• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
انقدر حال میکنم این بچه مچه ها را میریزن تو زمین میگن بازی کنید :دی

ولی دمش گرم سسک ترکوند امشبا. یه پا مسیه برای خودش :دی برای الکسیس هم خیلی خوشحال شدم. دو تا گل زد و دو پاس گل داد. امیدوارم همینطوری پیش بره و بتونه تا دیر نشده کاملا خودشو پیدا کنه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دیگه همه که لیونل مسی نمیشن تو ۱۸ سالگی خودشونو به تیم تحمیل کنن. جوونن باید بهشون میدون داد تا کم کم جا بیوفتن تو تیم و باتجربه بشن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درست میشه. یه روز خوب میاد :دی

از همه جالبترش رفتن بیرون الکسیس بود. ندیده بودم تا حالا :D

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بهترین لحظه بازی امشب حضور مجدد اریک ابیدال بعد از این همه مدت بود.

خوب و موثر و با تمرکز هم بازی کرد.

هیچوقت اون گلی که به کاسیاس زد رو یادم نمیره.

بازیکنای جوون هم به نظر من نیاز به زمان دارند. اینها باید بازی کنند تا اعتماد به نفس پیدا کنند و پخته بشن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازی آسونی بود خداییش
اما تیاگو خوب بود، سانگ هم همینطور، دوس سانتوس هم با این سن و سال بد نبود، دئولوفئو هم خوب بود، پنالتی هم گرفت اما چه سود. استیل راه رفتن و دویدنش مثل مسیه :). من حس میکنم در آینده ایی نه چندان دور از ارکان اصلیه تیم میشه
کلا بازی آسونی بود و باز 5 مقدس شکل گرفت

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دیشب فابرگاس و سانچز ترکونده بودن
ولی سانگ هم خیلی خوب بازی کرد باید بیشتر بازی کنه :wub:

والدز چند تا بازی دیگه محرومیتش تموم می شه ؟

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

به خونه خوش اومدی اریک
دیشب واقعا شب فراموش نشدنی برای همه بارسایی ها بود.

بارسلونا،فراتر از یک باشگاه...

57459160515925941153.png

الکسیس هم گل دومش رو به آبی تقدیم کرد.

32801177286121045992.png

توییتر فابی : دیدن دوباره بازی کردن آبی واقعا زیباست ، شگفت آوره ! تبریک به خاطر اولین هت تریک من در دورانِ بازی در بارسا!

57993355874132813599.jpg

جالبه که بعد از سال 2001 و هتریک لوییس انریکه این اولین هتریک یک بازیکن اسپانیایی برای بارسا بود.

سسک دیشب عالی بود ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بازی خوبی نبود ...:)

چون من خوابم برد !
دقیقا
منم خوابم برده بود....
ولی این برد پرگل روحیه خیلی خوبی به تیم داد فبل از بازی با psg
امیدوارم بازیکنا چهارشنه هم به همین خوبی بازی کنن!!!

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
منم بازی رو ندیدم ... مسابقه دیشب از یک جهت خوب بود و از جهت دیگه بد!
جهت خوبش اینکه سانچز بالاخره بعد از یک مدت نمایش عالی از خودش نشون داد و خوب ظاهر شد و اینکه بازی سسک هم کامل به چشم اومد و خوب درخشید
جهت بدش هم اینکه رکورد کینگ مسی خراب شد !!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Transfer Rumors:
شایعات نقل و انتقالات...

از برنامه های نقل و انتقال تیم باید عرض کنم که بارسا در صورت واگذار کردن تیاگو آلکانترا به منچستر یونایتد برای خرید جک ویلشر هافبک بازیساز آرسنال بصورت جدی وارد مذاکره خواهد شد.

به لیست بلند بالای دروازه بان های احتمالی بارسا باید هوگو لوریس دروازه بان ناراضی تاتنهام رو اظافه کنیم، قبل از این صحبت از تراشتگن، میشل وُرم، داوید دخه آ و پپ رینا به میون اومده بود.

زمزمه های ضعیفی در مورد تمایل بارسا برای بخدمت گرفتن وین رونی مطرح شده.

مارکینیوس مدافع آینده دار آث رم بنظر میرسه که جز اصلی ترین اهداف بارسا در فصل نقل و انتقالات میباشد. البته برخی سایتها شانس جذب آیمن عبدلنور مدافع تونسی تیم تولوز رو بیشتر از بقیه ی کاندیدا ها دونستند.

لیورپول و اتلتیکو مادرید برای بخدمت گرفتن کریستین تیو ابراز علاقه کرده اند و آرسن ونگر به دقت بازی های مارتین مونتویا رو زیر نظر گرفته و احتمالا برای جذب اون پیشنهادی ارائه خواهد داد.

