• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این الوز بود تو تمرینا موهاشو رنگ زده بود؟:blink:
چرا اینطوری کرده بود؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این الوز بود تو تمرینا موهاشو رنگ زده بود؟:blink:
چرا اینطوری کرده بود؟

ظاهرا" با یکی شرط بندی کرده باخته
بعد به شرطی که گذاشتن عمل کرده
اینم عکسش با بربکسش:D

فایل های ضمیمه

• 1363286084_952265_1363286195_noticia_normal.jpg
    1363286084_952265_1363286195_noticia_normal.jpg
    61.4 KB · نمایش ها: 71
Last edited:

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
چند مصاحبه بعد از قرعه کشی چمپیونز لیگ

آلبا:"
پاریسن ژرمن هم میتونه حریف سختی برای ما در مرحله 1/4 باشه
وقتی ازش پرسیده شد که ترجیح میداد مقابل رئال مادرید بازی کنه او اینگونه جواب داد:
" ما بالاخره با پاریسن ژرمن خوردیم و این سخت و مهمه"
همچنین اضافه کرد که بارسا باید از بازی قبل مقابل میلان درس بگیره و به فکر یک چهارم باشه.

زوبی زارتا":
تساوی مقابل این تیم اصن خوب نیست اما قابل ذکره که ما بازی برگشت رو در خانه بازی میکنیم و این خیلی خوشحال کنندس.
همچنین اضافه کرد که تیم تجربه های زیادی گرفته.
" واکنش هواداران در بازی قبل عالی بود و این یک تجربه برای ماست."

91799313297754126119.jpg

لئوناردو، مدیر ورزشی پاری سن ژرمن پس از آن که مشخص شد تیمش باید در لیگ قهرمانان با بارسلونا بازی کند گفت: «این دشوارترین قرعه ممکن بود. ما باید مقابل بهترین تیم بازی کنیم.
این بدترین اتفاقی بود که میتوانست برای ما بیفتد چون تازه بازی رفت را هم میزبان هستیم!
اما پاریس شایسته آن است که جشن بزرگی در فوتبال داشته باشد. امسال این که به یک چهارم نهایی رسیده ایم خودش دستاورد بزرگی است. اما ما باید این مسابقه را هم برگزار کنیم و این فرصتی برای ماست تا با یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال روبرو شویم.
بارسلونا بی هیچ تردیدی بخت اول قهرمانی است. نه تنها امروز، که از اول فصل هم همین بود. آنها تمام آنچه که یک تیم فوتبال میتواند داشته باشد را دارند. اما ما هر کاری انجام میدهیم تا خوب رفتار کنیم. چرا ما نتوانیم این بازی را ببریم؟»

42945285774306143147.jpg

زوبی زارتا گفت: ”پاریسن ژرمن تیمی است که به دنبال جایگاهی در بین بزرگان اروپا میگرد، این تیم بازیکنان با استعداد و باتجربه زیادی دارد. آنها حریف سرسختی در مرحله حذفی خواهند بود.“
در حساسترین بازی این مرحله بایرن باید با یوونتوس دیدار کند.
زوبی در مورد آن بازی گفت: ”این دو تیم، دو تیم بزرگ با تاریخ قوی هستند و در شرایط خوبی به سر میبرند. این بازی زیبایی خواهد بود.“
زوبی در پایان اضافه کرد که بارسلونا روز یکشنبه با رایو دیدار دارد و بازیکنان در حال حاضر روی آن بازی تمرکز کرده اند.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
امروز سالگرد حمله و بمباران بارسلونا و دفتر باشگاه بارسلونا توسط فرانکو دیکتاتور هست
Barcelona_bombing.jpg

در ۱۶ مارس ۱۹۳۸، بارسلونا مورد بمباران هوایی قرار گرفت که به کشته شدن ۳۰۰۰ تن انجامید و دفتر باشگاه نیز از این بمباران در امان نماند.[SUP][۲۴][/SUP] کاتالونیا چند ماه بعد به تصرف در آمد. باشگاه به نماد نافرمانی کاتالانیسم تبدیل شد و در پی‌محدودیت‌های ایجاد شده اعضای آن به ۳٬۴۸۶ نفر کاهش یافت.[SUP][۲۵][/SUP] پس از جنگ داخلی، پرچم کاتالونیا ممنوع اعلام شد و تیم‌ها از استفاده از نام‌های غیراسپانیایی نیز منبع شدند. این اقدام باشگاه را مجبور به تغییر نام به (به اسپانیایی: Club de Fútbol Barcelona)‏ و حذف پرچم کاتالونیا از لباس تیم کرد.[SUP][۱۸][/SUP]
باشگاه فوتبال بارسلونا - ویکی‌پدیا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پویول هم ضاهرا" مصدوم شده از ناحیه زانو:( 45 روز :(

