Six
کاربر قدیمی پرشین تولز
امشب بارسلونا 3- مادرید 1
شنبه بارسلونا 1-مادرید 0
منتظر باشید ایشالا
مسی منتظریم
فکر کنم دقیقا برعکس این پیش بینی نتایج اتفاق بیفته که اولیش به وقوع پیوست ! پیش بینیت رو ادیت کن !!!
امشب بارسلونا 3- مادرید 1
شنبه بارسلونا 1-مادرید 0
منتظر باشید ایشالا
مسی منتظریم
رءآل با ترکیب اصلیش نمیاد و 100% شکست میخوره...2-0 فک کنم.شنبه چی میشه به نظرتون ؟ :دی
حریف با ترکیب کامل میاد چند ساله منتظر این روزها هستن و بعیده به این راحتی ها ازش بگذرن
تو چند فصل گذشته بارسا تو خونه حریف بهتر بازی کرده چون اونجا جلوی تماشاچیا حریف جلو میاد و این موقعیت به بارسا برای ارایه بازی همیشگی را میده
امیدوارم حداقل یه بازی خوب از تیم ببینیم حتی اگه باختیم
من بهت قول میدم بازی بسیار زیبایی رو میبینی، رئال تنها تغییراتش، استفاده نکردن شاید از واران، مودریچ بجای اوزیل، اسین بجای آلونسو، کاکا به جای دی ماریا، بقیه بازی میکنند
من همه نظرهای بچه های تاپیک رو تک به تک خوندم اما نظر خود من در بوجود آمدن چنین وضعیتی برای بارسا فقط ...
فقط همینا؟:دی کلمه فقط رو معمولا واسه یه استثنا استفاده میکننا نه 4تا :lol:من بهت قول میدم بازی بسیار زیبایی رو میبینی، رئال تنها تغییراتش، استفاده نکردن شاید از واران، مودریچ بجای اوزیل، اسین بجای آلونسو، کاکا به جای دی ماریا، بقیه بازی میکنند
کدوم وضعیت ؟ با یه باخت به میلان و رئال ما رفتیم تو وضعیت ؟
کدوم وضعیت ؟ با یه باخت به میلان و رئال ما رفتیم تو وضعیت ؟
تیتو سرمربی نیست ؟؟ تیتو کاریزما نداره ؟
نخیر ، یه باره بگید در باشگاهو تخته کنن نئو کمپو دامداری کنن .
بخدا قسم بازیها رو پیگیری نکردید و از اول فصل تا حالا رو نگاه نکردید وگر نه در مورد تیتو اینطور نظر نمیدادید . جدول رو نگاه کردید ؟
ادامه ی فصل هر اتفاقی بیفته یا نیفته چیزی از ارزش کار تیتو کم نمیکنه . بهترین شروع و بهترین نتیجه گیری در نیم فصل برای تیتو هست با بازی فوق العاده روان و چشم نواز ، فقط بدشانسی تیتو این بود که قبلش 70% از این زیبایی رو تماشاگرها در تیم پپ دیده بودن ، روسل کم کاری داشته اما تیتو واقعا فراتر از حد انتظار کار کرد .
الان موقعیت حساسی هست ، بازی با رئال و بعدش با میلان ، که نتایج این دو بازی در ادامه میتونه زمینه ساز اتفاقات خوب یا بد باشه .
تیم اگه این مقطع رو به سلامت رد کنه و تیتو برگرده از حرفهاتون پشیمون میشید .
نمیخوام وارد بحث فنی بشم ولی شاید وقت اون رسیده که مسی به جایگاه قبلیش در سمت راست بره و یه ماجم مثل ویا یا نیمار نوک حمله باشه .
تک رویهای مسی هم چندین بازیه که داره لطمه میزنه و کلا تیم ضربان منظمش رو از دست داده اما این بالا و پایینی ها همیشه برای هر تیمی وجود داره ، یه لیگ مثل زندگی میمونه خوشی و ناخوشی زیاد داره ولی مهم اینه که در مجموع موفق باشی ...
.
نکتش اینجاست که 4 تا بازیکن رئال از نظر ما یکی هم نمیشن، واسه این فقط گذاشتم.فقط همینا؟:دی کلمه فقط رو معمولا واسه یه استثنا استفاده میکننا نه 4تا :lol:
راستی عجیبه چرا تیتو رفته به کشور استکبار جهانی برای مداوا؟
باید داروهای شیمی درمانی را تزریق کنه و پرتو درمانی کنه که تو بارسلونا هم میتونست انجام بده
عجب نکته ای :دیمحسن جون داداش take it easy، بخدا سخنگوی تیتو هم اینطوری نمیتونست ازش دفاع کنه
اون پستی که من نوشتم رو با جزئیات بیشتری میخوندی نوشته بودم، تیتو کاریزمای برون رفت از بحران رو نداره. الان تیم بحران رو حس نکنه اما فشار رسانه ها از صد تا باخت فشار بیشتری وارد میکنه. اینجا نیاز به یه شخصیت محوری هست که بار رو از روی دوش تیم برداره. من منکر توانایی های تاکتیکی تیتو نبودم و نیستم، اما مربی باید سایش هم روی تیم سنگینی کنه
شرایط امروز مدیون تصمیمات خام زوبیزارتا و روسل هستش، در مهمترین و کلیدی ترین مقطع فصل تصمیمی گرفتن که نتیجش رو میبینید، الان میلان با بالاترین روحیه به نیوکمپ میاد. در مورد مسی هم کاملا موافقم باهات. باید جابجا بشه.
نکتش اینجاست که 4 تا بازیکن رئال از نظر ما یکی هم نمیشن، واسه این فقط گذاشتم.