• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ستاره هاي بارسا در تيم ملي

پس از پيروزي بارسا مقابل ختافه مردان فرانك ريكارد استراحت كوتاهي خواهند داشت. بازي‌هاي ملي و رقابت‌هاي جام‌حذفي اسپانيا وقفه‌اي 7 روزه بين رقابت‌هاي لاليگا ايجاد مي‌كند.
جام‌حذفي و بازي‌هاي ملي:تيم بارسلونا ديروز تمرينات خود را براي رقابت در جام‌حذفي انجام داد. تمرينات ديگر تيم بي‌ترديد به دليل رقابت‌هاي ملي با غيبت چند تن از بازيكنان اصلي آنها انجام خواهد شد. تاكنون 13 بازيكن براي مسابقات اول تا ششم ژوئن انتخاب شده‌اند؛ تورام، گوديانسن، ژاوي، اينيستا، پويول و زامبروتا - كه در حال سپري‌كردن مراحل آمادگي است- در رقابت‌هاي اروپايي 2008 شركت مي‌كنند. ساموئل اتوئو نيز براي تيم‌ملي كشورش كامرون در رقابت‌هاي آفريقايي حاضر مي‌شود.
بازي‌هاي دوستانه:دكو، ژيو، رونالدينيو، ادميلسون، ليونل مسي و ساويولا هر كدام با تيم‌هاي ملي خود در بازي‌هاي دوستانه شركت مي‌كنند. ژيو دوم ژوئن در بازي دوستانه‌اي مقابل كره‌جنوبي براي هلند و دكو پنجم ژوئن براي پرتغال مقابل كويت به ميدان خواهند رفت. رونالدينيو و ادميلسون در دو بازي دوستانه مقابل انگلستان و تركيه براي برزيل بازي خواهند كرد و مسي و ساويولا در بازي دوستانه آرژانتين مقابل سوئيس به ميدان مي‌روند.
ذخيره‌ها :به دليل غيبت ملي‌پوشان بارسا، فرانك ريكارد مجبور است از بازيكنان تيم دوم خود براي رويارويي با خيمناستيك در جام‌حذفي استفاده كند. در مجموع مي‌توان با وجود لحظات بسيار حياتي براي بارسا هفته سخت و شايد عجيبي را براي آنها پيش‌بيني كرد.خوان لاپورتا گفت به روحيه جنگندگي بازيكنان بارسا كه موفق شدند به‌رغم ده‌نفره‌شدن سه امتياز بازي مقابل ختافه را به‌دست آورند، افتخار مي‌كند.
لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا پس از پيروزي يك بر صفر آنها مقابل ختافه گفت: بازيكنان تمام تلاش خود را كردند و هرچه در توان داشتند، براي تيم انجام دادند تا با اين پيروزي حساس شانس سومين قهرماني پياپي در ليگ اسپانيا را برايمان زنده كنند. نقش هواداران:لاپورتا ضمن تبريك به بازيكنانش در مورد هواداران تيم گفت: آنها فوق‌العاده بودند. جو بي‌نظير ورزشگاه باعث بالا رفتن روحيه بازيكنان بارسا شده بود.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منبع : بهزاد عضو پارس فوتبال ...
--------------------------------------
[COLOR="Red]بخش هایی از مصاحبه ی ریوالدو[/COLOR][/B]

فوق ستاره ی اسبق بارسا ، اواخر هفته ی گذشته با روزنامه ی اسپورت کاتالونیا مصاحبه ی مفصلی انجام داده که در اینجا بخش های مهمی از آن را با هم می خوانیم.

[B][COLOR="DarkRed"]ریوالدو: "بارسا قهرمان لیگا خواهد شد."[/COLOR]

هیچ شکی وجود ندارد که او یکی از بهترین بازیکنان تمام دوران بارساست. یک فوتبالیست کاملا حرفه ای که در نوکمپ رشد کرد و حالا معتقد است آبی اناریهای کاتالان قهرمان لیگا خواهند شد.

