• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
timthumb.php

کاپیتان :( :( :( مَرده ها، مَــــرد...

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

مسی در گفتگوی مفصلی با شبکه (تی وای سی اسپورتس) شرکت کرد. اینم بخشی از مصاحبه اش:

رابطه ات باپدرت:

« به خاطر پدرم هیچ وقت خوب بازی نمی کنم. یک بار بچه بودم و 4 گل زدم و پدرم باز هم سوژه ای داشت تا از من انتقاد کند. همین انتقادات او باعث شد تا من تلاش کنم تا در بازی بعدی بهتر شوم. کمتر پیش می آید که پدرم به من بگوید که در فلان بازی، خوب بازی کردی.»

پدرشدن خودت:

« به من می گفتند که داشتن یک فرزند، زیباترین حس دنیاست ولی واقعیت این است که تا زمانی که عملا پدر نشوی، اصلا معنای این حرف را درک نمی کنی.
برای تیاگو هرکاری می کنم. لباسهایش را عوض می کنم، او را حمام می برم، به او غذا می دهم و از این کارها لذت می برم. »

ورزشکاران محبوبت:

« قطعا از سایر ورزشکاران هم خوشم می آید؛ از کوبی برایانت، فدرر، نادال، جوکوویچ، دل پوترو ، همه اینها در رشته های ورزشی خودشان غولهای بزرگی هستند.از دنبال کردن مسابقات بسکتال لذت می برم و از بازی کوبی برایانت خوشم می آید و به نظرم او یک پدیده است. تنیس را هم دوست دارم؛ فدرر، نادال ، جوکوویچ و دل پوترو، پدیده های دنیای تنیس هستند ودر دنیای فوتبال، دوستی فراوانی با سرخیو آگوئرو دارم»

راز:

« من خیلی وقت ها به صورت آنلاین پلی استیشن بازی می کنم؛ با مردمی از سرتاسر دنیا که نمی دانند که این طرف بازی من هستم. گاهی وقتهادر بازیهای پلی استیشن آنلاین آنها از دست من عصبانی می شوند؛ چون من برای آنکه زمان تلف شود، در زمین خودم به پاسکاری می پردازم.»

بخش پایانی صحبت های مسی پاسخ به سوالی درمورد گذشته بود؛ اولین روزهایش در تیم اصلی بارسلونا:« سیلوینیو و دکو همیشه در کنار من بودند. خاطرات زیادی با گابی میلیتو دارم؛ او هم خیلی با من حرف می زد. همیشه از او و رونالدینیو متشکرم,او و موتا هم خیلی کنار من بودند. رونالدینیو الگوی من در رختکن آن زمان بارسا بود؛ او بهترین بازیکن دنیا بود و با من طوری رفتار می کردم که حس خوبی داشته باشم. او اصلا مرا نصیحت نمی کرد و با هم حرف می زدیم.»

گل اول لئو به ميلان شباهت بسياری به گل مارادونا به آمريكا داشت.

95305143784890790322.jpg

اكثر فوتبال دوستان مدام مارادونا و مسي را با يكديگر مقايسه مي كنند.برخي ستاره جوان آرژانتيني را برتر مي دانند و برخي هم مارادونا را اسطوره دست نيافتني جهان فوتبال مي خوانند.
اما اين بار، دو نابغه آرژانتيني شبيه تر از هميشه شده اند.گل دوم مسي به ميلان شباهت عجيبي به گل مارادونا برابر آمريكا در جام جهاني 1994 دارد.

لئو گلزن برتر مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

نمایش زیبای لیونل مسی در بازی مقابل آث میلان مجموع تعداد گل های او را در دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان به عدد 15 رساند.

این مهاجم آرژانتینی از 42 بازی که در این فصل انجام داده است، در 18 بازی موفق به گلزنی دو گل یا بیشتر در هر بازی شده است.
تنها رونالدو و ایلماز ، هر کدام با هشت گل بیشتر از او در این دوره لیگ قهرمانان گلزنی کرده اند.

در آغاز بازی مقابل میلان، سرود لیگ قهرمانان در ورزشگاه نوکمپ طنین انداز شد و لئو مسی در نظر داشت تا خاطرات تلخ دو بازی گذشته، یعنی خروج از زمین در بازی مقابل بنفیکا با مصدومیت و شکست مقابل میلان در بازی رفت با نتیجه 2-0 در سن سیرو را از خاطره ها پاک کند. بدین ترتیب، او باید به فکر عملکرد های خارق العاده اش در تاریخ این رقابت ها می افتاد، همان بازی هایی که او در دور اول مرحله حذفی بطور ویران کننده ای در آنها ظاهر شد.

این بازیکن آرژانتینی از 16 بازی ایی که در این دور در آنها حضور داشته، 15 گل به ثمر رسانده است و از فصل 2007-2008 که مسی مقابل سلتیک،
2 گل وارد دروازه حریف کرد، تا کنون حداقل یک گل را در این مرحله از رقابت ها برای تیمش به ارمغان آورده است.

