[h=2]تیاگو سیلوا: بازی کردن در بارسا رویای من است[/h]
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع پاری سن ژرمن، اعلام کرد اگر بار دیگر پیشنهادی از بارسا دریافت کند، ممکن است پیشنهاد این باشگاه را قبول کند.
آبی و اناری ها در تابستان گذشته هم به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع برزیلی بودند اما او در نهایت میلان را به مقصد پی اس جی ترک کرد.
اما بعد از نمایش خوب او در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل حریف کاتالانی، بار دیگر شایعاتی در مورد انتقال او به نوکمپ منتشر شد و این بازیکن اعلام کرد که احتمال این انتقال را رد نمی کند.
سیلوا در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" هرگز نمی توان چنین احتمالی را متتفی دانست زیرا نمی دانید در آینده چه رخ خواهد داد. من در حال حاضر از شرایطم راضی هستم اما در آینده هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد.
سال گذشته مذاکراتی بین بارسا و مدیر برنامه های من صورت گرفت اما من به لئوناردو (مدیر ورزشی پی اس جی) قول داده بودم. در آن زمان راه برگشتی وجود نداشت چون قول داده بودم.
هرکسی رویایی دارد. من از زمان کودکی بازی های بارسا را دنبال می کردم، زمانی که بازیکنانی مثل روماریو، رونالدو و ریوالدو را داشتند.
آیا در بندی از قراردادم مبلغی برای جدایی در نظر گرفته شده؟ من فعلا اینجا هستم و به این مسائل فکر نمی کنم. اما می دانیم که همیشه راه حلی پیدا می شود."
این مدافع 28 ساله برزیل تا سال 2017 با پاری سن ژرمن قرارداد دارد.