• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
یه جا یه چیز درباره بازی بارسا و بایرن خوندم خیلی قشنگ بود
گفتم بزارم شما هم بخو
نید!

شبیه قهرمان فیلم های وسترن خسته و عرق کرده پشت یک صخره. گریخته از دست و این و آن. این بار پر از کمین و اسلحه ی قدیمی خالی. رفیق روزهای مهارت و پیروزی.
بارسا ایستاد فیگور شلیک گرفت تا شاید هیمنه ی روزهای اوج تیکی تاکا دست آلمانی ها را بلرزاند. اما امان اسلحه های آلمانی، این نوآوران جنگ های جهانی...

بارسلونا ...
آنها حتی در صورت شکست هم آنها تاثیر و رد خودشان را بر تاریخ فوتبال جهان گذاشته اند .همین بس که امروز کودکان و نوجوانان سراسر دنیا از کوچه پس کوچه های تهران تا خیابانهای نیجریه ، از زمینهای پکن و شانگهای تا بانکوک و کوالالامپور تیکی تاکا ورد زبانشان است و این جادو و اثر فوتبال را می رساند .
مهم این نیست که عصر آنها بسر آمده یا نیامده مهم این است که نام آنها در کتاب تاریخ فوتبال حک خواهد شد و دیگران کتابش را خواهند خواند. مهم این نیست زوالشان نزدیک شده مهم این است که شعر نویی بودند در این نثر کهنه فوتبال . مهم نیست که برخی از مرگ آنها شادمان می شوند مهم این است که بارسا هرگز از مرگ نگفت .
از عشق گفت و زندگی ، امید داد و رویا ساخت ، دل داد و دلبری کرد و چه چیز فراتر از این در فوتبال و زندگی ؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

شاید خیلی ها فکر کنند دوره ی بارسا تموم شده .
اما چیزی که برای من محرضه ؛ اینه که بارسا هنوز خیلی پتانسیل داره که رو نشده ...

نشون به اون نشون که آقای فوتبال جهان تازه 25 سالشه !
نشون به اون نشون که اینیستا هنوز به 30 نرسیده ؛ فابرگاس ، بوسکتس و پیکه 26 سال بیشتر ندارن...
نشون به اون نشون که پدرو و تیو هنوز به 25 بهار هم نرسیدن ...

و نشون به اون نشون که چراغ لاماسیا هنوز روشنه !

کافیه از اشتباهات امسال درس بگیریم و تیم را ترمیم کنیم .
این تیم با ترمیم جزیی به روزهای اوجش برمیگرده !

بعد از بازی دیشب رئال و دورتموند، امیدوارم که همه به این نتیجه رسیده باشن که تمام تیمهایی که به جمع چهار تیم پایانی چمپیونز لیگ میرسن تقریبا به یه اندازه شانس دارن و هیچ تیمی از قبل برنده نیست...
تنها تیمی که در طول شش سال گذشته هر سال تو جمع چهار تیم پایانی بوده، تیمی نیست بجز بارسا.....

در سال ۲۰۰۸ تو دیدار نیمه نهایی به من یو باختیم، که همین تیم با شکست چلسی قهرمان اروپا شد

۲۰۰۹ بارسا با شکست همین من یو، قهرمان اروپا شد.

۲۰۱۰ در دیدار نیمه نهایی به اینتر میلانی باختیم که تو فینال با شکست بایرن مونیخ قهرمان این مسابقات شد.

۲۰۱۱ بارسا دوباره با شکست من یو قهرمان شد....

۲۰۱۲ هم تو دیدار نیمه نهایی به چلسی باختیم که همین تیم تو فینال با شکست بایرن قهرمان این مسابقات شد

۲۰۱۳ هم تا نیمه نهایی بالا امدیم و حتی اگه ببازیم، احتمال اینکه به قهرمان این بازیها باخته باشیم، کم نیست... البته هنوز از روی کاغذ حذف نشدیم.....

این یه خلاصهای بود از همین شش سال گذشته و خیلی برام جای تعجب داره که از دوست و دشمن گیر دادن به بارسا که چرا یه هم چین شکستی رو متحمل شد! مگه رئال نشد؟ فوتبال در این لوول بالا اصلا قابل پیشبینی نیست و رسیدن به جمع چهار تیم پایانی انقدرها که بعضی ها فکر میکنن آسون نیست...

