حرص نخورید
تمام شده و رفته
باید بازی برگشت جبران کنن.
امیدوارم مصدومیت مسی جدی نباشه
تمام شده و رفته
باید بازی برگشت جبران کنن.
امیدوارم مصدومیت مسی جدی نباشه
اون زمانی که والدز توپ میگیره وضیفش هست ولی وقتی گل میخوره میگید ریده :| یعنی چی ؟
گل اول رو که با چنان زاویه ای زد ایبراهیم اویچ که هیچ کس نمی تونست بگیره ، گل دوم هم از بین پای 1 یا 2 نفر رد شد ، منحرف هم شد ، چیکار کنه این بدبخت ؟
پس کلا نباید بازی کنیم :دی رو بازی هوایی ضعف داریم که باید برطرف بشهبازیه برگشت فقط نباید ضربه ی کاشته بهشون بدیم، نه کرنر نه شوت و ارسال از پشت 18خداییش اعصابم واسه والدس خرابه. ابله یکبار اومد روحیه گرفت، اونم بعد از بازی با فرانسه که عالی بود، امشبم نشون داد چقدر روحیه داره، دقیقا گند زد تو همه چیزاز نظر صعود که فکر میکنم صعود کردیم. اصولا تجربه نشون داده وقتی حذف میشیم توی بازی رفت باخته باشیم.
آخه دربازه بان لیگ ایران نیست که بگیم تواناییش اینقدره
دربازه بان بهترین تیمه جهانه که فک نکنم لیاقتش باشه
این همه سال هم با والدز کاپ گرفتیم ، دروازه بان دیگه ای نبوده
تو این 2 تا گلی که خوردیم والدز تخصیر چندانی نداره ، خط دفاع اینطوری دفاع کنه ، داور اونطوری داوری کنه ، بعد بازیکنی با تعصبی مثل والدز نباید انتظار داشته باشید تمرکز 100% داشته باشه .
تو کل دنیا هم کسی اگر بتونه این 2 تا گل رو بگیره 10% تکنیکی هست 90% شانسی . طرف باید حس ششم داشته باشه بفهمه توپ قراره منحرف بشه دراز بکشه جلو دروازه :دی
پس کلا نباید بازی کنیم :دی رو بازی هوایی ضعف داریم که باید برطرف بشه
این برمیگرده به همون قضیه حس ششم :دییه چند تایی کاپ دیگه هم بوده که نگرفتیم با والدز :دی ولی من فکر میکنم اگه یکی در سطح کاسیاس بود اون لحظه میفهمید که با وجود دو تا مدافع سر راه توپ باید دراز بکشه!
این برمیگرده به همون قضیه حس ششم :دی
تو این 2 تا گلی که خوردیم والدز تخصیر چندانی نداره ، خط دفاع اینطوری دفاع کنه ، داور اونطوری داوری کنه ، بعد بازیکنی با تعصبی مثل والدز نباید انتظار داشته باشید تمرکز 100% داشته باشه .
تو کل دنیا هم کسی اگر بتونه این 2 تا گل رو بگیره 10% تکنیکی هست 90% شانسی . طرف باید حس ششم داشته باشه بفهمه توپ قراره منحرف بشه دراز بکشه جلو دروازه :دی
بار اولش نیست که میرینه تو بازی
تسلیم :دی غلط کردم ، والدز ریده ، هرچی شما میگید !
الان زنگ میزنم تیتو میگم با کاسیاس هماهنگ کنه هر چه قدر هم پول بخوات تو همین پی تی جمع می کنیم میدیم بهش :دی
تسلیم :دی غلط کردم ، والدز ریده ، هرچی شما میگید !
الان زنگ میزنم تیتو میگم با کاسیاس هماهنگ کنه هر چه قدر هم پول بخوات تو همین پی تی جمع می کنیم میدیم بهش :دی