• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان خبری از نقل انتقالات نیست؟

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
گفتم حيفه اينجا نباشه.
lion king

168207_449070928519575_574957660_n.jpg

maamadss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نطر من بارسا داره رو به سقوط سر میبره باید یه فکری برای مربی بکنند

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عجب شباهتیه بین "رابرت داونی جونیور" و ژاوی

:D
images

مثل اینکه تیاگو واقعا تصمیم داره از تیم بره،
مبلغ فسخ قراردادش 90 میلیون یورو هستش که بارسا حاضره در ازای 20 میلیون یورو اون رو واگذار کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب شباهتیه بین "رابرت داونی جونیور" و ژاوی

احتمالا یه فیلمی برای ژاوی بسازن این ایرون من نقش ژاوی رو بازی کنه :) بازیگر خوبیه. چند شب پیش داشتم فیلم شرلوک هولمز - بازی سایه هاشو میدیدم.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

رونالدو و مسي، دو بازيكن بزرگ در يك نسل.

شايد آنها آرزو داشتند در يك نسل نميبودند. و البته بايد به اين نكته هم توجه كرد كه در يك نسل بودن آنها باعث رقابت و پيشرفت مداوم اين دو بزرگ شده است.
از اينكه در مقطعي از زمان زندگي ميكنيم كه اين دو اعجوبه حضور دارند ،باعث خوشحاليِ ماست و هدف از اين مقاله و مقايسه، زيرسوال بردن يكي از آنها يا انكار يكي و برتر دانستن ديگري نيست بلكه هدف تنها آشنايي با طرز مقايسه دوبازيكن و پي بردنِ بيشتر به توانايي هايِ اين دو بازيكن است.
در ابتدا كمي از افتخارات فردي اين دو ميگوييم و سپس روند علمي به كارمان ميدهيم و بيشتر جزئي خواهيم شد.

افتخاراتِ مسي:

*بهترين بازيكن جوان جهان(2006 ، 2007 و 2008)
*بهترين گلزن جام جهاني زيرِ بيست سال(2005)
*بهترين بازيكن جام جهاني زيرِ بيست سال(2005)
*بهترين بازيكن لاليگا(2009 ، 2010 ، 2011 و 2012)
*بهترين گلزن لاليگا (2010 و 2012)
*كفشِ طلايِ اروپا (2010 و 2012)
*توپِ طلايِ جهان (2009 ، 2010 ، 2011 و 2012)
*بهترين گلزنِ ليگ قهرمانانِ اروپا(2009 ، 2010 ، 2011 و 2012)
*بهترين گلزنِ تاريخ باشگاه بارسلونا
*زدن بيشترين گل در يك سال با 91 گل
*جايزه آلفردو دي استفانو(2009 ، 2010 و 2011)

افتخاراتِ فرديِ رونالدو:

*جايزه براوو(2006)
*كفشِ طلايِ اروپا(2008 ، 2011)
*توپِ طلايِ اروپا(2008)
*بازيكنِ سال فوتبالِ جهان(2008)
*جايزه پوشكاش(2009)
*جايزه پي چي چي (گل برتر سال)(2011)
*جايزه آلفردو دي استفانو(2012)

اينها بخش اعظمي از افتخارات فردي اين دو بازيكن بود.

ملاك قياس بين دو بازيكن فوتبال در 10 آيتم كلي طبقه بندي مي شود.
1-شوت
2-پاس
3-دريبل
4-كارآيي
5-كارهايِ فوق العاده
6-دوندگي
7-ضربه آزاد
8-نبردِ هوايي
9-قدرتِ رهبري
10-تاثير گذاري در بازي
يك به يك آيتم ها را مورد تحليل و بررسي قرار مي دهيم.

1-شوت:
سبك شوت زدنِ اين دو بازيكن بطور كلي با هم متفاوت است.رونالدو در زدن ضربات بيشتر ازمسي از چاشني قدرت استفاده مي كند و مسي بيشتر از هوش بهره مي برد.بطور كلي مقايسه يِ دو چيز متفاوت با هم بسيار سخت و حتي ناشدني است و اينجاست كه بحثِ سليقه پيش مي آيد، هر كس فراخورِ سليقه يِ خود سبك شوت زدنِ يكي از اين بزرگان را دوست مي دارد.

