• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عجب نکته ای :دی
همیشه سوتی میدی اینجوری جمش میکنی؟:دی
همین دیگه تیمهای حریفو دست کم گرفتین به اینجا رسیدین :lol:
دیگه بحثو اینجا ادامه نمیدم چون طرفدارای بارسا مایل نیستن بالاخره کلوب طرفدارای بارساست....اونم حرفت خنده دار بود مجبور شدم به اون نکته قشنگت یه اشاره ای بکنم :lol:

بنده خدا bahram_warrior هم تو این مواقع با شما هم نظر بود. :blush:
از حضورت خوشحال شدیم. وقت کردی بازم سر بزن. ,خداییش موندم چطوری تو یک هفته تمام پست های منو از بری و میدونی کی چطوری به قول خودت جمع میکنم و آره قربونش :lol:

از اینجا باید یاد bahram_warrior عزیز یا فکر کنم بهرام حمیدی گل رو پاس بداریم. بنده خدا دقیقا یک روز قبل از اینکه شما عضو بشی به دلایل نا معلمو بن شدن. دوست خوبی بودند. امیدوارم هرجا هست سالم و سلامت باشه. کاش ایشون بودند باهاشون آشنا میشدی ;)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
قابل توجه دوستانی که با دو تا بازی جوگیر شدن و پنالدوی گل خالی زن را با بهترین بازیکن تاریخ مقایسه میکنن! این جناب پنالدو اون موقع که تیمش ۵ تا و ۶ تا میخورد کجا بود؟

مشاهده پیوست 310708

آقای شماره ۲ حتی شماره ۱۰ هم نیست تو این جدول :lol:

biggest one-man team

نبايد هم باشه :دي

زماني که 6 تا ميخوردن هنو داشت واسه منچستر بازي ميکرد :دي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی عجیبه چرا تیتو رفته به کشور استکبار جهانی برای مداوا؟:D
باید داروهای شیمی درمانی را تزریق کنه و پرتو درمانی کنه که تو بارسلونا هم میتونست انجام بده

بهترین امکانات پزشکی تو همون کشور هست. اینجا از مسئولان خودمون هم مریض میشن میرن اونجا.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستی عجیبه چرا تیتو رفته به کشور استکبار جهانی برای مداوا؟:D
باید داروهای شیمی درمانی را تزریق کنه و پرتو درمانی کنه که تو بارسلونا هم میتونست انجام بده

دهنت سرویس به چه چیزایی دقت میکنی
تیم افت کرده داریم حذف میشیم اونوقت....:D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
biggest one-man team

نبايد هم باشه :دي

زماني که 6 تا ميخوردن هنو داشت واسه منچستر بازي ميکرد :دي

نه دیگه وقتی میگین مسی بدون ژاوی و اینیستا هیچه، من میگم نه خیر، اینم نمونه اش :دی

راست میگیا. اون بازی دو ماه قبل این بود که بره رئال :D ولی خب ۵ مقدسو تجربه کرده :cool:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
وقتی سرمربی بارسلونا باشی برای درمان سراغ بهترین دکتر دنیا میری!

و تیم را به فنا میدی:D
دکترش فرقی نمیکنه مهم دارو هست که اونم سازندگانش انگشت شمار هستن و تو همین ایران هم میشه بهترین داروهاش را پیدا کرد چه برسه به اروپا!
شایدم خواسته اگه موهاش ریخت کسی نبیندش :(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
و تیم را به فنا میدی:D
دکترش فرقی نمیکنه مهم دارو هست که اونم سازندگانش انگشت شمار هستن و تو همین ایران هم میشه بهترین داروهاش را پیدا کرد چه برسه به اروپا!
شایدم خواسته اگه موهاش ریخت کسی نبیندش :(

شما نمیخوای خودتو معرفی کنی؟:hmm: حداقل اسمتو بگو یه جوری صدات کنیم داداش :p

باحالیش میدونید کجاست؟ اینکه از آمریکای جنوبی خیلیا واسه درمان میرن بارسلونا، اینا از بارسلونا رفتن نیویورک.
داستان از این قراره که پپ که نیویورک زندگی میکنه پیش یه دکتری واسش وقت گرفته بود اینم مجبور شد بره :p

جوزپ ماریا بارتومو در مصاحبه‌ای که در کانال تلوزیونی «بارسلونا تلویسیو» انجام داد، اولین مقام باشگاه بارسلونا بود که علاقه کاتالان‌ها به جذب مهاجم سانتوس را اعلام عمومی کرد.

بارتومو تأکید کرد: نیمار بازیکنی است که کادر فنی بارسلونا به دنبالش بود. وقتی نیمار بگوید می‌خواهد سانتوس را ترک کند، تلاش خواهیم کرد او را به خدمت بگیریم.

وی هشدار داد: نیمی‌ از جهان به دنبال نابغه برزیلی هستند.

هرچند قرارداد نیمار با سانتوس تا 2014 تمدید شده است؛ شایعاتی پیرامون این بازیکن که 28 بار در تیم ملی برزیل به میدان رفته، شکل گرفته که وی در تابستان سانتوس را ترک خواهد کرد. گزارش شده است که توافق اولیه با سران باشگاه بارسلونا صورت گرفته است.