- چه چیز دوباره تو را به بارسلونا آورد؟
- " یک مسئله ی کاملا پیچیده و مرتبط با پاسپورت و شهروندی من و خانواده ام!"

- شما هنوز اسپانیایی محسوب می شوید؟
- "بله، من و همسرم هر دو هم تابعیت برزیلی و هم اسپانیایی داریم و این موضوعی است که برای من و همسرم و پنج فرزندم بسیار مهم است. (ریوالدو در حالی به بارسلون برگشته که همسرش الیزا او را همراهی می کند!)"

- در یونان و آتن هم تو بسیار مورد تحسین هستی.
- " در آنجا فوتبال مهم ترین چیز است. شما هیچ جا حتی در بارسلونا یا برزیل هوادارانی مانند هواداران المپیاکوس را نمی بینید."

4otu982.jpg

- در سه سالی که تو در المپیاکوس هستی ، پنج عنوان کسب کردی.
- " بله، ما سه بار قهرمان کشور و دو بار قهرمان جام حذفی شدیم و من سه بار به عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب شدم."

- با این حال تو در فکر ترک باشگاه هستی؟
- بله چون رییس و مالک باشگاه مرا فریب دادند و من مجبور شدم در یک کنفرانس خبری محلی در این باره اظهار نظر کنم."

- آیا تو فوتبال را کنار می گذاری؟
- " از نظر فیزیکی و روحی من کاملا آماده ی بازی هستم. به مالدینی، کافو یا کاستاکورتا نگاه کنید که چگونه در چهل سالگی به فاینال لیگ قهرمانان اروپا می رسند."

- کی و کجا می توانیم دوباره ریوالدو را آماده ببینیم؟ در برزیل؟
- " من پالمیراس را دوست دارم و البته پیشنهاد جالبی هم از یکی از باشگاه های عربی دارم. همچنین دوست دارم پیشنهادهای مطرح شده از سوی باشگاه های انگلیسی و اسپانیایی را هم بررسی کنم و شاید هم به باشگاه دیگری در یونان رفتم."

- برگشتن به لالیگا برایت خوشایند است؟
- " بله البته. لالیگا از نظر من بهترین لیگ تمام دنیاست به ویژه حالا که من مشکل گذشته را برای برگشتن به آن ندارم."

- ممکن است گاهی خاطرات بارسا را به یاد بیاوری؟
- " آنها هرگز فراموش نمی شوند و همیشه همراه من هستند."

- بارسا، بهترین باشگاه جهان است؟
- " بارسا مهم ترین باشگاه در طول زندگی حرفه ای من است، باشگاهی که در آن آرامش کامل داشتم و از فوتبال لذت می بردم و اکنون باشگاهی است که همه از فوتبال آن لذت می برند."

- واقعا؟
- " بله و همیشه به اینجا سفر می کنم و بسیار متاسفم که آپارتمانم را در این شهر فروختم."

- دوره ی سختی برای پلنگهای بارسا پیش آمده، این دوره تمام می شود؟( پلنگ ها ، لقب بازیکنان تیم رایکارد در این چند سال اخیر است که به دلیل قدرت فنی و سرعت بسیار بالای بازی شان به این لقب رسیده اند)
- " من فکر نمی کنم سخت باشد ، هرچند که گذر زمان نشان خواهد داد."

- نظر تو چیست؟
- " پلنگ ها کمی ضعیف شده اند. آنها همه ی افتخارات را کسب کرده اند و معمولا این اتفاق در چنین شرایطی رخ می دهد. به نظر من بعد از دو قهرمانی در لیگا و قهرمانی اروپا، این اتفاق برای آنها افتاده."

