• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امشب اگه مسی به سلتا ویگو گل بزنه ، آمارش کامل میشه و توی یه فصل به تمام تیمهای لالیگا گل زده .

شنبه 10/01/1392 ساعت : 21:30
هفته 29 لاليگا : سلتاويگو - بارسلونا
زنده از شبكه ورزش

640x360_messi.v1364406990.jpg

امشب تیتو روی نیمکت نیست و با تیم هم سفر نکرده ، نکته جالب حضور آبیدال در ترکیب 18 نفره تیم هست !!
آبیدال قبلا یه بازی برای تیم B بارسا که تو دسته ی پایین تره اسپانیا هست انجام داده بود .

2013-03-29_ENTRENO_52-Optimized.v1364584585.JPG

2013-03-29_ENTRENO_24-Optimized.v1364584590.JPG

2013-03-29_ENTRENO_47-Optimized.v1364584601.JPG

2013-03-29_ENTRENO_43-Optimized.v1364586149.JPG

2013-03-29_ENTRENO_30-Optimized.v1364586119.JPG

2013-03-29_VIAE_VIGO_02-Optimized.v1364590278.JPG

2013-03-29_VIAE_VIGO_01-Optimized.v1364590281.JPG

2013-03-29_VIAE_VIGO_03-Optimized.v1364590283.JPG

2013-03-29_VIAE_VIGO_05-Optimized.v1364590290.JPG

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چرا باید موقع بازی لیگ قهرمانان اینطوری به بد شانسی بخوریم
البا که قبلا مصدوم شد پدرو هم که مصدوم شد مقابل بازی با فرانسه
ژاوی هم مثه اینکه همسترینگ پاش آسیب دیده و زیاد رو به بهبود نیس

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان عزیزم، امروز داشتم مطالب بخش بین المللی سایت گل رو مرور میکردم، یه مطلب در مورد دعوای بارسا و رئال برای بخدمت گرفتن سرجیو بازیکن تیم رئال بتیس B نوشته بود.

کنجکاو شدم ببینم این طرف کیه که نوشتن بارسا و رئال سرش دعوا دارند.
وقتی کلیپش رو با دردسر پیدا کردم اینطوری شدم :eek:

فکر کنم در حال حاضر یکی از با استعداد ترین بازیکن های کشور اسپانیاست. یه چیزی مرکب از کریس رونالدو، تورس و خواکین
البته دیگه خیلی فانتزیه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پنالتی واضحی روی مسی انجام شد .
دوست دارم این بازیو بدون کمک گرفتن از نیمکت ببریم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی هم مساوی 2 2 تموم شد. تیم خوب بازی نکرد. البته در نبود یه سری بازیکنای اصلی از اول بازی بد بازی کردن دور از انتظار نبود اما با توجه به وضعیت تیم حریف فکر نمیکردم اینقدر ضعیف بازی کنه.

تنها نکته مثبت گل زدن مسی و حفظ شدن رکوردش بود.

خط دفاع تیم هم واقعا مشکل داره. این بارترا و پیکه روی گل دومی که خوردیم مقصر بودند. احتمالا با پیروزی رئال فاصله به 11 امتیاز کاهش پیدا کنه.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
اين مسخره بازي ها من نمي دونم چيه ، موقعيت دارن گل نمي زنن ، با توپ بازي مي كنن دفاع هم نمي تونن بكنن گل مي خورن .

خوب موقعيت داري بازيتو بكن ديگه :|

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
خوب بازی نکردیم و یک بازی شل را از بارسا دیدیم
آسون تریم تیمها را دست کم میگیریم و اینطوری میشه
عثن یه وزی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بعد از گل میتونستیم بازی رو کنترل کنیم و برنده باشیم ولی خیلی حریف رو دست کم گرفتیم ، بازی یا میانه زمین بود یا تو زمین ما .
هر چند که قبل از گل پیروزی هم خوب بازی نمیکردیم .
تیم نیمکت خوب میخواد که ما نداریم . نیمکن رئال رو ببینید کیا رو نیمکت میشینن ، نیمکت ما رو هم ببینید .
تیو از هر 10 تا موقعیت 2 تاشو استفاده میکنه . همچین بازیکنی بدرد تیم بارسلونا نمیخوره . باید یکی دو فصل دیگه همون بارسای B میموند .
اونوقت کوئنکا یا بوژان رو رد میکنن برن !!! کوئنکا اندازه 3 تا تیو ارزش فنی داره .
تازه بحث فروختن سانچز و ویا هم که مطرحه ، حتما راسل خودش میخواد لخت بشه بیاد تو زمین :hmm:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسلونا چوب غرورش در فصل نقل و انتقالات رو میخوره. تیو بازیکن خوبیه اما نه در حد بارسا، فقط یه سبک شوت زدن بلده و بس

