• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
تیو: احساس غرور می کنم که مردم خواستار بازی کردن من هستند

مهاجم بارسا با نگاهی‌ بر فصل اخیر اعتقاد دارد که فصل بسیار خوبی‌ برای او بوده است. او گفت: شما می خواهید که در همه دقایق ممکن بازی کنید، ولی‌ خوشحال هستم.

51526546525542434098.jpg

[SUP]کریستین تیو مهمان یکشنبه برنامه ال‌ مارکادور در شبکه بارسا تی وی بود. او که بازی را از ابتدا آغاز کرده بود، چندین بار مورد تشویق جمعیت حاضر در ورزشگاه نیز قرار گرفت: این برای من افتخار است که مردم خواستار بازی کردن من هستند. با پذیرفتن این که او فرصت بازی در دیدار‌های بزرگ همچون بازی با بایرن را نیافته است گفت: حضور یا عدم حضور من به تصمیم مربی بستگی دارد و نمی‌توانم هیچ نظری راجع به آن بدهم. احساس بدی داشتم که برای چنین بازی بزرگی‌ انتخاب نشدم، ولی‌ من همچنان به سخت تلاش کردن ادامه می دهم.

وی این فصل را بسیار خوب توصیف کرد: شما می خواهید که در همه دقایق ممکن بازی کنید، ولی‌ از فرصتهایی که به من داده شد، خوشحال هستم.

وی درباره عملکردش در بازی با بتیس گفت: راحت بودم و هم تیمی‌هایم نیز به من خیلی‌ کمک کردند ... فکر می‌کنم که آن‌ها می دانند که چقدر سریع هستم و چطور همیشه در دسترس می باشم. این خواسته مربی‌ است و هم تیمی‌هایم نیز می دانند که اگر راهی‌ برای نفوذ از عمق دفاع پیدا نمی‌شود، آن ها همیشه من را در کنار‌ه ها خواهند داشت.

تاثیر مسی

مسی بار دیگر با آمدنش به زمین و زدن دو گل نجات بخش بارسا بود. تیو گفت: این بسیار با اهمیت هست که مسی بازی کند. او در لیگ قهرمانان نتوانست در میدان حضور داشته باشد که یک ضرر بزرگ بود. تیم بدون مسی هم خوب کار کرد ولی‌ هنگامی که او در زمین است شرایط متفاوت می باشد. اگر بهترین بازیکن بازی کند، بهترین بودن خود را نشان می دهد.

او درباره فتح عنوان لیگ به دوربین‌های بارسا تی وی گفت: شما همیشه می خواهید که در خانه خود قهرمان شوید ولی‌ هر چه زودتر قهرمان شویم، بهتر است.

او درباره تیری آنری کسی‌ که با او مقایسه میشود نیز سخن گفت: من هنوز راه زیادی تا رسیدن به فوتبال و گل‌های آنری دارم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[/SUP]
[SUP]
[/SUP]​
نمرات بازیکنان بارسلونا و بتیس

80890285187742316547.jpg

نمرات بازیکنان به این شرح است:

15348746912619889103.png

بهترین گلزنان اروپا
مسی همچنان آقایی میکنه

61834268024075920037.png

بدون شرح

71318179942406452022.jpg

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
نقل و انتقالات از کی شروع میشه ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Last edited:

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
2- تیاگو سیلوا 45 میلیون یورو

تیاگو سیلوا به این قیمت نمی ارزه.برای یه بازیکن 30 ساله اینقدر پول زیاده.آخرش میشه حکایت زلاتان.
نمیدونم چرا این هوملز رو جدی نمیگیرن.بهترین گذینه برای بارسلوناست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیاگو سیلوا به این قیمت نمی ارزه.برای یه بازیکن 30 ساله اینقدر پول زیاده.آخرش میشه حکایت زلاتان.
نمیدونم چرا این هوملز رو جدی نمیگیرن.بهترین گذینه برای بارسلوناست.

میدونی از نظر اطمینان هیچ مدافعی مثل تیاگو سیلوا نمیشه، خداییش تو دو بازی رفت و برگشت یک تنه خیلی مهاجم های بارسا رو اذیت کرد و واقعا عالی بود. اما برای چندسال پاسخگو نیست
از طرفی هوملس یکم اشتباهاتی داره که از اعتماد به نفس زیادشه و سرعتش کمتر از تیاگو سیلواست و 25 سالشه که خیلی عالیه و شم گلزنی خیلی خوبی داره

اما شخصا مارکوس رو خیلی دوست دارم، فکر کنم 18 سالشه، سرعتش از هر دو بیشتره، پرش هاش خیلی خوبن و قدرت بازیخونیش واقعا مثالزدنیه.