6b3ih6s.jpg

- مادرید نمی تواند قهرمانی را از بارسا در این فصل بگیرد؟
- " بله، ممکن است، اما بارسا مهره هایی دارد که توانایی شان فوق العاده است ، مثل مسی 19 ساله و رونالدینیوی 27 ساله که هر کاری بخواهند می توانند بکنند."

- اگر بتوانند ...
- " بارسا فوتبال بسیار جذاب و زیبا و سرعتی بازی می کند که این شیوه ی بازی همیشه شانس اول قهرمانی است."

- چگونه؟
- " با تلاش زیاد، نظم، خواستن و تمرکز"

- آبی اناریها قهرمان لیگا می شوند؟
- " بدون شک! مهم است که به توانایی آنها اعتقاد داشته باشیم. درست است که بارسا برتری بزرگ خود را بر رئال از دست داد اما واکنش آنها در بازی مقابل اتلتیکو، شگفت آور بود."

- مادرید قادر خواهد بود این برتری را به نفع خودش برگرداند؟
- " بعضی ها معتقدند مادرید این توانایی را دارد اما به نظر من ضعف آنها در بازی مقابل زاراگوزا، خودش را نشان خواهد داد."

- کارشناسان معتقدند رونالدینیو باید در کوپا امریکا شرکت می کرد.
- " اجباری وجود ندارد ، به علاوه این مسابقات زیاد برای تیم ملی برزیل مهم نیست."

- این که شما و رونی شباهت زیادی بهم دارید واقعیت دارد؟
- " بله، چون هر دو در بارسا رشد کرده ایم و هر دو برای باشگاه احترام زیادی قائلیم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مهاجم تكنيكي در صدر ليست خريد بارسا

مطبوعات اسپانيا از اين مساله پرده برداشتند كه سران بارسلونا ليست مهاجمان مورد نظر در فصل نقل و انتقالات تابستاني را اعلام كرده‌اند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با توجه به اينكه اسكه رو و خاوير ساويولا مجبور به ترك باشگاه هستند، بارسا بايد مهاجمان بالقوه‌اي بيابد. البته اين باشگاه هنوز موفق نشده جاي خالي هنريك لارسون را پر كند، چراكه ايدور گوديانسن ايسلندي نتوانسته چندان موفق عمل كند. بنابراين نام روي ماكاي، تيه ري آنري و ديه گو فورلان در صدر ليست خريد فورواردهاي نيوكمپ جاي گرفته است.
دليل ديگر باشگاه براي جذب مهاجم اين است كه آبي و اناري‌ها به مدت 6 هفته ساموئل اتوئو را به علت حضورش در جام ملت‌ها‌ي آفريقا (CAN) در اختيار نخواهند داشت.
سران كاتالان‌ها بيشتر به مهاجماني نياز دارند كه به سرعت موقعيت‌ها را به گل تبديل كرده و تمام كننده باشند.
گفتني است والنسيا نيز در اين ميان دام خود را براي فورلان گسترده است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رونالدينيو: همه دوست دارند در بوندس ليگا بازي كند

"رونالدينيو" هافبك تهاجمي بارسا معتقد است به خاطر ويژگي‌هاي فوتبال آلمان هر فوتباليستي به حضور در ليگ اين كشور علاقه‌مند است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك هميشه خندان بارسلونا در مصاحبه‌اي در خصوص رقابت‌هاي دسته اول آلمان اظهار داشت: "من بازي‌هاي بوندس ليگا را با علاقه نگاه مي‌كنم. قبلاً آرزو داشتم مثل ماتئوس يا يورگن كلينزمن بازي كنم.
من به بوندس ليگا علاقه‌مندم و دوست دارم آنجا بازي كنم، چون مي‌دانم در بين ژرمن‌ها دوستداران فوتبال من كم نيستند. كلاً هر بازيكني دوست دارد در آلمان بازي كند، چون بوندس ليگا ليگي سازمان يافته با خصوصيات مثبت زيادي است، اما من فعلاً در بارسا راحتم و قصد تغيير باشگاهم را ندارم."
او همچنين راجع به كلوزه گفت: "من ميروسلاو را فقط در چند بازي ديده‌ام و شناخت زيادي از او ندارم، اما مي‌توانم بگويم او بازيكني با كيفيت بالاست كه اگر روزي نزد ما بيايد عالي مي‌شود."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خبر بد!!!

