• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
جالبه که همه برای توصیف بایرن ، میگن جلوی بارسا چه نتیجه ای گرفته .

بزرگی کار بایرن ، به بزرگی بارسا سنجیده میشه !

ribery photographer of messi : دی

1366841382087.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دقیقا
درسته رئال 4 تا از دورتموند خورد و میتونست 6 تا باشه، اما بازی بارسا بیشتر تحت توجه بود و هست، با اینکه دورتموند از بایرن ضعیفتر و کوچکتر هستش
این نشون میده بی جهت نیست که این همه شانتاژ روی باخت بارسا انجام میشه و کلی مقاله در این روزها نگاشته شده

در حالی که کسی در مورد رئال چیزی نمینویسه و ....
این همون صحبتیه که میگن تیم قرن و بهترین تیم دنیا....
حتی وقتی میبازیم همه چیز اثبات میکنه که با بقیه ی تیم ها متفاوتیم و یک سر و گردن بالاتر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دقیقا
درسته رئال 4 تا از دورتموند خورد و میتونست 6 تا باشه، اما بازی بارسا بیشتر تحت توجه بود و هست، با اینکه دورتموند از بایرن ضعیفتر و کوچکتر هستش
این نشون میده بی جهت نیست که این همه شانتاژ روی باخت بارسا انجام میشه و کلی مقاله در این روزها نگاشته شده

در حالی که کسی در مورد رئال چیزی نمینویسه و ....
این همون صحبتیه که میگن تیم قرن و بهترین تیم دنیا....
حتی وقتی میبازیم همه چیز اثبات میکنه که با بقیه ی تیم ها متفاوتیم و یک سر و گردن بالاتر

دقیقا حرفات درسته محمد جان ولی چیکارش میشه کرد
اگه احتمالا صعود نکنیم باز هم چیزی ازمون کم نمیشه:)

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بخونید ضرر نداره:

منبع سایت خبری تحلیلی خُل دات کام

سایت گل - نتیجه غیرمنتظره بایرن - بارسا در فوتبال جهان بحثی را دامن زد که همچنان ادامه دارد . امروزبسیاری بر بیداری غول خفته فوتبال المان تاکید می کنند وایمان دارند پایان اقتدار مطلق بارسا نزدیک است؛ همانطور که کارشناس محترم این بازی در تلویزیون قاطعانه « اغاز پایان اقتدار بارسا » رااعلام و در اغلب رسانه های مکتوب نیز بر این تلقی تاکید شد. اما چنین تحلیلی بیش از انکه ریشه در واقعیت فوتبال امروز داشته باشد از ذهن خیال اندیش و علاقمند به پیشگوئی در فرهنگ ایرانی حکایت دارد که در ان پیشگوئی فارغ از هر منطق و بی هیچ هزینه ای فضیلتی محسوب میشود و بر جای استدلال می نشیند!

تحلیل بر این مبنا آن هم در فوتبال که از هر نظر غیر قابل پیش بینی است بی معنی است و اشاره به دو نکته بدیهی برای رد ان کافیست:

1 -چرا باید از واکنشی مشابه سه هفته قبل بارسا به باخت در میلان غافل شد و آن رادر محاسبه نیاورد؟

2 - افت امری طبیعی در فوتبال است ، چه افت مقطعی باشد و چه میان مدت . افت کوتاه بارسا دلایلی مثل آشکار شدن ضعف ها و انگیزه شدید تیم های مقابل برای رویارویی داردو افت میان مدت یک تیم می تواند به سیاست های نقل و انتقال و تغییرات در بدنه باشگاه مربوط باشد.

*اغلب امروزه بازیهای بایرن و دورتموند را اجرای ورژن المانی سبک بارسا میدانند و اگر نگوئیم تقلید ، در بهترین حالت میتوان انرا بسط سبک بارسا در فوتبال المان دانست که البته با ویژگیهائی نظیر نظم وجنگندگی تا اخرین نفس ، قدرت بدنی بالا و تلاش خستگی ناپذیر بازیکنان آن دیار ترکیب شده است و اگر از این زاویه به تحلیل این بازی بپردازیم در خلاصه ترین بیان، بایرن در این تک بازی در سطحی بالاتر از بازی همیشگی خود بازی کرد و بارسا به دلایل متعدد از جمله مصدومیت و نا آمادگی مسی (بازیکن گره گشای بارسا در شرایط سخت ) وخستگی اشکاربازیکنان ، در سطحی پائینتر از بازی معمولی خود ظاهر شد و چنین نتیجه ای رقم خورد .