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
مسی و طراحی ساعت برای منافع خیریه

وجه عاید از فروش این ساعت را به بنیاد لئو مسی اختصاص داده خواهد شد
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با شرکت در طراحی ساعتی که به مزایده گذاشته خواهد شد ، قصد دارد تا با فروش این ساعت «رویال اوک کرونوگراف» ، وجه عاید از فروش این ساعت را به بنیاد لئو مسی اختصاص داده تا صرف کمک به نیازمندان و مسائل خیریه شود
1367936898_648041_1367937039_noticia_normal.jpg

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
والدز به اصرار ویلانووا می ماند

سرمربی بارسلونا از دروازه بان تیمش درخواست کرد تا برای یک فصل دیگر در این تیم بماند.
تیتو ویلانووا شخصا از ویکتور والدز خواست تا برای یک فصل آینده به فعالیتش در تیم ادامه دهد.
بنابراین گزارش مسئلان باشگاه کاتالان قصد ندارند تا در فصل تابستان بدنبال دروازبان برگردند بنابراین ویلانووا اصرار دارد تا والدز بماند.
قرارداد ویکتور ۳۰ ژوئن ۲۰۱۴ به اتمام خواهد رسید اما دروازه بان تمایل داشت تا در تابستان باشگاهش را تغییر دهد.
در حال حاضر آرسنال از مشتریان والدز است و گلر نیز تمایل دارد تا بازی در لیگ انگلیس را تجربه کند.

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177

سرمربی بارسلونا از دروازه بان تیمش درخواست کرد تا برای یک فصل دیگر در این تیم بماند.
تیتو ویلانووا شخصا از ویکتور والدز خواست تا برای یک فصل آینده به فعالیتش در تیم ادامه دهد.
بنابراین گزارش مسئلان باشگاه کاتالان قصد ندارند تا در فصل تابستان بدنبال دروازبان برگردند بنابراین ویلانووا اصرار دارد تا والدز بماند.
قرارداد ویکتور ۳۰ ژوئن ۲۰۱۴ به اتمام خواهد رسید اما دروازه بان تمایل داشت تا در تابستان باشگاهش را تغییر دهد.
در حال حاضر آرسنال از مشتریان والدز است و گلر نیز تمایل دارد تا بازی در لیگ انگلیس را تجربه کند.

یا حرضت ابرفرض. :eek:
خدایا به دادمون برس.اینو دیگه کجامون بذاریم.:blink::(
چقدر صحت داره؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

امان از دست تیتو
والدز هم از خداشه بمونه.....

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
اتفاقا والدز بمونه خیلی خوب میشه. الان واسه بارسا خوب کار میکنه. در ثانی با رفتن والدز مطمئنا قرار نیست ستاره هایی مثل نویر ، دخیا و یا بوفون و کاسیاس بیاند بارسا. باید دست به دامن امثال رینا بشیم که به مراتب از نظر من از والدز ضعیفتره.
بعدشم به راحتی میتونیم بودجه خرید دروازبان رو صرف تقویت خط دفاعی و حملمون بکنیم که امثال بیش از دروازه از دفاع ضربه خوردیم
بارسا جیب عرب و شاهزاده پشتش نیست که هر چی میخواد راحت بتونه بخره و عین خیالشم نباشه

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

این حالا حالا ها نمیره :eek:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اتفاقا والدز بمونه خیلی خوب میشه. الان واسه بارسا خوب کار میکنه. در ثانی با رفتن والدز مطمئنا قرار نیست ستاره هایی مثل نویر ، دخیا و یا بوفون و کاسیاس بیاند بارسا. باید دست به دامن امثال رینا بشیم که به مراتب از نظر من از والدز ضعیفتره.
بعدشم به راحتی میتونیم بودجه خرید دروازبان رو صرف تقویت خط دفاعی و حملمون بکنیم که امثال بیش از دروازه از دفاع ضربه خوردیم
بارسا جیب عرب و شاهزاده پشتش نیست که هر چی میخواد راحت بتونه بخره و عین خیالشم نباشه

حرف شما درسته ما کسایی مثه دخیا و نویر و... رو نمیتونیم بخریم چون به راحتی به ما نمیدن
و همچنین تو تیمی که هستن راضی ان پس نیازی نمیبینن که بیان بارسا
والدز دروازه بان خوبیه میلاد جان
ولی واقعا بعضی وقتا رو اصاب آدم میره

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
نیمار درخواست رئال رو برای ثبت قرارداد رد کرده و به باشگاهش گفته اگه بخواد از تیمش جدا بشه تنها تیمی که میره بارسلوناست.

