• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من فکر نکنم ویا بمونه. لارسن پا به سن گذاشته تر بود، حق ویا هم نیست مهاجم 4 یا 5 باشه.
شما وقتی مسی، پدرو رو داشته باشی احتمالا الکسیس رو هم بخوای بفروشی و ویا رو بکنی مهاجم 4م، پس باید خبری واسه خرید یه مهاجم جدی باشه، شاید نیمار....

و شایدم آگوئرو چون گفته شاید بیاد بارسا.....

• Like
Reactions: rms

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من که تو بازی های بین المللی چیز خاصی از نیمار ندیدم! فقط یه سری کلیپ تو یوتوب دیدم از بازی های فانتزیش. خداییش خیلی دریبلهاش عجیب غریب بود :D گلزن هست حالا؟ کلا چه کاری از دستش برمیاد تو زمین؟

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
من که تو بازی های بین المللی چیز خاصی از نیمار ندیدم! فقط یه سری کلیپ تو یوتوب دیدم از بازی های فانتزیش. خداییش خیلی دریبلهاش عجیب غریب بود :D گلزن هست حالا؟ کلا چه کاری از دستش برمیاد تو زمین؟

دقیقا با حرفات موافقم و منم هر بازی که از نیمار دیدم حداقل به اندازه اسمش بازی نکرده و خیلی کار خاصی رو انجام نداده و بنظرم اگه آگرو جایگزین ویا یا سانچز بشه خیلی بهتر در بارسا جواب خواهد داد.

اما خدایی در حق ویا داره اجحاف میشه و همون رفتاری که با اتوئو شد در مورد ویا داره دوباره تکرار میشه که واقعا حقش نیست...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جدیدترین مصاحبه ی روسل:

کد:
روسل خاطرنشان کرد: بارسلونا بهترین تیم جهان است. می‌گویند همه چیز در یک چرخه 3 ساله عوض می‌شود اما اکنون 4 سال عالی را پشت سر گذاشته‌ایم و منتظر هستیم تا ببینیم پنجمین سال 

چگونه برای ما رقم خواهد خورد. این تیم فعلا قانون 3 سال را شکسته است
متن بالا به چه معنیی میتونه باشه؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
2013-02-25_ENTRENAMIENTO_FCB_042-Optimized.v1361792146.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دقیقا با حرفات موافقم و منم هر بازی که از نیمار دیدم حداقل به اندازه اسمش بازی نکرده و خیلی کار خاصی رو انجام نداده و بنظرم اگه آگرو جایگزین ویا یا سانچز بشه خیلی بهتر در بارسا جواب خواهد داد.

اما خدایی در حق ویا داره اجحاف میشه و همون رفتاری که با اتوئو شد در مورد ویا داره دوباره تکرار میشه که واقعا حقش نیست...

البته خب سنی هم نداره و چه بسا بیاد تو بارسا، بترکونه. ولی خب به نظرم الان که تیم بحران مهاجم داره نباید فقط روی نیمار حساب باز کرد. اگه بشه یه مهاجم شیش دنگ مثل آگوئرو بگیریم و در کنارش هم نیمار، خیلی مطمئن تره.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته خب سنی هم نداره و چه بسا بیاد تو بارسا، بترکونه. ولی خب به نظرم الان که تیم بحران مهاجم داره نباید فقط روی نیمار حساب باز کرد. اگه بشه یه مهاجم شیش دنگ مثل آگوئرو بگیریم و در کنارش هم نیمار، خیلی مطمئن تره.

بر خلاف شما من خیلی به اگوئرو اعتقاد ندارم، اگه فقط یه ذره گذشته رو مرور کنیم میبینیم که رونالدینیو هم بازیکن خیلی بزرگی نبود قبل از اینکه به بارسا بیاد. اوج درخشش توی جام جهانی 2002 بود. خیلی ها بهش مشکوک بودن فقط اگه خودشو درگیر حاشیه نمیکرد اینقدر زود افول نمیکرد.

شما بین خرید آگوئرو و نیمار باید یه سری پارامتر ها رو بررسی کنید. البته از ویا هم نباید غافل شد.

تکنیکی بودن: نیمار

چارچوب شناسی و شم گل زنی: داوید ویا

سرعت: نیمار

در خدمت تیم بودن: ویا-آگوئرو

بازی هوایی: هیچکدام

نبرد فیزیکی: تا حدی آگوئرو

شما وقتی پارامتر های بالا رو بررسی میکنی متوجه میشی خرید آگوئرو با ویا تفاوت چندانی نخواهد داشت، حداقل مشکلی از تیم توی شرایط دفاع های فشرده حل نمیکنه. اگه به انتخاب من باشه و قرار باشه از بین این 3 یکی رو انتخاب کنم اون نیماره،
بخاطر ابتکار عملش، غیر قابل پیش بینی بودن، سرعت، تکنیک، ضربات ایستگاهی، بازی چشم نواز و جذاب

اما اگه دست من آزاد بود برای خرید مهاجم، احتمالا علاقه ی شدیدی به خرید لواندوفسکی نشون میدادم، شاید در مرحله ی بعد فرناندو یورنته، خاویر سولدادو، حتی اگه مقدر بود، گنزالو هیگواین، شایدم ماریو گومز یا ادینسون کاوانی.
یا تو گزینه های ارزون تر میشه سمت، نگردو سویا رفت.