* گذشته از شرایط خاص حاکم براین بازی در سالهای اخیر بهترین تیمها با بهترین مربیان با اندیشه و استراتژی مهار بازی بارسا پا بمیدان میگذارند و به جز بایرن ورئال هنوز ندیده ایم تیمی بتواند با تحمیل سبک بازی خود بارسا را از پا در آورد، اما اقتدار چندین ساله بارسا این حسن را داشته که اغلب تیمهای معتبر اروپا ، برای اعاده حیثیت هم شده به تلاشی مضاعف وادار شده اند .مثلا امسال با پدیده جدید قهرمانی زود هنگام و فاصله امتیازی قابل توجه صدر نشینها با تیم دوم در اغلب لیگها مواجهیم . پدیده ای که حکایت از ارتقا سطح کیفی بازی این تیمها دارد که این خود را در شکل قهرمانی زود هنگام و فاصله امتیازی با تیم دوم در لیگهای داخلی نشان می دهد .

اگر اقای فرگوسن با اعمال تغییرات به هافبک دفاعی مثل کریک مامویت شرکت موثردر بازیسازی میدهد و با کریک جدیدی مواجه میشویم که جزو 6 کاندیدای بهترین بازیکن جزیره قرار می گیرد و یا فوروارد کاملی مثل رونی را به ایفای نقش هافبک دفاعی وادار می کند و در صدد تقویت خط میانی در بازی و در درون سبک منچستر برامده ، درواقع خود را برای رقابت در سطحی بالا اماده کرده است همانطور که در بازی مقابل رئال کیفیت کنونی منچستر را به نمایش گذاشت ... در این احوال بایرن هم با اتخاذ سبکی مشابه بارسا در صدد ارتقا کیفی بازی خود برامده و با اسلحه بارسا به جنگ بارسا میرود و حتی برای تکمیل پروژه خود به همین بسنده نکرده و گواردیولا طراح این سبک را را به بایرن میاورد و همه این تلاشها به هدف رسیدن به شرایط رقابتی برابر با بارسا است .

در مورد سبکی که کل گستره فوتبال جهان راتحت تاثیر خود دارد، ایا ساده لوحانه نیست که از « اغاز پایان اقتدار » آن سخن بگوئیم؟

این نوشته بقصد تمجید و تحسین بیجا از بارسا نوشته نشده چون نگارنده خود سبک بارسا را نمی پسندد چرا که تفکر استراتژیک در این سبک بر مبنای حفظ و مالکیت توپ بنا شده که نقش دفاعی ان ( محروم کردن حریف از تصاحب توپ ) بر نقش هجومی آن غلبه دارد و از جذابیت و زیبائی فوتبال میکاهد بخصوص در مقابل حریفان ضعیف برای بیننده کسالت اور است اما منطق حکم میکند واقعیت را بپذیریم و خوش خیالانه مرگ زود رس آنرا پیشگوئی نکنیم و با استناد به یک و یا چند بازی بد از بارسا ، حکم به پایان اقتدار آن ندهیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
<< ژاوی، بهترین پاسور لیگ قهرمانان >>

ستاره ملی‌پوش و خط میانی بارسلونا معروف به «مهندس پاس» در زمینه پاسکاری فعال‌ترین بازیکن فصل جاری رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بوده است.

براساس آماری که یوفا در هر مرحله از پیکارهای باشگاهی قاره سبز ارائه می دهد، در بین ۴ تیم اسپانیایی و آلمانی حاضر در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، ژاوی هرناندز، بیشترین تعداد پاس را داشته و از این نظر فعالترین بازیکن مسابقات است.

*بارسلونا

ژاوی که در راه شکل‌گیری و حفظ سبک بازی خاص تیمش نقش بسزایی داشته، از ابتدای فصل تاکنون در مجموع ۱۱۴۳ پاس به هم‌ تیمی‌هایش داده است.

