• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[FONT=&amp]صحبت از بکن بائر تو کلوپ زیاد شده و بد ندیدم اینو اضافه کنم که خیلی نباید حرف های این بابا رو جدی گرفت؛ [/FONT][FONT=&amp]

[/FONT][FONT=&amp]کلاً آدمیه که هر زمان تیمش بازی رو با نتیجه خوبی پیروز میشه از فرط خوشحالی شروع میکنه به وراجی کردن که نمونه بارزش بعد از بازی رفت بایرن و یوونتوس بود که به بوفون پریده بود و بوفون رو یک پیرمرد از کار افتاده خطاب کرده بود که با واکنش های زیادی روبرو شد و طبق معمول مجبور به عذرخواهی کردن شد[/FONT][FONT=&amp]...

[/FONT][FONT=&amp]و واکنش بوفون هم به این قضیه خیلی جالب بود[/FONT][FONT=&amp]...

[/FONT]
[FONT=&amp]بوفون: بکن بائر مردی خبره در فوتبال است[/FONT]
[FONT=&amp]
[/FONT][FONT=&amp]جیان لوئیجی بوفون پس از شکست 2-0 یوونتوس در برابر بایرن مونیخ از هواداران تیمش عذرخواهی کرد و در مورد انتقاد فرانتس بکن بائر نیز به اظهارنظر پرداخت[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT][FONT=&amp]بوفون در گفتگو با برنامه تلویزیونی [/FONT][FONT=&amp]Striscia La Notizia [/FONT][FONT=&amp]گفت: "در این حرفه چنین اشتباهاتی ممکن است رخ دهد. من ناامیدشدم که بازی را واگذار کردیم، بنابراین مجبورم از همه تیم و هواداران عذرخواهی کنم[/FONT][FONT=&amp]."

"[/FONT][FONT=&amp]من نمی توانم در مورد صحبت های بکن بائر کوچکترین مخالفتی کنم، زیرا او پیشکسوت و مردی خبره و کارکشته در فوتبال است[/FONT][FONT=&amp]."[/FONT]

[FONT=&amp]دوستان خیلی به دل نگیرن[/FONT][FONT=&amp]...[/FONT]

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از معدود دفعاتی هست که دوست دارم بارسلونا بایرن رو شکست بده تا یک فینال تمام اسپانیایی رو ببینیم و آبروی ریخته اسپانیا جمع بشه .

من هم دوست دارم رئال برنده باشه اما جبران این دو نتیجه خیلی سخت هست .
واقعیت اینه که تمام شرایط جمع شده تا این دو تیم نتونن برنده باشن : بارسلونا با لشکری از مصدومیت از دفاع گرفته تا مهاجمین ، افت رئال و ناهماهنگی در دفاع ، اشتباهات فاحش داوری و بازی خوب دو تیم آلمانی .

.

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
نمیدونم شاید من خیلی خوشبین هستم اما بارسابه فینال میره درسته بایرن تیمه خیلی خوبیه اما بارسا تو نیوکمپ یه تیمه دیگست
ONE CLUB ONE LOVE
MES QUE UN CLUB

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دورتموند ٢ تا گل ١٠٠٪ رو خراب كرده تا حالا

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
شد ٣ تا گل

آلونزو يه سيلي چسبوند تو صورت طرف داور گفت آرومتر :))

دورتموند فقط يدونه ژاوي لازم داره تا بي رقيب بشه

خط دفاع خدايي دارن ، هيچي رو به شانس واگذار نمي كنن

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
شد ٤ تا :دي

اين لواندوسكيه كيه امروز افتضاحه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تایپیکو اشتباه اومدم فکر کنم؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اولین اسپانیایی که اوت شد.

فکر کنم دومیش هم بارسا باشه. بعید میدونم بتونه از پس بایرن بر بیاد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
متاسفانه مشکلی که در حال حاضر بارسا داره اینه که اون تیم همیشگی نیست ولی بارسا همیشه بارساست و بهترین نتایج رو همیشه تو خونش گرفته و خارج از خونه اصلا خوب نبوده.

بایرن تیم بسیار عالی بوده امسال و خیلی خوب بوده ولی متاسفانه حقمون تو بازی رفت خورده شد و هیچ کاریشم نمیشه کرد.

اگر بتونیم 2 گل اول رو تو 20 30 دقیقه اول بازی بزنیم بدجور روحیه تیم و جو ورزشگاه بر علیه مونیخ میشه که امیدوارم این اتفاق بیفته هرچند کاری بسیار سخت هست.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
از معدود دفعاتی هست که دوست دارم بارسلونا بایرن رو شکست بده تا یک فینال تمام اسپانیایی رو ببینیم و آبروی ریخته اسپانیا جمع بشه .

حاج بهروز حذف شدین که :)

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
اميدوارم ويا و فابگاس به صورت فيكس بازي كنند

امشب بارسلون اگر تركيب خوبي بياره تو زمين كاري ميكنه كارستون ...

بارسلون بايد قدرتشو براي همه ثابت كنه و بفهمونه كه با داور هم نميتونند جلو اين تيم هيچ ...