آخرین باری که یه تیم قهرمان اروپا در دو سال متوالی شده بر میگرده به سال ۱۹۸۹ و ۱۹۹۰ که میلان تونست با شکست دو تیم نه چندان آشنا(استوا بخارست و بنفیکا) قهرمان اروپا بشه...

تو قرن جدید تنها تیمی هستیم که سه بار جام رو بالا سر بردیم و هیچ تیمی حتی دو بار هم موفق به اینکار نشده....
خلاصه کلام اینکه رسیدن به جمع چهار تیم پایانی سی ال و قهرمانی لا لیگا تو سال اول هر مربی یه نمره قبولی به شمار میره... حالا هر کی هر چی میخواد بگه، مختاره....

در پایان اعلام میکنم که همه جای کره زمین، همچنان پرچم بالاست ...

g6353_kunyty4jmqi2a87m7k9u.jpg

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مربی ای نیست که در حد بارسا باشه من به شخصه خوشحال میشم انصراف بده

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
بایرن مربیمون را گرفت مربیشون را باید بگیریم:D
البته اگه تیتو رفت که احتمالا میره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تیتو بره کی رو میخوان به جاش بیارن؟؟
احتمالا فصل بعد هم میمونه تو تیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نظر تاکتیکی مطمئنا مربی بسیار پُر و طراحی هستش و اصلا نمیشه گفت از این نظر معمولیه اما اصولا توی این سطح از فوتبال دنیا یک مربی جدا از مباحث فنی اش باید کاراکتر و کاریزمای خاص خودش رو داشته باشه، به نحوی به غیر از مسائل فنی بتونه روی تیم اثر بذاره، راه دور نریم، پپ دقیقا این چنین ویژگی داشت، نمونه های اینچنینی زیاد هستند، فرگوسن، ونگر، مو، ونگال، هیدینگ و .....

بدتر از این بیماریش واقع غوز بالا غوز شده. از اون طرف هم بارسا نشون داده به اعضا و افراد تیم وفاداره و این مطلب رو در مورد ابیدال به خوبی اثبات کرد.

بنظر من بارسا اگر که تیتو خواست بره باید سراغ گزینه ایی مثل، بیلسا، ونگر، هیدینگ.

خیلیا میگن عصر تیکی تاکا پایان پذیرفته، اما واقعا اگه بارسا تیکی تاکای سال 2008 رو بازی میکرد با همون سرعت هنوزم دست نیافتنی بود، توی اجراش به مشکل خوردند و این سبک مربیان با نزدیک بودن تفکراتشون به سبک بارسا خیلی میتونن مفید واقع بشن

این بنده خدا فقط کاراکتر جذابی نداره.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تیتو بیچاره مریضه . از قیافش هم مشخصه که توانایی و انرژی ادامه دادن کار رو نداره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
به شخصه از حضور Jordi Roura در نیمکت بارسا استقبال میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از نظر تاکتیکی مطمئنا مربی بسیار پُر و طراحی هستش و اصلا نمیشه گفت از این نظر معمولیه اما اصولا توی این سطح از فوتبال دنیا یک مربی جدا از مباحث فنی اش باید کاراکتر و کاریزمای خاص خودش رو داشته باشه، به نحوی به غیر از مسائل فنی بتونه روی تیم اثر بذاره، راه دور نریم، پپ دقیقا این چنین ویژگی داشت، نمونه های اینچنینی زیاد هستند، فرگوسن، ونگر، مو، ونگال، هیدینگ و .....

بدتر از این بیماریش واقع غوز بالا غوز شده. از اون طرف هم بارسا نشون داده به اعضا و افراد تیم وفاداره و این مطلب رو در مورد ابیدال به خوبی اثبات کرد.

بنظر من بارسا اگر که تیتو خواست بره باید سراغ گزینه ایی مثل، بیلسا، ونگر، هیدینگ.

خیلیا میگن عصر تیکی تاکا پایان پذیرفته، اما واقعا اگه بارسا تیکی تاکای سال 2008 رو بازی میکرد با همون سرعت هنوزم دست نیافتنی بود، توی اجراش به مشکل خوردند و این سبک مربیان با نزدیک بودن تفکراتشون به سبک بارسا خیلی میتونن مفید واقع بشن

این بنده خدا فقط کاراکتر جذابی نداره.