*بایرن مونیخ

فعال‌ترین بازیکن بایرن در عرصه پاسکاری در رقابت‌های لیگ قهرمانان امسال، بازیکنی از خط میانی یا حمله این تیم نیست. بلکه یک مدافع است. مدافعی برجسته همچون فیلیپ لام که در بایرن و تیم ملی آلمان،‌ کاپیتان و فرمانده است.

وی از شروع بازی‌های سرخپوشان در فصل جاری لیگ قهرمانان، ۶۶۷ پاس داده است.

*رئال مادرید

عنوان فعال‌ترین عنصر رئالی ها در زمینه پاسکاری ژاوی آلونسو است. وی با ۵۶۱ پاس پرکارترین بازیکن تیمش در فصل جاری بوده است.

*بورسیادورتموند

همانند تیم بایرن، دورتموند نیز فعال‌ ترین بازیکنش در عرصه کار گروهی و پاسکاری، یک مدافع است. براساس آمار موجود مارسل اشملسرکه در تیم ملی آلمان نیز بازی می‌کند،
۵۳۱ پاس در مسابقات داده است.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آیا شاهد یک بازگشت رویایی دیگر خواهیم بود؟

سه شنبه شب، چشمان بسیاری از طرفداران بارسلونا و کسانی که شکست این تیم را انتظار می کشند، به بازی این تیم در برابر قهرمان بوندسلیگا دوخته شده بود.

همه طرفداران با خبر بازگشت لیونل مسی خوشحال بودند، اما این را نمی دانستند که این بازیکن با فداکاری تمام، با وجود مصدومیت و تنها برای بالا بردن روحیه تیم - همچون بازی با تیم پاریس سنت ژرمن در بازی برگشت یک چهارم نهایی - در میدان حضور یافته بود. همه از حضور بارترا در زمین شگفت زده شده بودیم. چرا در چنین بازی بزرگی از او بازی بگیریم ولی در بازی لالیگا از آبیدال با تجربه در خط دفاعی استقاده کنیم که 90 دقیقه و تنها با دو پاس اشتباه بازی فوق العاده ای به نمایش گذاشت. با خود گفتیم که مطمئنا دروازه مان تهدید خواهد شد و بارترا مدافع با تجربه ای در برابر مهاجمین با تجربه بایرن نیست.

با گذشت دقایقی از بازی، این اندیشه ها در ذهن طرفداران بارسلونا به وجود آمد که هر چه بازیکنان بایرن بر روی بازیکنان بارسا مرتکب خطا می شوند، داور به راحتی از آنها می گذرد، زیرا در بسیاری از موارد دو بازیکن تنومند در خط میانی آنها به شدت بر روی ژاوی و مسی و اینیستا - سه بازیساز اصلی تیم - خطا می کردند.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بارسا باید میباخت باید هم سنگین میباخت و حذف شه ک یه فکری کنن واسه مدافعاشون و یه مهاجم قد بلند
این ضعف بزرگیه ک تیممون داره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بارسا باید میباخت باید هم سنگین میباخت و حذف شه ک یه فکری کنن واسه مدافعاشون و یه مهاجم قد بلند
این ضعف بزرگیه ک تیممون داره

یعنی اگه برای فصل بعد یکی از بین هوملز ، کمپانی یا داوید لوییز رو نگیرن خودم تیتو رو اخراج میکنم:دی

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
یعنی اگه برای فصل بعد یکی از بین هوملز ، کمپانی یا داوید لوییز رو نگیرن خودم تیتو رو اخراج میکنم:دی
امین برای بار دوم میگم اینقده وهم نزن
مالک عرب نداریم ها، باشگاهه مردمیه، خرید از چلسی رو که فراموش کن، کمپانی رو حرفش رو نزن چون صددرصد بالای شصت میلیون میارزه
میمونه هوملز که میشه بزخری کرد...این آخری خوبه

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
به نظر من همین الان باید بندازیش بیرون
یه مربی درست حسابی در حد بارسلون بیارن

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تیتو امروز کنفرانس داشته و وگفته فصل بعد هم درخدمت باشگاه هستم (اینو تا اخراجش نکنن میمونه!:D)
در مورد بازی با بایرن هم گفته ما بارساییم و درخونه بازی داریم! و گفته میتونیم نتیجه را جبران کنیم و این غیر ممکن نیست
در مورد تغییر بازیکنا و روش بازی تیم هم گفته مشکلی نداره و بازیکنان و روش بازی تیم یکِ یکِ:D
در اخر هم از رورا و سایر دستیارانش حسابی تشکر و تعریف کرده