2- پاس:
مسي بيشتر پاس گل،پاس موثر، يا Creative pass(پاس خلاقانه)و... داده يا رونالدو؟ برايِ رسيدن به جوابِ اين سوال مي توانيم از آمار بهره ببريم.
با بررسي آمار و ارقام پي ميبريم كه مسلما پاسِ گل مسي بيش از رونالدو مي باشد.مسي در 408 بازي(هم بازيهايِ ملي هم باشگاهي) تعداد 125 پاس گل را دارد، يعني ميانگين 30/0 پاسِ گل در هر بازي.
در زمينه يِ پاس فاكتورهايِ ديگري هم دخيل هستند از قبيل دقت پاس، سرعتِ پاس، زمانِ پاس و... كه ميتوان گفت مسي از اين لحاظ برتر است.

3-دريبل:

دريبل در فوتبالِ امروزي به مانند گذشته نقشِ خود را ايفا نميكند و تنها با تكيه بر دريبل نمي توان نتيجه گرفت،با علم به اين موضوع رونالدو و مسي دو دريبل زن قهار به حساب مي آيند كه هر كدام در مواقع لزوم دريبل هايِ شگفت انگيزي زده اند.
در زمينه دريبل ما انواع مختلفي از دريبل ها را داريم مانند شوت كاذب،ماتيوسي،انتظار،لوكوم وتيوي و ... كه توضيح آنها در اين مقاله نميگنجد.
در اين آيتم مي توان نمره يِ برابري به هر دو داشت.

4- كارآيي:
در اين ايتم يك مثال ميزنم:مثلا كسي كه توپ بهش ميرسد و بلافاصله با يك پاس تكضرب باعث افزايش سرعت تيمي تيم ميشود بهتر است يا كسي كه وقتي توپ بهش ميرسد و فرد با زدن ضربات اضافي به توپ باعث كند شدن بازي و البته اون حركات اضافه تاثير مثبتي در روند بازي نميذارند؟ جواب معلوم است.
كدام يك بيشتر در كار تيمي شركت مي كند و درواقع حركاتِ كداميك بيشتر در راستايِ منافع تيمي است؟
هر دويِاين بازيكنان كار آيي فوق العاده بالايي دارند ولي مسي كمي بيشتر.

5- كارهاي فوق العاده:
در اين ايتم ما از هر دوبازيكن كارهاي فوق العاده زيادي ديده ايم و ميشه گفت هر دو ايم بازيكنان به نوعي استاد اين كارها هستند.و در اين آيتم با هم برابري دارند و اگر قرار باشد به آنها نمره اي بدهيم مطمئنا نمره يِ كامل را به دو مي دهيم.

6- دوندگي:
يه توضيح درباره سرعت و دوندگي ميدم.ابتدا بايد توجه شود كه در فاكتور دوندگي يك كيفيت(مقدار دوندگي در كل بازي)داريم و يك كيفيت كه در ادامه را جع به آن توضيح داده مي شود.از لحاط كميتي در فوتبال مدرن و در سطح قياس بينِدو بازيكني به بزرگي اين دو تن احتلاف فاحشي به چشم نمي آيد ولي رونالدو با توجه به آمار كمي بيشتر دوندگي دارد.
ميرسيم به بحث كيفيت.سرعت فقط چيزي تحت عنوان سرعت با توپ و بدون توپ نيست.بلكه ما سه نوع سرعت بطور كلي داريم:
1-سرعت فيزيكي
2- سرعت تكنيكي
3-سرعت ادراكي
سرعت فيزيكي شامل سه مورد است1-قدرت انفجاري-2-شتاب-3-استقامت
و سرعت تكنيكي شامل 3 مورد است1-تغيير مسير-2-سرعت پاس -3-سرعت پا(كه در دريبل ها به چشم ميخورد)
و سرعت ادراكي نيز به4 مورد تقسيم مي شود: 1-سرعت ديد-2- سرعت تحليل-3-سرعت تصميم گيري-4-سرعت عمل.
رونالدو ازلحاظ سرعت فيزيكي از مسي برتر است ولي مسي در سرعت تكنيكي و سرعت ادراكي به مراتب سرتر از رونالدو است.

7-ضربه آزاد:
در اين مورد رونالدو برتر است.با وجود اينكه مسي هم ضربات ازاد جالبي ميزند مثلا در بازي با رئال و اون گل قشنگ و البته عجيبش به كاسياس.
سبكِ ضرباتِ ايستگاهي رونالدو ستودني است، و البته به پشتكار مسي هم بايد تبريك گفت زيرا در چند سالِ اخير پيشرفت چشمگيري در اين امر داشته است.