این لیست رویاپردازانه ترین لیست برای مهاجم نوک برای بارساست. تیم به یک ری فرش نیاز داره، یه تغییر تاکتیکی، جابجا شدن مسی، درسته که آمار گل زنیش فوق العادست اما تیم رو بد عادت کرده، همه دنبال مسی میگردند تا بهش پاس بدند.
بنظر شخص من بارسا باید روی یه تاکتیک برای بازی مستقیم کار کنه. یه پلن بی یا سی برای استفاده از مسی، واقعا زمان حضور ساموئل اتوئو مسی آزادانه تر بازی میکرد، درسته کمتر گل میزد اما گل زدن و یا خوب بازی کردن مسی هر دو به یک اندازه واسه تیم مفیده.

از طرفی روسل هم گفته 3 سال تیم شده 5 سال، جالب توجه بودن این جمله از اینجاست که تقریبا آخرای کار رایکارد، کرویف چنین نظریه ای رو مطرح کرده بود که هر سه سال یک بار باید بازیکن ها تغییر کنند، اینکار هم انجام شد، رفتن دکو، رونالدینیو، مارکز، ژولی و .....
و واقعا هم جواب داد. اگه بگن تیتو ویلانوا آخر فصل به علت بیماری از سمتش استعفا داده و گزینه های جدید مطرح بشه اصلا تعجب نمیکنم. شاید تیم یه تغییرات عمده ای داشته باشه.

بزرگترین آرزوی من توی فصل نقل و انتقالات خرید متس هوملس هستش. بعدش مارکو رویس.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
جدول برترین گلزنان لیگ های اروپایی

مثه همیشه مسی در صدر ومثه همیشه آقای شماره 2 در رده دوم!

09782596620410773395.png

اینم جدول گلزنان برتر لالیگا که اصلا آقای شماره 2 توش نیست!!

ایشالا فصل بعد مسی این عنوان هم مال خودش میکنه
.

29704535664123333900.jpg

19665504844227263222.jpg

ستاره آرژانتینی در این فصل، در 38 دیدار برای کاتالان ها به میدان رفت و در مجموع 49 گل به ثمر رساند اما قصد ندارد در ادامه فصل کمی به خودش استراحت بدهد.

لیونل مسی، ستاره بارسا، تاکید کرد که اعلام کرد که دوست ندارد در بازی هایی که اهمیت کمتری برای تیمش دارد، استراحت کند.

او در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" من سال هاست که به بازی کردن در دیدارهای زیاد عادت کرده ام. اگر استراحت نکنم، بدنم شرایط بهتری پیدا می کند.

مهمترین مسئله، پیروزی در دیدارهاست. اگر بتوانم با گل هایم به تیم کمک کنم، شرایط بهتر هم می شود."

او سپس در مورد نتایج بارسا در چند فصل اخیر صحبت کرد و اعلام کرد که سرانجام به اعتباری که شایسته اش هستند، دست پیدا خواهند کرد.

" فشردگی رقابت های به ما اجازه نمی دهد تا از دستاوردهای مان لذت ببریم اما شاید در آینده به اعتباری که شایسته اش هستیم، دست پیدا کنیم."

بارسا در حال حاضر خود را برای دیدار مقابل رئال در نیمه نهایی کوپا دل ری آماده می کند.

اینا هم بدون شرح و توضیح...

65897989065838442995.jpg

60182052688160036514.jpg

96226586204591980307.jpg

00069461820329665178.jpg

یاد اون الکلاسیکوی معروف افتادم.
احتمالا یه نسبتی با ... داشته
.

اینم لباس بی ریخت فصل بعدمون...

23906593276397130570.jpg

10782357784325452365.jpg

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

امشب بارسلونا 3- مادرید 1

شنبه بارسلونا 1-مادرید 0

منتظر باشید ایشالا
مسی منتظریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا که گل اول رو خوردیم. اونم از روی پنالتی .

پیکه اشتباه بدی کرد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داور افتضاحه! یدالله جهانبازی بود والا خیلی بهتر قضاوت میکرد! این آقای پنالدو هم که با ارفاق داور قبلی، این بازی تو زمینه.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تاکتیک حریف :خطا گرفتن با تمارض+حلقه زدن دور داور و تحت فشار گذاشتنش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسعود مرادی میگه یه پنالتی هم راموس روی پدرو داشته که داور اون رو نگرفت.

حالا من اینو نمیدونم اما در کل تیم خوب بازی نکرد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تیم که اصلا خوب نبود. مسی همه توپ ها را بلا استشناء لو داد :eek: مسی چند ماه پیش بود اون صحنه آوانتاژ پشت محوطه را حتما گل میکرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب باید بپذیریم. خوب بازی نکردیم و حذف شدیم.

وقتی تو بازی رفت بازیکنا فرصتها رو یکی پس از دیگری خراب کردند بایدم انتظار داشت که صعود نکنند.

برعکس رونالدو و رئالیها از تک موقعیت های موجود به نحو احسن استفاده میکنند.

---------------------
اینم نتیجه نبود سرمربی بالاسر تیم. با این وضع من به بازی میلان هم امیدی ندارم. میلان دفاعش از رئال بهتره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شکست داره تحقیر امیز میشه.

فردوسی پور هم اشاره کرد.

نبود سرمربی تیم واقعا داره به تیم ضربه میزنه. بارسا اصلا اون تیم همیشگی نیست.

کسی نمیدونه این تیتو کی برمیگرده ؟!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من که چشمم آب نمیخوره تو چمپیونز لیگ هم به جایی برسیم با این وضع. گند زده شد به کل فصل دیگه. قهرمانی لیگ زهرمارمون شد.

بالا