• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605

امشب بارسلونا 3- مادرید 1

شنبه بارسلونا 1-مادرید 0

منتظر باشید ایشالا
مسی منتظریم

فکر کنم دقیقا برعکس این پیش بینی نتایج اتفاق بیفته که اولیش به وقوع پیوست ! پیش بینیت رو ادیت کن !!! :p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد تیتو با اینکه شخصا معتقدم از نظر فنی مغز متفکر پپ بوده اما نگران کاریزماش هستم، اون جذبه و کاریزما رو برای برون رفت از چنین بحران هایی نداره. بنظر نمیرسه شخصیت محوری تیم باشه، چیزی که دقیقا پپ بود. حتی تو این چندماه چیزی نشون نداده.
امروز داشتم بازی منچستر، بارسلونای سال 99 که منچستر قهرمانش شد رو میدیدم، چه بازیی بود، اگه جیوانی تک به گل رو خراب نمیکرد و ریوالدو توپ رو به تیره نمیزد ما تو اون مسابقات توی فینال بودیم. اون موقع هم تیکی تاکایی وجود نداشت ولی بسیار زیبا بازی میکردند.
تجدید نظر در مورد این تاکتیک الان مورد نیازه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب شاید به نظر خیلی ها لوس و بهانه گیری بیاد ولی پنالتی و شاید پنالتی هایی که برای بارسا سوخت..... خطای آلونسو روی پدرو 100% پنالتی بود. شما حساب کنین اگر اون خطا اعلام میشد بازی 1_1 میشد و نتیجه الان چیز دیگه ای بود. پنالدویی که این بازی قاچاقی تو زمین بود. خطایی که بازی رفت روی دنی آلوز کردو که یادتون نرفته؟ چی بگم والا درد ما که یکی دو تا نیست! کتمان نمیکنیم که تیم اصلا خوب نبود و در حد و اندازه های خودش بازی نکرد، ولی چه بسا که اگه قضاوت عادلانه میبود نتیجه لازمو میگرفتیم. چرا که این رئال هم تیمی نبود که بخوایم بهش ببازیم. تبریک به رئال تبریک به داور تبریک به مافیای فوتبال اسپانیا، فلورنتینو پرز که یه جامو برای امسال رئال خریدن.

5719_348068591965715_1722045189_n.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

من همه نظرهای بچه های تاپیک رو تک به تک خوندم اما نظر خود من در بوجود آمدن چنین وضعیتی برای بارسا فقط و فقط ساندرو راسل مدیر نالایق بارسلوناست و بس...

همه قبول دارن که بازی بارسلونا و رئال نهایت فوتبال و جنگ تاکتیک و تدبیر مربیان است؛ بازی های بارسا و رئال با حضور پپ و مورینیو فقط در زمین خلاصه نمی شد که مسی و ژاوی و اینیستا بیان و هر کاری که دلشون خواست انجام بدن یا برعکسش در رئال رونالدو و بنزما و هیگوائن ...

فوتبال امروز یعنی تاکتیک و افکار مربی...

وقتی بارسلونا یا بهتره بگیم راسل، تیتو رو به عنوان سرمربی انتخاب می کنه که به عنوان سرمربی هیچ گونه تجربه ای نداشته و چند سال دستیار پپ بوده باید منتظر چنین روزی می بودیم حالا که دیگه تیتو هم در کنار تیم نیست و دستیار تیتو تیم رو کوچ میکنه!!!

نتیجه چه خواهد بود؟ خیلی سادست... چیرگی رئال و مورینیو بر بارسا و نا مربیش.