8-ضربه سر:
در اين آيتم هم رونالدو با توجه به پرش هايي كه دارد بهتر از مسي هست.
و مسي در ميانِ هم قدهايِخود عملكردِ مناسبي دارد ولي در قياس با رونالدو با آن پرش هايِ بلندش و ضرباتِ محكمش حرفي برايِ گفتن ندارد.

9-قدرت رهبري:
در اين آيتم به نوعي ميتوان گفت كه هر دو ضعف دارند و در شرايط سخت و بحراني به ان شكل كه بايد و شايد نميتوانند تيم را جمع كنند كه شايد بخاطر سن كمشان باشد كه البته مسي با 25 سال سن به نوعي خودش را ميتواند مبرا از نداشتن اين خصلت كند.

10-تاثير گذاري:
اين ايتم رو ميتوان با جمله جالب فرشته ي نجات تعبير كرد!
مسي بيشتر فرشته ي نجات تيمش بوده يا رونالدو؟
نگاهي به نتايج تيمهاي اين دوبازيكن مارا به جواب ميرساند.دراين آيتم مي توان گفت رقابت سرسختي دارند و به طور قطع نمي توان گفت كه كدام يك موثر تر بوده اند، به آماري از گل هايشان رجوع مي كنيم.
رونالدو در 586 بازي 325 گل را به ثمر رسانده است يعني ميانگين55/0 گل در هر بازي و مسي در 408 بازي 285 گل زده است يعني ميانگين 69/0 گل در هر بازي.

با تمامي اين تفاسير انتخاب يك بازيكن از بين دو بازيكن يك امركاملا سليقه اي هست و هر كسي ديدگاه خودش را دارد كه البته محترم هست.

کریستف کلمب با پیراهن آبی و اناری

00659830181793064140.jpg

[SUP]یک تصویر جالب از شهر بارسلونا. در میدانی ملقب به میدان کریستوبال کولون (تلفط نام کریستوف کلمب به زبان اسپانیایی) مجسمه ای از کریستوف کلمب قرار دارد.[/SUP]
[SUP]نکته جالب اینجاست که حالا مجسمه کریستوف کلمب درحالی که پیراهن آبی و اناری بارسلونا را برتن دارد، در این میدان خودنمایی می کند.[/SUP]
[SUP]این میدان در کنار ساحل بارسلونا ودرانتهای خیابان لاس رامبلاس، خیابانی سربالایی سرپائینی که معمولا جشن های قهرمانی تیم کاتالان درآن برگزار می شود، قرار دارد.[/SUP]

روزنامه برزیلی: نیمار تابستان به بارسلونا می‌ رود.

66381087436442108022.jpg

[SUP]به گزارش روزنامه برزیلی اوگلوبو نیمار هفته گذشته توافقی را امضا کرد که بر اساس آن پس از مسابقات جام کنفدراسیون‌ ها در ماه ژوئن، تابستان به بارسلونا ملحق شود.[/SUP]

[SUP]این به آن معنا است که دیدار یکشنبه میان سانتوس و فلامنگو می‌تواند آخرین حضور بازیکن 21 ساله برای باشگاه دوران کودکی‌اش باشد.[/SUP]
[SUP]قرارداد نیمار با سانتوس در سال 2014 به پایان می‌رسد و شامل بند 65 میلیون یورویی برای آزاد اعلام شدن این بازیکن می‌شود. به هر حال باشگاه می‌تواند منتظر باشد تا با پایان‌ یافتن قرارداد وی او را مجانی از دست بدهد. بر اساس گزارش اوگلوبو انتقال ستاره برزیلی به پایتخت کاتالونیا می‌تواند روز چهارشنبه پس از بررسی پیشنهاد بارسلونا توسط هیئت رئیسه باشگاه صورت بگیرد.[/SUP]
[SUP]در حالی که مهاجم برزیلی تأکید کرده است که می‌خواهد در برزیل بماند، موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس و مدیران باشگاه تأیید کردند که سرنوشت وی برای فصل آینده در اسپانیا است.[/SUP]

اسکولاری: بارسا با خرید نیمار برد می کند/ او در کنار مسی سمبل بارسا خواهد شد.