رونالدينييو تا پايان فصل نمي‌تواند براي بارسلونا بازي كند

مهاجم برزيلي به دليل محروميت از سوي كميته انضباطي، نمي‌تواند در 2 مسابقه پاياني لاليگا براي بارسا بازي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ورلدساكر،‌ در ديدار تيم‌هاي بارسلونا و ختافه رونالدينييو بسيار عصبي بود و به دليل رفتار ناشايست روي بازيكن حريف، با دريافت كارت قرمز اخراج شد.
كميته انضباطي فوتبال اسپانيا پس از بررسي هاي لازم، مهاجم برزيلي را يك جلسه از همراهي بارسلونا محروم كرد.
رونالدينييو پس از دريافت كارت قرمز حاضر به ترك زمين نبود و كميته انضباطي لاليگا اعلام كرد كه مهاجم برزيلي با رفتارش، هواداران را تحريك كرده است.
با توجه به اين راي، رونالدينييو در حاليكه تنها 2 مسابقه از لاليگا باقي مانده، نمي تواند براي مردان كاتالان بازي كند زيرا به دليل دريافت كارت قرمز و جريمه كميته انضباطي، از حضور در 2 بازي محروم است.
تيم هاي بارسلونا و رئال با 72 امتياز براي كسب جام قهرماني رقابت نزديكي را با يكديگر دارند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
یعنی می شه باز هم ریوالدو رو توی بارسلونا ببینیم ؟
جالبه که 3 سال توی یونان بوده که 3 سالش بهترین بازیکن فصل شده ...
من خیلی از گلهاشو توی المپیاکوس دانلود کردم و هرروز شده یه بارمی بینمشون . واقعا هیچ جا مثل ریوالدو ندیدم .
اون بهترین بازیکنی بود که من به چشم دیده بودم .

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
محرومیت رونالدینهو به یک جلسه کاهش یافت و رونی می تواند در بازی مقابل خیمناستیک تیم را همراهی کند.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
كميته برگزاري مسابقات ليگ فوتبال اسپانيا در پي شكايت مسوولان بارسلونا در خصوص كارت قرمز "رونالدينيو" ‌تصميم گرفت محروميت وي را از 3 جلسه به يك جلسه كاهش دهد.
"آلفردو پرس" رئيس كميته انضباطي اظهار داشت كه رونالدينيو بالاخره خطا كرده چه عمدي و چه غيرعمدي و بايد جريمه شود. بنابراين او دربي كاتالان برابر اسپانيول را از دست خواهد داد، اما در ديدار آخر ليگ برابر خيمناستيك حاضر خواهد بود.
البته سران بارسا دست بردار نيستند و قصد دارند بازهم فرجام خواهي كنند.
گفتني است در ديدار اخير كاتالان‌ها برابر ختافه، رونالدينيو كه زننده تك گل تيم رايكارد در دقيقه دوم ديدار بود به علت انجام خطا روي بلنگوئر، مدافع حريف از داور ديدار كارت قرمز دريافت كرد و 5 دقيقه مانده به پايان نيمه اول از زمين اخراج شد

