miladali
Registered User
- نوشتهها
- 735
- لایکها
- 722
اخه گیر اوردن مدافع خوب هم یه مقدار دشوار شده
کلا تیم ما دشواری زیاد داره!!!!
ولی خیلی گزینه هامون بیشتره
اخه گیر اوردن مدافع خوب هم یه مقدار دشوار شده
کلا تیم ما دشواری زیاد داره!!!!
ولی خیلی گزینه هامون بیشتره
مشعوف شدیم از خبرتمشروح اخبار الموندو و اسپورت کاتالونیا در این دوروز حوالی نقل و انتقالات:
فلورنتینو پرس یه سنگ 120 میلیون یورویی واسه خرید نیمار انداخته وسط و روسل به تکاپو افتاده سریعا این انتقال رو نهایی کنه.
یکی از روزنامه ها هم به احتمال پیوستن وین رونی پرداخته، و گفته تیتو به رونی و رونی به بارسا علاقه داره.
از طرفی تیتو میخواد که والدس تا پایان قراردادش در تیم بمونه و بعد تیم رو ترک کنه، که بنظرم تیم مدیریتی باشگاه چنین کاری رو بخاطر عواید مالی فروشش در حال حاضر نخواهند کرد.
و تراشتگن رو بهترین انتخاب پس از ترک والدس دونستند.
و اینکه بارسا در مورد خرید رویس تمایل نشون داده.
و در پایان هوملس در یه مصاحبه ی خاص گفته:
بارسا یا هیچی
دوستان بارسایی از طرف یه رئالی قهرمانی رو بهتون تبریک میگم.
فصل زیاد خوبی برای اسپانیا نبود.امیدوارم فصل جدید فصل بهتری برای لیگ اسپانیا باشه
سیلوا یه مدافع مقاوم و مستحکمیهمیدونی از نظر اطمینان هیچ مدافعی مثل تیاگو سیلوا نمیشه، خداییش تو دو بازی رفت و برگشت یک تنه خیلی مهاجم های بارسا رو اذیت کرد و واقعا عالی بود. اما برای چندسال پاسخگو نیست
از طرفی هوملس یکم اشتباهاتی داره که از اعتماد به نفس زیادشه و سرعتش کمتر از تیاگو سیلواست و 25 سالشه که خیلی عالیه و شم گلزنی خیلی خوبی داره
اما شخصا مارکوس رو خیلی دوست دارم، فکر کنم 18 سالشه، سرعتش از هر دو بیشتره، پرش هاش خیلی خوبن و قدرت بازیخونیش واقعا مثالزدنیه.
صحبت شما کاملا صحیحهسیلوا یه مدافع مقاوم و مستحکمیه
اشتباه فاحش نداره و تقریبا مواردی که یک دفاع باید داشته باشه رو داره
فقط تنها ایرادش اینه یکم قدش کوتاهه
من شخصا کیلینی رو بیشتر قبول دارم تا هوملز
مدافعین ایتالیایی همیشه سرتر از آلمانیان