[SUP]لوئیس فلیپه اسکولاری سرمربی باتجربه تیم ملی برزیل روز یکشنبه در ورزشگاه نیوکمپ حضور داشت و بازی دو تیم بارسلونا و وایادولید، ازسری بازیهای هفته سی و هفتم لالیگا را از نزدیک تماشا می کرد. به علاوه او در پایان این بازی شاهد برگزاری جشن قهرمانی تیم کاتالان در رقابت های این فصل لالیگا نیز بود.[/SUP]

[SUP]درپایان این بازی، سرمربی سلسائو در گفت و گو با خبرنگار کانال پلوس شرکت کرد و درمورد انتقال احتمالی نیمار به باشگاه کاتالان صحبت هایی را برزبان آورد و گفت: بدون شک تیمی که از سایر تیم ها به خرید نیمار نزدیک تر است، بارسلوناست. آنها با جذب نیمار، یک خرید فوق العاده را انجام خواهند داد. نیمار در کنار مسی مبدل به یک سمبل خواهد شد. او یکی از سمبل های فصل اینده بارسلونا در میان هواداران خواهد بود.[/SUP]
[SUP]سرمربی باتجربه تیم ملی برزیل در تمجید از کیفیت بالای فوتبالی نیمار گفت: او به عنوان یک ورزشکار، مثال زدنی است. من اخیرا با ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در مورد رفتارهای نیمار در جلسات تمرینی و ویژگی های شخصیتی او صحبت کردم. بدون هیچ تردیدی می گویم که او یک ورزشکار مثال زدنی و یک الگوی بزرگ است.[/SUP]
[SUP]اسکولاری که سابقه مربیگری در قاره اروپا را نیز در کارنامه ورزشی اش می بیند و چند سال پیش سرمربیگری چلسی را برعهده داشت در تمجید از سبک کاری بارسلونا در سال های اخیر گفت: این فوق العاده است که بارسلونا توانسته از 20 جام ممکن 16 جام کسب کند. تا پیش از این چنین موردی را در دنیای فوتبال شاهد نبودیم. این نتیجه تلاشهای متمادی و با ثبات بارسلونایی هاست و باید ارزش زیادی برای این موفقیت ها قائل بود.[/SUP]

مسی:‌ گوآردیولا بهترین مربی‌ ام بوده است / مدیون رایکارد هستم

11543664142622181866.jpg

ستاره آرژانتینی بارسلونا در گفت‌وگو با سایت الکاس قطر از گذشته، حال و آینده خود با آبی‌- اناری‌ ها سخن گفت.

[SUP]لیونل مسی با دعوت شرکت مخابرات "اتصالات" و شرکت دیگر که نام خود مسی را به همراه دارد، وارد قطر شد تا در برنامه‌ای که در راستای حمایت از کودکانی که در سراسر جهان به مراقبت‌های پزشکی احتیاج دارند، شرکت کند.[/SUP]
[SUP]سایت الکاس قطر ‌گفت‌ و گویی را با مسی انجام داده است که در ادامه مطلب می توانید مشاهده کنید.[/SUP]

