به عشق بارسلون اولين پست رو اينجا ميزارم ...
و چند نكته شخصي :
تيتو از همون اول فصل بدرد بارسا نميخورد و اين درسته كه الان فاصله امتيازي با رئال بالاست ولي رئال خوب شروع نكرد فصل رو و الا همين يك جام هم الان توش شك و شبه بود ...
دوم من نميدونم چه ارتباطي بين مربي و اين پدرو بي خاصيت هست اونم همه ي بازيها فيكس و ٩٠ دقيقه يادم مياد زمان گوارديولا پدرو بعضي بازيا اونم دقيقه ٧٠ ميومد تو بازي و بهترين عملكرد رو داشت
سوم نميدونم چه پدر كشتگي با داويد ويا داره از نظر من اگر تو بازي با بايرن مونيخ فيكس بود درصد مالكيت توپ بارسا خيلي خيلي بالا بود چرا كه ويا اولا اگه موقعيت گل داشته باشه مثل پدرو و سانچز هدر نميده و دوم اينكه جاگيري اين بازيكن فوق العاده هست و جايي جا ميگيره كه دفاع حريف رو ميكشونه عقب و فضاي پشت ١٨ رو براي مسي باز ميكنه ...
بازي با بايرن مونيخ عامل اصلي باخت تيتو بود با اون چيدمان و بازيكنا حالا يا با يك گل يا با ٤ گل ياد بازي با چلسي ١٠ نفره پارسال افتادم كه پپ گند زده بود و تعويض نميكرد ...
و مسخره تر اين هست كه اومدن همه جا بعد از يك باخت المان و تيماش رو قطب جديد فوتبال معرفي كردن و كار رو براي بارسلون و اسپانيا تموم شده ديدن ... خودشون رو با يك برد داوري و بازي بد بارسا قطب جديد فوتبال خوندن !!!!!!
٤ تا كه هيچي اگر تيم مثل بازي با ميلان چيدمان بشه و زمان گورديولا و از ابيدال و ... بازي گرفته بشه به اين تيم ٦ تا هم جا داره بزنيم و كار سختي نيست كي فكر ميكرد به ميلان با اون دفاع ايتاليايي ٤ تا بزنيم !!!!!
دلم براي ماركز دفاعي در كنار پويل تنگ شده ..
ونگر يا همون پپ بهترين گزينه ها هستند براي بارسا