• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با این بازی دیشب نمیشد گفت که میبریم
ژاوی اصلا اون ژاوی همیشه نبود تو نیمه دوم 2 3 تا پاس پشت سر هم خراب کرد
ولی غصه ای نیس تو نیو کمپ واسشون جهنم میسازیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تیتو کجایی؟ :( بازم جلوی این شیوه اتوبوسی کم اوردیم... افتضاح بودیم آقا، افتضاح. کل تیم بد بازی کرد. یعنی برای اولین بار در تاریخ بود که قبل این که بازی بارسا تموم بشه خاموش کردم رفتم خوابیدم |: یعنی یه واکنش جدی نداشت این آباته. هرچند گل اولشونم کلا بدون شرح بود. امیدوارم بازی برگشت اوضاع متفاوت باشه.

:lol::lol:
شرمنده نشد اینو کوت نکنم:دی

:sit: :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خیلی بد
خیلی کسل کننده
خیلی بی انگیزه!

مربی نداریم
و اتوبوس ها هم راه افتادن!

بعید می دونم تو نیوکمپ جبران کنیم!

در هر حال!
بازی تیم خیلی بد شده
درسته الان تو لالیگا کلی اختلاف امتیاز داریم
اما جالب بازی نمی کنیم
من به نوعه خسته شدم از تکرار مکررات!
و هیچ وقتم نمی دونم آلوز برای کی سانتر می کنه؟!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

واقعا تیتو هم یک وزنه ای هستا
الان آمار بازی های هایی که جوردی رورا حالا به هر نحو هدایت تیمو داشته نتایجو ببین
من دیشب مطمئنم روبرتو دی متئو به الگری تماس گرفته بود چون اصلا راه بردن بارسا رو اینجوری یاد گرفتن
شما دیدی حتی خود کارشناس قبل بازی مازیار هم گفت من خودم هم مربی تیم بزرگ در برابر بارسا باشم راه های ارتباطی به مسی رو میبندم

ولی من ایمان دارم بارسا بازی برگشت 3-0 میبره

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674

واقعا تیتو هم یک وزنه ای هستا
الان آمار بازی های هایی که جوردی رورا حالا به هر نحو هدایت تیمو داشته نتایجو ببین
من دیشب مطمئنم روبرتو دی متئو به الگری تماس گرفته بود چون اصلا راه بردن بارسا رو اینجوری یاد گرفتن
شما دیدی حتی خود کارشناس قبل بازی مازیار هم گفت من خودم هم مربی تیم بزرگ در برابر بارسا باشم راه های ارتباطی به مسی رو میبندم

ولی من ایمان دارم بارسا بازی برگشت 3-0 میبره

کافیه اوایل بازی یه گل بزنن اون وقته که میلان هم اتوبوسش رو روشن می کنه کمی اونورتر پارک کنه تا بلکه گل بزنن و شرایط رو برای بارسا سخت کنن که این اتفاق خوبی میتونه باشه و دفاعشون باز میشه و گلهای بعدی رو هم میزنیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
البته میلان هم خیلی هوشمندانه شیوه اتوبوسی را در زمین پیاده کرد. عکس های بازی رئالو نگاه کنید کل خط دفاعیشون میرفت رو پای مسی اونور فضا برای پدرو و سسک بازی میشد. ولی دیشب مدافعاشون اصلا خالی نمیکردن محوطه جریمه رو و کار زدن مسی را به عهده هافبک ها گذاشته بودن!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
البته میلان هم خیلی هوشمندانه شیوه اتوبوسی را در زمین پیاده کرد. عکس های بازی رئالو نگاه کنید کل خط دفاعیشون میرفت رو پای مسی اونور فضا برای پدرو و سسک بازی میشد. ولی دیشب مدافعاشون اصلا خالی نمیکردن محوطه جریمه رو و کار زدن مسی را به عهده هافبک ها گذاشته بودن!

اینو نگی چی بگی بیچاره:D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
16.gif

مشاهده پیوست 306196

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
امیدوارم تا بازی برگشت ویا برسه این پدرو و الکسیس مهاجم نمیشن!:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این صدا و سیمای معلوم الحال خوراکش جور شد ، از این به بعد بارسا و کلا لالیگا تحریم میشه تا اطلاع ثانوی ...

Sandro-Rosell-ha-viajado-junto_54365629370_54115221155_600_244.jpg

Sandro-Rosell-con-el-president_54365629088_54115221155_600_244.jpg

Sandro-Rosell-y-Shimon-Peresm-_54365629365_54115221155_600_244.jpg

مراسم شکر گذاری در محوطه جریمه حریف ...

mqdefault.jpg

barca-milan-handball-goal.jpg

957960-15731414-640-360.jpg

پویول : آقای داور عینک بدم خدمتتون ...