خود تیتو به نظر شخص من در بازی های بزرگ چیزی برای رو کردن نداشت و فقط و فقط نبوغ فردی بازیکنان به داد بارسا رسید که نمونش رو میشه در بازی رفت لالیگای بارسا و رئال که 2 به 2 مساوی شد و مسی روی نبوغ فردیش هر دو گل رو زد کاملا مشاهده کرد و یا بازی های سوپرجام؛ حالا تصور کنید که تیتو بخواد از آمریکا تلفنی دستورات تاکتیکی رو به دستیارش بده که نتیجش این میشه که در بازی میلان و بازی دیشب کاملا شاهدش بودیم، پاس های بی فایده و روی اعصاب بدون حاصل شدن یک موقعیت گل مسلم...

به قول فردوسی پور درسته بارسلونا فلسفه ی مشخصی داره و بازیکناش کاملا توجیه هستن که باید چکار کنن اما این فلسفه هم یه بزرگ و یک **** نیاز داره، آخه از این بنده خدا رورآ در مقابل مورینو که خدا افکار و تاکتیک هست چه انتظاری میشه داشت که به خدا اگه تیتو هم بود وضعیت همین بود...

وقتی لاپورتا رفت و مافیایی بنام راسل به سرکار اومد و پیرو اون کرایف و بعدش پپ هم از بارسا فقط و فقط به خاطر اختلاف نظر با راسل از تیم جدا شدن باید منتظر چنین روزی می بودیم که بارسلونا با همه ستاره هاش در نیوکمپ سه گل از رئال بخوره و نتونه هیچ حرکتی کنه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم روسل و تیمش در مورد انتخاب تیتو یه مقداری ساده انگارانه عمل کردند. البته من بازم تاکید میکنم از نظر تاکتیکی هیچ بحثی در مورد تیتو نیست، اما اون انرژی رو نمیتونه به تیم منتقل کنه.
از طرفی اشتباه اصلی تیم روسل استفاده از رورا بود. از نقل و انتقالات زمستانی هیچ استفاده ای نکردند، ببینید رئال یه دروازه بان تیم پایین جدولی 31 ساله رو گرفت چقدر واسش تاثیر گذار بود.
یکم ساده انگاری و سهل انگاری اینجاها خر آدم رو میچسبه

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
حریف با ترکیب کامل میاد چند ساله منتظر این روزها هستن و بعیده به این راحتی ها ازش بگذرن:D
تو چند فصل گذشته بارسا تو خونه حریف بهتر بازی کرده چون اونجا جلوی تماشاچیا حریف جلو میاد و این موقعیت به بارسا برای ارایه بازی همیشگی را میده
امیدوارم حداقل یه بازی خوب از تیم ببینیم حتی اگه باختیم:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حریف با ترکیب کامل میاد چند ساله منتظر این روزها هستن و بعیده به این راحتی ها ازش بگذرن:D
تو چند فصل گذشته بارسا تو خونه حریف بهتر بازی کرده چون اونجا جلوی تماشاچیا حریف جلو میاد و این موقعیت به بارسا برای ارایه بازی همیشگی را میده
امیدوارم حداقل یه بازی خوب از تیم ببینیم حتی اگه باختیم:)

من بهت قول میدم بازی بسیار زیبایی رو میبینی، رئال تنها تغییراتش، استفاده نکردن شاید از واران، مودریچ بجای اوزیل، اسین بجای آلونسو، کاکا به جای دی ماریا، بقیه بازی میکنند

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من بهت قول میدم بازی بسیار زیبایی رو میبینی، رئال تنها تغییراتش، استفاده نکردن شاید از واران، مودریچ بجای اوزیل، اسین بجای آلونسو، کاکا به جای دی ماریا، بقیه بازی میکنند

امیدوارم همینطور باشه با یک برد در اونجا روحیه به تیم برمیگرده:)و میشه به بازی با میلان هم امیدوار بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من همه نظرهای بچه های تاپیک رو تک به تک خوندم اما نظر خود من در بوجود آمدن چنین وضعیتی برای بارسا فقط ...

کدوم وضعیت ؟ با یه باخت به میلان و رئال ما رفتیم تو وضعیت ؟
تیتو سرمربی نیست ؟؟ تیتو کاریزما نداره ؟

نخیر ، یه باره بگید در باشگاهو تخته کنن نئو کمپو دامداری کنن .

