• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داستان چیه رفقا؟ بحث زلاتانه؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اره دیگه خودمون رفتیم به اش گلمون پلاتینی همیشه همیار ما پول دادیم که ایبرا رو بذارند بازی کنه:hmm:
باید همون جا تو پاریس بزنیم دک پوزشون رو بیاریم پایین
و تا کار به اما اگر نکشه
+++++++++++++
ضاهرا قضیه جدی داره میشه اومدن اگوئرو . احتمالش هست که الکسیس رو بدن به من سیتی:eek::( حیفه واقعا" خیلی خوشم میاد از الکسیس اون گلش که تو الکلاسیکو زد اصلا" یادم نمیره خیلی قشنگ زدش:)
دو تا مدافع توپ هم میخوایم باید بخریم لازمون میشه
این قضیه گلر مونشن گلاد باخ چی شد:D منتظرم امضا کنه بیاد پیراهن رو بگیره عکس بندازه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ولش کنید بذاره بازی کنه، برای قهرمانی باید همه ی تیمها رو در هر شرایطی برد.

سبک بازیش هم فکر نکنم خیلی موی دماغ بارسا باشه. قابل توجه افرادی که علاقه به تئوری برقراری پیوند بین بارسا و یوفا هستند

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دیشب از بازیکنای بارسا کسی مصدوم شد؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دیشب از بازیکنای بارسا کسی مصدوم شد؟

از قبل آلبا هست .
دیشب کسی مصدوم نشد ...

پویول هم که از قبل هست + آدریانو ،
ژاوی هم که مصدومیت مزمن زانو داره و نباید زیاد بهش فشار بیاد .

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یکی از خبر های خوبی که میتونه دل گرم کننده باشه توجه روز افزون بارسا به دروازست.

جایی که حتی لاماسیا به دلایل نا معلوم نمیتونه در اون پست ستاره ایی معرفی کنه. این فصل بارسا B به دنبال استعداد های ناب دروازه بانی اسپانیاست.

یه سری از گزینه هایی که مطرح شده کپا و رامیرو از بیلبائو، مارینیو از ویارئال و کوئستا از سویا هستش، رنج سنی این بازیکنان 19-17 سال میباشد. اما اولویتی که بارسا B در نظر داره، آدرین اورتولا دروازه بان ویارئال B و تیم های پایه ایی اسپانیاست.

بعضی ها اون رو با داوید دخئا مقایسه میکنند، فکر کنم با 182 سانتی متر قامت، یکی از آینده های دروازه بانی اسپانیا محسوب میشه. اظافه کنم که از افتخارات این دروازه بان جوان مشارکت در قهرمانی دو سال پیاپی تیم زیر 19 سال اسپانیا در اروپاست.

خوب این نشون میده که بارسا شدیدا به دنبال تضمین کردن دروازش برای سالهای آیندست. خوب اگر که بخوایم سیاست های لاماسیا-بارسلونایی رو مرور کنیم شاید قضیه ی خرید دروازه بانی مثل تر اشتگن تا حدی کمرنگ بشه.

چون این اخبار نوید از این داره که تصمیم بر تولید دروازه بانه، اونم برای استفاده در سالهای نزدیک آینده و بصورت طولانی، شخصا فکر میکنم با رفتن والدس شاید یک دروازه بان خیلی جوان و آینده دار جذب نشه و شاهد اومدن بازیکنایی مثل پپ رینا یا جولیو سزار در تیم باشیم. شایدم دنبال یک جانشین برای دروازه بان اصلی هستند که به مرور زمان فیکس بشه.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
لئومسی به تازگی دست های فرزند تازه به دنیا آمده خود را بر روی پا هایش خال کوبی کرده است!

15470680673397139882.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نشریه معروف بیلد آلمان در بخش ورزشی خودش به بحث پیشنهاد بارسلونا برای متس هوملس پرداخته و گفته که هوملس در تابستان امسال هدف اصلی بارسا در فصل نقل و انتقالات خواهد بود :)

دوسال پیش که تو این تاپیک اسمش رو اوردم خیلی از دوستان شناختی ازش نداشتند، بنظرم خرید بسیار عالی ای خواهد بود. الکسیس هم تقریبا رفتنش به ایتالیا داره قطعی میشه. آرسنال هم ول کن ویا نیست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

اینو گفتم یکم خجالت بکشی نه اینکه بخندی :D

یعنی کافی بود زلاتان بازیکن بارسا باشه و برای بازی با رئال ببخشنش، ....... زمین و زمان رو به تبانی متهم میکرد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینو گفتم یکم خجالت بکشی نه اینکه بخندی :D

یعنی کافی بود زلاتان بازیکن بارسا باشه و برای بازی با رئال ببخشنش، ....... زمین و زمان رو به تبانی متهم میکردی.