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
274555hp2.jpg
هالیوود و ساخت فیلمی درمورد مسی برای سال 2014
هدف این است که فیلمی قدرتمند و مثبت بسازیم تا تماشاگران را تحت تاثیر قرار دهد تا بدون اهمیت دادن به غیرممکن بودن خیلی چیزها به دنبال رویاهایشان بروند

سایت گل-طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس کمپانی اپیک پیکچرز گروپ خود را برای ساخت فیلمی در مورد زندگی لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا آماده می کند که قرار است این فیلم با شروع جام جهانی 2014 برزیل در سالن های سینما اکران شود.
این خبری است که مجله ورایتی از آن خبر داده. بنابراین گزارش این فیلم با سبک «راکی» ساخته می شود و برپایه بیوگرافی زندگی مسی خواهد بود. لوکا کایولی در این باره نوشته:«زندگی درونی پرسی که مبدل به یک افسانه شد.»
اپیک پیکچرز گروپ سرمایه گذاری و تهیه این فیلم را برعهده خواهد داشت. پاتریک اوالد و شاکد برنسون، مدیران این کمپانی در حال حاضر مذاکراتی را با تهیه کنندگان و کارگردانان شروع کرده اند تا به زودی این پروژه را آغاز کرده و تا ژوئن سال 2014 به اتمام برسانند. لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا و آلبی سلسته در حال حاضر به عقیده خیلی ها عنوان بهترین بازیکن دنیا را یدک می کشد.او در ژآنویه سال 2013 اولین بازیکن دنیای فوتبال لقب گرفت که برای چهارمین سال متوالی توپ طلای فیفا را مال خود کرد و بدین ترتیب اسطوره هایی مثل یوهان کرویف، میشل پلاتینی و مارکو فان باستن که سه بار این جایزه را کسب کرده بودند را پشت سرگذاشت. تا سال 1995 این جایزه فقط به بازیکنان اروپایی اختصاص می یافت؛از این رو بازیکنانی مثل پله و مارادونا هرگز این جایزه را کسب نکرده اند.
مسئولان کمپانی اپیک پیکچرز گروپ در نظر دارند تا دوران کودکی مسی و زندگی فقیرانه اش در آن دوران را درکنار ضعف فیزیکی اش، به ویژه قد کوتاهی که داشته به تصویر بکشند و روند رشد او در مبدل شدن به یکی از بهترین بازیکنان دنیا را درفیلم خود به نمایش دربیاورند. اوالد دراین باره گفته:« هدف این است که فیلمی قدرتمند و مثبت بسازیم تا تماشاگران را تحت تاثیر قرار دهد تا بدون اهمیت دادن به غیرممکن بودن خیلی چیزها به دنبال رویاهایشان بروند.

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
n00035532-b.jpg

به گزارش خبرگزاري آلمان ، کارلوس پويول اعلام کرد هيچ مذاکره اي با مسئولان ميلان نداشته و اين خبرهابي اساس است.
شبکه تلويزيوني بي تي وي کاتالونيا سه شنبه اعلام کرد پويول ۳۵ ساله به زودي از بارسا جدا مي شود تا به سن سيرو برود.اين بازيکن تا ژوئن ۲۰۱۶ با بارسا قرارداد دارد گفت :« در حال حاضر تنها به بهبودي و بازگشت قدرتمندانه به ترکيب بارسلونا در فصل آينده مي انديشم.»
پويول نيمه مارس گذشته تحت عمل جراحي عضله پا قرار گرفت و در ديدارهاي حساس مراحل يک چهارم و نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر پاري سن ژرمن و بايرن مونيخ نتوانست تيمش را ياري کند.
از سوي ديگر آدريانو گالياني نايب رييس ميلان با رد اين شايعات به روزنامه ال موندو دپورتيوو گفت :« ما به هيچ وجه براي خريد پويول برنامه اي نداريم و اين اخبار شايعاتي بي اساس است. البته پويول بازيکن بزرگي است و در مصاف هاي رودرروي اخير ميان ميلان و بارسلونا سد محکمي در برابر ما بود اما ما توان خريد بازيکناني مثل پويول را نداريم. من مي دانم که او نيز بارسا را ترک نخواهد کرد.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
حرف شما درسته ما کسایی مثه دخیا و نویر و... رو نمیتونیم بخریم چون به راحتی به ما نمیدن
و همچنین تو تیمی که هستن راضی ان پس نیازی نمیبینن که بیان بارسا
والدز دروازه بان خوبیه میلاد جان
ولی واقعا بعضی وقتا رو اصاب آدم میره