تیم لیون دومین شکار مسی بود که وی در برد 5-2 بازی برگشت در فصل 2008-2009 مقابل این تیم سهیم بود.

سپس در فصل 2009-2010 نوبت به اشتوتگارت رسید ( 2 گل از پیروزی 4-0 بازی برگشت).
در ادامه در فصل 2010-2011 نوبت به آرسنال رسید (2 گل از پیروزی 3-1 بازی برگشت)
و در فصل 2011-2012 نیز وضعیتی مشابه برای لورکوزن پیش آمد(1 گل از پیروزی 3-1 در آلمان و پس از آن پنج گل استثنایی در برد 7-1 برای آبی اناری ها در بارسلون).
سه شنبه نیز او با دو گل دیگر مقابل میلان، به این آمار افزود و مجموع گل های زده خود در این مرحله را به 15 گل، تقریباً دو برابر دومین گلزن این مرحله، کریستیانو رونالدو با 8 گل رساند.

در تعقیب پنجمین جایزه گلزن برتر

در این رقابت، مسی با هفت گل زده در رتبه دوم جدول برترین گلزنان این فصل، پس از رونالدو و ایلماز که هر کدام هشت گل را به ثمر رسانده اند قرار دارد. او در چهاردوره گذشته به ترتیب با 9، 8، 12 و 14 گل این عنوان را به خود اختصاص داده بود.

سلطان افتخارات

مسی هیچ گاه نخواهد توانست دست از رکورد شکنی در گل های زده بردارد! او همچنین در صدر لیست بازیکنانی که دو گل یا بیشتر در رقابت های لیگ قهرمانان زده اند، قرار دارد.
او 16 بار توانسته این کار را انجام دهد، بیشتر از رائول با 14 بار و کریستیانو رونالدو و اینزاگی با 12 بار.

مسی به طور فوق العاده ای در 18 بازی از 42 بازی که در تمام رقابت های این فصل در آن حضور داشته، حداقل دو گل به ثمر رسانده و تا به اینجا 53 گل در لیست گلهای زده خود دارد.
این مقدار با تمام گل های زده توسط او در فصل 2010-2011 برابری می کند.

مسي از اينكه پاپ جديد واتيكان يك آرژانتيني است ،خوشحال است. وي در اين باره گفت :بسيار خوشحالم پاپ جديد آرژانتيني است.
با توجه به اينكه او از طرفداران فوتبال است و از تيم سن لورنزو حمايت مي كند بايد جام جهاني آينده به وي اختصاص داده شود.
گفتني است پاپ فرانسيس اول علاوه بر طرفداري از سن لورنزو مسي را يكي از بازيكنان مورد علاقه خود خوانده است.

روزهای بیاد موندنی ...

31895964374622565486.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
لالیگا؛ پیش بازی بارسلونا - رایو وایکانو

04a20e8220d7ff84ad6fb031a77b742565f2e96d.jpg

در یکی دیگر از رقابت های لالیگا، امشب بارسلونا از سری هفته 28ام این بازیها به مصاف رایو وایکانو می رود.

بلوگرانایی ها که بعد از هفته های بدی که در مقابل رئال و بازی رفت میلان داشتند، هفته پیش نشان دادند که دوباره همان بارسای همیشگی شده اند و با برد قاطع 4-0 مقابل میلان پای به ادامه رقابتهای لالیگا می گذارند.

بارسلونا در این بازی ویکتور والدز را به علت دریافت کارت قرمز در بازی با رئال مادرید، پویول و همچنین احتمالا ژاوی را به خاطر مصدومیت در اختیار نخواهد داشت اما از طرفی دیگر رایو وایکانو هم روی و میکل لاباکا را به دلیل مصدومیت و همچنین کاسادو، لیو و فوئگو را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد.

ژاوی هرناندز همچنان نشان داده که تنها بازیکن محوری بارسا است، ولی با عود کردن مصدومیت قبلی خود باید دید که از میان تیاگو و سسک فابرگاس کدامیک بازی خواهد کرد. در نبود پویول، به احتمال زیاد ماسکرانو به بازی گرفته خواهد شد.

آمار ها

بارسا در مجموع 22 بازی از 24 بازی لالیگا حداقل 2 گل در هر بازی به ثمر رسانده است. آن ها همچنین توانسته اند که در 3 بازی اخیر مقابل رایو وایکانو حداقل 4 گل در هر بازی را به ثمر رسانند.

بارسا از 9 دیدار خانگی آخر خود در لالیگا، در 8 دیدار آن ها هر دو نیمه اول و دوم را با پیروزی به پایان برده است و همچنین در 4 مسابقه آخر خود در مقابل رایو وایکانو دروازه خود را بسته نگه داشته اند.

در کل 6 مسابقه اخیر دو تیم؛ بارسا 4 پیروزی را کسب کرده، 20 گل زده و تنها 3 گل را دریافت کرده است.

پیش بینی بازی

انتظار می رود که بارسا با مربی گری جوردی رورا در این بازی و پیروزی مقابل رایو که حفظ اختلاف را میان بارسا و رئال خواهد داشت، تیم در بازی های بعدی خود و در اواخر ماه دسامبر تیتو ویلانوا را روی نیمکت خود ببیند.