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مطبوعات اسپانيا از اين مساله پرده برداشتند كه سران بارسلونا ليست مهاجمان مورد نظر در فصل نقل و انتقالات تابستاني را اعلام كرده‌اند.
با توجه به اينكه اسكه رو و خاوير ساويولا مجبور به ترك باشگاه هستند، بارسا بايد مهاجمان بالقوه‌اي بيابد. البته اين باشگاه هنوز موفق نشده جاي خالي هنريك لارسون را پر كند، چراكه ايدور گوديانسن ايسلندي نتوانسته چندان موفق عمل كند. بنابراين نام روي ماكاي، تيه ري آنري و ديه گو فورلان در صدر ليست خريد فورواردهاي نيوكمپ جاي گرفته است.
دليل ديگر باشگاه براي جذب مهاجم اين است كه آبي و اناري‌ها به مدت 6 هفته ساموئل اتوئو را به علت حضورش در جام ملت‌ها‌ي آفريقا (CAN) در اختيار نخواهند داشت.
سران كاتالان‌ها بيشتر به مهاجماني نياز دارند كه به سرعت موقعيت‌ها را به گل تبديل كرده و تمام كننده باشند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
با توجه به اينكه اسكه رو و خاوير ساويولا مجبور به ترك باشگاه هستند، بارسا بايد مهاجمان بالقوه‌اي بيابد. البته اين باشگاه هنوز موفق نشده جاي خالي هنريك لارسون را پر كند، چراكه ايدور گوديانسن ايسلندي نتوانسته چندان موفق عمل كند. بنابراين نام روي ماكاي، تيه ري آنري و ديه گو فورلان در صدر ليست خريد فورواردهاي نيوكمپ جاي گرفته است.
ممنون مهسا جون !!!

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
به سلامتی قرارداد اریک آبیدال هم به مرحله نهایی رسیده و طی چند روز آینده پیوستن این بازیکن به بارسا به طور رسمی اعلام خواهد شد.
اولین خرید بارسا برای فصل جدید خرید خوبی بود.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به سلامتی قرارداد اریک آبیدال هم به مرحله نهایی رسیده و طی چند روز آینده پیوستن این بازیکن به بارسا به طور رسمی اعلام خواهد شد.
اولین خرید بارسا برای فصل جدید خرید خوبی بود.
امیدوارم همه خریدهای بارسلونا مثل این خرید منطقی و حساب شده باشه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رونالدينيو:
جرارد و كاكا جزو بهترين‌ها هستند
"رونالدينيو" ستاره برزيلي بارسلونا به تمجيد از استيون جرارد هافبك ليورپول و كاكا هم تيمي‌ برزيلي‌اش در ميلان پرداخت.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ جمعه آينده دو تيم انگليس و برزيل در ديداري دوستانه مصاف خواهند كرد و رونالدينيو گائوچو در گفت‌وگويي با اسكاي اسپورتش داشت به تمجيد از هر دوي آنها پرداخت.
مرد سال فوتبال جهان در سال گذشته اظهار داشت: "جرارد از آن دسته بازيكنان تاثيرگذار است که در پستش يكي از بهترين‌هاي دنياي فوتبال به حساب مي آيد.
روني پس از راي گيري در خصوص بازيكن برتر سال از ديد FIF PRO كه مهره‌هاي زيادي كانديداي احراز عنوان برتري آن هستند، اظهار داشت: "كاكا هم به خوبي پيشرفت كرده و مرد شماره 10 ميلان واقعاً در وضعيت ‌ايده‌آلي است.
او در فينال ليگ قهرمانان حاضر بود و بازي بسيار زيبايي ارايه داد.
خوشحالم كه كاكا را اين قدر آماده مي‌بينم او هر سال بهتر از سال قبل مي‌شود كاكا و كريستيانو رونالدو منتخبين برتر FIF PRO هستند."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بوفون:
اگر ليبي بيايد، در يووه مي‌مانم
"جان لوئيجي بوفون" دروازه‌بان يوونتوس ممكن است در كنار باشگاه به کار خود ادامه دهد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، البته به گفته مرد شماره يك آتزوري‌ها اين مساله در صورتي محقق مي‌شود كه مارچلو ليپي سرمربي سابق تيم ملي ايتاليا به عنوان سرمربي آينده بينكونري‌ها منصوب شود كه اين مساله با وجود انتصاب موقت كوراديني فعلاً منتفي است.
جي جي بوفون كه جام قهرماني جهان در سال 2006 را در كنار لاجوردي‌پوشان بالاي سر برد، در اين باره گفت: "يك جلسه با سران باشگاه داشتم و قرار است طي هفته آينده دو نشست ديگر با هم داشته باشيم. اگر ليپي به دل آلپي بازگردد، مي‌توانم متقاعد به ماندن شوم. در غير آن صورت تضميني وجود ندارد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36