بخدا قسم بازیها رو پیگیری نکردید و از اول فصل تا حالا رو نگاه نکردید وگر نه در مورد تیتو اینطور نظر نمیدادید . جدول رو نگاه کردید ؟
ادامه ی فصل هر اتفاقی بیفته یا نیفته چیزی از ارزش کار تیتو کم نمیکنه . بهترین شروع و بهترین نتیجه گیری در نیم فصل برای تیتو هست با بازی فوق العاده روان و چشم نواز ، فقط بدشانسی تیتو این بود که قبلش 70% از این زیبایی رو تماشاگرها در تیم پپ دیده بودن ، روسل کم کاری داشته اما تیتو واقعا فراتر از حد انتظار کار کرد .

الان موقعیت حساسی هست ، بازی با رئال و بعدش با میلان ، که نتایج این دو بازی در ادامه میتونه زمینه ساز اتفاقات خوب یا بد باشه .
تیم اگه این مقطع رو به سلامت رد کنه و تیتو برگرده از حرفهاتون پشیمون میشید .

نمیخوام وارد بحث فنی بشم ولی شاید وقت اون رسیده که مسی به جایگاه قبلیش در سمت راست بره و یه ماجم مثل ویا یا نیمار نوک حمله باشه .
تک رویهای مسی هم چندین بازیه که داره لطمه میزنه و کلا تیم ضربان منظمش رو از دست داده اما این بالا و پایینی ها همیشه برای هر تیمی وجود داره ، یه لیگ مثل زندگی میمونه خوشی و ناخوشی زیاد داره ولی مهم اینه که در مجموع موفق باشی ...

.

hamidpatriot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فقط همینا؟:دی کلمه فقط رو معمولا واسه یه استثنا استفاده میکننا نه 4تا :lol:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

محسن جان نمیدونم از نظر شما وضعیت بد، بحران و یا هرچیز دیگه ای که میشه اسمش رو گذاشت به چی میگن؟؟؟

اما از نظر من حذف از جام حذفی با باخت سنگین مقابل رقیب دیرینه و البته در خانه و بدون بوجود آوردن موقعیت چندان گلزنی و در آستانه حذف شدن از رقابتهای لیگ قهرمانان بدست تیمی که که بدون شک بحرانی ترین روزگار خودش رو سپری میکنه وضعیت خوبی نیست و یک بحران هست که من این بحران رو اگه نوشته قبلم رو خونده باشی کاملا از مدیریت ضعیف باشگاه میدونم...

افت شدید بازیکنی مثل ژاوی، پویول و یا حتی آلکسیس و پدرو و امثال اینها همه به ناکارآمدی مدیریت فنی باشگاه برمی گرده و گرنه این بازیکنها همون بازیکنهایی هستن که همین رئال رو تو نیوکمپ با 5 تا گل له کردن...

حالا کاری به قابلیت تیتو ندارم که آیا مربی خوبیه یا نه اما رها کردن تیم بدون سرمربی نتیجه ای به غیر از این نداره...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیتو سرمربی نیست ؟؟ تیتو کاریزما نداره ؟

نخیر ، یه باره بگید در باشگاهو تخته کنن نئو کمپو دامداری کنن .

بخدا قسم بازیها رو پیگیری نکردید و از اول فصل تا حالا رو نگاه نکردید وگر نه در مورد تیتو اینطور نظر نمیدادید . جدول رو نگاه کردید ؟
ادامه ی فصل هر اتفاقی بیفته یا نیفته چیزی از ارزش کار تیتو کم نمیکنه . بهترین شروع و بهترین نتیجه گیری در نیم فصل برای تیتو هست با بازی فوق العاده روان و چشم نواز ، فقط بدشانسی تیتو این بود که قبلش 70% از این زیبایی رو تماشاگرها در تیم پپ دیده بودن ، روسل کم کاری داشته اما تیتو واقعا فراتر از حد انتظار کار کرد .

