دقیقا
درسته رئال 4 تا از دورتموند خورد و میتونست 6 تا باشه، اما بازی بارسا بیشتر تحت توجه بود و هست، با اینکه دورتموند از بایرن ضعیفتر و کوچکتر هستش
این نشون میده بی جهت نیست که این همه شانتاژ روی باخت بارسا انجام میشه و کلی مقاله در این روزها نگاشته شده
در حالی که کسی در مورد رئال چیزی نمینویسه و ....
این همون صحبتیه که میگن تیم قرن و بهترین تیم دنیا....
حتی وقتی میبازیم همه چیز اثبات میکنه که با بقیه ی تیم ها متفاوتیم و یک سر و گردن بالاتر
جالبه که همه برای توصیف بایرن ، میگن جلوی بارسا چه نتیجه ای گرفته .
بزرگی کار بایرن ، به بزرگی بارسا سنجیده میشه !
ribery photographer of messi : دی
.
پستها متاسفانه پاک شدن
هرکی ندید صحنه جالبی را از دست داد:lol:
حیف شد باید قشنگاشو گلچین میکردی
دفعه بعد این کارو کن
واقعا زیبا گفتیجالبه که همه برای توصیف بایرن ، میگن جلوی بارسا چه نتیجه ای گرفته .
بزرگی کار بایرن ، به بزرگی بارسا سنجیده میشه !
ribery photographer of messi : دی
.
بارسا باید میباخت باید هم سنگین میباخت و حذف شه ک یه فکری کنن واسه مدافعاشون و یه مهاجم قد بلند
این ضعف بزرگیه ک تیممون داره
امین برای بار دوم میگم اینقده وهم نزنیعنی اگه برای فصل بعد یکی از بین هوملز ، کمپانی یا داوید لوییز رو نگیرن خودم تیتو رو اخراج میکنم:دی
به نظر من همین الان باید بندازیش بیرونیعنی اگه برای فصل بعد یکی از بین هوملز ، کمپانی یا داوید لوییز رو نگیرن خودم تیتو رو اخراج میکنم:دی
تیتو امروز کنفرانس داشته و وگفته فصل بعد هم درخدمت باشگاه هستم (اینو تا اخراجش نکنن میمونه!)
در مورد بازی با بایرن هم گفته ما بارساییم و درخونه بازی داریم! و گفته میتونیم نتیجه را جبران کنیم و این غیر ممکن نیست
در مورد تغییر بازیکنا و روش بازی تیم هم گفته مشکلی نداره و بازیکنان و روش بازی تیم یکِ یکِ
در اخر هم از رورا و سایر دستیارانش حسابی تشکر و تعریف کرده
--------------------
لیست بازیکنان برای سفر به بیلبائو
Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Abidal, Song and Tello