شما روی نیمکت رئال، مودریچ، کاکا، هیگواین، اسین و ... رو میبینی

تیم خوب باید نیمکت خوبی هم داشته باشه. از بزرگترین اشتباهات پپ که من هیچ وقت نمی بخشمش، فروش اتوئو، توره، بویان بود. و خرید هایی که جز ماسکراونو و ویا یکیشون ارزش نداشت.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه همینطور مغرور باشن و بخوان اینطوری جلوی psg بازی کنن فاتحمون خوندست
البته فک کنم سه شنبه شب خوبی رو داشته باشیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه همینطور مغرور باشن و بخوان اینطوری جلوی psg بازی کنن فاتحمون خوندست
البته فک کنم سه شنبه شب خوبی رو داشته باشیم

من فکر میکنم بارسا باید از سال آینده نیمکتی داشته باشه که ژاوی و پویول رو از بازی در لیگ اسپانیا معاف کنه. طوری تیم رو ببندند که ژاوی برای چمپیونز لیگ و بازی های حساس به کار گرفته بشه، سال آینده 34 ساله میشه، احتمال مصدومیت افزایش پیدا میکنه.

باید فکری کرد، نمیشه تا بی نهایت از اینیستا و ژآوی استفاده کرد. سسک، تیاگو، اینا بازیکن هایی هستند که میشه روشون به عنوان در دسترس ترین گزینه ها حساب کرد.

قلبم میگه اگر که بارسا تراشتگن، هوملس، مارکوس، جکسون مارتینز، دئولوفو، رو در اختیار بگیره و کوئنکا رو به تیم برگردونه تیم ریفرش میشه
در ازاش تیو رو به بارسای بی ببره، خیلی محترمانه توی جام خوان گمپر پویول رو تا در انتهای اوج فوتبالش هست بازنشسته بکنند، والدس رو بفروشند.

هنوز صحبت های کرویف تو گوشمه که بعد از شکست های سال های 2007 و 2008 مقاله ای نوشت و اشاره کرد هر 3 سال یکبار باید نیرویی جدید به تیم اظافه بشه. که دقیقا در پایان اون سال دنی الوس، جرارد پیکه، پدرو رودریگز، سیدو کیتا و...
به تیم اظافه شدند و بارسا هم لالیگا رو برد هم چمپیونز لیگ و هم ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب رئال هم بازیشو مساوی کرد

فاصله حفظ شد

Sent from my HTC DESIRE HD using Tapatalk 2

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازیرو متاسفانه نتونستم ببینم
قهرمانیمون یه جورایی تو لیگ تثبته و واسه همین زیاد سفت سخت نیگیرند . بقیه تیم های پاین جدولی برایه دومی و سومی دست پا میزنند
الان مهم بازی با پاریس هست
باید اونجا هد شاتشون کنیم و اونجا خلاصشون کنیم
حالا چه با ایبرا چه بودنش باید اونار همون جا خلاص کنیم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اول به دوستان بابت رکورد شکنی بی نظیر مسی تبریک بگم که رکورد خودش رو به 19 ارتقا داد و به تمامی تیم های لیگ (غیر از بارسلونا) گل زد. ولی حیف که نمی تونه رکورد کریس رو بشکونه چون کریس به هر 20 تیم لالیگا گل زده.

===

آخر فصل قبل پپ می خواست فابرگاس، سانچز، پیکه و ویا رو بفروشه و با پول اینا تیم رو دوباره بسازه ولی حیف که اون مردک راسل مخالف بود. با اینکه خریدهای پپ و راسل یکی از یکی بدتر و احمقانه تر بودند (هنوز من راز فروش اتو و یحیی توره رو نفهمیدم) ولی می شد با فروش این بازیکن ها خریدهای قبلی رو جبران کرد. دیشب سانچز، پیکه و فابرگاس فاجعه بودند. بارسا چهار سال نیاز به دفاع وسط های کلاسیک داره ولی هرسال هافبک و وینگر می خره.

