behnam behdadiyan
Registered User
[FONT=&]صحبت از بکن بائر تو کلوپ زیاد شده و بد ندیدم اینو اضافه کنم که خیلی نباید حرف های این بابا رو جدی گرفت؛ [/FONT][FONT=&]
[/FONT][FONT=&]کلاً آدمیه که هر زمان تیمش بازی رو با نتیجه خوبی پیروز میشه از فرط خوشحالی شروع میکنه به وراجی کردن که نمونه بارزش بعد از بازی رفت بایرن و یوونتوس بود که به بوفون پریده بود و بوفون رو یک پیرمرد از کار افتاده خطاب کرده بود که با واکنش های زیادی روبرو شد و طبق معمول مجبور به عذرخواهی کردن شد[/FONT][FONT=&]...
[/FONT][FONT=&]و واکنش بوفون هم به این قضیه خیلی جالب بود[/FONT][FONT=&]...
[/FONT]
[FONT=&]دوستان خیلی به دل نگیرن[/FONT][FONT=&]...[/FONT]
[/FONT][FONT=&]کلاً آدمیه که هر زمان تیمش بازی رو با نتیجه خوبی پیروز میشه از فرط خوشحالی شروع میکنه به وراجی کردن که نمونه بارزش بعد از بازی رفت بایرن و یوونتوس بود که به بوفون پریده بود و بوفون رو یک پیرمرد از کار افتاده خطاب کرده بود که با واکنش های زیادی روبرو شد و طبق معمول مجبور به عذرخواهی کردن شد[/FONT][FONT=&]...
[/FONT][FONT=&]و واکنش بوفون هم به این قضیه خیلی جالب بود[/FONT][FONT=&]...
[/FONT]
[FONT=&]بوفون: بکن بائر مردی خبره در فوتبال است[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT][FONT=&]جیان لوئیجی بوفون پس از شکست 2-0 یوونتوس در برابر بایرن مونیخ از هواداران تیمش عذرخواهی کرد و در مورد انتقاد فرانتس بکن بائر نیز به اظهارنظر پرداخت[/FONT][FONT=&].
[/FONT][FONT=&]بوفون در گفتگو با برنامه تلویزیونی [/FONT][FONT=&]Striscia La Notizia [/FONT][FONT=&]گفت: "در این حرفه چنین اشتباهاتی ممکن است رخ دهد. من ناامیدشدم که بازی را واگذار کردیم، بنابراین مجبورم از همه تیم و هواداران عذرخواهی کنم[/FONT][FONT=&]."
"[/FONT][FONT=&]من نمی توانم در مورد صحبت های بکن بائر کوچکترین مخالفتی کنم، زیرا او پیشکسوت و مردی خبره و کارکشته در فوتبال است[/FONT][FONT=&]."[/FONT]
[FONT=&]دوستان خیلی به دل نگیرن[/FONT][FONT=&]...[/FONT]