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بعضی از خبرگزاری ها مصدومیت پویول رو 30 تا 45 روزه اعلام کردن اما تعدادی دیگه از مصدومیت شدید پویول و از دست دادن رقابتهای این فصل خبر دادن...

پویول حداقل یک ماه دور از میادین

e02c29ef5762504509798bcd1e4629524d91f9cb.jpg

کارلس پویول کاپیتان تیم بارسلونا در حال حاضر تحت عمل جراحی زانو و قرار گرفته است و امکان دارد دیدار مقابل پاریسن ژرمن در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا را از بدهد.

فوتبال اسپانیا گزارش می دهد، مدافع کهنه کار تیم بارسا به شبکه TV3 گفته است تا 3 هفته دیگر به میادین برخواهم گشت.

او هم چنین بازی های تیم ملی اسپانیا هم از دست خواهد داد، کادر پزشکی بارسا تایید کرده که او حداقل یک ماه از میادین دور خواهد بود، ساق پای پویول دچار آسیب دیدگی شده است.

پویول ممکن است ادامه فصل را از دست بدهد

fc8dafb90da3291cf06da92347253c458f2e159a.jpg

به نظر می رسد مصدومیتی که برای کارلوس پویول در بازی در مقابل میلان پیش آمد بسیار جدی است.

پویول در آن بازی از ناحیه زانو مصدوم شد و حالا به گفته پزشکان حداقل باید ۴۵ روز در استراحت به سر ببرد و حتی ممکن است که کل فصل را نیز از دست بدهد.

به همین دلیل بارسا، کاپیتان خود را بازی در مقابل پاریس سن ژرمن در اختیاز نخواهد داشت.

پویول در بازی در مقابل میلان به عنوان یار تعویضی به میدان آمد و در ادامه بازی از ناحیه زانو آسیب دید.

در دیداری که پویول در روز جمعه با پزشکان باشگاه داشته است به نظر می رسد که اگر عمل جراحی او به خوبی پیش نرود، او کل فصل را از دست خواهد داد.

سرمربی تیم ملی اسپانیا، دل بوسکه نیز برای بازی در مقابل فنلاند و فرانسه از این بازیکن دعوت به عمل نیاورده است.

در گزارشی که در سایت رسمی بارسلونا منتشر شده است، آمده است که:" قرار گرفتن پویول بر روی نیمکت در بازی در مقابل میلان به دلایل فنی بوده است و کاپیتان کاتالان ها قبل از این بازی مشکل خاصی نداشته است. "

دل بوسکه نیز در این مورد به خبرنگاران گفت:"من با او صحبت کرده ام، او بسیار اصرار داشت که به تیم ملی بیاید ولی تشخیص ما بر این بود که او هنوز آمادگی کامل را ندارد و ما نباید در این مورد ریسک کنیم."

نکته جالب توجه این است که باشگاه بارسا در تمرینات روز جمعه خود نمی خواست مصدومیت پویول را آشکار سازد.

این اولین بازی نیست که بارسا مصدومیت بازیکنان خود را منتشر نمی کند. آن ها پیشتر نیز در مورد داوید ویا، ژاوی و فابرگاس این کار را انجام داده اند.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مسی:

"من به صورت آنلاین با کسایی که حتی نمیدونن من کیم؛ پلی استیشن بازی میکنم.از هرجای دنیا بودن"

246583_355008984605009_440869395_n.jpg

پ.ن: آدم یاد اونا میوفته که لباس مبدل میپوشن میرن به فقرا کمک میکنن. دمش گرم آخر حرکته :D

پ.ن۲: یک خبر دست اول! زلاتان از بازی اول مقابل بارسا محرومه! خیلی خوب شد فکر کنم تو این اوضاع بی مدافعی!