--------------------
لیست بازیکنان برای سفر به بیلبائو
Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Abidal, Song and Tello

Last edited:

nasim777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مشکل تیممون اینکه دفاع نداریمممم:( تیتو هم تا الان بد نبوده ولی واقعا تو بازی با بایرن تیم هیچ تاکتیکی نداشت ...............بارسلونا یه مربی میخواد مثل پپ گاردیولا

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
تیتو امروز کنفرانس داشته و وگفته فصل بعد هم درخدمت باشگاه هستم (اینو تا اخراجش نکنن میمونه!:D)
در مورد بازی با بایرن هم گفته ما بارساییم و درخونه بازی داریم! و گفته میتونیم نتیجه را جبران کنیم و این غیر ممکن نیست
در مورد تغییر بازیکنا و روش بازی تیم هم گفته مشکلی نداره و بازیکنان و روش بازی تیم یکِ یکِ:D
در اخر هم از رورا و سایر دستیارانش حسابی تشکر و تعریف کرده

--------------------
لیست بازیکنان برای سفر به بیلبائو
Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Adriano, Abidal, Song and Tello

احتمال داره مسی بازی کنه ؟

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تیتو : روابطم با پپ کمی سرد شده است ؛ مسی بهترین بازیکن جهان است

85483711712861527603.jpg

تيتو ويلانووا روز جمعه پس از مدت‌ها غيبت مقابل رسانه‌ها به دليل درمان بيماري سرطانش در نشست خبري حاضر شد و گفت: "قدرت و اشتياق ادامه دادن را دارم. پس از تمام اين‌ها احساس بسيار خوبي دارم و بهتر شده‌ام. قبل از امروز از آنجا که درماني که روي من انجام مي‌شود مي‌تواند اثرات جانبي داشته باشد، نمي‌خواستم با رسانه‌ها صحبت کنم، اما هر روز کمي بهتر مي‌شوم. منتظر بودم تا به تمرينات برگردم و بتوانم بار ديگر در اين اتاق کنفرانس حاضر شوم."

به گزارش فوتبال اسپانیا، وي ادامه داد: "با توجه به سوالي که در خصوص آينده من مطرح مي‌شود، اين قدرت و اشتياق را دارم که فصل بعد ادامه دهم. هرگز به ترک تيم فکر نکردم. هرگاه 2 روز استراحت داشتم، کسل مي‌شدم. اين زندگي من است و خودم را به هيچ وجه تحت هيچ فشاري حس نمي‌کنم."

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: "مردم مدام مي‌گويند دوران بارسا به پايان رسيده است،اما وقتي در بالاترين سطح در ليگ قهرمانان بازي مي‌کنيد، رقابت هميشه بسيار مشکل است. بارسا 3 بار قهرمان اين مسابقات شده اما پيش از آن مدتها نتوانسته بوديم به قهرماني برسيم. اگر به قهرماني برسيم، اين افتخار ديگري است که مي‌گويد در 5 سال گذشته 4بار قهرمان شده‌ايم. اين کاري است که ممکن است هرگز تکرار نشود. 6 دوره متوالي به نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان رسيده‌ايم که يک رکورد است و ممکن است فصل آينده نتوانيم آن را تکرار کنيم. اگر تيم بسيار خوبي نداشتيم، به قهرماني در اين مسابقات نزديک نمي‌شديم. بنابراين فکر نمي‌کنم دوران بارسا به سر رسيده باشد."

ويلانووا اضافه کرد: "ما بارسا هستيم و دور برگشت در خانه بازي مي‌کنيم. درست و باورپذير نيست که بگوييم قطعا نتيجه دور رفت مقابل بايرن را جبران مي‌کنيم اما تعهدي به هوادارانمان داريم که مي‌گويد بايد بجنگيم و بتوانيم پيروز شويم. شايد بتوانيم به 2 گل سريع در نيمه اول برسيم و کسي چه مي‌داند پس از آن چه اتفاقي بيفتد."