ی به اخرین کلمه که نوشتی اضافه میکردی

در کل بدون زلاتان با زلاتان .پی اس جی حذف میشه از من گفتن:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

یعنی تو این عکس قیافه ی رورا دیدن داره، داره از ته دل میخنده، بنده خدا واقعا گناه داشت، هفته های آخر اونقدر حرص میخورد که نگران بودم نکنه سکته کنه بنده خدا.

ی به اخرین کلمه که نوشتی اضافه میکردی

در کل بدون زلاتان با زلاتان .پی اس جی حذف میشه از من گفتن:lol:

نه از عمد ی نذاشتم، مقصودم شما نبود، اون استاد اعظم رو عرض کردم، استاد مو ;)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
نه از عمد ی نذاشتم، مقصودم شما نبود، اون استاد اعظم رو عرض کردم، استاد مو ;)

ی راست میگفتی اقای مترجم

به هر حال الکی PSG با بارسا نیفتاده دیگه اصل جذابیتی که یوفا میخواست همین روبرو شدن زلاتان با بارسا بود (همینطور روبرو شدن مورینیو با دروگبا و اسنایدر).

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسلونایی ها از گواردیولا استقبال مناسبی نکردند و او را به باشگاه سابق خود راه ندادند

گواردیولا مهمان ناخوانده ی کاتالان؛جلسه اضطراری باواریایی ها در بارسلونا - Goal.com

بنده شدیدا این حرکت رو تایید میکنم، با اینکه بهش علاقه داشتم اما استراحت و فاصله گرفتنش از فوتبال بهانه ای بیش نبود. سرنوشت خودش که دست خودشه، اما دخل و تصرف در دارایی های باشگاه بایدم با چنین واکنشی روبرو بشه

پی نوشت: البته منبع که روزنامه ی مارکا باشه یک مقدار شبهه بر انگیزه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بارسلونایی ها از گواردیولا استقبال مناسبی نکردند و او را به باشگاه سابق خود راه ندادند

گواردیولا مهمان ناخوانده ی کاتالان؛جلسه اضطراری باواریایی ها در بارسلونا - Goal.com

بنده شدیدا این حرکت رو تایید میکنم، با اینکه بهش علاقه داشتم اما استراحت و فاصله گرفتنش از فوتبال بهانه ای بیش نبود. سرنوشت خودش که دست خودشه، اما دخل و تصرف در دارایی های باشگاه بایدم با چنین واکنشی روبرو بشه

پی نوشت: البته منبع که روزنامه ی مارکا باشه یک مقدار شبهه بر انگیزه

از سایتی که خودش رو خبرگذاری ورزشی میدونه ولی کلی غلط املایی تو نوشته هاشه بیشتر انتظار نمیره ...
فقط یه تیتر زردی بزنه یکم آمار بازدیدش بره بالا ... شت .

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از سایتی که خودش رو خبرگذاری ورزشی میدونه ولی کلی غلط املایی تو نوشته هاشه بیشتر انتظار نمیره ...
فقط یه تیتر زردی بزنه یکم آمار بازدیدش بره بالا ... شت .

.

الانم با سرویس اس ام اسیش زده توی کار کاسبی. من فقط به خبر های داری منبعش توجه میکنم. پژمان **** زمانی که توی مطبوعات بود خیلی چهره ی مثبتی نبودش.

2 تا خبر اینکه، پدر متس هوملس که مدیر برنامه هاشه اعلام کرده که هیچ پیغامی از طرف بارسا دریافت نکرده، مثل اینکه دنبال بازارگرمیه. ولی بحثش داره جدی میشه.

خبر خوب هم اینکه بارساییها هم به کورس، یووه، دورتموند، میلان، لیورپول و اتلتیکو مادرید که بدنبال جذب جکسون مارتینز مهاجم 26 ساله ی پورتو هستند، پیوسته.

بالا