• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اریک هست که:)
جدا"6 ماه نیست ماسچرانو؟:eek:
قضیه پویول چیه تا اخر فصل ؟:(
احتمالش هست از اریک استفاده کنیم یا اینکه بوسکتس بیاد دفاع و الکس سانگ جاش میذارند . عجب اوضاعی شده
چند هفته به لیگ مونده؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیتو سلام رسوند گفت بازیکنی چیزی خواستید بگید پیگیر باشیم بیاریم تو تیم ، هرچی باشه پولشو خودتون قراره بدید :D

در مورد کاسیاس هم گفت زنگ زدم قراره فکر کنه خبر بده بهم .

دیر وقته میدونم، ولی یه زنگ بزن بگو خبر مرگت 2 ماه اونجا صفا کردی یه سرچ تو یوتیوب میکردی 2 تا مدافع میجستی که امروز این بلا سرمون نیاد.

استاد اسدی هم الان روی نیمکت بارسا بود بازم بهتر از هیچی بودش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
باید عرض کنم که احتمالا لیگ قهرمانان رو باید فراموش کنیم، پویول که تا آخر فصل نیست، ماسکرانو هم 6 هفته مصدومه به علت پارگی رباط
یعنی تا بعد از نیمه نهایی

بارترا واقعا پتانسیل این سطح رو نداره، امشب ماسکرانو خوب بود، بازی سازیش بهتر از بارتراست. آدریانو هم که مصدومه.

الکس سانگ هم نشون داده تو خط دفاعی اصلا کار آمد نیست.

وقتی این احمق ها توی پنجره ی نقل و انتقال زمستانی یک مدافع نمیگیرن همین میشه.

بخدا توی 10 سال اخیر یاد ندارم که بارسا با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم نکرده باشه

یه مدت هافبک دفاعی نداشتیم، یه مدت همه مهاجم ها مصدوم بودند روی نیمکت کسی نبود

یه مدت مدافع چپ نداشتیم. تیمی تو این سطح یه نیمکت درست و حسابی نداره. حالا اگه رئال بود، په په، آلبیول، راموس ، واران، کاروالیو....

اعصابم امشب بهم ریختست، اون از یووه، اینم از امشب بارسا،

آخه با یه بارترا و یه پیکه چطور میخوایم هم تو لیگ بازی کنیم هم توی جام باشگاهها، اومدیم یکیش مصدوم شد. سرما خورد، اصلا دو کارته شد. چیکار میخوان بکنن. من بودم مارتین مونتویا رو توی بازی هفته آینده وسط تست میکردم، ویژگی های یک مدافع میانی رو میتونه داشته باشه

خداییش ریال نیمکت ذخیره داره ما هم داریم پس اینا چرا هیچ کاری نمیکنند همش میرن دوتا میخرن میشوننشون رو نیمکت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر بد اینکه مسی 3 هفته و ماسکرانو 6 هفته دور از میادین خواهند بود.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
خوبی بازی برگشت اینه که psg نیاز به حمله کردن داره و این فضا خوبیو به بازیکنای بارسا میده

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
psg تیم کندی هست و اگه نزاریم تو ضربات سر گل بزنن احتمال اینکه زمینی بتونن گل بزنن خیلی کمه
بازی برگشت پیکه و سانگ را میزاره دفاع بوسکتس هم هافبک دفاعی با توجه به قد اینا دیگه به راحتی گل نمیخوریم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
جلوی میلان سر بارسا رو بریدند... جلوی psg هم که همه دیدند چی شد... اتفاقاً اگه اینجوری قهرمان بشیم دهن آقای پارانویدی هم بسته میشه که تیمش به اون وضع من یو رو حذف کرد.

دیشب غیر از 20 دقیقه اول، بارسا فوق العاده بود، دنی آلوز استثنایی بازی کرد، والدز نشون داد که سطحش فراتر از ایکر ذخیره هستش. اون سیوش جلوی زلات در حالی که دو نفر از بازیکن های بارسا مصدوم بودند سیو فصل باید بشه. گل دوم هم توپ کاملاً تغییر وضعیت داد، لئو یاشین هم نمی تونست توپ رو بگیره چه برسه به والدز. واقعاً حیف هستش حالا که تبدیل به یکی از بهترین دروازه بان های دنیا شده از تیم بره.

با دیدن تغییر وضع میلان تو جوزپه مه آتزا و نیو کمپ میشه تصور کرد بدون مسی و دفاع های اصلیمون هم کار سختی نداریم...

اگه بارسا دو تا دفاع درست داشت دیگه فوتبال از جذابیت می افتاد...

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
نتیجه 2 _ 2 تو یک بازی ناپاک.

تو یه بازی که میتونستیم برنده باشیم برد رو با تساوی عوض کردیم !

