باز هم مشکل دفاع چپ به سراغ تیم اومد
البا ابیدال پویول ادریانو شرایط بازی ندارن و خود رورا باید بره دفاع چپ
امیدوارم تا بازی با psg یکدوم از بالایی ها برسن
باز هم مشکل دفاع چپ به سراغ تیم اومد
البا ابیدال پویول ادریانو شرایط بازی ندارن و خود رورا باید بره دفاع چپ
امیدوارم تا بازی با psg یکدوم از بالایی ها برسن
دفاع راستِ تجربش هم کمه برای اینکه بتونه اینطرف هم خوب بازی کنهمارکو مونتویا رو داریم، بازیکن مطمئنیه، مخصوصا توی کار دفاعی، نگران نباشید.
ابیدال که اماده نیست خیلی مدته بازی نکرده بقیه هم مصدومنالبا که مصدومه
بقیه چرا نرسن؟:blink:
باید آگوئرو بیاد و ویا هم باشه ، ویا بازیکن سریع و جوان چند سال پیش نیست ، نمیشه بعنوان بازیکن فیکس ازش استفاده کرد ، کاملا مشخصه که تحرک سابق رو نداره .
در مورد نیمار هم فکر میکنم بعدا پشیمون بشن و با کلی ضرر ردش کنن بره ، چون این بشر کلا از لحاظ گروه خونی به بارسلونا نمیخوره .
کاش مدیران بارسلونا به حرفهای پیر میکده ، جناب یوهان کرایوف کبیر گوش فرا بدن و اینقدر برای خرید نیمار عجله نکنن .
.
محسن من فکر میکنم با توجه به سیاست های مالی ای که پیش گرفته هرسال بدهی بارسا رو کمتر میکنه، احتمالا نیمار این فصل نمیاد، یا بهتر بگم، فقط یک خرید خیلی بزرگ خواهیم داشت
از طرف دیگه، نیمار نسبت به قبل بهتر شده، و مطمئن باش با شروطی که از باشگاه سراغ داریم مخصوصا سر جریان قرارداد چندسال پیش با مورینیو شک نکن که همه چیز در صورت عقد قرارداد با نیمار طی خواهد شد.
مطلب دیگه هم اینه که رونالدینیو هم بازیکن پر شر و شوری بود، همونطور هم که قبلا گفتم مادرش شخصی بود که چندسال اجازه نداد توی اروپا بازی نکنه چون معتقد بود پسرش جنبه خیلی چیزا رو نداره، و دقیقا سال 2006 در اوج فوتبالش کار دستش داد.
نیمار بازیکن با استعدادیه، هوش خیلی بالایی داره، پاسور خوبی هم هست و یه جورایی خیلی غیر قابل پیش بینیه. اصولا هیچ وقت نمیشه موفقیت یک خرید رو از قبل متصور شد.
نکته ی پایانی اینکه این رئالی ها از اونجایی که خیلی علاقه دارن توی مسیر خرید های بارسا سنگ بندازند اینبار اومدن به آگوئرو پیشنهاد 45 میلیون یورویی ارائه کردند.
بنظرم تو بهترین حالت 30 تا 35 بیشتر نمیارزه. جدای رفاقتش با مسی، بنظرم بازیکن خیلی فوق العاده ایی نیست. مخصوصا اینکه توی کارای دفاعی شرکت نمیکنه، یه مقدار تک روئه و اینکه ضعف اصلی تیم ما یک مهاجم فیزیکی میباشد( شاید قدرت بدنیش نسبت به مسی و ویا بیشتر باشه اما روی کار هواییی.... فقط 2-3 سانت با مسی تفاوت داره :happy
منم پدرو رو خیلی بیشتر از آگوئرو قبول دارم، اما تو بحث مهاجم فیزیکی، یه هلندی هست به اسم ویکتور فیشر، 18 سالشه، امیدوارم زیر نظر بگیرنش اما واسه اینکه تیم یه استفاده ی میان مدت داشته باشهوقتی میگم گروه خونش نمیخوره ، تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ،
بدون تعصب میگم ، همین پدروی خودمون دست و پاشو جمع کنه جفتشونو میخوره :دی
همون پدرویی که پارسال پرونده بیلبائو رو پیچید و تو تیم ملی هم میدرخشید ...
.
بین خودمون باشه
کارت قرمز مستقیم هیچ وقت نگرفته، اما یه بار جلوی رئال مادرید فصل 2008-2007 دقیقا یادم هست که دوتا کارت زرد گرفت و اخراج شد
تاریخش 7/5/2008 هست و رئال 4-1 بازی رو برده ، جفت دو تا کارت زرد هم تو دقیقه 92 داده شده ، زمان بازی هم 92 دقیقه بوده !
البته یکی دو تا سایت هم نزده بودن ولی ESPN نوشته بود .
بازی یادته ؟ چطور کارت دوم رو گرفت ؟ تو جریان بازی بود ؟
.
بازی رو که یادمه، اما اونقدر اعصابم خراب بود که جزئیاتش یادم رفته
یه سر به اینجا بزن
Match report - Match report Real Madrid - FC Barcelona, 07.05.2008 - Primera División - transfermarkt.co.uk
REAL MADRID 4-1 BARCELONA -- LA LIGA 2007-2008.wmv - YouTube