• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تو این بازی قشنگ معلوم شد برای فصل دیگه بازیکن چی میخوایم. دقیقا از همون نقطه ضعف هایی که همه مون هم میدونیم بدجور ضربه خوردیم.

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا تیم فاجعه بود. همه بد بودند

از مسی و ژاوی و اینیستا گرفته تا خط دفاعیمون. پیکه و پویول هم اصلا خوب نبودند

فابرگاس اصلا خوب نبود.

پدرو هم که من نمیدونم چرا تو بارسا اینقدر افت داشته. برعکسش تو تیم ملی چقدر راحت گل میزنه.

کلا برد حق رئال بود. این نتیجه شکست سنگین 2 حالت داره. یا نقطه عطفی میشه و تیم از این رو به اون رو میشه. یا نقطه سقوطی میشه و تیم وضعش بدتر میشه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فقط دارم آه و افسوس میخورم از اون بازی خوبی که تو برنابئو انجام دادیم و فقط قدر موقعیت ها را ندونستیم. کاش اون توپ دقیقه ۲ لئو رفته بود تو دروازه....

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با اجازه: بنظر من یکی از مهمترین علتهای بازی ضعیف بارسا، بازی خیلی ضعیف ژاوی در میانه میدان بود، البته به نظر تنها میرسید ولی نباید بازی ضعیفش رو نادیده گرفت. فابرگاس هم خیلی بد بازی کرد و باید زودتر تعویض میشد. نمیدونم چرا وقتی بارسا بازی رو در میانه میدان از دست داده باز اینهمه باز بازی میکنه و اینیستا به ژاوی نزدیک نمیشد. و نبود مربی بارسا کاملا تاثیرش رو گذاشته.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قبل از هر چیز باید به طرفدار های رئال تبریک گفت.
تیمشون بهتر بود و برد، من نگرانم اگه رئال تیم سوپر جام دور رفت بود چندتا میخوردیم :lol:
رئال خیلی خوب نبود، مخصوصا که نیمه ی اول نتیجه ی مساوی عادلانه بود
هر چند که خطای پنالتی روی پدرو دیده نشد، اما لایق چیزی جز باخت نبودیم.
الان نظر همه روی یه سری پست ها و سر مربی معطوفه. اما من فکر میکنم بارسا مشکل بدنسازی داشته. خستگی رو توی حرکت همه میشد دید.
شخصا علاقه ای به حضور تیتو در فصل بعد ندارم. چون تغییرات بنیادین لازم هستش.
این بنده خدا رورا هم توی خواب نمیدید سرمربی بارسا بشه. نباید هم بهش سخت گرفت.
باید ساندرو روسل و زوبیزارتا رو برای چنین تصمیم گیری در زمان نبود تیتو مقصر دونست.

دقیقا یک سال بعد ببینید چه اتفاقی افتاده

واقعا رئال تو این چندسال هزینه کرد، خداوکیلی حقش بود یه 2 هیچ یا 3 هیچ از الکلاسیکو داشته باشه.
امسال فوتبال اسپانیا افول وحشتناکی داشته، هم توی یوفا کاپ هم توی چمپیونز لیگ. شاید باید نگاهی عمیق تر به واژه ی تاریخ انقضا داشته باشیم.
در کل فلسفه ی بارسا اینه که لذت برد به طرفدار منتقل کنه، واقعا بارسا با تمام تیم های اروپایی یه تفاوت خاص داره، فوتبالش ماشینی نیست، رنگ و بوی احساسی رو میشه توش مشاهده کرد.

باور کنید از سال 2000 تا سال 2003 خونمون تو شیشه رفت از بس از بشیکتاش و آث رم 3 هیچ باختیم، یا نمیتونستیم توی لیگ حتی دوم بشیم. این ماهیت فوتبال هستش و تلخی و شیرینیش برای بارسا و طرفدارانش دو چندان.
من نمیدونم انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا کی هستش، چون اگه امسال باشه روسل شانسی نخواهد داشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی 3 1 تموم شد. اصلا خوب نبود تیم. هیچکدوم از بازیکنای بارسا در حد و اندازه خودشون نبودند.

تو همه پستها رئالیها بهتر بازی کردند و نکته کلیدی بازی هم فرصت طلبی رئالیها بود. از تک موقعیت ها بخوبی استفاده کردند.

دقیقا اون اشتباهاتی که بازیکنای ما در بازی رفت انجام دادند و فرصتها رو براحتی خراب کردند و این بار رئالیها تکرار نکردند.

به هر حال شکست هم جزئی از فوتباله. یه زمانهای ما 6 2 بردیم و 5 0 بردیم . رئالیها خیلی ناراحت بودند. حالا ما شکست خوردیم و ما ناراحتیم.

امیدوارم تو بازی برنابئو یک فکری بکنند.