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
مسی: "من به صورت آنلاین با کسایی که حتی نمیدونن من کیم؛ پلی استیشن بازی میکنم.از هرجای دنیا بودن" مشاهده پیوست 323944 پ.ن: آدم یاد اونا میوفته که لباس مبدل میپوشن میرن به فقرا کمک میکنن. دمش گرم آخر حرکته :D پ.ن۲: یک خبر دست اول! زلاتان از بازی اول مقابل بارسا محرومه! خیلی خوب شد فکر کنم تو این اوضاع بی مدافعی!

خیلی خبر باحالی بود. راستی باز شماها خوشحالین این زلاتان نیست. برا ما همشون سروموروگنده حی و حاضر دی:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مسی:

"من به صورت آنلاین با کسایی که حتی نمیدونن من کیم؛ پلی استیشن بازی میکنم.از هرجای دنیا بودن"

مشاهده پیوست 323944

پ.ن: آدم یاد اونا میوفته که لباس مبدل میپوشن میرن به فقرا کمک میکنن. دمش گرم آخر حرکته :D

پ.ن۲: یک خبر دست اول! زلاتان از بازی اول مقابل بارسا محرومه! خیلی خوب شد فکر کنم تو این اوضاع بی مدافعی!

باحالیش اونجاست که میگه بعضی وقتا اعصاب حریف رو از پاس کاری های زیاد تو زمین خودم خرد میکنم :lol:

شخصیتش خیلی ساده و بچگانست، واقعا تمام کسایی که گفتن متواضعه، راست گفتن، میگه خودش بچش رو میبره حمام، غذا میده، لباساشو عوض میکنه، کلا ته یه فمیلی من هستش

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
باحالیش اونجاست که میگه بعضی وقتا اعصاب حریف رو از پاس کاری های زیاد تو زمین خودم خرد میکنم :lol: شخصیتش خیلی ساده و بچگانست، واقعا تمام کسایی که گفتن متواضعه، راست گفتن، میگه خودش بچش رو میبره حمام، غذا میده، لباساشو عوض میکنه، کلا ته یه فمیلی من هستش

بلاخره خدا هم یه جنبه ای تو این بشر دیده استعداد داده بهترین بشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خیلی خبر باحالی بود. راستی باز شماها خوشحالین این زلاتان نیست. برا ما همشون سروموروگنده حی و حاضر دی:

آخه دیگه گالا که این حرفهارو نداره :D
پ.ن: مخلصیم :)

باحالیش اونجاست که میگه بعضی وقتا اعصاب حریف رو از پاس کاری های زیاد تو زمین خودم خرد میکنم :lol:

شخصیتش خیلی ساده و بچگانست، واقعا تمام کسایی که گفتن متواضعه، راست گفتن، میگه خودش بچش رو میبره حمام، غذا میده، لباساشو عوض میکنه، کلا ته یه فمیلی من هستش

:lol: یه بارسایی تمام عیار...
دقیقا. هنوزم با وجود این که یه پا مردی شده برای خودش (به قول خودت فمیلی من :D )، اون صمیمیت و پاکی کودکانه که تو وجودش هست آدمو جذب میکنه. به قول این دکتر صدر که میگفت: کریس رونالدو یه حرفه ایه که میاد کارشو تو زمین انجام میده و میره ولی مسی از فوتبالش مثل یه بچه لذت میبره.

پ.ن:
افســـــــــــــانه ای که به واقعیت تبدیل شد ♥

26358_354464724659435_1625079652_n.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:lol: یه بارسایی تمام عیار...
دقیقا. هنوزم با وجود این که یه پا مردی شده برای خودش (به قول خودت فمیلی من :D )، اون صمیمیت و پاکی کودکانه که تو وجودش هست آدمو جذب میکنه. به قول این دکتر صدر که میگفت: کریس رونالدو یه حرفه ایه که میاد کارشو تو زمین انجام میده و میره ولی مسی از فوتبالش مثل یه بچه لذت میبره.