الان موقعیت حساسی هست ، بازی با رئال و بعدش با میلان ، که نتایج این دو بازی در ادامه میتونه زمینه ساز اتفاقات خوب یا بد باشه .
تیم اگه این مقطع رو به سلامت رد کنه و تیتو برگرده از حرفهاتون پشیمون میشید .

نمیخوام وارد بحث فنی بشم ولی شاید وقت اون رسیده که مسی به جایگاه قبلیش در سمت راست بره و یه ماجم مثل ویا یا نیمار نوک حمله باشه .
تک رویهای مسی هم چندین بازیه که داره لطمه میزنه و کلا تیم ضربان منظمش رو از دست داده اما این بالا و پایینی ها همیشه برای هر تیمی وجود داره ، یه لیگ مثل زندگی میمونه خوشی و ناخوشی زیاد داره ولی مهم اینه که در مجموع موفق باشی ...

.

محسن جون داداش take it easy، بخدا سخنگوی تیتو هم اینطوری نمیتونست ازش دفاع کنه :D

اون پستی که من نوشتم رو با جزئیات بیشتری میخوندی نوشته بودم، تیتو کاریزمای برون رفت از بحران رو نداره. الان تیم بحران رو حس نکنه اما فشار رسانه ها از صد تا باخت فشار بیشتری وارد میکنه. اینجا نیاز به یه شخصیت محوری هست که بار رو از روی دوش تیم برداره. من منکر توانایی های تاکتیکی تیتو نبودم و نیستم، اما مربی باید سایش هم روی تیم سنگینی کنه

شرایط امروز مدیون تصمیمات خام زوبیزارتا و روسل هستش، در مهمترین و کلیدی ترین مقطع فصل تصمیمی گرفتن که نتیجش رو میبینید، الان میلان با بالاترین روحیه به نیوکمپ میاد. در مورد مسی هم کاملا موافقم باهات. باید جابجا بشه.

فقط همینا؟:دی کلمه فقط رو معمولا واسه یه استثنا استفاده میکننا نه 4تا :lol:
نکتش اینجاست که 4 تا بازیکن رئال از نظر ما یکی هم نمیشن، واسه این فقط گذاشتم. ;)

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
روزای خوبی رو سپری نمیکنیم.جام حذفی رو از دست دادیم ولی اگه اتفاق غیر منتظره ای نیافته،لیگ مال خودمونه.
ولی نگرانی همه هوادارای بارسا قطعاٌ بازی برگشت با میلان هست.تیم هم همچنان بدون بزرگ و سرپرست هست که اصلا نمیتونه پیامد خوشی برامون داشته باشه.
فقر مهاجم و مدافع هم بیشتر از هر چیزه دیگه ای تو تیم نمود داره.
درسته که این روزا حال و روز خشی نداریم ولی تو این جور مواقع هم فقط باید امیدوار بود.
شنیدم که قراره واسه تیتو مرخصی بگیرن که بازی با میلان بالا سر تیمش باشه.اگه راست باشه میشه به فال نیک گرفت.چون با پیغام و پسغام به هیچ جا نمیرسیم.
اگه میشد با تلفن تیم رو کوچ کرد که مورینیو هم مینشست خونش و با تلفن تو رختخواب تیمش رو کوچ میکرد.
مسی و ژاوی هم وضعیت خوبی ندارن.مسی به دلیل ضعف جسمانی بستری شده و دکترش هم از حال و وضعش خیلی راضی نیست.ژاوی هم طبق معمول مصدوم شده.
دو هفته سخت پیش رو داریم که ایشالا خدا به خیر بگذرونه...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
marquinhos یا marcos مدافع برزیلی 18 ساله ی رم