ناستیک 3 - 4 بارسلون

با پیروزی بارسلونا برابر ناستیک تاراگونا ، سه شنبه ی هفته ی بعد ، بارسا و اسپانیول برگزار کننده ی فینال کوپا کاتالونیا خواهند بود. بازیکنان بارسا که اکثرا از تیم جوانان و امید پای به این بازی گذاشته بودند تواستند در یک بازی سخت و فشرده و در حالی که در نیمه ی اول مات و مبهوت با دو گل از حریف عقب بودند، میزبان سرسخت خود را شکست دهند. در این بازی جیووانی دوس سانتوس درخششی چشمگیر داشت به طوری که 2 گل از 4 گل بارسا را وی به ثمر رساند ، دو گل وی فقط در فاصله ی زمانی یک دقیقه ای به ثبت رسید!

66exy6p.jpg

دو گل دیگر بارسا را مدافع حریف و سانتی ازکرو به ثمر رساندند. در واقع گل دقیقه ی نود و سوم سانتیاگو ازکرو بود که بارسلونا را پیروز میدان ساخت. در زیر ترکیب بارسا را در طول این بازی می بینید:
خورکرا ، بلتی ، اولگر، اولمو ، سیلوینیو ( تائر 74 ) ، کروساس ( ساستر 67 ) ، موتا ( والینته 88 ) ، ویکتور وازکز ( اورلاندی 45) ، ژولی ( تونی کالوو 60 )، ازکرو و جیووانی دوس سانتوس.

گلهای بازی:
اسمائیل ، دقیقه ی 8 (1-0) *** مرینو ، دقیقه ی 33 (2-0) *** دوس سانتوس ، دقیقه ی 58 ( 2-1) *** دوس سانتوس ، دقیقه ی 59 (2-2) *** روبن کاسترو ، دقیقه ی 63 ( 3-2) *** متالان ، دقیقه ی 77 (گل به خودی)(3-3) *** ازکرو ، دقیقه ی 93 ( 3-4).

4kf0sqe.jpg

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فیگو به نیوکمپ می آید؟

مقامات بارسلونا از اکنون در حال برنامه ریزی برای جام خوان گمپر هستند. این بازی دوستانه که به یاد خوان گمپر سوئیسی ، پایه گذار باشگاه بارسلونا در نیوکمپ برگزار می شود هر ساله و پس از اتمام لیگ در تابستان ، قهرمان یکی از لیگ های معتبر دنیا را به عنوان میهمان پذیرایی می کند. برای مثال در سال قبل بارسلونا میزبان بایرن بود و توانست رقیب آلمانی و قهرمان فصل قبل بوندس لیگا را 4 بر صفر شکست دهد. دو فصل قبل هم یوونتوس به نیوکمپ آمده بود که پس از تساوی 2 بر 2 در ضربات پنالتی برابر بارسا پیروز شده بود. اما بعد از رسوایی یوونتوس، سران بارسا اعلام کرده بودند که دیگر به هیچ عنوان از این گونه تیمها دعوت به عمل نخواهند آورد و حضور تیم مافیایی در این بازی نوعی بی احترامی به این بازی نمادین است ، بنابراین دیگر از تیم های ایتالیایی دعوت به عمل نخواهد آمد.
اما به تازگی از باشگاه خبرهای ضد و نقیضی در این باره به گوش می رسد. گفته می شود اینتر ، قهرمان سری آ کاندیدای نخست برای این بازی در تابستان امسال است. البته منچستر یونایتد قهرمان لیگ برتر و اشتوتگارت قهرمان بوندس لیگا هم از دیگر گزینه ها هستند اما حضور اینتر محتمل تر است.