همینطوره، یه بازیکن کره ای تو لاماسیا هستش، چند ماه پیش یک کلیپ کوتاه ازش گذاشتم، ازش به عنوان مسی آینده یاد میکنند، که من موافق نیستم، چون بازیکن هایی تو این اندازه یکتا هستند و جانشینی نخواهند داشت، اما شاید اون بازیکن یک ستاره بشه، تو یو تیوب سرچ کنی میبینی تو لاماسیا چه خبره و چه بازیکنایی پرورش میدن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مهاجم بارسلونا با اینترمیلان به توافق رسید

روزنامه ایتالیایی گزتا دلو اسپورت گزارش داد که الکسیس سانچس برای فصل آینده با باشگاه اینترمیلان به توافق رسید. در این گزارش همچنین اشاره شده است که ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه ایتالیایی نیز به دنبال ثبت قرارداد با الکس سانگ و مارتین مونتویا است.

در شماره شنبه این روزنامه نوشته شده: «مذاکرات میان الکسیس و اینتر به مراحل پایانی نزدیک شده است.» بر اساس این گزارش هدف اصلی اینترمیلان جذب الکسیس است که باشگاه تلاش می‌ کرد در سال 2011 که وی به بارسا پیوست، او را به خدمت بگیرد.

اینتر احتمالا تاکنون با فرناندو فلیسویچ، مدیر برنامه‌های سانچس به توافق رسیده است. علاوه بر الکسیس، ترکیب اینتر می‌تواند با حضور دو بازیکن دیگر از بارسلونا (مونتویا و الکس سانگ) تقویت شود.

کوریو دلو اسپورت، یکی دیگر از روزنامه‌های ایتالیایی نیز به این داستان پرداخته و نوشت: مدیریت اینتر برای جذب بازیکنی که ناپولی و یوونتوس نیز خواهان به خدمت گرفتنش هستند، قدم برمی‌دارد.

بر اساس گزارش روزنامه‌های ایتالیایی موراتی ترجیح خواهد داد با استفاده از استراتژی انتقال قرضی با گزینه امکان خرید، بازیکنی را جذب کند که تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
امیدوارم الکسیس مفت از دست ندن!
از جمله خریدهایی هست که معلوم نیست هدف باشگاه از خریدشون چی بوده اونم با این قیمت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امیدوارم الکسیس مفت از دست ندن!
از جمله خریدهایی هست که معلوم نیست هدف باشگاه از خریدشون چی بوده اونم با این قیمت

کلا شم خرید و فروش پپ گواردیولا به نظر خوب نمیرسه، حداقل گذشت زمان این مسئله رو ثابت کرد، البته اگر یه جورایی آدریانو و ماسکرانو رو فاکتور بگیریم.

تلاش و انگیزه ایی که الکسیس واسه خوب بازی کردن داره قابل ستایشه. یجورایی دوسش دارم اما خیلی مهره ی تاثیر گذاری نیست.

احتمال بسیار بسیار زیاد مارتین مونتویا جایی نمیره، یکی از مدافعان کناری آینده دار فوتبال اروپاست

شایعات داره در جهت اومدن نیمار در این فصل پیش میره.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
کلا شم خرید و فروش پپ گواردیولا به نظر خوب نمیرسه، حداقل گذشت زمان این مسئله رو ثابت کرد، البته اگر یه جورایی آدریانو و ماسکرانو رو فاکتور بگیریم.

تلاش و انگیزه ایی که الکسیس واسه خوب بازی کردن داره قابل ستایشه. یجورایی دوسش دارم اما خیلی مهره ی تاثیر گذاری نیست.

احتمال بسیار بسیار زیاد مارتین مونتویا جایی نمیره، یکی از مدافعان کناری آینده دار فوتبال اروپاست

شایعات داره در جهت اومدن نیمار در این فصل پیش میره.
اگه بجاش یه مهاجم فیزیکی و سر زن خریده بود بیشتر میتونست کمک کنه
مونتویا اگه قرضی بره به تیمی که بتونه بیشتر بازی کنه خیلی خوبه ولی تو قرارداش امکان خرید نباشه تا بعد برگرده

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
اگه بجاش یه مهاجم فیزیکی و سر زن خریده بود بیشتر میتونست کمک کنه
مونتویا اگه قرضی بره به تیمی که بتونه بیشتر بازی کنه خیلی خوبه ولی تو قرارداش امکان خرید نباشه تا بعد برگرده

نظر شما بررسی میشود

پپ

بالا