• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
[h=2]تیاگو سیلوا: بازی کردن در بارسا رویای من است[/h]
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع پاری سن ژرمن، اعلام کرد اگر بار دیگر پیشنهادی از بارسا دریافت کند، ممکن است پیشنهاد این باشگاه را قبول کند.
آبی و اناری ها در تابستان گذشته هم به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع برزیلی بودند اما او در نهایت میلان را به مقصد پی اس جی ترک کرد.
اما بعد از نمایش خوب او در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل حریف کاتالانی، بار دیگر شایعاتی در مورد انتقال او به نوکمپ منتشر شد و این بازیکن اعلام کرد که احتمال این انتقال را رد نمی کند.
سیلوا در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" هرگز نمی توان چنین احتمالی را متتفی دانست زیرا نمی دانید در آینده چه رخ خواهد داد. من در حال حاضر از شرایطم راضی هستم اما در آینده هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد.
سال گذشته مذاکراتی بین بارسا و مدیر برنامه های من صورت گرفت اما من به لئوناردو (مدیر ورزشی پی اس جی) قول داده بودم. در آن زمان راه برگشتی وجود نداشت چون قول داده بودم.
هرکسی رویایی دارد. من از زمان کودکی بازی های بارسا را دنبال می کردم، زمانی که بازیکنانی مثل روماریو، رونالدو و ریوالدو را داشتند.
آیا در بندی از قراردادم مبلغی برای جدایی در نظر گرفته شده؟ من فعلا اینجا هستم و به این مسائل فکر نمی کنم. اما می دانیم که همیشه راه حلی پیدا می شود."
این مدافع 28 ساله برزیل تا سال 2017 با پاری سن ژرمن قرارداد دارد.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
بارسا-PSG آیا میدانید؟

حقایقی از بازی برگشت بارسلونا و پاری سنت ژرمن در ورزشگاه نوکمپ

- رقیب چهارشنبه ی بارسلونا ، در سال 1970 میلادی تاسیس شد. شاید این تیم فرانسوی قدمت کوتاهی داشته باشد اما تنها بازی این دو تیم در لیگ قهرمانان به بازی هفته ی قبل ختم نمیشود. این دو تیم در فصل 1994-95 هم رودرروی هم قرار گرفتند که نتیجه ی دیدار دو تیم در نوکمپ 1-1 مساوی بود.

- بارسلونا پس از باخت مقابل روبین کازان در سال 2009 ، 20 بازی است که نوکمپ شکست نخورده و 16 پیروزی و 4 تساوی در لیگ قهرمانان اروپا به دست اورده است.

- این دومین باره که پاری سنت ژرمن به این مرحله ای رقابت های لیگ قهرمانان اروپا می رسه.

- المپیک لیون ، آخرین تیم فرانسویه که به نوکمپ اومده و 5-2 هم در سال 2009 شکست خورده.

- بارسا 6 فصل متوالی به جمع 4 تیم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کرده.

- همه ی 19 گل پاری سنت ژرمن در این رقابت ها در داخل محوطه ی جریمه به ثمر رسیده.

- ژاوی هرناندز به اینکه در یک بازی هم غایب بوده اما با 930 پاس ، 411 تا از نفر دوم بیشتر پاس داده.

- لئومسی در حال حاضر با 59 گل ، در رده ی دوم بهترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپاس (بعد از رائول 71 گله)

85490469136520176586.jpg

مهندس :من خیلی قوی و سریع نیستم ، یا حتی خیلی با استعداد.من یک بازیکن خیابانی هستم .بدون هم تیمی ها و بدون فضا من هیچی نیستم...

98770025406515413858.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------

لیونل مسی: من فقط می خواهم به عنوان یک فوتبالیست در نظرها باشم

99631146419747389577.jpg

به گزارش فوتبال اسپانیا، مهاجم تیم بارسا امروز با مجله " مد " فرانسه مصاحبه کرد و گفت که او یک مرد طبیعی است و دوست دارد تنها به عنوان یک فوتبالیست مورد قضاوت قرار بگیرد.

