کلا تیم ما تو کار حماسه و اشک و این صحبتهاست . یا جوری میبره که آدم اشک شوق میریزه یا جوری در حقش نامردی میکنن که بازم آدم اشکش درمیاد .
"گل آفساید از بازیکنی که نباید میبود " واقعا تیتر جالبیه .
من یادم نمیاد یه داور آلمانی اینقدر تا حالا گند زده باشه . وقتی فهمیدم داور اشتارکه خیالم راحت شد من خوش خیال .
گل اول رو یه جور باید هدیه ی داور دونست ، دوباره مرور کنیم : بعد از اعتراض بازیکنان و بخصوص ژاوی (که علنا داشت سر داور داد میزد) داور راضی شد بازی رو نگه داره ، اینیستا و یه بازیکن دیگه از ناحیه سر آسیب دیده بودن و باید مداوا میشدن . داور اجازه ی اینکارو داد ولی با لجبازیه بچه گانه نگذاشت این دو تا بازیکن که مداواشون تموم شده بود بیان تو زمین . اصلا تمرکز تیم رو بهم ریخت دقیقا اینجا بود که گل رو خوردیم ، آفساید و مسایل دیگر هم بماند ، واقعا تشخیص این آفساید برای یه کمک داور بین المللی مثل آب خوردن هست ، صحنه ی خیلی ساده ایه . بازیکن حریف 2 متر از بقیه جلوتره ؛
با اینهمه مصدوم راسل فکر کنم میخواد سال دیگه (طبق گفته ها) یه مدافع وسط بگیره ، واقعا که دست و دلبازه
به احتمال فراوان سانگ زوج پیکه در بازی برگشت خواهد بود ، جای نگرانی نیست ، فقط امیدوارم کندیش به ضررمون نشه .
الان دیگه وقتشه به دئولوفئو بازی بدند، حیف این بازیکنه، واقعا حیفه
ویدئو دئولوفئو رو از اینجا ببینید و لذت ببرید:
جرارد دئولوفئو
محمد تیتو ندای تو رو لبیک گفته امروز دولوفئو تو تمرین ریکاوری تیم بوده ...
بازیکن خوبیه ، کشف دیگری از معدن لاماسیا ،
مسی هم که خودش گفته میرسه به بازی جلوی PSG ، فکر کنم یه هت تریک مشتی گذاشته کنار . باید تو جهنم نئو کمپ نشون بدیم Barca>$
ماسکرانو به خاطره ها پیوست :دی
والدز دیشب واقعا سه تا سیو عالی داشت که کمتر دروازه بانی پیدا میشه تو یه بازی اینطور کار کنه ، گل دوم هم تغییر مسیر توپ بعد از لایی که بارترا خورد (!!) کاملا مشهود بود . تو بازی فرانسه_اسپانیا هم چند تا سیو محشر داشت .
رو صحنه گل دوم بیشتر دنی آلوز مقصره که رو سرش خیلی راحت بلند شدن و پاس دادن . این ضعفیه که دنی آلوز داره و کریس رونالدو هم دقیقا رو سر آلوز خیلی راحت بلند شد و سر زد ، ولی پاس گلش خدا بود .
این سانچز هم نمیدونم چش شده ، داغونه این بشر ، فقط برای حفظ روحیه نکشیدش بیرون چون اگه تعویض میشد احتمالا یه بلایی سر خودش میاورد ، بنظرم
1-چون جوونه و
2- چون قبلش رو دیدیم و میدونیم که میتونه عالی باشه نباید بفروشیمش میتونیم احیاش کنیم . بنظرم فقط مشکلش روحی روانیه .
و در پایان شادی جدید حضرت ژاوی ؛
.