1361395692_extras_albumes_0.jpg

1361400680930.jpg

1361400745270.jpg

کمتر راه نداره ، اصرار نکنید ...

ENTRENAMIENTO-DEL-BARCELONA-EN_54366986359_54115221155_600_244.jpg

کل تیم سوار شدن ؟ کسی جا نمونده ؟ ... :D

60738039579127193431.jpg

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ای بابا چرا این ماسماسک لایک واسه من کار نمیکنه اسپویلر ها هم باز نمیشه چرا اینطوری شده

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ژاوی: توانایی یک بازگشت تاریخی را داریم

eba76d31ad8cdf3308640560895b8495affa7904.jpg

ژاوی هافبک میانی بارسا متعقد است تیمش توان صعود از این مرحله را دارد.

پس باخت دو بر صفر بارسا به میلان در ورزشگاه سن سیرو، ژاوی هرناندز متعقد که نسل فعلی بارسا توانایی یک بازگشت تاریخی در کمپ نیو را دارد.

ژاوی در مورد بازی در سن سیرو گفت:" ما با امید های زیادی به ایتالیا سفر کردیم ولی نتوانستیم برنامه های خود را در آنجا اجرا کنیم، گل اول آنها روی اشتباه داوری به ثمر رسید و در ادامه ما بازی را از دست دادیم.

این نتیجه برای ما بسیار بد است و مسلما میلان در بازی برگشت شیوه ای کاملا دفاعی در پیش خواهد گرفت ولی بازیکنان کنونی بارسا توانایی شکست میلان را دارند، ما به دنبال یک بازگشت تاریخی خواهیم بود.

امیدوارم هواداران در کمپ نیو به کمک ما بیایند، یکی دیگر از مشکلات ما در میلان شرایط بد زمین بود که نمی شد در آن توپ را به جریان در آورد."

ژاوی ادامه داد:" من بسیار خوش بین هستم ما در کمپ نیو به بازی مسلط خواهیم بودیم و باید مراقب ضد حملات آنها باشیم. مسلما آنها در بازی برگشت روی ضد حملات حساب ویژه ای باز خواهند کرد."

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این عکس بصورت شماتیک 961 پاس رو نشون داده:

timthumb.php

دروازه ی ما هم سمت چپ هستش. همونطور که ملاحظه میکنید توی محوطه ی جریمه ی حریف نبود یه مهاجم قدرتی فیزیکی چقدر محسوسه، تنکی توی اون منطقه وحشتناکه.
گل دیروز پریروز یه مطلب گذاشته بود در مورد همین مسائل تاکتیکی بازی اخیر، اشاره کرده بود به رایکارد که توی یه برهه ی زمانی به همین مشکل خورده بود و با استفاده از ماکسی لوپز تونسته بود توی بازی با چلسی از بحران خارج بشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
موافقم. اینطوری فایده نداره. تیم خیلی رو بازی میکنه راحت میشه بستش و این تو مقاطع حساس کاملا به ضرر تیم میشه. حالا ممکنه بعضی بازی های این مدلی را بشه با بی دقتی و اشتباهات بازیکن های حریف یا سوپرمن بازی های (!)‌ مسی و اینیستا دراورد ولی صادقانه بخوایم بگیم جلوی تیمهای قدرتمندی که به این شیوه رو بیارن شانسمون کمه (تو همین پنج ساله این دفعه سومه که به تور این تیمها میخوریم و دوباره هم گره خورده کارمون. متاسفانه اگه میلانی ها تو نیوکمپ هم روز خوبشون باشه کارمون خیلی سخت میشه). یکیو میخوایم مثل سامی اتوئو، قد بلند، سرزن و با قدرت بدنی بالا که بتونه این طور مواقع گره از کار تیم باز کنه!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
موافقم. اینطوری فایده نداره. تیم خیلی رو بازی میکنه راحت میشه بستش و این تو مقاطع حساس کاملا به ضرر تیم میشه. حالا ممکنه بعضی بازی های این مدلی را بشه با بی دقتی و اشتباهات بازیکن های حریف یا سوپرمن بازی های (!)‌ مسی و اینیستا دراورد ولی صادقانه بخوایم بگیم جلوی تیمهای قدرتمندی که به این شیوه رو بیارن شانسمون کمه (تو همین پنج ساله این دفعه سومه که به تور این تیمها میخوریم و دوباره هم گره خورده کارمون. متاسفانه اگه میلانی ها تو نیوکمپ هم روز خوبشون باشه کارمون خیلی سخت میشه). یکیو میخوایم مثل سامی اتوئو، قد بلند، سرزن و با قدرت بدنی بالا که بتونه این طور مواقع گره از کار تیم باز کنه!