===

تیو هم که همراه مسی بهترین بازیکن زمین بود، نمی دونم دوستان چه انتظاری دیگه از این بنده خدا دارند واقعاً از پدرو و سانچز سرتره فقط نیاز داره یکم بیشتر از فکرش استفاده کنه.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پپ مربی خیلی خوبی بود، اما توی یک زمینه کاملا از مورینیو ضعیف تره، اونم قدرت تشخیص دفع و جذب بازیکن برای تیم. کلا به اشتباه بازیکنان زیادی رو از دست دادیم، پپ رینا رو با چشمان اشک آلود از خونه بیرون کردیم تا ریچارد دوتروئل رو بذاریم تو دروازه، تهش شد والدس که الان با افسردگی دست و پنجه نرم میکنه.
توره رو در حالتی میفروشیم که بعد از انتقالش میگه آرزوم اینه که بازم به بارسا برگردم. بویان استعداد گلزنیمون رو که شم گلزنی خیلی خوبی داشت رو میفرستیم لیگ ایتالیا.
تیو بازیکن سرعتی و تکنیکی هست اما ضریب هوشیش واسه تیمی مثل بارسا در حد صفره
خرید آلبا خیلی خوب بود، الکس سانگ هم انتظاری ازش نمیرفت و قرار بود یک نیمکت نشین باشه که بنظرم خرید و نخریدنش تفاوتی نمیکرد.

پپ رو از زمانی که بازی میکرد دوسش داشتم، پپ، لوییز انریکه و ریوالدو عشق های مجسم من در بارسلونا بودند اما پپ به مرور زمان یه مقدار درگیر غرور شد و حتی اخلاق کنار زمینش که واسه من بیننده فقط قابل دیدن بود تغییر کرد. اون هیجان و صمیمیت فصل اول رو دیگه نمیشد توی رفتارش دید. با داستان گذاشتن بپا واسه بازیکن ها هم ادامه ی حضورش هم به تیم صدمه میزد همه به خودش، هرچی باشه پیکه پتانسیل های بسیار بالایی داره واقعا فروشش منطقی نبود.

یا پدرو که در لحظات حساس خیلی خوب گل زده واسمون، بنظر روسل کار درستی کرد، پپ با فروش اتوئو و توره و خرید زلاتان و فروشش با کلی ضرر و بحث و جدل و درگیری و کلی حواشیه دیگه نشون داد هرچقدر که در امر مربی گری موفقه در خرید و فروش بازیکنان ضعیفه.

سسک بازیکن بسیار خوبیه، حتی وقتی روی اوج نیست و نیمکت نشینه بازهم آمار پاس گلش خیلی خوبه. اما با اومدن به بارسا به خودش ظلم کرد. واقعیت رو باید پذیرفت.

سسک نه سرعت و نبوغ ژاوی رو در گرفتن نبض بازی داره نه مثل اینیستا فانتزیه. اما در نوع خودش میتونه خیلی تاثیر گذار باشه، اگر که مثل آرسنال تبدیل به بازیکن محوری بشه.

باید به امثال تیاگو آلکانترا میدون بدن، سرجی روبرتو بازیکن بسیار با استعدادیه اما الان توی 21 سالگی فقط 2 بار واسه بارسا به میدان رفته. داستان ژاوی و پویول مثل داستان علی دایی خودمون نشه یه دفعه که ببینیم دارن بازنشسته میشن و جاشون کسی نیست، بدیش اینه که بجای استعداد های داخلی مجبوریم به سمت خرید بازیکنهایی مثل ویلشر و وراتی و لوکاس مورا بریم که واسه بارسا با این بازیکن های مستعد خیلی افت داره.

جرارد دئولوفئو بازیکنیه که اون رو یکی از شانسهای توپ طلای 2018 میدونن اما چندتا بازی بیشتر واسه تیم انجام نداده، امسال توی بازی های پیش فصل خیلی خوب بود اما بارسا نباید تا این حد محتاط باشه، شک ندارم دئولوفئو از تیو قابلیت های بهتری داره.

من به شخصیت تیتو امیدوارم، انسان افتاده و منطقی به نظر میاد، امیدوارم بیماریش باعث دوری اون از تیم نشه. به امید روزهای بی نظیر نه چندان دور.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بالا