البته خب سنی هم نداره و چه بسا بیاد تو بارسا، بترکونه. ولی خب به نظرم الان که تیم بحران مهاجم داره نباید فقط روی نیمار حساب باز کرد. اگه بشه یه مهاجم شیش دنگ مثل آگوئرو بگیریم و در کنارش هم نیمار، خیلی مطمئن تره.
بر خلاف شما من خیلی به اگوئرو اعتقاد ندارم، اگه فقط یه ذره گذشته رو مرور کنیم میبینیم که رونالدینیو هم بازیکن خیلی بزرگی نبود قبل از اینکه به بارسا بیاد. اوج درخشش توی جام جهانی 2002 بود. خیلی ها بهش مشکوک بودن فقط اگه خودشو درگیر حاشیه نمیکرد اینقدر زود افول نمیکرد.
شما بین خرید آگوئرو و نیمار باید یه سری پارامتر ها رو بررسی کنید. البته از ویا هم نباید غافل شد.
تکنیکی بودن: نیمار
چارچوب شناسی و شم گل زنی: داوید ویا
سرعت: نیمار
در خدمت تیم بودن: ویا-آگوئرو
بازی هوایی: هیچکدام
نبرد فیزیکی: تا حدی آگوئرو
شما وقتی پارامتر های بالا رو بررسی میکنی متوجه میشی خرید آگوئرو با ویا تفاوت چندانی نخواهد داشت، حداقل مشکلی از تیم توی شرایط دفاع های فشرده حل نمیکنه. اگه به انتخاب من باشه و قرار باشه از بین این 3 یکی رو انتخاب کنم اون نیماره،
بخاطر ابتکار عملش، غیر قابل پیش بینی بودن، سرعت، تکنیک، ضربات ایستگاهی، بازی چشم نواز و جذاب
اما اگه دست من آزاد بود برای خرید مهاجم، احتمالا علاقه ی شدیدی به خرید لواندوفسکی نشون میدادم، شاید در مرحله ی بعد فرناندو یورنته، خاویر سولدادو، حتی اگه مقدر بود، گنزالو هیگواین، شایدم ماریو گومز یا ادینسون کاوانی.
یا تو گزینه های ارزون تر میشه سمت، نگردو سویا رفت.
این لیست رویاپردازانه ترین لیست برای مهاجم نوک برای بارساست. تیم به یک ری فرش نیاز داره، یه تغییر تاکتیکی، جابجا شدن مسی، درسته که آمار گل زنیش فوق العادست اما تیم رو بد عادت کرده، همه دنبال مسی میگردند تا بهش پاس بدند.
بنظر شخص من بارسا باید روی یه تاکتیک برای بازی مستقیم کار کنه. یه پلن بی یا سی برای استفاده از مسی، واقعا زمان حضور ساموئل اتوئو مسی آزادانه تر بازی میکرد، درسته کمتر گل میزد اما گل زدن و یا خوب بازی کردن مسی هر دو به یک اندازه واسه تیم مفیده.
از طرفی روسل هم گفته 3 سال تیم شده 5 سال، جالب توجه بودن این جمله از اینجاست که تقریبا آخرای کار رایکارد، کرویف چنین نظریه ای رو مطرح کرده بود که هر سه سال یک بار باید بازیکن ها تغییر کنند، اینکار هم انجام شد، رفتن دکو، رونالدینیو، مارکز، ژولی و .....
و واقعا هم جواب داد. اگه بگن تیتو ویلانوا آخر فصل به علت بیماری از سمتش استعفا داده و گزینه های جدید مطرح بشه اصلا تعجب نمیکنم. شاید تیم یه تغییرات عمده ای داشته باشه.
بزرگترین آرزوی من توی فصل نقل و انتقالات خرید متس هوملس هستش. بعدش مارکو رویس.