• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
همون..
حالا كه رونالدينيو خودش ياد سن سيرو كرده ...مهمون دعوت ميكنه؟!
ولي واقعا" اگه اين بازيكنها (آنري ، اتو'و ، رونالدينيو ، مسي ، ژاوي، اينيستا ، و پويول) تو يه تيم باشن ، به نظر شما اگه جز اينا يه تيم منتخب جهان بياد ميتونه اين تيم رو ببره؟!:eek::wacko:
فقط يه تيم شايد بتونه اون هم ونگر با جووناشن!;)

فعلا که ساموئل در صدر اخبار پیشنهادات است و به احتمال فراوان سران بارسا در برابر این پیشنهادات طاقت نمی آورند و به احتمال زیاد فصل بعد ساموئل در بارسا نخواهد بود ولی بقیه بازیکنانی که اسم بردید به غیر از آنری سال آینده به احتمال زیاد در بارسا خواهند بود و امیدوارم در صورت فروش اتئو مقامات بارسا مهره ای که در حد و اندازه های اتئو باشه به نیوکمپ بیارند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فعلا که ساموئل در صدر اخبار پیشنهادات است و به احتمال فراوان سران بارسا در برابر این پیشنهادات طاقت نمی آورند و به احتمال زیاد فصل بعد ساموئل در بارسا نخواهد بود ولی بقیه بازیکنانی که اسم بردید به غیر از آنری سال آینده به احتمال زیاد در بارسا خواهند بود و امیدوارم در صورت فروش اتئو مقامات بارسا مهره ای که در حد و اندازه های اتئو باشه به نیوکمپ بیارند.
شما کی رو پیشنهاد می کنید ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امکان نداره بارسا بتونه این همه ستاره رو یک جا در خودش نگه داره، چون در اونصورت بحرانی به وجود میاد بسیار بدتر از اختلافات امسال رونالدینیو و اتوئو. بگذریم که دسمتزد این همه بازیکن بزرگ سر به فلک میزنه!

مطمئن باشید اگه هانری بیاد بارسا، یکی از ستاره های تیم تون میره.

من حس میکنم رونالدینیو در بارسا نمیونه، خصوصا اگه بارسا قهرمانی رو به رئال واگذار کنه، تمام کاسه کوزه رو بر سر رونالدینیو میشکنن، چون کارت قرمز غیر قابل توجیهی گرفت و با نبودنش روحیه تیم رو پائین آورد.

باید صبر کرد و دید. ولی این جمله هایی که گفته "فعلا تمام فکر و ذکرم معطوف بارساست، باید تا پایان فصل صبر کنیم و ببینیم چی پیش میاد. افتخار میکنم که سیلویو برلوسکونی یکی از طرفدار های منه..." خیلی مشکوک میزنه.

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
امکان نداره بارسا بتونه این همه ستاره رو یک جا در خودش نگه داره، چون در اونصورت بحرانی به وجود میاد بسیار بدتر از اختلافات امسال رونالدینیو و اتوئو. بگذریم که دسمتزد این همه بازیکن بزرگ سر به فلک میزنه!

من حس میکنم رونالدینیو در بارسا نمیونه، خصوصا اگه بارسا قهرمانی رو به رئال واگذار کنه، تمام کاسه کوزه رو بر سر رونالدینیو میشکنن، چون کارت قرمز غیر قابل توجیهی گرفت و با نبودنش روحیه تیم رو پائین آورد.

باید صبر کرد و دید. ولی این جمله هایی که گفته "فعلا تمام فکر و ذکرم معطوف بارساست، باید تا پایان فصل صبر کنیم و ببینیم چی پیش میاد. افتخار میکنم که سیلویو برلوسکونی یکی از طرفدار های منه..." خیلی مشکوک میزنه.

