• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حرص نخورید

تمام شده و رفته

باید بازی برگشت جبران کنن.

امیدوارم مصدومیت مسی جدی نباشه

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
اون زمانی که والدز توپ میگیره وضیفش هست ولی وقتی گل میخوره میگید ریده :| یعنی چی ؟

گل اول رو که با چنان زاویه ای زد ایبراهیم اویچ که هیچ کس نمی تونست بگیره ، گل دوم هم از بین پای 1 یا 2 نفر رد شد ، منحرف هم شد ، چیکار کنه این بدبخت ؟

آخه دربازه بان لیگ ایران نیست که بگیم تواناییش اینقدره

دربازه بان بهترین تیمه جهانه که فک نکنم لیاقتش باشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازیه برگشت فقط نباید ضربه ی کاشته بهشون بدیم، نه کرنر نه شوت و ارسال از پشت 18

خداییش اعصابم واسه والدس خرابه. ابله یکبار اومد روحیه گرفت، اونم بعد از بازی با فرانسه که عالی بود، امشبم نشون داد چقدر روحیه داره، دقیقا گند زد تو همه چیز

از نظر صعود که فکر میکنم صعود کردیم. اصولا تجربه نشون داده وقتی حذف میشیم توی بازی رفت باخته باشیم.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
بازیه برگشت فقط نباید ضربه ی کاشته بهشون بدیم، نه کرنر نه شوت و ارسال از پشت 18خداییش اعصابم واسه والدس خرابه. ابله یکبار اومد روحیه گرفت، اونم بعد از بازی با فرانسه که عالی بود، امشبم نشون داد چقدر روحیه داره، دقیقا گند زد تو همه چیزاز نظر صعود که فکر میکنم صعود کردیم. اصولا تجربه نشون داده وقتی حذف میشیم توی بازی رفت باخته باشیم.
پس کلا نباید بازی کنیم :دی رو بازی هوایی ضعف داریم که باید برطرف بشه

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
آخه دربازه بان لیگ ایران نیست که بگیم تواناییش اینقدره

دربازه بان بهترین تیمه جهانه که فک نکنم لیاقتش باشه

تو این 2 تا گلی که خوردیم والدز تخصیر چندانی نداره ، خط دفاع اینطوری دفاع کنه ، داور اونطوری داوری کنه ، بعد بازیکنی با تعصبی مثل والدز نباید انتظار داشته باشید تمرکز 100% داشته باشه .
تو کل دنیا هم کسی اگر بتونه این 2 تا گل رو بگیره 10% تکنیکی هست 90% شانسی . طرف باید حس ششم داشته باشه بفهمه توپ قراره منحرف بشه دراز بکشه جلو دروازه :دی

این همه سال هم با والدز کاپ گرفتیم ، دروازه بان دیگه ای نبوده ;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

یه چند تایی کاپ دیگه هم بوده که نگرفتیم با والدز :دی ولی من فکر میکنم اگه یکی در سطح کاسیاس بود اون لحظه میفهمید که با وجود دو تا مدافع سر راه توپ باید دراز بکشه!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تو این 2 تا گلی که خوردیم والدز تخصیر چندانی نداره ، خط دفاع اینطوری دفاع کنه ، داور اونطوری داوری کنه ، بعد بازیکنی با تعصبی مثل والدز نباید انتظار داشته باشید تمرکز 100% داشته باشه .
تو کل دنیا هم کسی اگر بتونه این 2 تا گل رو بگیره 10% تکنیکی هست 90% شانسی . طرف باید حس ششم داشته باشه بفهمه توپ قراره منحرف بشه دراز بکشه جلو دروازه :دی

مطمئن باش، جای والدس اگه پینتو هم بود همین جام ها رو میگرفتیم. همین سوپر جام امسال رو والدس پروند دیگه...

یا تو بازی برگشت با چلسی.

پس کلا نباید بازی کنیم :دی رو بازی هوایی ضعف داریم که باید برطرف بشه

کلا ضربه ایستگاهی توی زمین خودمون نباید بهشون بدیم. فقط باید هوشمندانه بازی کرد. الکس و سیلوا و ایبرا واسه خودشون کلی سر زنند. بهتر بود بدون امید به نیوکمپ میومدند چون بردن راحت تر بود، الان همون یه نیمچه امید رو مخ من یکی رفته.