[SUP]در ابتدا درباره‌ سفرتان به قطر صحبت کنید؟[/SUP]
[SUP]از این‌ که بنیاد خیریه‌ای به اسم من پایه‌گذاری شده است، خوشحالم. می‌خواهیم با همکاری دیگر موسسه‌های خیریه به کودکان نیازمند در سراسر جهان کمک کنیم. به محض این‌ که مسئولان بنیاد خیریه از قطر با من تماس گرفتند، دعوت آنها را پذیرفتم و به اینجا آمدم تا به عنوان جزئی از این بنیاد وظیفه خود را به جای آورم. این بنیاد خیریه‌ تلاش می‌کند تا به کودکانی که به مراقبت پزشکی نیازمند هستند، کمک کند. به خوبی می‌دانیم که ورزش نقش مهمی در کمک به کودکان نیازمند دارد. ما پروسه‌های دیگری را هم در ذهن داریم. به مرور زمان یاد خواهیم گرفت که چگونه با هم همکاری بهتری داشته باشیم. از این‌که وارد چنین کاری شده‌ام، بسیار خوشحالم[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]پیوستن به بارسا[/SUP]
[SUP]زمانی که به بارسلونا رفتم، تنها 13 سال داشتم. با وجود شرایط سخت به سرعت با محیط جدید سازگار شدم. با بچه دیگری که او هم به دور از خانواده‌اش بود، تمرین می‌کردم. هیچ‌گاه رویایی بازی در سطح اول فوتبال اسپانیا را نداشتم اما الان به چیزی رسیده‌ام که حتی در رویا هم به‌ آن فکر نمی‌کردم. خانواده و هر آنچه را در آرژانتین داشتم، ترک کردم تا در محیطی جدید زندگی کنم. به یکباره خودم را در کنار بهترین بازیکنان فوتبال جهان یافتم[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]رایکارد - گوآردیولا[/SUP]
[SUP]مدیون لطف بزرگ رایکارد هستم. او زمانی که تنها 16 سال سن داشتم، مرا به تیم اول بارسلونا برد. در حقیقت او فرصت بزرگی به من داد. وقتی نخستین گل خود را با پیراهن بارسلونا برابر آلباسته به ثمر رساندم، احساس عجیبی به من دست داد. برای رسیدن به چنین روزی تلاش زیادی کردم. در کل رایکارد نقش زیادی در درخشش من داشت. درباره‌ی گوآردیولا هم باید بگویم که او بهترین مربی است که با او کار کرده‌ام. گوآردیولا توانایی و مهارت‌های بالایی داشت. او به خوبی می‌دانست که چگونه بازیکنان را آماده بازی کند. او برای هر تیمی برنامه‌ خاصی داشت. یاد می‌داد که چگونه دفاع کنیم و چگونه به حمله روی بیاوریم. با صراحت هرچه تمام‌تر بگویم، او به همه بازیکنان راه پیروز‌ی را هدیه داد[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]شماره 10 بارسلونا[/SUP]
[SUP]به دست آوردن این شماره هرگز آسان نیست. پیش از من رونالدینیو این شماره را به تن می‌کرد. خود رونالدینیو تشویقم کرد تا این شماره را بپوشم. احساس بسیار زیبایی بود[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]شرایط کنونی بارسا[/SUP]
[SUP]بازیکنان بارسلونا در دنیا بهترین هستند. ما تیمی یک دست و هماهنگ داریم. انگیزه زیادی برای پیروزی و نشان دادن توانایی و مهارت‌های خود داریم. بارسلونا ذخیره‌ بسیار خوبی از بازیکنان جوان و بااستعداد را در اختیار دارد و در آینده هم با تمام قدرت رو به جلو حرکت خواهد کرد. در پنج سال اخیر چهار بار قهرمان لیگا شده‌ایم. این نشان می‌دهد که در شرایط خوبی به سر می‌بریم[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]شکست سنگین برابر بایرن‌مونیخ[/SUP]
[SUP]در حقیقت بایرن در هر دو بازی رفت و برگشت بهتر از ما بود. تلاش کردیم تا از نظر بدنی خود را به آنها برسانیم اما موفق نشدیم. شکست‌ چهار بر صفر در دیدار رفت کارمان را در نوکمپ بسیار سخت کرد. دیدار برگشت هم سختی‌های خود را داشت[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]پیش‌بینی فینال[/SUP]