آخرین گزارش سالانه بارسلونا افزایش پرداخت 10 میلیون یورویی بالاتر از رقم توافق شده به ارزش 40 میلیون یورو را نشان می‌دهد. به هر حال جزئیات دقیق این انتقال هنوز مشخص نیست.

Last edited:

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
[h=1]ابهام حضور 2 ستاره بارسا در ال‌کلاسيکو[/h]
[h=2] مهاجم آرژانتيني بارسلونا به دليل بيماري و تب تمرين امروز تيمش را از دست داد.[/h]
00944046.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال بارسلونا پس از شکست تلخ شب گذشته مقابل رئال مادريد با نتيجه 3 بر يک، امروز برگزار شد که 2 ستاره ارزشمند بارسا در اين تمرين غايب بودند.

بر اساس اخباري که رسانه‌هاي اسپانيايي منتشر کردند ليونل مسي دارنده 4 توپ طلاي فوتبال جهان دچار تب و ضعف عمومي شده و اين مهاجم نتوانست در تمرينات امروز تيمش شرکت کند.

ديگر غايب تمرين آبي‌اناري‌ها، ژاوي هرناندز بود که در اواسط نيمه دوم بازي مقابل مادريد از زمين بازي خارج شد و امروز به دليل درد عضلاني به فيزيوتراپي پرداخت.

کاتالان‌ها فردا(پنج‌شنبه) استراحت مي‌کنند و آخرين تمرين خود را قبل از رويارويي با رئال مادريد در ورزشگاه برنابئو روز جمعه انجام خواهند داد.

بارسايي‌ها اميدوارند بتوانند اين دو ستاره ارزشمند و تاثيرگذار را در ديدار مقابل رئال در اختيار داشته باشند.

ال‌کلاسيکوي شنبه شب در هفته بيست و ششم لاليگا ساعت 18:30 به وقت ايران برگزار مي‌شود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مسی در بستر بیماری :(

ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

ستاره آرژانتینی بارسلونا صبح چهارشنبه در خانه توسط کادر پزشکی تيم مورد معاینه قرار گرفت و طبق گفته پزشك نياز به مدتي استراحت و دارو دارد.

تمرین تيم، امروز پنج شنبه تعطيل خواهد بود و اميد است كه مسي سلامت خود را براي حضور يافتن در تمرين روز جمعه بدست آورد و بتواند به همراه تیم برای دیدار برگشت لالیگا به مادرید سفر کند.

در تمرین امروز ژاوي فیزیوتراپی کرد و سانگ نیز به تنهايي به تمرين پرداخت.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
شما نمیخوای خودتو معرفی کنی؟:hmm: حداقل اسمتو بگو یه جوری صدات کنیم داداش :p

معرفی که کردم Blau grana هستم:D(اسمم سجاد هست
1-20070210065344.gif
)
شما قبلا تو TT نبودی؟ اواتارتون هم اگه اشتباه نکنم شیر یا ببر بود تو بخشهای سیستم های صوتی هم فک کنم دیده باشمتون یا بخش پِجو :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
معرفی که کردم Blau grana هستم:D(اسمم سجاد هست
1-20070210065344.gif
)
شما قبلا تو TT نبودی؟ اواتارتون هم اگه اشتباه نکنم شیر یا ببر بود تو بخشهای سیستم های صوتی هم فک کنم دیده باشمتون یا بخش پِجو :D

بله داداش، توی تی تی فعال بودم الان خیلی سر نمیزنم، آوارتارم هم یه شیر پر یال و کوپال بود، حالا لازم شد خوذتو معرفی کنی. :D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
بله داداش، توی تی تی فعال بودم الان خیلی سر نمیزنم، آوارتارم هم یه شیر پر یال و کوپال بود، حالا لازم شد خوذتو معرفی کنی. :D

فعالیت اونچنانی اونجا نداشتم بیشتر خواننده بودم :D
اسم یوزرتون به خاطر این به یادم مونده چون تو بخش صوتی زیاد میومدم و یوزرتون RMS بود و به به صوت ربط داشت تو یادم مونده:D

• Like
Reactions: rms

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
دوستان یه سوال؟؟؟
اینجا دقیقا کجاست آیا؟
مگه تاپیک بارسلونا نیست؟
پس این دو عزیز چرا دارن با هم دل و قلوه رد و بدل می فرمایند؟ (Blaugrana & rms) :D :lol:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
حکم را یادته؟:D

هاااا. ترکوندیمشون دو تایی :D

یه پوریا Ronan بود. اون اگه اینجا بود الان همه مونو اعدام میکرد :D یه سری گیر داده بود که چرا هی میای گزارش اتفاقات بازیو میدی :D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
هاااا. ترکوندیمشون دو تایی :D

یه پوریا Ronan بود. اون اگه اینجا بود الان همه مونو اعدام میکرد :D یه سری گیر داده بود که چرا هی میای گزارش اتفاقات بازیو میدی :D

اره یادمه خیلی احساس شهردار بودن میکرد :lol:
عثن یه وزی

بالا