به احتمال فراوان پس از فصل نه چندان موفق الکس سونگ، در فصل آینده این بازیکن به پاریسن ژرمن خواهد پیوست.
باشگاه های ارسنال و من سیتی هم شانس برابری برای خرید الکسیس سانچز خواهند داشت.

آخرش هم والدس میمونه، دفاع هم نمی گیریم :D

این اخبار واسه وقت پر کردن بد نیست.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
شوالیه سیاه پوست

39462283270024452468.jpg

بارها رخ داده است که فوتبالیست های بسیار با مصدومیت فوتبال را برای همیشه کنار گذاشته اند و یا پس از بازگشت دیگر هیچگاه آن بازیکن سابق نشده اند. آنها در اولین گام خود را باخته و اراده را از دست داده اند اما اینجا صحبت از شخصی دیگر است.

تصویری که می بیند حقیقت دارد او اریک آبیدال است مدافع بارسلونا که پس از 402 روز دوباره در حال ورود به میدان است. باورکردنی نیست او سخترین دشمنش را شکست داده است. سرطان را.

اریک آبیدال نامی که هیچ گاه فراموش نخواهد شد.

نماد اراده , مقاومت و تلاش. او یک گام هم به عقب برنداشت. آبیدال شبی رویایی را رقم زد و همگان را وادار به برخواستن برای احترام به او کرد او سمبل خواستن است. همانطور که خودش گفت می خواست باز هم فوتبال بازی کند.

شماره 22 بارسا به تاریخ پیوسته نه با گلی تماشایی یا مهار ضربه ای هولناک و یا فتح جامی ارزشمند , او فقط دوباره توانست پا به میدان بگذارد و در سطح اول دنیا فوتبال بازی کند اما پس از سخترین نبردش.

نبردی در پست غیر تخصصی. این بار سرطان اشتباه کرده بود. چرا که بد کسی را هدف گرفته بود. حریفی جنگجو و خستگی ناپذیر. کسی که از به چالش کشیدن مرگبار ترین اتفاق زندگیش هراسی نداشت و هیچگاه خم به ابرو نیاورد.

آبیدال البته پیشتر نیز یکبار به همین دلیل مجبور شده بود مدتی فوتبال را کنار بگذارد و به درمان بپردازد. اما زمانی که به میادین بازگشت توانست در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب اصلی برای بارسلونا به میدان برود و با شکست 3-1 منچستر یونایتد قهرمانی را بار دیگر تجربه کند. پایان آن بازی نیز صحنه ای فراموش نشدنی داشت وقتی که کاپیتان پویول به نشانه احترام و قدردانی از تلاش و پشتکار آبیدال و بازگشت به میادین از جدال با سرطان بازوبند را روی بازو او بست تا جام را بالای سر برد.

اما اینبار دشمن سهمگین تر حمله کرده بود.

402 روز دوری از فوتبال. بله بیش از یکسال تلاش و مبارزه. آبیدال در مقابل حریفی که جانش را نشانه رفته بود محکم تر از همیشه ایستاد. و با بازگشت دوباره اش لحظاتی فراموش نشدنی و شگفت انگیز را در تاریخ فوتبال رقم زد.

اینبار فوتبال روی دیگرش را نشان داد. خبری از جنجال و درگیری بر سر پیروزی نبود. شطرنجی هم بین مربیان در کار نبود. نه گلی و نه آفسایدی اشتباه. بلکه این بار فوتبال بهانه ای شد تا یک نفر انگیزه را برای زندگی پیدا کند و با بیماریش به سختی بجنگد تا تبدیل به سمبلی نه تنها برای بیماران سرطانی بلکه برای همگان شود. سمبل زنده و آشکار خواستن , اراده , مقاومت و تلاش.

شاید دیشب در بازی بارسلونا خوشبخت ترین و یا خوش شانس ترین افراد تماشاچیان حاضر در استادیوم کمپ نو بودند. آنها از نزدیک شاهد یک معجزه بودند. معجزه ای که به دست آبیدال رقم خورد. او به عشق فوتبال سرطان را تحقیر کرد و دوباره پا بر چمن سبز گذاشت چرا که می خواست دوباره بازی کند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دقیقا
...
امیدوارم بازیکنا چهارشنه هم به همین خوبی بازی کنن!!!

اونطور که پی اس جی بازی رفت رو بازی میکرد بازی کنه تو نئو کمپ داغون میشه .
اونقدری که سانچز موقعیت داشت و آزاد بود اگه پدرو یا حتی آلبا بود کار تموم شده بود .
پدرو هم داره آماده میشه احتمالا برسه .

Transfer Rumors:
شایعات نقل و انتقالات...
.
.
.

آخرش هم والدس میمونه، دفاع هم نمی گیریم :D

این اخبار واسه وقت پر کردن بد نیست.

:goatee:

timthumb.php

WP_ABIDAL_eng.v1365428249.jpg

2013-04-06_BARCELONA-MALLORCA_34-Optimized.v1365338489.JPG