پویول قرار نیست جایی بره هم خودش تکذیب کرد هم میلان
یه زره بروز باش
یه زره بروز باش
هوملز بدرد هافبک دفاعی میخوره، مدافع خوبیه واقعا اما اعتماد به نفسش خیلی زیاد از حده. دیشب هم یه گاف داد که نزدیک بود روبن همون رو گل کنه. کلا از نظر سرعتی نمیتونی دفاع تیمی مثل بارسا رو جمع کنه.
تیاگو سیلوا عالیه اما فقط مشکل سن داره. خداکنه اون مارکوس رو بگیرن، یه چندتا بازی ازش دیدم سرعتش دست کمی از آلوز نداشت. 19 سالش هم بیشتر نیست. خیلی مدافع توپی میشه.
الان به فرض که قرارداد نیمار نهایی بشه و نخوایم توی خط حمله بازیکنی بگیریم ما میمونیم و مسی، نیمار، پدرو، سانچس و تیو. یعنی هیچ فرق خاصی با امسال نخواهیم داشت، یعنی پلن بی بدون پلن بی،
مهاجم فیزیکی بدون مهاجم فیزیکی، مهاجم سرزن که نخواهیم داشت، یه مهاجم سنتر موقعیت شناس برای آلترناتیو مسی هم نداریم.
نیمار فقط جنبه ی تقویت داره بنظرم نه تحول.
امیدوارم سسک از بارسا جدا بشه، چون به اون جایی که میخواست در بارسا نرسید و از طرفی خیلی بازیکن کلیدی نشد، شاید الان از نظر اهمیت بعد از مسی، اینیستا، ژاوی، بوسکتس، پیکه، آلوز و آلبا قرار داشته باشه که واقعا جای بحث داره.
سرعت انتقالش هم پایینه با اینکه پاسور فوق العاده ایه ولی خوب نه توی کار دفاعی موفقه نه سرعت کار هجومی بالایی داره. بیشتر واسه خودش مناسبه که از بارسا جدا بشه. امروز هم یه زمزمه هایی در مورد پیشنهاد منچستر به گوش میرسید
مبلغی حوالی 30 میلیون یورو که فکر کنم 5 تا بذارن روش منصفانه بشه .
واقعا باید قبول کرد نه میتونه جای ژاوی رو پر کنه نه جای اینیستا، از طرفی با اومدن نیمار پستش رو در سمت چپ خط حمله از دست خواهد داد. اگر که تیم بخواد بر اساس تاکتیک همین فصل به پیش بره بدون
شک فروش سسک و خرید بازیکن انرژیک و تکنیکی مثل رویس یا گوندوگان برای بکار گیری در پست ژاوی به مراتب با ارزش تره مگر اینکه تجدید نظر هایی از نظر تاکتیکی وجود داشته باشه که حضور سسک رو در ترکیب اصلی تیم الزامی و توجیح کنه.
چقدر ساده اید که فکر میکنید بارسا با 30 میلیون نیمارو خریده
هیچی نخریده باشه براش 50 60 تا داده
[h=1]ويلانووا: نيمار با هدف ورزشي بارسا را انتخاب کرد[/h] [h=2]تيتو ويلانووا سر مربي تيم فوتبال بارسلونا روز يکشنبه به نيمار بازيکن برزيلي سانتوس براي انتخاب اين تيم منطقه کاتالونيا با هدف ورزشي تبريک گفت.[/h] |
|
ويلانووا به پيشنهاد مالي بالاتر رئال مادريد، رقيب بارسا اشاره کرد. اين مربي بعد از پيروزي دو بر صفر بارسا مقابل اسپانيول گفت: « من به نيمار براي اين انتخاب ورزشي نه اقتصادي تبريک مي گويم. من يقين دارم که او به خوبي خود را با فوتبال اروپا وفق خواهد داد و به بهتر شدن تيم ما کمک خواهد کرد .» بارسا روز يکشنبه به صورت رسمي اين مهاجم 21 ساله را به مدت پنج فصل به خدمت گرفت. سر مربي بارسا همچنين از موفقيت بارسا با حضور نيمار سخن گفت: « نيمار همان بازيکني است که ما جستجو مي کرديم. ما از دو و نيم سال قبل نه ديروز استخدام او را مد نظر داشتيم .» به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، قرارداد نيمار قرار است روز دوشنبه به صورت رسمي در برزيل امضا شود. اين بازيکن اوايل ماه ژوئن در بارسلون به هواداران اين تيم معرفي خواهد شد. نيمار سپس به اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال برزيل براي جام کنفدراسيون ها خواهد پيوست. اين جام از نيمه ژوئن در برزيل برگزار مي شود. |