لینک یکی از ویدئوهاش برای دانلود
http://fs2.filegir.com/mamad6387/Marquinhos_(Marcos)_vs_Inter_Milan_12-13_HD_20.01.13_[tag44].webm

Marquinhos Highlights 2012/2013 - YouTube

Marcos Marquinhos Roma 2012.. - YouTube

MARCOS IL MURO BRASILIANO. - YouTube

بازیکن جالبی به نظر میرسه، با 180 سانتی متر قامت، سر زن خیلی خوبیه، پا به توپ، سریع، بازیخونی خوبی هم انگاری داره، تو این چندتا کلیپ نشون میداد بازیکن آینده داریه، شبیه رافائل مارکز اما در اشل های بزرگتر و سریعتر

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
راستی عجیبه چرا تیتو رفته به کشور استکبار جهانی برای مداوا؟:D
باید داروهای شیمی درمانی را تزریق کنه و پرتو درمانی کنه که تو بارسلونا هم میتونست انجام بده

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مهندس ژاوی : جامی که اهمیتی نداشت را از دست دادیم ، ما در حال حاضر فرصت برای به دست آوردن دو جام دیگر داریم.

توضیح: این حرف مهندس پیام سیاسی داره. میدونید که Copa del Ray جام پادشاهی اسپانیاست. دمش گرم :D یعنی اگه این میلانو بزنیم همه یاوه گویان را ساکت کردیم. مهندس یه بار دیگه نشون بده بهشون ژاوی کیه!

11362_348519448587296_700631875_n.jpg

راستی عجیبه چرا تیتو رفته به کشور استکبار جهانی برای مداوا؟:D
باید داروهای شیمی درمانی را تزریق کنه و پرتو درمانی کنه که تو بارسلونا هم میتونست انجام بده

وقتی سرمربی بارسلونا باشی برای درمان سراغ بهترین دکتر دنیا میری!

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
قابل توجه دوستانی که با دو تا بازی جوگیر شدن و پنالدوی گل خالی زن را با بهترین بازیکن تاریخ مقایسه میکنن! این جناب پنالدو اون موقع که تیمش ۵ تا و ۶ تا میخورد کجا بود؟

318278_348484738590767_116308386_n.jpg

آقای شماره ۲ حتی شماره ۱۰ هم نیست تو این جدول :lol:

hamidpatriot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
محسن جون داداش take it easy، بخدا سخنگوی تیتو هم اینطوری نمیتونست ازش دفاع کنه :D

اون پستی که من نوشتم رو با جزئیات بیشتری میخوندی نوشته بودم، تیتو کاریزمای برون رفت از بحران رو نداره. الان تیم بحران رو حس نکنه اما فشار رسانه ها از صد تا باخت فشار بیشتری وارد میکنه. اینجا نیاز به یه شخصیت محوری هست که بار رو از روی دوش تیم برداره. من منکر توانایی های تاکتیکی تیتو نبودم و نیستم، اما مربی باید سایش هم روی تیم سنگینی کنه

شرایط امروز مدیون تصمیمات خام زوبیزارتا و روسل هستش، در مهمترین و کلیدی ترین مقطع فصل تصمیمی گرفتن که نتیجش رو میبینید، الان میلان با بالاترین روحیه به نیوکمپ میاد. در مورد مسی هم کاملا موافقم باهات. باید جابجا بشه.

نکتش اینجاست که 4 تا بازیکن رئال از نظر ما یکی هم نمیشن، واسه این فقط گذاشتم. ;)
عجب نکته ای :دی
همیشه سوتی میدی اینجوری جمش میکنی؟:دی
همین دیگه تیمهای حریفو دست کم گرفتین به اینجا رسیدین :lol:
دیگه بحثو اینجا ادامه نمیدم چون طرفدارای بارسا مایل نیستن بالاخره کلوب طرفدارای بارساست....اونم حرفت خنده دار بود مجبور شدم به اون نکته قشنگت یه اشاره ای بکنم :lol:

بالا