بود و وقتی دنی آلوز و تیاگو میان که برای شادی پس از گل جلوی تماشاگرهای حریف رقص انجام بدن پویول میاد و نمیگذاره ، ...

الله اکبر از این کاپیتان ، پویول کبیر :heart:

چون آدرس کلیپ فیلی هست کلیپ رو ضمیمه کردم :

فایل های ضمیمه

• puyol fair.rar
    2 MB · نمایش ها: 24

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مورد سوم لیگ پارسال هست ، دقیق نمیدونم کدوم بازی بود شاید مهرداد یادش باشه ، بازی تو خونه حریف بود و وقتی دنی آلوز و تیاگو میان که برای شادی پس از گل جلوی تماشاگرهای حریف رقص انجام بدن پویول میاد و نمیگذاره ، ...

بازی با اوساسونا بود که ۸ تا زدیم.

محسن اینارو که در مورد پویول گفتی یاد این جمله افتادم؛ اخلاق، تهذیب، ورزش :D واقعا که همینطوریه کاپیتان :heart:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یعنی اون ابله عقده ای روان پریش اینبار اومده روی مسی کار میکنه و بازیکن هارو تهییج کرده بر ضد مسی صحبت کنن. دقیقا زمانی که کاسیاس نیست که مسائل اخلاقی رو رعایت کنه و در صورت لزوم اخبار دروغ رو تکذیب کنه.
متن مصاحبه کایخون
*برخورد مسی- کارانکا و مسی با آربلوا: ماجرای حرفی که مسی به کارانکا زد را خودم شاهدش بودم. چون پشت سراو حرکت می کردم. نمی دانم که آیا او را احمق و کودن نامید یا نه ولی شنیدم به کارانکا گفت که تو عروسک مورینیو هستی.در مورد آنچه بعد از آن اتفاق افتاد( جرو بحث مسی و آربلوا در پارکینگ ورزشگاه،باید بگویم که در زمین مسابقه ، بازی مملو از حرارت است و می توان این را درک کرد. چون همه ما چیزهای زیادی می گوئیم و ممکن است توهین هایی رد و بدل شود ولی اینکه یک همکار حرفه ای ما یک ساعت بعد از یک بازی ،منتظر یک بازیکن دیگر که با همسرش است بایستد تا به او توهین کند، نشان دهنده این است که افراد خوب همیشه هم آنقدرها خوب نیستند و افراد بد هم آنقدرها که به نظر می رسد بد نیستند

*انتظار مورینیو در پارکینگ نوکمپ برای دیدار با داور:
شرایط سرمربی ما متفاوت بود. من فقط یک عکس از او دیدم که منتظر اتوبوس تیم ایستاده بود و ندیدم که او چیزی گفته باشد

یعنی دقیقا میشه ردپای موریانه رو توش دید، طرف حرفاش تناقض داره اول گفته درست نشنیدم بهش گفت کودن یا ... ولی شنیدم بهش گفت تو عروسک فلانی هستی.

چرا ردپای موریانه؟ چون موریانه تنها کسی بود که مدعی بود توپ طلای مسی فقط بخاطر اخلاق خارج از زمینش هست و شاکی بود همه بخاطر شخصیت و اخلاق خوبش اونو انتخاب میکنن.

مسی 7 ساله در بالاترین سطح فوتبال دنیا گل میزنه، حتی یک نفر تا حالا از اخلاق بدش یا حرکت غیر ورزشیش صحبتی نکرده بعد یه شبه از تو سانپیاگو ورناوئو خبر میاد مسی جلو آربلوئا رو گرفته و به کارانکا گفته عروسک. خنده دار تر از این نمیشه:D

نویسنده یسناریو این نمایشنامه ی مضحک فراموش کرد که قبلا تک تک این حرکات از خودش سر زده شده و دیالوگ ها تکراریند :lol:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
با این کارها هم جام نمیگیره سهمیه 1 جام در فصلش را اول فصل گرفته :lol:

