یه متن قشنگ روی یکی از این پیجهای طرفداری گذاشته بودن حیفم اومد اینجا نذارمش!
===========
عجب جو خفه ای . نه پیامی از شما . نه پستی از ما . همه حالشون گرفته . خیلیها یاد پارسال افتادن . خیلیها به فلسفه بارسا شک کردن .خیلیها با فحشهایی که دادن روی خودشون رو نشون دادن . خیلیها هم ....
این بارسا بود ؟ این مسی بود ؟ این تیکی تاکا بود ؟ ....
مقصر کیه ؟ منم یا تو ؟ تیتوی مریض یا بازیکنها ؟ زمین یا داور ؟ ....
بازی تموم شد و خیلی از کسایی که ادعا میکردن بارسایی هستن نشون دادن این کت زیبا خیلی به تن اونها گشاد....
بازم میتونین بگین والدز تیم رو نابود کرد ....
بازم میتونین بگین الکسیز.....
اصلا موقعیت داشتیم که سانچز خراب کنه ؟ مسی کجا بود ؟ مسی واقعا از فضا اومده ؟ تیم ما واقعا مریخیه ؟
تموم امروز رو یه گوشه کز کرده بودم و به بارسا و خودم و به شما فکر میکردم.... عادت کردیم که بردهای بارسا رو با هم شریک باشیم و وقت باخت همه قاییم میشیم تا کسی مسخرمون نکنه.... داریم رو لبه تیغ راه میریم . همه اونایی که تا دیروز میگفتن بارسا حتما صعود میکنه بدجوری حالشون گرفته شد و حالا میدونن میلان شانس نخسته....
اما واقعا این درسته... این رسمشه....؟ بازی رو به تیمی باختیم که انگیزه از همه جاشون میزد بیرون . رو زمینی بازی کردیم که قبلش یه گله گوسفند رو اونجا چرونده بودن تا .... بازیکنهایی داشتیم که به واسطه افراط بیش از حد امثال من و تو غرور سرتا پاشون رو گرفته بود... تازه فهمیدیم که اگه تیمی بخواد جلو بارسا رو بگیره اینکار خیلی هم راحته.... تیم مون دیشب بازی رو نه به میلان به خودش واگذار کرد . به غرورش باخت . ما باختیم چون مغرور بودیم... اونجا که بایستی منش خودمون رو نشون بدیم زدیم رو تبل و داد زدیم که ما بهترینیم...اما دیشب الشهراوی و بواتنگ نشون دادن که جنس شیشه اگه از الماس هم باشه باز هم با یه وسیله مخصوص میشکنه...
اینها رو گفتم که یه خوورده با خودت بری خلوت کنی و فکر کنی...
بارسا همیشه به حمایت احتیاج داره نه فقط تو برد...
مسی هم میتونه گاهی رو اعصاب باشه نه فقط ویکی....
ژاوی هم میتونه پاس اشتباه بده نهفقط سانچز....
اینها همه انسانند و جایز و الخطا...
کی گفته از مریخ اومدن....
توقعت رو بیار پایین طرفدار .... به روزهای زیبا فکر کن .....
زنده باد طرفدار فهیم....
زنده باد بارسا....
============
زنده باد کاپیتان با اخلاق خودمون :heart:
از بالا به پایین: کارت قرمز - بازی - کارت زرد - سن
============
یه گریز تاریخی جالب:
در چنین روزی از سال ۱۹۵۴، بارسلونا با گلزنی تژادا (۲)، سزار، مورنو و ادواردو منخون در بازی خانگی، با نتیجه ۵-۱ رئال مادرید را بدرقه کرد