البته نباید فراموش کرد که تمامی این ستاره ها به غیر از آنری چند فصل در بارسا حضور داشتند و ناکامی های این فصل بارسا به مصدومیت های طولانی مدت مهره های کلیدی این تیم مربوط میشه.
در هر حال من فکر نمی کنم بارسا دو مهره کلیدی خودش ( اتئو و رونالدینهو ) را همزمان از دست بده و احتمال جدا شدن یکی از مهره ها بیشتر است. مسئله این است که جایگزین مناسبی برای هر کدام از بازیکنانی که نیوکمپ را ترک می کنند به نیوکمپ آورده شود.
من فکر میکنم اتئو از بارسا جدا بشه و رونالدینهو در بارسا بمونه و به نظر من بهترین جایگزین برای اتئو ، هانری است که امسال بیش از سال گذشته به بارسا نزدیک شده است!
کارت قرمز رونالدینهو در صورتی که رئال امتیاز از دست بده و بارسا نتونه اسپانیول را شکست بده به چشم میاد در غیر این صورت سریع فراموش خواهد شد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
البته نباید فراموش کرد که تمامی این ستاره ها به غیر از آنری چند فصل در بارسا حضور داشتند و ناکامی های این فصل بارسا به مصدومیت های طولانی مدت مهره های کلیدی این تیم مربوط میشه.
در هر حال من فکر نمی کنم بارسا دو مهره کلیدی خودش ( اتئو و رونالدینهو ) را همزمان از دست بده و احتمال جدا شدن یکی از مهره ها بیشتر است. مسئله این است که جایگزین مناسبی برای هر کدام از بازیکنانی که نیوکمپ را ترک می کنند به نیوکمپ آورده شود.
من فکر میکنم اتئو از بارسا جدا بشه و رونالدینهو در بارسا بمونه و به نظر من بهترین جایگزین برای اتئو ، هانری است که امسال بیش از سال گذشته به بارسا نزدیک شده است!
کارت قرمز رونالدینهو در صورتی که رئال امتیاز از دست بده و بارسا نتونه اسپانیول را شکست بده به چشم میاد در غیر این صورت سریع فراموش خواهد شد.
تایید میشه ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36

به نظر من هم اگه بخواد این همه ستاره رو در کنار هم جمع کنه مشکل بارسا هم مثل مشکل چند سال پیش رئال مادرید می شه . من فکر می کنم اتوو از بارسلونا بره و رونالدینیو بمونه .
به امید خدا قهرمان می شیم تا بازیکن هامون رو از دست ندیم .
درباره برلوسکونی هم بگم که شما از کجا این خبر رو شنیدید ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
درباره برلوسکونی هم بگم که شما از کجا این خبر رو شنیدید ؟

از سایت رسمی میلان!

"فعلا تمام فکر و ذکرم معطوف بارساست، باید تا پایان فصل صبر کنیم و ببینیم چی پیش میاد. افتخار میکنم که سیلویو برلوسکونی یکی از طرفدار های منه...

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظرم بهتره بارسا اتوئو رو با دروگبا تاخت بزنه !!

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
خبر جدید در مورد بارسا اینکه :
منچستر هم به دنبال ساویولا است.
بارسا در به خدمت گرفتن هاینزه از منچستر با چند تیم دیگر از جمله رئال داره رقابت می کنه.
از انجایی که بارسا در پستی که لمپارد بازی میکنه بازیکنان بسیار خوبی داره به نظر می رسه این انتقال منتفی شده باشد.

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
به نظرم بهتره بارسا اتوئو رو با دروگبا تاخت بزنه !!

دروگبا بازیکن خوبی است اما به نظر من اصلا با اتئو قابل قیاس نیست.
با یک نگاه به پیشنهاداتی که اتئو داره میتونید متوجه بشید که هر تیمی آرزوی داشتن چنین مهاجمی را دارد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دروگبا بازیکن خوبی است اما به نظر من اصلا با اتئو قابل قیاس نیست.
با یک نگاه به پیشنهاداتی که اتئو داره میتونید متوجه بشید که هر تیمی آرزوی داشتن چنین مهاجمی را دارد.
کاملا درسته .
بازی دروگبا هم اصلا به اسپانیا نمی خوره ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کاملا درسته .
بازی دروگبا هم اصلا به اسپانیا نمی خوره ...
بارسا و مارادونا