نتیجه بازی به نقل از سایت whoscored، با برد سه بر یک بارسا پیش بینی شده است.

این بازی قرار است ساعت 00:30 بامداد به وقت ایران در ورزشگاه نیوکمپ انجام شود.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
کسی میدونه قبل از پویول کی کاپیتان بارسا بود ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کسی میدونه قبل از پویول کی کاپیتان بارسا بود ؟

عشق اول و آخرم

لوییز انریکه مارتینز

پ.ن:
خداییش بعضی وقتا ناراحت میشم میبینیم طرفدار های جدید بازیکنی مثل لوییز انریکه رو به یاد ندارند، یا تو این تاپیک خیلی کم در موردش صحبت شده یا بهتر بگم اصلا نشده.

اسطوره ی تعصب بود، با اون شادی بعد از گل منحصر به فردش. همیشه جلوی رئال مادرید عالی و با انرژی بود.

o_f_c_barcelona_luis_enrique_martinez-350306.jpg

tempfile.v1363193686.jpg20130313-9797-53jqbw-0

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
عشق اول و آخرم

لوییز انریکه مارتینز

پ.ن:
خداییش بعضی وقتا ناراحت میشم میبینیم طرفدار های جدید بازیکنی مثل لوییز انریکه رو به یاد ندارند، یا تو این تاپیک خیلی کم در موردش صحبت شده یا بهتر بگم اصلا نشده.

اسطوره ی تعصب بود، با اون شادی بعد از گل منحصر به فردش. همیشه جلوی رئال مادرید عالی و با انرژی بود.

o_f_c_barcelona_luis_enrique_martinez-350306.jpg

tempfile.v1363193686.jpg20130313-9797-53jqbw-0

بعد از رفتن گواردیولا خیلی دوست داشتم بجای تیتو انریکه مربی بارسا بشه امیدوارم روزی بشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ویا تو خوب موقعی از فصل داره به روزهای اولیش بر میگرده، البته هنوز کار داره اما امیدوار کنندست، رایو هم خیلی قشنگ بازی کرد، نیمه ی دوم تیم راحت تر بازی میکنه، چون چند بازی هستش میبینیم خیلی تلاش تیم بر اینه که مسی گل بزنه و رکوردش رو حفظ کنه، خوشبختانه الان این فشار برداشته شده، باید ببینیم چی پیش میاد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ساعت بازی را به وقت محلی زده بودن تو این سایته فکر کردم گرینویچه. هیچی دیگه یه نیمه را از دست دادیم :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوباره زد بیرون :D این سانچزو کلا باید ببرن کالیبره اش کنن،. همیشه یه ۱۰ درجه ای خطا داره تو ضربه زدن به توپ :lol:

پ.ن: اووففففف دوباره یه چیپ خوشگل از لئو... مرسیییی

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
قبلا هم گفتم هر چي ويا رو بازي بدن با تيم مچ ميشه .

بدبخت اينقدر بازي نكرده بود تو زمين گيج بازي در مياورد :دي البته هنوز با دوران اوج فاصله داره .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این الکسیس کلا اعتماد به نفسش صفره، بنده خدا تک به تک بود جرات نکرد خودش بزنه توپ رو پاس داد و خراب شد
یه چیز دیگه هم که باحاله اینه که وقتی نزدیک محوطه توپ دست بازیکن های بارساست و مسی تو موقعیتیه که نمیتونن بهش پاس بدن تیم کامل سردرگمه، خیلی تو گل زدن به مسی وابسته شدن

بابت برد هم تبریک

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اتفاق جالب در بازی رایووایکانو ، برای اولین بار در یک مسابقه ی رسمی ؛
در پی تعویض اینیستا ...

2013-03-17_BARCELONA-RAYO_41-Optimized.v1363623946.JPG

2013-03-17_BARCELONA-RAYO_60-Optimized.v1363623955.JPG

2013-03-17_BARCELONA-RAYO_69-Optimized.v1363623997.JPG

2013-03-17_BARCELONA-RAYO_55-Optimized.v1363624006.JPG

کاپیتانهای بارسلونا بترتیب ...

Carles-Puyol-Xavi-Hernandez-Vi_54280230037_54115221155_600_244.jpg

بارسلونا تیمی است که مسی ، بهترین بازیکن فوتبال جهان در آن کاپیتان پنجم تیم هست ، افتخار کنید !

timthumb.php

mesi & a & l.jpg

مسی ، لاوتزی و آگوئرو از اعضای تیم ملی آرژانتین .
فکر کنم با ونزوئلا بازی دارن .

اسپانیا هم با فاصله 4 روز با فنلاند و فرانسه بازی داره .

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان بارسایی گل
سال نو مبـــــــــــــارک امیدوارم سال پر از موفقیت و شاد و سلامتی برای شما و خانواده محترمتون ارزومندم:D
و در اخر انشاالله علاوه بر لالیگا اروپا رو بار دیگر در ویمبلی ببریم بالا:rolleyes:

بالا