و من امیدوارم این تیتو برگرده به تیم. نبودش داره به ضرر تیم تموم میشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبل از هر چیز باید به طرفدار های رئال تبریک گفت.
تیمشون بهتر بود و برد، من نگرانم اگه رئال تیم سوپر جام دور رفت بود چندتا میخوردیم :lol:
رئال خیلی خوب نبود، مخصوصا که نیمه ی اول نتیجه ی مساوی عادلانه بود
هر چند که خطای پنالتی روی پدرو دیده نشد، اما لایق چیزی جز باخت نبودیم.
الان نظر همه روی یه سری پست ها و سر مربی معطوفه. اما من فکر میکنم بارسا مشکل بدنسازی داشته. خستگی رو توی حرکت همه میشد دید.
شخصا علاقه ای به حضور تیتو در فصل بعد ندارم. چون تغییرات بنیادین لازم هستش.
این بنده خدا رورا هم توی خواب نمیدید سرمربی بارسا بشه. نباید هم بهش سخت گرفت.
باید ساندرو روسل و زوبیزارتا رو برای چنین تصمیم گیری در زمان نبود تیتو مقصر دونست.

دقیقا یک سال بعد ببینید چه اتفاقی افتاده:

3k1yqmubmfv6oydi2erd.jpg
[/URL][/IMG]

واقعا رئال تو این چندسال هزینه کرد، خداوکیلی حقش بود یه 2 هیچ یا 3 هیچ از الکلاسیکو داشته باشه.
امسال فوتبال اسپانیا افول وحشتناکی داشته، هم توی یوفا کاپ هم توی چمپیونز لیگ. شاید باید نگاهی عمیق تر به تاریخ انقضا داشته باشیم.
در کل فلسفه ی بارسا اینه که لذت برد به طرفدار منتقل کنه، واقعا بارسا با تمام تیم های اروپایی یه تفاوت خاص داره، فوتبالش ماشینی نیست، رنگ و بوی احساسی رو میشه توش مشاهده کرد.

باور کنید از سال 2000 تا سال 2003 خونمون تو شیشه رفت از بس از بشیکتاش و آث رم 3 هیچ باختیم، یا نمیتونستیم توی لیگ حتی دوم بشیم. این ماهیت فوتبال هستش و تلخی و شیرینیش برای بارسا و طرفدارانش دو چندان.
من نمیدونم انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا کی هستش، چون اگه امسال باشه روسل شانسی نخواهد داشت

ممنون از توضیحات

اما به نظر من مشکل ، بدنسازی نیست. امروز تیم بی حال نبود. پر اشتباه بود. تک روی های زیاد. پاسهای اشتباه. رئالیها خیلی متمرکز روی بازیشون بودند و تقریبا میشه گفت که اصلا اشتباه نکردند.

بالاخره تو جدال شطرنج مورینیو و رورا مشخصه که رورا بازنده هست. تو این شرایط تنها کسی که میتونست تیم رو جمع کنه سرمربی بود که اونم بالاسر تیمش نیست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسا باید به فکر جایگزین پویول و ژاوی باشه
به قول عادل 20% اسمشون هم نیستن دیگه

بدون شک، اما من خیلی به بدنسازی مشکوکم. در کل من 2 سالی هست منتظرم این تیکی تاکا یه تغییرات اساسی داشته باشه. آخ اگه میشد آرسن ونگر بیاد روی نیمکت بارسا. چی میشد... یا دلبوسکه.
فکر کنم این سبک بازی بیش از حد توانش ادامه پیدا کرد، ژآوی و دیگر بازیکن ها توی برنامه ی فشرده ی بازی ها تحلیل رفتند.
از طرفی واقعا تیم های روبروی بارسا مدافعین خیلی خوبی دارند. ببینید واران چندتا پاس تو در رو کات کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ممنون از توضیحات

اما به نظر من مشکل ، بدنسازی نیست. امروز تیم بی حال نبود. پر اشتباه بود. تک روی های زیاد. پاسهای اشتباه. رئالیها خیلی متمرکز روی بازیشون بودند و تقریبا میشه گفت که اصلا اشتباه نکردند.

بالاخره تو جدال شطرنج مورینیو و رورا مشخصه که رورا بازنده هست. تو این شرایط تنها کسی که میتونست تیم رو جمع کنه سرمربی بود که اونم بالاسر تیمش نیست.

مهرداد جان، چیزی که من یادم نمیاد توی این چندساله از بارسا دیده باشم، حمل توپ بیش از اندازه تا مرز از دست دادنش بوده. امشب به مراتب شاهدش بودیم. نبرد های فیزیکی رسما از دست رفته بود. تمرکز تیمی به شدت پایین بود.