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
با اينكه طرفدار رئال هستم ولي دلم نيومد اينجا نظر خودمو نگم.من از مسي خيلي بدم ميومد ولي تو همين تاپيك چيزائي ديدم كه نظرمو نسبت به مسي عوض كرد.بنظر من يه ورزشكار خوب كارش فقط اين نيست كه خوب بدوه يا اينكه خوب بازي كنه بايد اخلاق ورزشيش هم عالي باشه كه تو مسي اينو ديدم و بنظر من همين باعث ميشه بهترين بازيكن جهان بشه.هم از هوش و ذكاوت خيلي خوبي برخورداره هم اينكه يكي از كم حاشيه ترين بازكينان جهانه مردونگيش هم ثابت شده اس.اينم بگم كه هميشه با يكي از دوستام سر رونالدو و مسي كل كل ميكرديم ولي امسال فهميدم كه مسي لياقت بهترين شدن رو داره.تبريك به بارسلونا بخاطر داشتن همچين بازيكني و همچنين داشتن بازكني مثل پويول.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
چند لحظه ی کلیدی ژاوی در طول دوران بازی اش در بارسلونا

FC.BARCELONA_-_MANCHESTER_UNITED_FINAL_CHAMPIONS_27-05-09_36_.v1359386300.JPG

ژاوی هرناندز بهترین بازی ساز یا پلی میکرِ تاریخ بارسلوناست. او برای اولین بار ۱۵ سال پیش برای تیمِ اصلی بارسا بازی کرد و از آن به بعد بیشترین تعداد بازی را برای بارسا انجام داده است. او به علاوهٔ بیشترین تعداد بازی، بیشترین تعداد قهرمانی را با بارسا نیز در اختیار دارد.

۱۸آگوست ۱۹۹۸:

هافبک خلاق بارسا اولین بازی خودش را در سوپر کاپِ اسپانیا در مقابل مایورکا انجام میدهد. لوئیس ون گال به بازیکن جوان خود اعتماد کرد و او نیز جواب اعتماد مربی خود را داد و تنها گل بارسا در آن بازی را به ثمر رساند ولی به هر حال بارسا آن بازی را ۲-۱ باخت.

۲۰ دسامبر ۱۹۹۸:

هافبک بارسادومین گلِ خودش را برای بارسا به ثمر میرساند و ۳ امتیاز را برای تیم به دست میاورد تا بارسا با این ۳ امتیاز به جنگ قهرمانی برگردد ، در روزی که صدمین سالگرد تاسیس باشگاه نیز بود.

۲۵ آوریل ۲۰۰۴:

ژاوی اولین گلِ خودش را در ال کلاسیکوها به ثمر میرساند و باعث برد بارسا میشود و همچنین باعث میشود که در شروعِ نیم فصل دوم بارسا خودش را روی فرم نگه دارد و به رده ی دوم صعود کند. این گل روی پاسِ گل زیبای رونالدینهو به ثمر رسید.

alegria_2_real_madrid_-_fcb_25-4-04-Optimized.v1359388573.jpg

۱۴ می ۲۰۰۵:

ژاوی و بارسا بعد از ۶ سال ناکامی در لالیگا، لیگ را فتح میکنند.

۱۹ سپتامبر ۲۰۰۷:

ژاوی با ۸۵ بازی با رکوردِ میگولی در تعداد بازی در باشگاه های اروپا برابری میکند ، در دیدار با لیون و یک هفته بعد این رکورد را شکست.

۲۷ می ۲۰۰۹:

ژاوی به عنوان بهترین بازیکن فینالِ رم در مقابل من یونایتد انتخاب شد و همینطور به عنوان بهترین هافبک چمپیونز لیگ انتخاب شد.

29-05-09_XAVI_COPAS_01-Optimized.v1359388669.jpg

۱ دسامبر ۲۰۰۹:

ژاوی به عنوان سومین بازیکن جهان انتخاب شد در حالی که مسی توپ طلا را برای اولین بار برد. چند هفته بعد بارسا ششمین جام متوالی خود را در آن سال برد و به عنوان "بارسای 6 گانه" شناخته شد.