25 سال پیش ، روز جمعه ، چهارم جون سال 1982 ، دیگو آرماندو مارادونا با باشگاه بارسلونا قرارداد امضاء کرد. او در حالی که فقط 21 سال داشت ، با حقوق یک میلیون و دویست هزار پزتا ( پول رایج کشور اسپانیا) چیزی در حدود 10 میلیون دلار زمان حاضر، به بارسا پیوست که در آن برهه از زمان در دنیای فوتبال گرانترین مبلغ پرداخت شده برای یک بازیکن به شمار می رفت. بارسا برای بدست آوردن این اعجوبه ی آرژانتینی مدت 4 سال را در بازار نقل و انتقالات سپری کرد ( از سال 1978).

او یک قرار داد شش ساله با بارسلونا منعقد کرده بود ولی فقط دو سال در بارسا ماند. او در فصل اول حضورش به دلیل مشکل کبدی حدود 3 ماه هم غیبت داشت. در فصل دوم حضورش هم حدود 3 ماه را به دلیل مصدومیت بسیار جدی از ناحیه ی زانو از دست داد. او در بازی با اتلتیک بیلبائو و توسط مدافع حریف ( گویکوئتشا) به این مصدومیت گرفتار شد. او در مجموع 62 بار پیراهن بارسا را بر تن کرد و 36 گل هم به ثمر رسانده بود ( هر 2 بازی یک گل). او به همراه باشگاه یک بار جام در جام اروپا و یک بار هم جام حذفی اسپانیا را ربود.
مارادونای جوان بعد از اتمام فصل 93 با قیمت یک میلیون و سیصد هزار پزتا ( کمی بیشتر از قیمت خرید توسط بارسا) به ناپولی ایتالیا رفت و در آنجا محبوبیتی فوق العاده پیدا کرد.

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطور که به نظر میرسه رونالدینیو با آث میلان وارد مذاکره شده و احتمال زیاد از بارسا میره (متاسفانه)
اما اتئو توی بارسا میمونه. صحبتهایی هم باشگاه بارسلونا با هانری کرده که اون رو برای فصل بعد استخدام کنه.

ولی نظر شخصی من اینه که رونالدینیو بمونه و اتئو بره بهتره.
ساویولا هم رفتنیه :(

امیدوارم رایکارد خریت نکنه و درست جابجایی ها رو انجام بده تا ایشالله فصل بعد هم مانند پارسال هم قهرمان اروپا و هم اسپانیا بشیم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تیری آنری هم انگار داره با بارسلونا به توافق می رسه ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رایکارد گفته دیگه به رونی احتیاجی نداریم .
ولی اتوو تو بارسلونا می مونه . رفتن رونی 50 50 شده ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منبع خبر لطفا............

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
امشب بازی حساس بارسا - اسپانیول رو ساعت 22:30 ببینید!
رئال هم با ساراگوسا بازی داره که بهترین موقع برای امتیاز دادن هست!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
رایکارد گفته دیگه به رونی احتیاجی نداریم .
ولی اتوو تو بارسلونا می مونه . رفتن رونی 50 50 شده ...

منبع خبر لطفا............

واقعا تایید میشه! منبع خبر لطفا، mdibmehr2 خان!
البته با ظهور و اوج گرفتن مسی، میشه تصور کرد نقش رونالدینیو روز به روز کمرنگ تر بشه.

چیزی که مشخص ئه، اینه که اگه رونالدینیو از بارسا بره، به احتمال 99% میاد میلان. شکی نیست.
ولی اگه اتوئو بخواد بارسا رو ترک کنه، میلان برای به خدمت گرفتنش باید با تیم هایی مثل لیورپول، منچستر و چلسی رقابت کنه.
خلاصه اینطور که همه دارن پیش بینی میکنن، امسال یک کدومشون از بارسا جدا میشه... مخصوصا... مخصوصا اگه بارسا قهرمان نشه.
من حس میکنم هر دو به یک اندازه احتمال داره که از بارسا برن.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
هم رئال 1-0 باخته هم بارسلونا !!!

بالا