مسی می گوید: " هیچ چیز زیبا تر از این نیست که گل بزنی و پیروز شوی، من لباس زیبا را دوست دارم اما نه بیش از حد تصور."

"این چیزی نیست که من تصور خاصی رویش داشته داشته باشم، این چیزی نیست که یک فوتبالیست می خواهد.من فقط یک پسر منظم هستم و فقط می خواهم به عنوان یک فوتبالیست در نظرها باشم."

بازی کردن مسی در بازی چهارشنبه، ریسک اعلام شد...

تمرین بارسلونا در کویت اسپورتیوا در حالی برگزار شد که مسی زیر نظر تیتو ویلانوا به طور عادی به تمرین پرداخت
یوردی رورا هم گفته که ریکاوری مسی - پدرو و آدریانو در حال خوبیه ولی هنوز پزشگان چراغ سبز خودشونو اعلام نکردن!

آدریانو، پدرو و مسی چراغ سبز پزشکان را برای بازی با پاری سن ژرمن، دریافت کردند...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی از وضعیت مسی خبر داره ؟

فردا بازی میکنه یا نمیکنه ؟

البته یه جا خوندم که دیروز پریروز با یه ربات ژاپنی مسابقه پنالتی داده و مغلوب شده.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
کسی از وضعیت مسی خبر داره ؟

فردا بازی میکنه یا نمیکنه ؟

البته یه جا خوندم که دیروز پریروز با یه ربات ژاپنی مسابقه پنالتی داده و مغلوب شده.

هنوز به طور قطع اعلام نشده که مسی بازی می کنه یا نه؛ اما پزشکان بارسا بازی کردن مسی رو یک ریسک اعلام کردن چون که مسی همچنان از ناحیه استخوان پای راست احساس درد می‌‌کنه...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
262872hp2.jpg

دستیار تیتو دربارسا درصحبت هایی اعلام کرده که اوضاع مسی خوب است ولی باید منتظر جواب پزشکان تیم نشست

سایت گل- جوردی رورا دستیار تیتو ویلانووا در باشگاه بارسلونا درکنفرانس خبری تیمش قبل از آغاز بازی با پاری سن ژرمن شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. شرایط مسی یکی از مباحث اصلی این کنفرانس خبری بود.متن صحبت های رورا را می توانید دراینجا و به گزارش آ.اس مطالعه کنید:

*احساس مسی و احتمال حضورش در بازی: باید بببینیم که اوضاع او در تمرین صبح روز 4شنبه به چه ترتیب خواهد بود.امیدواریم که او بتواند بازی کند. حس خوبی وجود دارد ولی باید صبر کنیم ببینیم اوضاع چطور می شود و نتایج تست های پزشکی چه می گوید

*این یک ریسک بزرگ خواهد بود؟: فکر می کنم که درنهایت، همان طور که گفتم، اگر بازیکن بازی کند، تضمین آن است که می تواند این کار را انجام دهد. باید اوضاع را بررسی کرد. هنوز چند ساعت خیلی مهم باقی مانده

*برنامه ریزی های پاری سن ژرمن:بعید می دانم که برنامه ریزیهای آنها درمقایسه بابازی رفت پاریس تغییرزیادی کرده باشد. ما این سبک تیم ها را می شناسیم. نگران کننده ترین ویژگی آنها ضدحملاتشان است ولی این نباید روی سبک بازی ما تاثیر بگذارد. ما باید خودمان را وقف کسب برد دراین بازی کنیم. این از همه چیز مهم تر است. فقط بدین ترتیب است که می توانیم به نیمه نهایی برسیم. این ششمین نیمه نهایی متوالی ما خواهد بود ورسیدن به اینجا برایمان خیلی مهم است. باید با تمام توان ممکن به مصاف پاری سن ژرمن برویم.