مسی گل اول رو با سوپر پاس آلوز زد ولی این گل با وجود مصدومیت بود
متاسفانه مسی مصدوم شد و هنوز مشخص نیست که چقدر نمیتونه بازی کنه
تو خبرهای غیر رسمی اومده که 3 هفته ولی تا چند ساعت دیگه زمان دقیق مشخص میشه

گل اول PSG کاملا آفساید بود و تو همون صحنه اول میشد تشخیص داد توسط بازیکنی که اصلا نباید تو زمین میبود ولی اینکه کمک داور بازی ندید خیلی عجیب بود !

ماسکرانو هم مصدومیت سنگینی داشت و احتمالا 6 هفته مصدومه .

بعد گل ژاوی هم اونا روی اشتباه بارترا و والدز به گل تساوی رسیدن
والدز کلا خیلی خوب بود ولی تو این صحنه خوب کار نکرد . البته برخورد توپ با بارترا گرفتن توپ رو سخت کرد .

اون از بازی با میلان که هند مشخصشون رو نگرفتن و این هم از این بازی

02219253549811431014.jpg

15085124984717130478.jpg

بوسکتس: غیرممکن است که داور آفساید را ندیده باشد ... ایبرا 1-2 متر در آفساید بود

رورا: 2-2 در خانه حرف در کل نتیجه خوبی تلقی میشود ولی با مصدومیت ها بهای زیادی برای آن پرداختیم .چند صحنه داوری وجود دارد که
شما می توانید در مورد آنها بحث کنید ، دوستان به من میگفتن آفساید ابرا بسیاز واضح بود

تیتر مارکا ( روزنامه مادرید ): "ظلم فوتبال به بارسا! یک گل آفساید از بازیکنی که نباید در زمین می بود!"

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبر خوب

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، با انتشار عکسی از خود در صفحه رسمی اش در فیس بوک، اعلام کرد که مصدومیتش از ناحیه همسترینگ جدی نیست.

این ستاره آرژانتینی در دیدار شب گذشته تیمش مقابل پاری سن ژرمن از مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، به دلیل مصدومیت نتوانست تا پایان بازی در زمین بماند.

این نگرانی وجود داشت که مصدومیت او، موجب غیبتش در دیدار برگشت در نوکمپ شود اما او دقایقی پیش در صفحه فیس بوکش اعلام کرد که آسیب دیدگی اش چندان جدی نیست.

" من به زودی بازخواهم گشت. خوشبختانه مصدومیتم جدی نیست."

او همچنین برای خاویر ماسچرانو، هم تیمی اش که در دیدار دیشب آسیب دید و برای 6 هفته از میادین دور خواهد بود، اظهار تاسف کرد.

" همه ما برای خاویر متاسفیم. همه ما از او حمایت می کنیم تا هرچه زودتر برگردد."

مسی به احتمال زیاد دیدار این هفته تیمش مقابل مایورکا را از دست خواهد داد اما برای دیدار برگشت مقابل پاری سن ژرمن مشکلی نخواهد داشت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر خوب

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، با انتشار عکسی از خود در صفحه رسمی اش در فیس بوک، اعلام کرد که مصدومیتش از ناحیه همسترینگ جدی نیست.

این ستاره آرژانتینی در دیدار شب گذشته تیمش مقابل پاری سن ژرمن از مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، به دلیل مصدومیت نتوانست تا پایان بازی در زمین بماند.

این نگرانی وجود داشت که مصدومیت او، موجب غیبتش در دیدار برگشت در نوکمپ شود اما او دقایقی پیش در صفحه فیس بوکش اعلام کرد که آسیب دیدگی اش چندان جدی نیست.

" من به زودی بازخواهم گشت. خوشبختانه مصدومیتم جدی نیست."

او همچنین برای خاویر ماسچرانو، هم تیمی اش که در دیدار دیشب آسیب دید و برای 6 هفته از میادین دور خواهد بود، اظهار تاسف کرد.

" همه ما برای خاویر متاسفیم. همه ما از او حمایت می کنیم تا هرچه زودتر برگردد."

مسی به احتمال زیاد دیدار این هفته تیمش مقابل مایورکا را از دست خواهد داد اما برای دیدار برگشت مقابل پاری سن ژرمن مشکلی نخواهد داشت.

اخبار خوبیه. از بازگشت مسی خوشحالم. امیدوارم که یه فکری هم برای خط دفاعمون بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد ویدئو رو دیدی؟ نظر کارشناسیت چیه؟ :D

حرکاتش عالی بود اما خب باید اینو هم در نظر گرفت که تو لیگ 2 بازی میکرد. من چند دفعه ای که تو لیگ 1 اومد تو بازی ، بازیاشو دیدم . به نظر من هنوز اون اعتماد به نفس لازمه رو نداره. ایکاش همونقدر که به این تییو بازی دادن به اینم میدادن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حرکاتش عالی بود اما خب باید اینو هم در نظر گرفت که تو لیگ 2 بازی میکرد. من چند دفعه ای که تو لیگ 1 اومد تو بازی ، بازیاشو دیدم . به نظر من هنوز اون اعتماد به نفس لازمه رو نداره. ایکاش همونقدر که به این تییو بازی دادن به اینم میدادن.