[SUP]نمی‌دانم چه تیمی جام را بالا خواهد برد. دو تیم بزرگ به فینال رسیده‌اند. پیش‌بینی برنده بسیار سخت است. دیدارهای فینال همواره سخت و غیرمنتظره‌اند اما اطمینان دارم که تیم بهتر برنده می‌شود[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]نبود ویلانووا[/SUP]
[SUP]در نبود تیتو کار ما بازی به بازی سخت و سخت‌تر می‌شد اما توانستیم خود را با شرایط وفق دهیم. بارسلونا با توجه به ذخیره مادی و معنوی‌اش می‌تواند با این مشکل هم کنار بیاید. باید اعتراف کنم که غیبت ویلانووا تاثیر بسزایی روی تیم گذاشت. نبود او را کاملا حس می‌کردیم. باید با این شرایط کنار آمد[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]بازی گروهی[/SUP]
[SUP]از این‌که موفقیت‌های فردی زیادی را به دست آورده‌ام، بسیار خوشحالم اما موفقیت تیم مهم‌تر است. همواره گفته‌ام که بازی گروهی مهم‌تر از موفقیت فردی است. با آن که از کسب چهار توپ طلا بسیار خوشحالم و احساس افتخار می‌کنم اما موفقیت تیم و عملکرد گروهی مهم‌تر است[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]آرژانتین در جام‌جهانی 2014 برزیل[/SUP]
[SUP]بر این باورم که در مسیر درستی گام برمی‌داریم. در بازی‌های اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته‌ و پیروزی‌های زیادی را کسب کرده‌ایم. هنوز برای آماده‌سازی زمان زیادی را پیش‌رو داریم. قهرمانی در جام‌جهانی 2014 برایم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. دوباره یادآوری کنم که موفقیت شخصی برای من در اولویت نیست[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]تیم ملی برزیل[/SUP]
[SUP]برزیل همواره تیمی قوی و مدعی بوده است. در این تیم بازیکنان خوب و کلاس بالایی بازی می‌کنند. چه بسا این تیم در شرایط کنونی افت کرده باشد اما این نمی‌تواند دلیلی بر ناکامی آنها در جام‌جهانی باشد. معتقدم که با نزدیک‌شدن این رقابت‌ها شرایط آنها بهتر خواهد شد[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]شانس‌های قهرمانی[/SUP]
[SUP]تیم‌های اسپانیا، آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند و برزیل هم چون همیشه شانس قهرمانی هستند اما نباید فراموش کرد که امکان هرگونه شگفتی هم وجود دارد[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]نیمار و بارسلونا[/SUP]
[SUP]نمی‌دانم آیا او به بارسلونا می‌آید یا نه. تنها خود او از آینده‌اش خبر دارد. به نظر من اگر او به بارسلونا بیاید، می‌تواند کمک زیادی به تیم کند. او توانایی‌های فردی بالایی دارد[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]خاویر زانتی[/SUP]
[SUP]زانتی خدمت زیادی به فوتبال چه در آرژانتین و چه در اینتر کرده و پر کردن جایش بسیار سخت است[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]مسی، تماشاگران و رسانه‌ها[/SUP]
[SUP]به زندگی با رسانه‌ها عادت کرده‌ام. زندگی طبیعی دارم، به خیابان می‌روم و در آنجا با مردمی مواجه می‌شوم که خواستار عکس و امضاء‌ گرفتن هستند. تلاش می‌کنم تا در حد ممکن خواسته آنها را برآورده کنم. مشکلی در این زمینه ندارم. وقتی در شرایط خوبی به سر نمی‌برم، مردم به خوبی درکم می‌کنند[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]تیاگو مسی[/SUP]
[SUP]امیدوارم که فوتبالیست شود اما چه بسا به فوتبال علاقه نداشته باشد. نمی‌دانم[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]احتمال حضور در قطر[/SUP]
[SUP]الان به فکر بازی در تیمی غیر از بارسلونا نیستم. چه بسا در آینده به لیگ آرژانتین بروم و یا به قطر بیاییم. سه، چهار بار به قطر آمده‌ام. از این تغییرات زیاد شگفت‌زده شدم[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]جام‌جهانی 2022 قطر[/SUP]

