داوید ویا هم قراره تا 2014 تمدید کنه
خیلی خوشحال شدم
بعد بازی میلان جو گیر شد
داره خوب بازی میکنه....
داوید ویا هم قراره تا 2014 تمدید کنه
خیلی خوشحال شدم
نویسندش مدیر اسبق شبکه سوم بودش، عجیب عشق فوتباله، چقدر هم که زحمت کشید، از بازی های لیگ ایتالیا، آلمان، انگلستان، چمپیونز لیگ و ... همرو امتیازشون رو خریداری میکرد. واقعا دستش درد نکنه
دوستان سال نو خوبی داشته باشید، تبریکات فراوان حقیر را پذیرا باشید.
هشدار مدیر برنامه های یحیی توره به منچسترسیتی - Goal.com
یعنی میشه بازم یحیی رو توی تیم ببینیم؟ همیشه وقتی بحث بارسا میشه میگه که یه روزی بر میگرده، واقعا بازیکن بزرگیه، احساسش به بارسا قابل احترامه.
خبر خوب اینکه 25 همین ماه میلادی تیتو برمیگرده یعنی دوشنبه هفته بعد
منبع
El último partido de Jordi Roura como primer entrenador | ba
محسن جاندوستان کدومشون پا به توپ بهتری دارن ؟
من که چند بار داوید لوئیز چلسی رو دیدم خیلی شاخ نبود ، ورمالن و اگیر هم بدک نیستن ....
[h=1]خنجر گواردیولا در گلوی بارسلونا [/h]
سرمربی پیشین بارسلونا به تعبیر یک نشریه اسپانیایی با اقدام اخیر خود خنجرش را در گلوی بارسلونا فرو کرد.
جام ورزشی، جوزپه گواردیولا چندی پیش و با توافق با سران بایرن مونیخ هدایت این تیم را از ابتدای فصل آینده به دست گرفت.
نشریه آس چاپ اسپانیا فاش کرده که گواردیولا هفته جاری را در شهر بارسلونا گذرانده تا برخی از مربیان این تیم را برای حضور در بایرن مونیخ اغوا کند.
او با امیلی ریکارت مربی بدن سازی و 2 تن از استعدادیاب های این تیم وارد گفت و گو شده است. تمامی این نفرات اکنون در کادر مربی گری تیتو ویلانووا حضور دارند.
گفتنی است مانوئل استیرات، یکی دیگر از مربیان بارسلونا برای فصل آینده با بایرن مونیخ قرارداد امضا کرده است
ماشین گلزنی (مسی) هم دیشب در ترکیب آرژانتین گل زده .