وي تأکيد کرد: "من و گوارديولا روابطمان کمي سرد شده است مثل همه وقتي از هم دور باشند."

سرمربي بارسا با اشاره به بازي تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو افزود: "مطمئنم که جو سن مامس مثل هميشه فوق‌العاده خواهد بود. اين آخرين حضور ما در اين ورزشگاه است اما اين مردم هستند که جو يک ورزشگاه را فوق‌العاده مي‌کنند."

ويلانووا عنوان کرد: "هنوز با ويکتور والدس صحبتي نکرده‌ام. او نگفته به خاطر اينکه قراردادش را پس از 2014 تمديد نمي‌کند، سال بعد اينجا نخواهد بود. نمي‌توانم او را درباره تمام چيزهاي خوبي که بارسا دارد، متقاعد کنم زيرا او بهتر از آنچه من بگويم خودش مي‌داند. وقتي فصل به پايان برسد با او صحبت مي‌کنم زيرا مي‌خواهم بدانم چطور فکر مي‌‌کند اما رفتار وي در تمرين فوق‌العاده است و به من اين احساس را مي‌دهد که فصل بعد هم با ما خواهد بود."

وي گفت: "رورا نقش ساده‌اي نداشته اما بسيار خوب کارش را انجام داد و من از او و آلتاميرا تشکر مي‌ کنم. شرايط کادر فني بهتر از سابق است زيرا اکنون آنها مي‌توانند وظايف ديگر را هم انجام دهند."

تيتو ويلانووا اظهار داشت: "کاملا براي ما طبيعي است که به غيبت مسي توجه کنيم، کسي هست که توجه نکند؟ او بهترين بازيکن جهان است و بازيکني است که بيشترين گل‌ها را مي‌زند. اميدوارم سال‌هاي زيادي به او وابسته باشيم."

لیست خرید بارسا: هوملس+نیمار

50807129943314687639.jpg

تلاش‌ها برای ساختن ترکیب سال آینده بارسلونا شروع شده است. باشگاه در حال حاضر سه‌ اولویت برای خرید دارد: یک دروازه بان، یک مدافع مرکزی و یک مهاجم. همچنین شاید تلاش‌های دیگری نیز برای خرید بازیکن انجام شود که این بستگی به تعداد بازیکنانی که باشگاه را ترک می‌‌کند دارد.

به گزارش مارکا، با در نظر گرفتن این اولویت‌ها بارسلونا تلاش‌های خود را برای دو بازیکن شروع کرده است: نیمار و هوملس. در مورد نیمار، باشگاه چند وقتی‌ است که تلاش را برای توافق با این بازیکن شروع کرده است( از زمانی‌ که متوجه شد رئال مادرید نیز به این بازیکن علاقه مند است). یک توافقنامه هم با این بازیکن امضا شده است اما تنها مشکل در راه عقد قرارداد با این بازیکن باشگاه سانتوس است زیرا این باشگاه تا سال ۲۰۱۴ با نیمار قرارداد دارد.

06447140117779629914.jpg

پنجشنبه، جوزپ ماریا بورتومئو، معاون ورزشی باشگاه، علاقه بارسلونا به نیمار را تایید کرد. همچنین وی مذاکرات را در مرحله خوبی‌ توصیف کرد گرچه از دادن جزئیات این مذاکرات خودداری کرد. با این حال، به نظر می‌‌رسد توافقات برای نیمار و هوملس نزدیک به پایان باشد. بارسلونا با بازیکن آلمانی‌ تماس داشته تا مبلغ درخواستی این بازیکن را برای انتقال جویا شود.

از طرف هوملس هیچ مشکلی‌ برای بلوگرانا وجود ندارد اما مانع‌ عقد این قرارداد باشگاه بورسیا دورتمند است. دورتمند گوتزه را از دست داده و به نظر می‌‌رسد لواندوسکی نیز رفتنی باشد. قیمت این بازیکن در حال حاضر در بازار ۲۰ تا ۲۵ میلیون یورو است اما بارسلونا صبر می‌‌کند تا با خود باشگاه مستقیما ارتباط برقرار کند تا قیمت اصلی‌ را جویا شود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پیکه هم خیلی افت کرده. روی گلی که بارسلون خورد خیلی راحت تسلیم شد.

بالا