۲۹ نوامبر ۲۰۱۰:

ژاوی اولین گل بارسا را مقابل رئال در پیروزی ۵-۰ به ثمر میرساند، او دوست نوجوانی خودش را (کاسیاس) با یک ضربهٔ چیپ شکست میدهد و پاسِ این گل را اینیستا به ژاوی داد.

۵ ژانویه ۲۰۱۱:

ژاوی ۵۵۰مین بازی خودش را برای بارسا انجام داد تا رکورد تعداد بازی را که توسط میگولی به ثبت رسیده بود بشکند و با بیشترین تعداد بازی برای بارسا در صدر فهرست قرار بگیرد.

۲۸ می ۲۰۱۱: ژاوی سومین چمپیونز لیگ خودش را بالای سر میبرد در روزی که بارسا در فینال من یونایتد را در ومبلی شکست داد.

2011-01-02_PARTIDO_01-Optimized.v1359388754.JPG

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با اينكه طرفدار رئال هستم ولي دلم نيومد اينجا نظر خودمو نگم.من از مسي خيلي بدم ميومد ولي تو همين تاپيك چيزائي ديدم كه نظرمو نسبت به مسي عوض كرد.بنظر من يه ورزشكار خوب كارش فقط اين نيست كه خوب بدوه يا اينكه خوب بازي كنه بايد اخلاق ورزشيش هم عالي باشه كه تو مسي اينو ديدم و بنظر من همين باعث ميشه بهترين بازيكن جهان بشه.هم از هوش و ذكاوت خيلي خوبي برخورداره هم اينكه يكي از كم حاشيه ترين بازكينان جهانه مردونگيش هم ثابت شده اس.اينم بگم كه هميشه با يكي از دوستام سر رونالدو و مسي كل كل ميكرديم ولي امسال فهميدم كه مسي لياقت بهترين شدن رو داره.تبريك به بارسلونا بخاطر داشتن همچين بازيكني و همچنين داشتن بازكني مثل پويول.

تبریک به رئال مادرید که هواداری چون شما داره که جدای از برحق بودن یا برحق نبودن مسی، جسارت تعریف از بازیکن تیم مقابل رو دارید. تشکر بابت اخلاق حرفه ای
appl.gif

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دنی آلوز : " رئال برای مساوی مقابل ما خوشحال است زیرا ما بارسلونا هستیم و بهترین تیم جهان "

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
همونطوری که قبلا گفتم، برنامه ی جدید مادریدی ها فوکوس کردن روی مسی هستش، دیروز مارکا اومده مدعی شده مسی روی طرفدار های رئال آب دهن پرتاب کرده، فقط باید ببینید و بخندید، بعد از صحبت های بچه گانشون در مورد آربلوا و کارانکا و شکست خوردن اون پروژه، اینبار اومدن ....:د ی ی ی
اومدن از پشت سر مسی فیلم رو نشون میدن که فاصله تا طرفدارای رئال مشخص نشه، مسی هم مثل هر بازیکن دیگه ای آب دهنش رو پرتاب میکنه و مدعی شدن این به سمت طرفدارای رئال بوده، اگه تصویر کراس سکشن از کنار رو
میذاشتن متوجه ی ادعای خنده دارشون میشه شد. اومدن از پشت سر تصاویر رو گذاشتن که فاصله ی نسبی کمتر به نظر برسه :lol:

یا یه صحنه ی دیگه مسی به سمت نیمکت خودشون آب دهن میندازه که یه امر عادیه، فاصلش هم حداقل 7-8 متره با سکوی تماشاگر ها، اونو هم برای سند ارائه دادند:دی
بابا آب دهن طرفه، توپ 45 میلیمتری نیست که اون فاصله رو طی کنه:lol: تازه طرفدار های رئال که در زمان این کار که توهینی به مسی نکردن که مسی بخواد پاسخ بده. واقعا اینا واسه توقف مسی دست به هر کاری زدند

پرتاب آب دهان به سمت مادریدی‌ها توسط مسی؟!+ فیلم

بالا