CYB3R
Registered User
چي بگيم !
قبل از هر چیز باید به طرفدار های رئال تبریک گفت.
تیمشون بهتر بود و برد، من نگرانم اگه رئال تیم سوپر جام دور رفت بود چندتا میخوردیم :lol:
رئال خیلی خوب نبود، مخصوصا که نیمه ی اول نتیجه ی مساوی عادلانه بود
هر چند که خطای پنالتی روی پدرو دیده نشد، اما لایق چیزی جز باخت نبودیم.
الان نظر همه روی یه سری پست ها و سر مربی معطوفه. اما من فکر میکنم بارسا مشکل بدنسازی داشته. خستگی رو توی حرکت همه میشد دید.
شخصا علاقه ای به حضور تیتو در فصل بعد ندارم. چون تغییرات بنیادین لازم هستش.
این بنده خدا رورا هم توی خواب نمیدید سرمربی بارسا بشه. نباید هم بهش سخت گرفت.
باید ساندرو روسل و زوبیزارتا رو برای چنین تصمیم گیری در زمان نبود تیتو مقصر دونست.
دقیقا یک سال بعد ببینید چه اتفاقی افتاده:
[/URL][/IMG]
واقعا رئال تو این چندسال هزینه کرد، خداوکیلی حقش بود یه 2 هیچ یا 3 هیچ از الکلاسیکو داشته باشه.
امسال فوتبال اسپانیا افول وحشتناکی داشته، هم توی یوفا کاپ هم توی چمپیونز لیگ. شاید باید نگاهی عمیق تر به تاریخ انقضا داشته باشیم.
در کل فلسفه ی بارسا اینه که لذت برد به طرفدار منتقل کنه، واقعا بارسا با تمام تیم های اروپایی یه تفاوت خاص داره، فوتبالش ماشینی نیست، رنگ و بوی احساسی رو میشه توش مشاهده کرد.
باور کنید از سال 2000 تا سال 2003 خونمون تو شیشه رفت از بس از بشیکتاش و آث رم 3 هیچ باختیم، یا نمیتونستیم توی لیگ حتی دوم بشیم. این ماهیت فوتبال هستش و تلخی و شیرینیش برای بارسا و طرفدارانش دو چندان.
من نمیدونم انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا کی هستش، چون اگه امسال باشه روسل شانسی نخواهد داشت
بارسا باید به فکر جایگزین پویول و ژاوی باشه
به قول عادل 20% اسمشون هم نیستن دیگه
ممنون از توضیحات
اما به نظر من مشکل ، بدنسازی نیست. امروز تیم بی حال نبود. پر اشتباه بود. تک روی های زیاد. پاسهای اشتباه. رئالیها خیلی متمرکز روی بازیشون بودند و تقریبا میشه گفت که اصلا اشتباه نکردند.
بالاخره تو جدال شطرنج مورینیو و رورا مشخصه که رورا بازنده هست. تو این شرایط تنها کسی که میتونست تیم رو جمع کنه سرمربی بود که اونم بالاسر تیمش نیست.
بدون شک، اما من خیلی به بدنسازی مشکوکم. در کل من 2 سالی هست منتظرم این تیکی تاکا یه تغییرات اساسی داشته باشه. آخ اگه میشد آرسن ونگر بیاد روی نیمکت بارسا. چی میشد... یا دلبوسکه.
فکر کنم این سبک بازی بیش از حد توانش ادامه پیدا کرد، ژآوی و دیگر بازیکن ها توی برنامه ی فشرده ی بازی ها تحلیل رفتند.
از طرفی واقعا تیم های روبروی بارسا مدافعین خیلی خوبی دارند. ببینید واران چندتا پاس تو در رو کات کرد.
اینیستا موثرترین بازیکن بارساست اگه اینو نداشتید بدبخت بودید
با یه بازی بد که نمیشه این صحبت ها رو کرد. درسته تیم رفته تو افت اما من شخصا دلیلش رو نبود سرمربی تیم میدونم. به نظر من اگه سرمربی تیم بود ما هم تو بازی میلان ، هم جلو والنسیا، هم جلو رئال و سویا نتایج بهتری میگرفتیم و بازی بهتری ارائه میدادیم.
به نظرم اگه پپ برمیگشت و این چند تا بازی که تیتو نبود به تیم کمک میکرد جای دوری نمیرفت! نمیدونم والا ولی خب فعلا که یه جامو از دست دادیم به خاطر مشکل مربی.