6ag553k.jpg

حال سوال دیگری در این بین مطرح می شود و آن است که در صورت حضور اینتر در کاتالان آیا لوئیس فیگو هم در ترکیب نراتزوری ها خواهد بود یا خیر؟ او باید در اواخر تابستان ( با توجه به قراردادی که با الاتحاد عربستان بسته ) اینتر را ترک کند . حضور او در نیوکمپ می تواند وداع خوبی برای وی از اروپا باشد ، نیوکمپ آماده ی آن است که استقبالی گرم و خونین از این چهره ی منفور پرتغالی داشته باشد!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
پس از آنكه "ژاوي" از علاقه‌مندي خود براي حضور تيه‌ري آنري در بارسلونا خبر داد حال نوبت رونالدينيو است كه تفنگدار ارشد توپچي‌ها را متقاعد به ترك آرسنال نمايد.
يك بار ديگر قضيه حضور مهاجم فرانسوي توپچي‌ها در نيوكمپ قوت گرفته و در اين ميان رونالدينيو هافبك برزيلي بارسا به صف ژاوي و اتوئو پيوسته تا آنري را به كاتالان دعوت كند.
رونالدينيو در انگليس به همراه تيم ملي برزيل به مصاف انگلستان رفت که در پايان 2 تيم به نتيجه مساوي يکي بر يک رضايت دادند.
وي در گفت‌وگويي با خبرنگاران اظهار داشت: "آنري مهره فوق‌العاده‌اي است و خوشحال مي‌شويم او را در بارسلونا در کنار خود داشته باشيم، چراكه در كنار آنري مي‌توانيم تفاوت‌هاي زيادي در فوتبال مان ايجاد كنيم و موفقيت‌ها را يكي پس از ديگري رقم بزنيم."

حالا مگه خود اتوئو و رونالدینیو می خوان تو بارسا بمونن؟

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
پس از آنكه "ژاوي" از علاقه‌مندي خود براي حضور تيه‌ري آنري در بارسلونا خبر داد حال نوبت رونالدينيو است كه تفنگدار ارشد توپچي‌ها را متقاعد به ترك آرسنال نمايد.
يك بار ديگر قضيه حضور مهاجم فرانسوي توپچي‌ها در نيوكمپ قوت گرفته و در اين ميان رونالدينيو هافبك برزيلي بارسا به صف ژاوي و اتوئو پيوسته تا آنري را به كاتالان دعوت كند.
رونالدينيو در انگليس به همراه تيم ملي برزيل به مصاف انگلستان رفت که در پايان 2 تيم به نتيجه مساوي يکي بر يک رضايت دادند.
وي در گفت‌وگويي با خبرنگاران اظهار داشت: "آنري مهره فوق‌العاده‌اي است و خوشحال مي‌شويم او را در بارسلونا در کنار خود داشته باشيم، چراكه در كنار آنري مي‌توانيم تفاوت‌هاي زيادي در فوتبال مان ايجاد كنيم و موفقيت‌ها را يكي پس از ديگري رقم بزنيم."

حالا مگه خود اتوئو و رونالدینیو می خوان تو بارسا بمونن؟

همون..
حالا كه رونالدينيو خودش ياد سن سيرو كرده ...مهمون دعوت ميكنه؟!
ولي واقعا" اگه اين بازيكنها (آنري ، اتو'و ، رونالدينيو ، مسي ، ژاوي، اينيستا ، و پويول) تو يه تيم باشن ، به نظر شما اگه جز اينا يه تيم منتخب جهان بياد ميتونه اين تيم رو ببره؟!:eek::wacko:
فقط يه تيم شايد بتونه اون هم ونگر با جووناشن!;)

بالا