اما من به آینده خوش بینم. درسته 10 دقیقه ی آخر بازی تلوزیون رو خاموش کردم اما الان فکر میکنم که بازم افق های جدیدی در انتظار بارساست.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
قبلا هم اینجا گفتم قرار نیست چون گواردیولا موفق بوده هرکی رسید را بزاریم سرمربی و اونم نتیجه بگیره!
تو این باخت و باخت به میلان راسل مقصر اصلیه
در کل برام قابل پیشبینی بود نه تیتو نه دستیارش در حد و اندازه بارسا نیستند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بدون شک، اما من خیلی به بدنسازی مشکوکم. در کل من 2 سالی هست منتظرم این تیکی تاکا یه تغییرات اساسی داشته باشه. آخ اگه میشد آرسن ونگر بیاد روی نیمکت بارسا. چی میشد... یا دلبوسکه.
فکر کنم این سبک بازی بیش از حد توانش ادامه پیدا کرد، ژآوی و دیگر بازیکن ها توی برنامه ی فشرده ی بازی ها تحلیل رفتند.
از طرفی واقعا تیم های روبروی بارسا مدافعین خیلی خوبی دارند. ببینید واران چندتا پاس تو در رو کات کرد.

با یه بازی بد که نمیشه این صحبت ها رو کرد. درسته تیم رفته تو افت اما من شخصا دلیلش رو نبود سرمربی تیم میدونم. به نظر من اگه سرمربی تیم بود ما هم تو بازی میلان ، هم جلو والنسیا، هم جلو رئال و سویا نتایج بهتری میگرفتیم و بازی بهتری ارائه میدادیم.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازیرو بد باختیم و انصافا" حقمون بود چون بد بازی کردیم .خیلی ناراحت شدم
به جز انیستا همه بد بودن
نمیدونم فلسفه نشستن رورا به عنوان مربی چیه؟ البته تخسیرش نیست تخسیر راسل هست و من اطمینان دارم تیتو این فصل رو تا اخر نیستش و اخر فصل هم کی دیگه جای گزین میشه . شاید انریکه بیاد:hmm: (امیدوارم نیاد) که احتمالش زیاده
چون سابقه نشون داده
اخر فصل شاهد تغییرات زیادی تو بارسا میشه و بازیکنها جایگزین میان
فقط یه چیز توجه کردید تغییر در بازی اندرس که در چند صحنه انیستا رو دیدیم که از پشت محوته جریمه چندین بار شوت زد و چند باز قبلی اصلا" اینکار نمیکرد و این میتونه برایه بازیهای بسته کار ساز بشه
زیاد شد به امید بازگشت بارسا به روند روبه رشتش و بهتر از قبل
موفق باشید

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به نظرم اگه پپ برمیگشت و این چند تا بازی که تیتو نبود به تیم کمک میکرد جای دوری نمیرفت! نمیدونم والا ولی خب فعلا که یه جامو از دست دادیم به خاطر مشکل مربی.

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با یه بازی بد که نمیشه این صحبت ها رو کرد. درسته تیم رفته تو افت اما من شخصا دلیلش رو نبود سرمربی تیم میدونم. به نظر من اگه سرمربی تیم بود ما هم تو بازی میلان ، هم جلو والنسیا، هم جلو رئال و سویا نتایج بهتری میگرفتیم و بازی بهتری ارائه میدادیم.

مهرداد جان، حقیقتی که باید قبول کنیم اینه که این بازیکن ها 4-5 ساله توی بالاترین سطح ممکن، تحت بیشترین فشار های وارده، چه از خارج زمین و چه داخل زمین قرار دارند. خداییش تیر آهن بودن تا الان 10 بار دچار گسیختگی میشدند.
به هیچ وجه نمیشه فاکتور های از قبیل اشباع، انگیزه، توان فیزکی و ... رو نادیده گرفت. من هنوز معتقدم بهترین بارسا بارسای سال 2008، اولین سال هدایت پپ بود.
واقعا تا همینجاش این بازیکن ها از خود گذشتگی کردند. گفتنش واسه ما سادست، خیلی سخته.
من نمیگم مقصرند اما توی چارچوب و مشخصات انسانی، فراتر از یک انسان به فوتبال و باشگاهشون تعهد داشتند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظرم اگه پپ برمیگشت و این چند تا بازی که تیتو نبود به تیم کمک میکرد جای دوری نمیرفت! نمیدونم والا ولی خب فعلا که یه جامو از دست دادیم به خاطر مشکل مربی.

منم خیلی امیدوار بودم که این کار رو بکنه. اما من فکر میکنم بخاطر اختلافاتش با روسل نیومد.

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
دوستان اصلا غم به دلتون راه ندید.این یه حالت تحوو زودگذره واسه ریالی ها.
بارسا بزودی به جایگاه اصلیش میرسه.

بالا