حرکاتش اینجور نشون میده که بهره ی هوشی بیشتری از تیو داره.
هر صد سال یکبار بازیکن ظهور میکنه که در بازی اولش دوتا گل چیپ بزنه و اعتماد بنفسش بالا باشه و بشه لیونل مسی
بنظرم از الکسیس یا تیو بهتر نباشه اما بدون شک بدتر نیست. مخصوصا دوتا موقعیت طلایی دیشب که اکسیس میتونست یک ضرب بزنه توگل رو این بازیکن بود گلشون کرده بود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کلا تیم ما تو کار حماسه و اشک و این صحبتهاست . یا جوری میبره که آدم اشک شوق میریزه یا جوری در حقش نامردی میکنن که بازم آدم اشکش درمیاد .
"گل آفساید از بازیکنی که نباید میبود " واقعا تیتر جالبیه .
من یادم نمیاد یه داور آلمانی اینقدر تا حالا گند زده باشه . وقتی فهمیدم داور اشتارکه خیالم راحت شد من خوش خیال .
گل اول رو یه جور باید هدیه ی داور دونست ، دوباره مرور کنیم : بعد از اعتراض بازیکنان و بخصوص ژاوی (که علنا داشت سر داور داد میزد) داور راضی شد بازی رو نگه داره ، اینیستا و یه بازیکن دیگه از ناحیه سر آسیب دیده بودن و باید مداوا میشدن . داور اجازه ی اینکارو داد ولی با لجبازیه بچه گانه نگذاشت این دو تا بازیکن که مداواشون تموم شده بود بیان تو زمین . اصلا تمرکز تیم رو بهم ریخت دقیقا اینجا بود که گل رو خوردیم ، آفساید و مسایل دیگر هم بماند ، واقعا تشخیص این آفساید برای یه کمک داور بین المللی مثل آب خوردن هست ، صحنه ی خیلی ساده ایه . بازیکن حریف 2 متر از بقیه جلوتره ؛

Ibra-estaba-en-fuera-de-juego_54371923280_54115221152_960_640.jpg

با اینهمه مصدوم راسل فکر کنم میخواد سال دیگه (طبق گفته ها) یه مدافع وسط بگیره ، واقعا که دست و دلبازه
به احتمال فراوان سانگ زوج پیکه در بازی برگشت خواهد بود ، جای نگرانی نیست ، فقط امیدوارم کندیش به ضررمون نشه .

الان دیگه وقتشه به دئولوفئو بازی بدند، حیف این بازیکنه، واقعا حیفه

ویدئو دئولوفئو رو از اینجا ببینید و لذت ببرید:

جرارد دئولوفئو

محمد تیتو ندای تو رو لبیک گفته امروز دولوفئو تو تمرین ریکاوری تیم بوده ...
بازیکن خوبیه ، کشف دیگری از معدن لاماسیا ،

1364986168761.jpg

مسی هم که خودش گفته میرسه به بازی جلوی PSG ، فکر کنم یه هت تریک مشتی گذاشته کنار . باید تو جهنم نئو کمپ نشون بدیم Barca>$
ماسکرانو به خاطره ها پیوست :دی

Leo-Messi-hoy-en-la-Ciutat-Esp_54370885079_54115221155_600_244.jpg

Mascherano-en-la-Ciutat-Esport_54370885136_54115221155_600_244.jpg

والدز دیشب واقعا سه تا سیو عالی داشت که کمتر دروازه بانی پیدا میشه تو یه بازی اینطور کار کنه ، گل دوم هم تغییر مسیر توپ بعد از لایی که بارترا خورد (!!) کاملا مشهود بود . تو بازی فرانسه_اسپانیا هم چند تا سیو محشر داشت .
رو صحنه گل دوم بیشتر دنی آلوز مقصره که رو سرش خیلی راحت بلند شدن و پاس دادن . این ضعفیه که دنی آلوز داره و کریس رونالدو هم دقیقا رو سر آلوز خیلی راحت بلند شد و سر زد ، ولی پاس گلش خدا بود .

این سانچز هم نمیدونم چش شده ، داغونه این بشر ، فقط برای حفظ روحیه نکشیدش بیرون چون اگه تعویض میشد احتمالا یه بلایی سر خودش میاورد ، بنظرم
1-چون جوونه و
2- چون قبلش رو دیدیم و میدونیم که میتونه عالی باشه نباید بفروشیمش میتونیم احیاش کنیم . بنظرم فقط مشکلش روحی روانیه .

و در پایان شادی جدید حضرت ژاوی ؛

PAR143-PARIS-FRANCIA-02-04-201_54370869666_54115221155_600_244.jpg

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود دوستان
بعضیا میگن مسی 3 هفته مصدومه بعضیا هم میگن به بازی برگشت میرسه!!
از اخر کدومش درسته؟؟:blink:

بالا