امشب از کل پی اس جی به غیر از سیلوا که بهترین بود، مورا در نیم اول و وراتی در پایان نیمه دوم نشون دادند چقدر آینده دارن.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
یه چند تایی کاپ دیگه هم بوده که نگرفتیم با والدز :دی ولی من فکر میکنم اگه یکی در سطح کاسیاس بود اون لحظه میفهمید که با وجود دو تا مدافع سر راه توپ باید دراز بکشه!
این برمیگرده به همون قضیه حس ششم :دی

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

این همه جام رو مدیون خط میانی و مسی هستیم نه والدس

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
تسلیم :دی غلط کردم ، والدز ریده ، هرچی شما میگید !

الان زنگ میزنم تیتو میگم با کاسیاس هماهنگ کنه هر چه قدر هم پول بخوات تو همین پی تی جمع می کنیم میدیم بهش :دی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دست گل کمک داور و ویکی درد نکنه!:Dیه جوری بازی رو واسه پی اس جی دراوردن و نذاشتن رکوردش بکشنه!:eek:
ولی خیالی نیست،با این نتیجه تو نیو کمپ به راحتی میریم مرحله ی بعدی...:)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

الان زنگ میزنم تیتو میگم با کاسیاس هماهنگ کنه هر چه قدر هم پول بخوات تو همین پی تی جمع می کنیم میدیم بهش :دی

دروازه بان شش دانگی نیست. goal keeping skillsـش (!)‌ خیلی خوبه ولی تمرکز و قدرت فکرش ۱۰۰ نیست. مطمئنا اگه محصول لاماسیا نبود خیلی زودتر از این ها باید تیمو ترک میکرد.

پ.ن: یکی از فانتزیهای من اینه که کاسیاس بازیکن بارسا بود! کلا تنها رئالی تاریخ بوده که دوست داشتم مال ما باشه :دی راستی زنگ زدی به تیتو سلام منو برسون بگو اون کتونی نارنجی ها که قرار شد بفرستی چی شد پس :D

• Like
Reactions: rms

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

ممنون دوست عزیز از همدردی شوما
انشا ا... تاپیکشم میزنیم تا خیر دوستان بارسا دوست کمکاشون رو بکنن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داداش با تیتو تماس گرفتی بگو 2 هفته پیش که پیشم بودی خانمت تماس گرفت سراغتو گرفته بود گفتم رفتی مطب، 3 نکنی یه دفه ;)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستی چرا گزارشگر بازی گفت تیتو تو نیویورک بستری بوده؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
همین الان خبر اومد رویه سایت بارسا که همسترینگ پای راست مسی اسیب دیده ولی میزان اسیب دیدگی روز چهارشنبه و پس از معاینه کامل اعلام میشه
Messi to undergo tests on Wednesday | FC Barcelona
پی نوشت:امیدورم اسیب جدی ندیده باشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
باید عرض کنم که احتمالا لیگ قهرمانان رو باید فراموش کنیم، پویول که تا آخر فصل نیست، ماسکرانو هم 6 هفته مصدومه به علت پارگی رباط
یعنی تا بعد از نیمه نهایی

بارترا واقعا پتانسیل این سطح رو نداره، امشب ماسکرانو خوب بود، بازی سازیش بهتر از بارتراست. آدریانو هم که مصدومه.

الکس سانگ هم نشون داده تو خط دفاعی اصلا کار آمد نیست.

وقتی این احمق ها توی پنجره ی نقل و انتقال زمستانی یک مدافع نمیگیرن همین میشه.

بخدا توی 10 سال اخیر یاد ندارم که بارسا با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم نکرده باشه

یه مدت هافبک دفاعی نداشتیم، یه مدت همه مهاجم ها مصدوم بودند روی نیمکت کسی نبود

یه مدت مدافع چپ نداشتیم. تیمی تو این سطح یه نیمکت درست و حسابی نداره. حالا اگه رئال بود، په په، آلبیول، راموس ، واران، کاروالیو....

اعصابم امشب بهم ریختست، اون از یووه، اینم از امشب بارسا،

آخه با یه بارترا و یه پیکه چطور میخوایم هم تو لیگ بازی کنیم هم توی جام باشگاهها، اومدیم یکیش مصدوم شد. سرما خورد، اصلا دو کارته شد. چیکار میخوان بکنن. من بودم مارتین مونتویا رو توی بازی هفته آینده وسط تست میکردم، ویژگی های یک مدافع میانی رو میتونه داشته باشه

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
تیتو سلام رسوند گفت بازیکنی چیزی خواستید بگید پیگیر باشیم بیاریم تو تیم ، هرچی باشه پولشو خودتون قراره بدید :D

در مورد کاسیاس هم گفت زنگ زدم قراره فکر کنه خبر بده بهم .

بالا