*گلایه از داوری ها: هرکسی نظرش را می گوید وآنچه به نظرش مناسب است را برزبان می آورد.هرکسی نظرش را دارد. دیدگاه من به یک نحو است و دیدگاه دیگری به نحوی دیگر

*می توانید بگوئید که مسی اقلا درفهرست بازیکنان فراخوانده شده حضور خواهد داشت؟: نمی خواهم پیش گویی کنم. همه چیز به شرایط تمرینات و روند بهبود او بستگی دارد.هنوز چند ساعت خیلی مهم تا آغاز بازی باقی مانده

*به احساس مسی بسته است یا نظر کادر پزشکی: بازهم تکرار می کنم؛ تلفیقی از همه اینها

*اگر مسی بازی نکند...: اگر او نتواند با ما باشد، بهترین بازیکن دنیا در زمین غایب خواهد بود. کاملا روشن است که یک نقص بزرگ است ولی کسانی که بازی می کنند، در سطح بالایی ظاهر می شوند و مثل قبل پرانگیزه کار می کنند.

*بازی خوب مقابل مایورکا شما را آرام کرده: بهترین شرایط برای رویارویی با چنین بازی ای، برددر بازی قبلی است. از این نظر واقعا راضی هستیم. بازیکنانی که جای مسی را در بازی قبلی پرکردند در سطح بالایی ظاهر شدند

*تساوی 2-2 در بازی رفت: هر بازی ویژگی های خودش را دارد.نمی توانیم فکر کنیم که بهتر بود در پاریس می باختیم (باآنچه از بازی با میلان آموختیم).از اینکه نتوانستیم دربازی فرانسه به پیروزی برسیم حس بدی دارم. باید برای برددراین بازی به میدان برویم، انگار که یک فینال است. پیش بینی نمی کنیم و تلاش می کنیم برای برد بجنگیم. بعد از آن با روند و پیشروی بازی تصمیم می گیریم که چه کاری انجام دهیم.

*درانتظار پاری سن ژرمن هجومی هستید؟:بعید می دانم که آنها درمقایسه بابازی رفت تغییر زیادی داشته باشند.درانتظار تیمی هستیم که تلاش کند تا مالکیت توپ را از ما بگیرد.آنها درضدحملات خطرناکند و می دانند که باید به گل برسند ولی ما به مصاف با این تیم ها عادت کرده ایم.باید ببریم تا صعودمان به نیمه نهایی قطعی شود.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوربین یه لحظه لئو را نشون داد. چه حرصی میخورد :heart:

والدز ۳ تا سیو عالی داشته تا حالا. از اون شب هاشه...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عادل میگه psg تا حالا جلوی تیم های اسپانیایی حذف نشده. ولی نمیدونه که Catalonia is not Spain :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ویا عجی ضربه ای زددددددددددددددددددد!!!

امیدوارم فصل اینده یه مهاجم کلاسیک و سر زن بگیریم!!!
خسته شدم اینقدر سانتر می کنن اما برای مدافعان حریفه!!!!
اه

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ویا عجی ضربه ای زددددددددددددددددددد!!!

امیدوارم فصل اینده یه مهاجم کلاسیک و سر زن بگیریم!!!
خسته شدم اینقدر سانتر می کنن اما برای مدافعان حریفه!!!!
اه

مثلا مي خواست بزنه پاي طرف بره بيرون :دي
كسي جرعت نداره پيش ايبراهيموجيچ سر بزنه :دي

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعا این پسر دوست داشتنیه
استرس های کودکانش خیلی زیبا هستن
ناخن خوردن، یک جا ننشستن :)

این بازیکن بی نظیره. احساسش فوق العادست

از اون طرف وراتی و لوکاس مورا ستارگان آینده ی فوتبال دنیا خواهند بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم خوب بازی نمیکنه.

تو خط حمله سردرگم و ناهماهنگ هست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نبود مسی کاملا احساس میشه