اگه من روی نیمکت بودم پیکه رو از دقیقه ی اول میفرستادم نوک خط حمله، شک نکن جواب میده :دی نمونه ی بارزش که جواب داد بازی برگشت جلو اینتر بود
مسی رو هم میبردم جای ژاوی، کلا تمرکز تیمی روبرو رو کن فیکون میکردم : دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اگه من روی نیمکت بودم پیکه رو از دقیقه ی اول میفرستادم نوک خط حمله، شک نکن جواب میده :دی نمونه ی بارزش که جواب داد بازی برگشت جلو اینتر بود

آره اگه PES بود این مدل کارها جواب میداد :D البته یکی مثل خوزه مورینیو مربی بود حتما اینارو هم امتحان میکرد :lol:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

بیزحمت این پدرو را هم بزار رو نیمکت
رو نیمکت بیشتر میتونه به تیم کمک کنه:D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه متن قشنگ روی یکی از این پیجهای طرفداری گذاشته بودن حیفم اومد اینجا نذارمش!

===========

عجب جو خفه ای . نه پیامی از شما . نه پستی از ما . همه حالشون گرفته . خیلیها یاد پارسال افتادن . خیلیها به فلسفه بارسا شک کردن .خیلیها با فحشهایی که دادن روی خودشون رو نشون دادن . خیلیها هم ....
این بارسا بود ؟ این مسی بود ؟ این تیکی تاکا بود ؟ ....
مقصر کیه ؟ منم یا تو ؟ تیتوی مریض یا بازیکنها ؟ زمین یا داور ؟ ....
بازی تموم شد و خیلی از کسایی که ادعا میکردن بارسایی هستن نشون دادن این کت زیبا خیلی به تن اونها گشاد....
بازم میتونین بگین والدز تیم رو نابود کرد ....
بازم میتونین بگین الکسیز.....
اصلا موقعیت داشتیم که سانچز خراب کنه ؟ مسی کجا بود ؟ مسی واقعا از فضا اومده ؟ تیم ما واقعا مریخیه ؟
تموم امروز رو یه گوشه کز کرده بودم و به بارسا و خودم و به شما فکر میکردم.... عادت کردیم که بردهای بارسا رو با هم شریک باشیم و وقت باخت همه قاییم میشیم تا کسی مسخرمون نکنه.... داریم رو لبه تیغ راه میریم . همه اونایی که تا دیروز میگفتن بارسا حتما صعود میکنه بدجوری حالشون گرفته شد و حالا میدونن میلان شانس نخسته....
اما واقعا این درسته... این رسمشه....؟ بازی رو به تیمی باختیم که انگیزه از همه جاشون میزد بیرون . رو زمینی بازی کردیم که قبلش یه گله گوسفند رو اونجا چرونده بودن تا .... بازیکنهایی داشتیم که به واسطه افراط بیش از حد امثال من و تو غرور سرتا پاشون رو گرفته بود... تازه فهمیدیم که اگه تیمی بخواد جلو بارسا رو بگیره اینکار خیلی هم راحته.... تیم مون دیشب بازی رو نه به میلان به خودش واگذار کرد . به غرورش باخت . ما باختیم چون مغرور بودیم... اونجا که بایستی منش خودمون رو نشون بدیم زدیم رو تبل و داد زدیم که ما بهترینیم...اما دیشب الشهراوی و بواتنگ نشون دادن که جنس شیشه اگه از الماس هم باشه باز هم با یه وسیله مخصوص میشکنه...
اینها رو گفتم که یه خوورده با خودت بری خلوت کنی و فکر کنی...
بارسا همیشه به حمایت احتیاج داره نه فقط تو برد...
مسی هم میتونه گاهی رو اعصاب باشه نه فقط ویکی....
ژاوی هم میتونه پاس اشتباه بده نهفقط سانچز....
اینها همه انسانند و جایز و الخطا...
کی گفته از مریخ اومدن....
توقعت رو بیار پایین طرفدار .... به روزهای زیبا فکر کن .....

زنده باد طرفدار فهیم....
زنده باد بارسا....

============

زنده باد کاپیتان با اخلاق خودمون :heart:

420355_483094801754541_545406916_n.jpg

از بالا به پایین: کارت قرمز - بازی - کارت زرد - سن

============

یه گریز تاریخی جالب:

در چنین روزی از سال ۱۹۵۴، بارسلونا با گلزنی تژادا (۲)، سزار، مورنو و ادواردو منخون در بازی خانگی، با نتیجه ۵-۱ رئال مادرید را بدرقه کرد :D

Last edited:
بالا