ونگر و هیدینگ که عالین. واقعا هیدینک رو دوست دارم بیاد. استاد تاکتیک هست.

ونگر رو هم دوست دارم اما بعید میدونم ارسنال این ماشین پولسازی رو از دست بده.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
مربی خوب هم کمه ها
باید یک اکادمی مربی سازی هم بزنیم:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ونگر و هیدینگ که عالین. واقعا هیدینک رو دوست دارم بیاد. استاد تاکتیک هست.

ونگر رو هم دوست دارم اما بعید میدونم ارسنال این ماشین پولسازی رو از دست بده.

دستمزد اینها وحشتناکه، تیتو مبلغ خیلی پایینی به نسبت یک سرمربی باشگاهی مثل بارسا میگیره. این یه عامل انگیزشی برای مدیریت روسل هست که برگ برندش کاهش بدهی های باشگاه در این چندسال بوده.

بیلسا مربی خیلی دلسوزیه، بنظرم جز اون مربی هاست که روابطش با بازیکن ها خیلی خوبه. آخرین بازی که ازشون دیدم مقابل رئال بود، درسته که 3 هیچ باختند ولی توی نیمه اول کار های ترکیبیشون عالی بود. واقعا قشنگ بازی کردند.

اگه من مدیر بارسا بودم فقط خوزه پکرمن رو واسه تیم میوردم :D عاشقشم. مربی خفن، سیگاری خفن :D و با تاکتیک های بسیار هجومی.

بعد از جام جهانی 90 بهترین آرژانتین رو در 2006 ساخته بود که با فشار میزبان بر داوری حذفش کردند .

از این مباحث که بگذریم، هر شخصی که مربی تیم بشه باید منتظر باشه که چند سال دیگه جاش رو به ژاوی بسپره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دستمزد اینها وحشتناکه، تیتو مبلغ خیلی پایینی به نسبت یک سرمربی باشگاهی مثل بارسا میگیره. این یه عامل انگیزشی برای مدیریت روسل هست که برگ برندش کاهش بدهی های باشگاه در این چندسال بوده.

بیلسا مربی خیلی دلسوزیه، بنظرم جز اون مربی هاست که روابطش با بازیکن ها خیلی خوبه. آخرین بازی که ازشون دیدم مقابل رئال بود، درسته که 3 هیچ باختند ولی توی نیمه اول کار های ترکیبیشون عالی بود. واقعا قشنگ بازی کردند.

اگه من مدیر بارسا بودم فقط خوزه پکرمن رو واسه تیم میوردم :D عاشقشم. مربی خفن، سیگاری خفن :D و با تاکتیک های بسیار هجومی.

بعد از جام جهانی 90 بهترین آرژانتین رو در 2006 ساخته بود که با فشار میزبان بر داوری حذفش کردند .

از این مباحث که بگذریم، هر شخصی که مربی تیم بشه باید منتظر باشه که چند سال دیگه جاش رو به ژاوی بسپره

بیلسا گند زده به ارزانتین اثراتش پابرجاس هنوز

پکرمن همون بازی بود بازیکنای ارزانتین همکاری حدود ده دقیقه پاسکاری ریکلمه با کامبیاسو و... که سرانجام مکزیک رو حذف کردن خیلی عالی بازی کردن ولی حیف اخر المان

اگه 2006 داوری بود پس 2010 چی اونم فشار

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

پکرمن همون بازی بود بازیکنای ارزانتین همکاری حدود ده دقیقه پاسکاری ریکلمه با کامبیاسو و... که سرانجام مکزیک رو حذف کردن خیلی عالی بازی کردن ولی حیف اخر المان

اگه قرار باشه یه مربی رو با یک تورنمنت زیر سوال ببریم، باید امثال کاپلو، تراپاتونی، لیپی و ... رو هم زیر سوال ببریم.
اون سال سوئد و نیجریه خیلی آماده بودند، فرانسه هم توی اون سال با تمام ابهتش توی دور اول حذف شد.

ولی خوب نمایش خیره کننده به همراه شیلی و بیلبائو رزومه ی درخشان این مربی هستش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

بیلسا ایده های هجومیش عالیه اما دفاع کلا تعطیل. یادمه تو جام جهانی هم شیلی خیلی تیم خوبی بود و همه رو متحیر کرده بود اما جلو برزیل که رسید 3 تا خورد و لوله شد.