والدز وقتی روز بدش باشه واقعا خیلی بده.
ولی بهتر از اینه کلی هزینه پای یه دروازبانی بدیم که شاید بشه شاید نشه. مثل اتفاقاتی که قبل از ظهور والدز افتاد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
الموندو دپورتیو از تمایل بارسا برای خرید ژرمی متیو مدافع 29 ساله ی فرانسوی والنسیا خبر داده، در اصل یک مدافع کناری هستش(چپ) ولی هر موقت در قلب خط دفاع قرار گرفته بازی های درخشانی از خودش نشون داده
توی آخرین مصاحبه هاش اعلام کرد در صورت پیوست به رئال یا بارسا از والنسیا جدا خواهد شد.

نظر شخصی من اینه که احتمالا جانشین ابیدال در تیم خواهد شد. و اگه قیمتش مناسب باشه واسه ی یه نیمکت نشین مطمئن گزینه ی خوبیه.پارسال که در مستایا 2-2 کردیم، بازیش خیلی خوبی به همراه آلوارو بانگا از خودش به نمایش گذاشت.

از طرفی لیورپول شدیدا به دنبال کریستین ته یو هستش، مبلغ جدایی کریستین ته یو 10 میلیون یورو اعلام شده،
بنظرم نهایت رشد فوتبالیش در همین حده، مثل دوس سانتوسی که به موقع فروخته شد.

بارسا در نظر داره مارتین مونتویا رو بصورت قرضی واگذار کنه.خیلی ها اون رو به عنوان یکی از آینده دار ترین مدافعان کناری فوتبال اروپا میشناسن، گزینه ای هستش که در بلند مدت جانشین دنی آلوس خواهد شد.اینتر میلان برای این انتقال ابراز تمایل کرده.
نظر شخصی: مدافع خیلی خوبیه، و واقعا روی نیمکت لازمش داریم، اما وقتی دنی آلوس توی زمینه جایی واسه بازی رسیدن بهش وجود نداره، اگر که این فصل از نیمکت نشینی گلایه نمیکرد نباید قرضش میدادیم، اما باید دید برنامه های فصل بعد به چه شکل خواهد بود

روزنامه ی الموندو دپورتیوو هم از رودریگو تارین مدافع جوان تیم نوجوانان بارسای بی و تیم ملی زیر 17 سال اسپانیا به عنوان یکی از آینده دار ترین مدافعان فوتبال اسپانیا و جانشین سرخیو راموس و جرارد پیکه

نام برده

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

توییتر کاپیتان پویول:
تمام شایعات و گزارش ها درباره من کذب محض هستند.
فقط و فقط بر روی ریکاوری برای فصل بعد تمرکز می کنم .

26250728222941486169.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم یه رکورد دیگه از بارسا!

رکورد شکست ناپذیری بارسا در نیو کمپ در بازیهای لالیگا همچنان ادامه دارد.
بارسا تنها دو بازی دیگر با رکورد یک فصل کامل بدون شکست در خانه در بازیهای لیگ فاصله دارد .در فصل جاری تا به اینجای کار بارسا ۱۶ بازی در نیو کمپ را پیروز شده و ۱ تساوی بدست آورده و نتیجهٔ مناسب در دو بازی دیگر داخل خانه مقابل وایادولید و مالاگا نیز میتواند این رکورد را به رکورد یک فصل کامل بدون شکست در خانه تبدیل کند .
بارسا در طول تاریخ توانسته بود که ۴ بار دیگر به رکورد "یک فصل کامل بدون شکست در خانه" دست پیدا کند .
فصل های۱۹۵۹/۶۰، ۱۹۵۸/۵۹ و ۱۹۵۲/۵۳(۱۶ تیم در لیگ) و فصل ۱۹۴۸/۴۹ (۱۴ تیم در لیگ).

یه خبر جالب:

سفر بارسایی ها به فضا!

اریل تینتور مهندس کاتالانیای و بارسلونائی ناسا در آخرین پروژه مشترک خود با نامگذاری قطعاتی از ماهوارهای ساخته شده به نامهای مسی، ژاوی، اینستا و هانری اینبار بارسایها را به فضا میفرستد.
اریل میگوید که طرفدار سرسخت بارسا است و عشق تری هانری و به همین دلیل ۴ قطعه اصلی آخرین ماهواره پروژهاش را به نام بازیکنان بارسلونا مسی،ژاوی، اینستا و هانری (بازیکن اسبق بارسلونا) نامگذاری کرده. و همچنین قطعات دیگر به نامهای پپ گواردیولا، پیکه، سانچز، والدز، آبیدال، پویول، جرارد نامگذاری شده. به گفته اریل ۴قطعه اولیه آزمایش شده و هیچ مشکلی ندارد اینکه چه زمانی این بازیکنان به فضا سفر خواهند کرد از اسرار کاری اریل تینتور هست.