[SUP]نمی‌دانم آیا در این رقابت‌ها حضور خواهم یافت یا نه. پیش‌بینی می‌کنم که جام‌جهانی خوبی خواهد شد[/SUP][SUP].[/SUP]

[SUP]جدایی مورینیو از رئال‌مادرید[/SUP]
[SUP]نمی‌دانم[/SUP][SUP]. [/SUP][SUP]این به باشگاه رئال‌مادرید و خود مورینیو مربوط می‌شود. ما فقط روی تیم خود تمرکز می‌کنیم. الان قهرمان شده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا خود را آماده فصل بعد کنیم[/SUP][SUP]. [/SUP]

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمار هم انگار قطعی شده و تابستون میاد بارسلونا

زوج نیمار و مسی چه شود....

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گوش بازی میکنه دیگه؟ میگم رئالی ها را بگو، مسی را بگیرن یا نیمار :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمار هم انگار قطعی شده و تابستون میاد بارسل

زوج نیمار و مسی چه شود....

امروز هم یه خبر بیرون اومد که انگار بارسا ول کن تیاگو سیلوا نیست. افتضاح امسال در نیمه نهایی رو میخوان توی فصل نقل و انتقالات جبران کنند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مهاجم که زیاد داریم باید یه فکری به حال دفاع وسط بکنن
هنوز به کسی پیشنهاد ندادن؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مذاكرات بارسا و سانتوس بي نتيجه ماند و نماينده بارسا امروز به بارسلون بازگشت

اخرين پيشنهاد بارسا توسط سانتوس رد شد ، لازم بذكره كه اخرين پيشنهاد بارسا ٢٣ ميليون يورو بوده ،

نيمار سال اينده قراردادش تموم ميشه و قيمت بازخريدش ٦٥ ميليون يورو ميباشد كه با توجه به سپري شدن سه سال از چهار سال قراردادش با سانتوز ، بارسا ميبايست يك چهارم مبلغ بازخريدو پرداخت كنه كه عددي كمتر از ٢٠ ميليون ميشه ،
از طرفي رئال با بلوف قيمتي ١٢٠ ميليون يورو در روند مذاكرات وقفه انداخت و اكنون سانتوز حداقل ٥٠ ميليون يورو براي جدايي نيمار ميخواد ،،

به نظر ميرسه با اين وجود بارسا بايد امسال قيد نيمارو بزنه تا سال اينده كه بازيكن ازاد ميشه

فقط خوشبختانه نيمار فقط ميخواد تو بارسا در كنار مسي و ژاوي و اينيستا بازي كنه ،
حقيقتش مبلغ بالايي براي يك سال ميخواهند و اين مذاكرات فعلا رها شده هست ،
البته ممكنه كه تو هفته هاي اينده و مشخص شدن بلوف تبليغاتي پرز مسئولان سانتوس هم كوتاه بيان ،

مطمئنا اگر به هر دليلي نيمار به بارسا نياد سال كابوس واري در انتظار بارسا خواهد بود ،و شكست بزرگي واسه راسل
از طرفي هم تياگو سيلوا عنوان كرده از پي اس جي جدا نميشه و هوملس هم عنوان كرده كه از دورتموند جدا نميشه ،

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مذاكرات بارسا و سانتوس بي نتيجه ماند و نماينده بارسا امروز به بارسلون بازگشت

اخرين پيشنهاد بارسا توسط سانتوس رد شد ، لازم بذكره كه اخرين پيشنهاد بارسا ٢٣ ميليون يورو بوده ،

نيمار سال اينده قراردادش تموم ميشه و قيمت بازخريدش ٦٥ ميليون يورو ميباشد كه با توجه به سپري شدن سه سال از چهار سال قراردادش با سانتوز ، بارسا ميبايست يك چهارم مبلغ بازخريدو پرداخت كنه كه عددي كمتر از ٢٠ ميليون ميشه ،
از طرفي رئال با بلوف قيمتي ١٢٠ ميليون يورو در روند مذاكرات وقفه انداخت و اكنون سانتوز حداقل ٥٠ ميليون يورو براي جدايي نيمار ميخواد ،،

به نظر ميرسه با اين وجود بارسا بايد امسال قيد نيمارو بزنه تا سال اينده كه بازيكن ازاد ميشه

فقط خوشبختانه نيمار فقط ميخواد تو بارسا در كنار مسي و ژاوي و اينيستا بازي كنه ،
حقيقتش مبلغ بالايي براي يك سال ميخواهند و اين مذاكرات فعلا رها شده هست ،
البته ممكنه كه تو هفته هاي اينده و مشخص شدن بلوف تبليغاتي پرز مسئولان سانتوس هم كوتاه بيان ،

مطمئنا اگر به هر دليلي نيمار به بارسا نياد سال كابوس واري در انتظار بارسا خواهد بود ،و شكست بزرگي واسه راسل
از طرفي هم تياگو سيلوا عنوان كرده از پي اس جي جدا نميشه و هوملس هم عنوان كرده كه از دورتموند جدا نميشه ،

سیاوش جان، (البته اگر که اسمت رو درست گفته باشم، توی تی تی بودی فکر کنم؟ ) اون23 میلیون یورو فقط بابت 55 درصد حق باشگاه سانتوسه، یعنی مبلغ کل قرارداد میشه 42 میلیون یورو.

از طرفی بارسا چندتا بازیکن خوب بگیره به علاوه ی یک بازیکن برجسته واسش کفایت میکنه. اگر که داوید لوییز و لوییز سوارز این فصل اون کارها رو نمیکردند احتمال اومدنشون تقویت میشد.

هوملس خیلی خوبه ولی یه مقدارکی کند هستش. آخرش هم یا از منچستر سر در میاره یا از بایرن

بالا