تیمهای بیلسا زیاد گل میخورن.

پکرمن مربی بدی نیست. اما شخصا معتقدم ارژانتین مربی های خوبی نداره واسه همینه که تیم ملیش هیچوقت تیم شاخی نبوده تو دهه های اخیر. ادمهای قدی هم هستند و حاضر نیستند مربی خارجی بیارن. وگرنه این بازیکنای ارژانتین اگه یه مربی اروپایی بالاسرشون بود تا الان حتما یه بار جام جهانی رو برده بودند.

مربی خوب قیمت بالا داره. تیتو مربی خوبیه. اما خب به نظر من شاید مربیگری بارسا و از اون مهمتر جانشینی پپ گواردیولا خیلی براش بزرگ باشه.

فراموش نکنید خود پپ هم یه ریسک بود :) کی فکر میکرد پپ از بارسلونا بی بیاد و این افتخارات رو در 4 سال خلق کنه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اگه قرار باشه یه مربی رو با یک تورنمنت زیر سوال ببریم، باید امثال کاپلو، تراپاتونی، لیپی و ... رو هم زیر سوال ببریم.
اون سال سوئد و نیجریه خیلی آماده بودند، فرانسه هم توی اون سال با تمام ابهتش توی دور اول حذف شد.

ولی خوب نمایش خیره کننده به همراه شیلی و بیلبائو رزومه ی درخشان این مربی هستش

دیگه تو کارنامه مربیگریش ثبت شده شاهکار کرده شیلی با این همه ستاره تا یک شانزدهم برده بالا

فرانسه هم زیدان مصدوم بود فقط به بازی اخر با دانمارک رسید2006جبران کرد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من از روزی که به یاد دارم دفاع بارسا حالا با هر مربی ای فاجعه بوده
فقط زمان رادومیر آنتیچ بود که دفاع خیلی خوبی داشتیم اما عوضش گل زدن تعطیل بود
کلا در بارسلونا کسی به دفاع فکر نمیکنه
با صحبت های مهرداد در مورد آرژانتين موافقم
فقط خیلی مشتاقانه منتظر خرید های فصل آینده هستم
امیدوارم اگه بازیکنی مثل لوا رو نتونستیم جذب کنیم حداقل جکسون مارتینز یا یه مهاجم این سبکی رو بگیریم
در مورد خرید نیمار خیلی خوشبین نیستم
هیچ تیمی نمیتونه همزمان دو ستاره ی کلیدی داشته باشه
استفاده از رویس به جای الکسیس یا پدرو و هوملس یا سیلوا خیلس عالیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من از روزی که به یاد دارم دفاع بارسا حالا با هر مربی ای فاجعه بوده
فقط زمان رادومیر آنتیچ بود که دفاع خیلی خوبی داشتیم اما عوضش گل زدن تعطیل بود
کلا در بارسلونا کسی به دفاع فکر نمیکنه
با صحبت های مهرداد در مورد آرژانتين موافقم
فقط خیلی مشتاقانه منتظر خرید های فصل آینده هستم
امیدوارم اگه بازیکنی مثل لوا رو نتونستیم جذب کنیم حداقل جکسون مارتینز یا یه مهاجم این سبکی رو بگیریم
در مورد خرید نیمار خیلی خوشبین نیستم
هیچ تیمی نمیتونه همزمان دو ستاره ی کلیدی داشته باشه
استفاده از رویس به جای الکسیس یا پدرو و هوملس یا سیلوا خیلس عالیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

نمیشه گفت دفاع فاجعه بوده
ولی بارسا همیشه تیم رو به جلو و تهاجمی ای بوده اصلا یکی از دلایلی که خیلی ها(مثل خود من:D)طرفدارش شدن همینه
کافیه دو دفاع کناری را عوض کنند و دو مدافع فیزیکی و قد بلند با خصوصیات دفاعی عالی بزارن! مشکل دفاع برطرف میشه ولی دیگه بارسا نیست! و نمیتونه اون قدرت حجومی را به نمایش بزاره
در مورد خرید هم باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه و اسپانیا هم به وضع مالی خوبی نداره فقط امیدوارم این وضعیت رویه باشگاهای این کشور تاثیر زیادی نزاره
در مورد 2 بازیکن کلیدی هم همین الان داریم!3 تا همزمان داریم ژاوی اینیستا مسی:D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
Last edited:
بالا