عکس: اریل تینتور با قطعه ماهواره بارساییش

90701150135584261318.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مدافع بارسا به صورت قرضی در اینترمیلان؟

51893912526313332971.jpg

روزنامه اسپانیایی مارکا نوشت که باشگاه اینترمیلان قصد دارد مارتین مونتویا بازیکن بارسلونا را به صورت قرضی به خدمت گیرد.

این مدافع جوان دز طول فصل جاری چند باشگاه از جمله رئال بتیس و لیورپول را خواهان خود می دید.

بارسلونا این بازیکن 22 ساله را به عنوان جایگزینی برای دنی آلوز در نظر دارد به همین علت قصد فروش وی را ندارد.

اکنون معلوم نیست که آیا اینتر میلان قصد دارد وی را به صورت قرضی به خدمت گیرد یا نه؟ آن ها پیش از این امیدوار بودند که وی را که قراردادش در ژوئن 2014 خاتمه می یابد، به صورت دائمی جذب کنند.

قهرمانی منتظر است !!!

86851359008862838070.jpg

تیم فوتبال رئال مادرید، شب گذشته با پیروزی 6 بر 2 مالاگا رو در هم کوبید تا فقط قهرمانی تیم ایالت کاتالونیا چند روزی به تأخیر بیفتد.

به اعتقاد اکثر فوتبال دوستان قهرمانی بارسلونا در این فصل لالیگا همان نیم فصل اول قطعی شد. به طوری که خوزه مورینیو به این امر اعتراف کرد.

حال با شرایط پیش آمده، بارسلونا تنها 1 امتیاز برای قهرمانی نیاز دارد. از طرف دیگر رکورد 100 امتیاز که فصل قبل رئال مادرید موفق به شکستن آن شد، برای هواداران آبی اناری اهمیت فراوانی دارد.

لیونل مسی تا به اینجای کاربا 45 گل در صدر جدول گلزنان تمام لیگ های اروپایی قرار دارد. کریستیانو رونالدو و لیونل مسی در این فصل هر کدام 3 گل روی ضربات ایستگاهی به ثمر رساندند.

پیام سه بازیکن بارسا به منظور بازنشستگی سر الکس فرگوسن

22494922332725920241.jpg

دنی آلوز، سرجیو بوسکتس و کریستین تیو بعد از خبر بازنشستگی سر الکس فرگوسن او را مورد ستایش قرار دادند.

به گزارش فوتبال اسپانیا، دنی آلوز تنها 3 سالش بود که فرگوسن مربی منچستر یونایتد شد در حالی که تیو و بوسکتس هنوز به دنیا نیامده بودند.

این مربی اسکاتلندی به مدت 26 سال بر روی نیمکت منچستر نشست، موردی که شاید دیگر در تاریخ تکرار نشود.

بوسکتس در مورد فرگوسن گفت: "او مربی است که همیشه ازش یاد می شود.بازنشستگی او برای تمام دنیای فوتبال سخت است، او در سطح بهترین مربیان جهان است، فرگوسن شگفت انگیز است."

دنی آلوز در توییترش نوشت: "رفتن او مثل از بین بردن یک اسطوره در فوتبال است، او با رفتاری حرفه ای کمک کرد که این شغل در فوتبال جان بگیر و معنی تازه ای پیدا کند، با تشکر از سر الکس فرگوسن."

تیو در شبکه اجتماعی خود نوشت: "من او را به شکل کامل تحسین می کنم، او 26 سال روی نیمکت منچستر نشست و این افسانه ای است."

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
والدز وقتی روز بدش باشه واقعا خیلی بده.
ولی بهتر از اینه کلی هزینه پای یه دروازبانی بدیم که شاید بشه شاید نشه. مثل اتفاقاتی که قبل از ظهور والدز افتاد

اخه گیر اوردن مدافع خوب هم یه مقدار دشوار شده
کلا تیم ما دشواری زیاد داره!!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد پویول بنظرم اگر که واقعا قراره پویول از تیم جدا بشه، قبل از هر اتفاقی توی بازی جام خوان گامپر یه خداحافظی باشکوه داشته باشه، همینطور والدس

بالا