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ببینم امشب بازم اون اتفاق تکرار میشه که سال2000 بود که تو نیوکمپ بازی با چلسی بود تماشاگران نوشته بودن 2بر0 نیمه اول :)
1334590728_extras_albumes_1.jpg
خیلی قشنگ بود انصافا" و بازی اون شب خیلی زیبا هم بود
فکر کنم امشب از اون شبها بشه اوففف من که امید دارم به این بازی امشب
همون دقایل اول بازی بتونیم گل بزنیم عالی میشه و توپها کمی به جای تیرک و اوت مشتقیم برن تو گل:D چه شود
ویمبلی که برامون خوش یمن بوده ببینم امشب هم میشه :)
+++++++++++++++++++++++++++++++
ظاهرا ماسچرانو هم مثل اینکه اماده هست خوبه :)

Last edited:

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
گل بود، به سبزه نیز آراسته شد.
بوسکتس و آبیدال هم به دلیل مصدومیت، بازی با بایرن رو از دست دادن.
اون چند درصد امیدی هم که به این بازی داشتم رو، از دست دادم.

خدا رحم کنه...

بکن باوئر: بارسا بازی جوانمردانه را رعایت خواهد کرد، حرف های من اشتباه ترجمه می شوند

36351312297734200108.jpg

رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ درباره صحبت هایی که از او مبنی بر بازی کثیف بارسلونا طی روز های گذشته در مطبوعات به چاپ رسیده بود توضیح داد و می گوید حرف های او درست ترجمه نمی شوند و این یک سوء تفاهم است.

در روز های گذشته مصاحبه هایی از فرانس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان در دنیای فوتبال پخش شد که او به تیمش هشدار داده بود که بارسلونا در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان برای جبران شکست چهار بر صفر بازی رفت هر کاری خواهند و حتی به شیوه های کثیف روی خواهند آورد.

او در آخرین مصاحبه اش گفت: "اگر از حرف های من سوء برداشت شده است عذر خواهی می کنم. من فقط منظورم این بود که بارسلونا هر جه در توان داشته باشد برای این بازی انجام خواهد داد اما نه چیزی بر خلاف قوانین. وقتی می گویم آن ها هر کاری خواهند کرد یعنی به حریفشان فشار خواهند آورد. چیزی که کاملا طبیعی است و من خودم هم زمان بازیگری و مربیگریم این کار را می کردم."

قیصر فوتبال آلمان در ادامه گفت: "بارسلونا یکی از بزرگ ترین و صادق ترین باشگاه های اروپاست و من احترام زیادی برای آن ها قائلم و مطمئنم در بازی چهارشنبه بازی جوانمردانه رعایت خواهد شد. هر دو تیم هر چه در توان دارند برای رسیدن به فینال به کار خواهند گرفت، این تمام چیزی است که من می خواستم بگویم."

رکساچ: برای بارسا مهم این است که اول گل نخورد؛ شاهد خیلی از اتفاقات خواهیم بود

26314476964548800392.jpg

کارلوس رکساچ در مورد دیدار برگشت بارسا و بایرن صحبت کرده است.

به گزارش فوتبال اسپانیا، بارسا در حال آماده شدن برای برگزاری دیدار برگشت برابر بایرن مونیخ می باشد که در دیدار رفت آن در آلیانز آرنا با نتیجه سنگین 4 بر 0 شکست خورده.
بازیکن و مربی سابق بارسلونا می گوید این رویایی است که بارسا نتیجه را جبران کند اما بایرن مونیخ تیم بسیار قدرتمندی می باشد.

رکساچ می گوید: " اولین چیزی که مهم است گل نخوردن بارسا می باشد، در آن صورت ممکن است بتوانند 4 گل را جبران کنند."
"بارسا باید میانه میدان را از بایرن بگیرد و هافبک های آن ها را از کار بیندازد زیرا مونیخی ها هافبک های بسیار قدرتمند و خوبی دارند.در حال حاضر به نظر می رسید مسی به آمادگی کامل رسیده است، او در دیدار رفت آماده نبود و از تشدید مصدومیتش می ترسید."

"در شب چهارشنبه ما شاهد خیلی از اتفاقات باید باشیم، ممکن است مسی بهترین شبی را رقم بزند که در طول خود در این باشگاه حضور داشته."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گل بود، به سبزه نیز آراسته شد.
بوسکتس و آبیدال هم به دلیل مصدومیت، بازی با بایرن رو از دست دادن.
اون چند درصد امیدی هم که به این بازی داشتم رو، از دست دادم.

خدا رحم کنه...

"
چـــــــــــــــــــــی میگی جدا مصدومن ؟:eek:
شانسمونو نگاه تو رو خدا
این مصدومیت بوسکتس رو به فال نیک میگیریم:eek::blink: سانگ جاش میاد شاید سانگ این بازی بهترین بازیشوکرد و رو بازی تاثیر به سزای داشته باش که اینطورم میشه:confused::cowboy::):snitch:
یه حالی میکنم سانگ5 تا بزنه :D
بازم در نبود بوسکتس هم ملالی نیست جایگزینش هم هست

بالا