• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ستاره ملی پوش سانتوس که از مدت ها قبل مورد توجه هر دو غول اسپانیایی بود، سرانجام پیشنهاد کاتالان ها را پذیرفت تا در تابستان راهی نوکمپ شود.
سایت گل- بارسا که این فصل قهرمان لالیگا شد، با خرید نیمار، نگرانی رئالی ها برای فصل آینده را بیشتر کرد.
ستاره ملی پوش سانتوس که از مدت ها قبل مورد توجه هر دو باشگاه بود، سرانجام پیشنهاد کاتالان ها را پذیرفت تا در تابستان راهی نوکمپ شود.
حالا با تشکیل زوج نیمار- مسی، به نظر می رسد وقت آن است که کریس رونالدو از رئالی ها بخواهد تا با خرید گرت بیل، یک حامی هم برای او دست و پا کنند.
283602.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شایعات نقل و انتقالات:

احتمال بسیار فراوان جرارد دولفئو بصورت قرضی به دورتموند ملحق میشه تا فصل آینده فرصت و شانس بازی در لیگ قهرمانان اروپا رو پیدا کنه. (فکر میکنم زیر نظر کلوپ کار کردن و بازی در این سطح فوتبال اروپا خیلی بتونه به پیشرفتش کمک کنه)

بنظر میرسه قضیه ی خرید تیاگو سیلوا و هوملس بالکل منتفی شده و بارسا به دنبال داوید لوییز یا مارکوس هستش.( به نظرم هر دو رو بگیرن بهتره چون مارکوس تازه 19 سالشه)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
شایعات نقل و انتقالات:

احتمال بسیار فراوان جرارد دولفئو بصورت قرضی به دورتموند ملحق میشه تا فصل آینده فرصت و شانس بازی در لیگ قهرمانان اروپا رو پیدا کنه. (فکر میکنم زیر نظر کلوپ کار کردن و بازی در این سطح فوتبال اروپا خیلی بتونه به پیشرفتش کمک کنه)

بنظر میرسه قضیه ی خرید تیاگو سیلوا و هوملس بالکل منتفی شده و بارسا به دنبال داوید لوییز یا مارکوس هستش.( به نظرم هر دو رو بگیرن بهتره چون مارکوس تازه 19 سالشه)

اگه داوید لوییز بیاد بارسا دیگه عالیه باوجود نیمار هم هیچی کم نداریم:)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داوید لویز + یه دفاع وسط دیگه ک پیکه یکم بخودش بیاد داره تو بارسا بازی میکنه+ یه دروازه بان خوب . دروازبان مالاگا رو ک بگیرن فوق العاده میشه :lol:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]ليونل مسي عملا برنده کفش طلاي اروپا است[/h]
[h=2]فوق ستاره آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا در آستانه کسب دوباره کفش طلاي اروپا قرار دارد.[/h]

به گزارش يوفا ، ليونل مسي که اين فصل 46 گل در ليگا به ثمر رسانده است ، بالاتر از تمام گلزنان مطرح شاغل در تيم هاي اروپايي در صدر قرار گرفته و با پايان رقابت هاي ليگا در هفته آينده کفش طلاي اروپا را دريافت خواهد کرد.

اين در حاليست که نزديک ترين رقيب او يعني کريس رونالدو گلزن رئال مادريد 34 گل به ثمر رسانده است و زدن 13 گل براي رسيدن به مسي در فاصله يک هفته تا پايان فصل فوتبال در اروپا امري بعيد است.

رده بندي 5 گلزن برتر اروپا در فهرست کفش طلايي به شرح زير است :

1- ليونل مسي از آرژانتين - بارسلونا 46 گل 92 امتياز

2- کريستيانو رونالدو از پرتغال - رئال مادريد34 گل 68 امتياز

3- ادينسون کاواني از اروگوئه - ناپولي 29 گل 58 امتياز

4- رادامل فالکائو از اروگوئه - آتلتيکومادريد27 گل 54 امتياز

5- روبين فان پرسي از هلند - منچستريونايتد26 گل 52 امتياز

5- خاکسون مارتينس از کلمبيا - پورتو 26 گل 52 امتياز

در جدول کفش طلا ارزش گلزني در 5 ليگ معتبر اروپا (انگليس ، اسپانيا ، آلمان ، فرانسه و ايتاليا) و پرتغال با ضريب 2 محاسبه مي شود ، برخي ليگ ها مانند ليگ هاي هلند ، اتريش ، اسکاتلند و بلژيک ضريب 1.5 و ساير ليگ ها ضريب يک دريافت مي کنند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خرید تابستانی بارسلونا در گفتگو با اسپورت یو، به تمجید از ستاره پرتغالی رئال مادرید پرداخته
سایت گل- نیمار جونیور، اولین خرید تابستانی بارسلونا در گفت و گو با اسپورت یو برای اولین بار در مورد رئال مادرید، تیمی که می بایست فصل آینده در رقابت های لالیگا رودررویش قرار بگیرد به صحبت پرداخته و راجع به کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی تیم مادریدی هم حرف زده
دراینجا می توانید متن صحبت های نیمار را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*کریستیانو رونالدو:او یک انگیزه است. کریس بازیکن بزرگی است و یک ستاره است و حالا رویارویی با او برای من افتخار بزرگی خواهد بود. امیدوارم بتوانم او را شکست دهم
*آینده: من روزها و ماه های اخیر با فکری پریشان سپری کردم ولی حالا دیگر همه چیز تمام شده. خیلی خوسنردتر و خوشبخت ترم
*انتخاب بارسلونا:من بارسلونا را به خاطر آرزو و خواست خودم انتخاب کردم؛ خواسته ای که از قلبم برمی آید. من با خدای خودم صحبت کردم تا به من دانش دهد و راه درست را به من نشان دهد و به همین خاطر هم بارسلونا را برگزیدم
*تطبیق: تغییرات همیشه سخت هستند. کار برای من سخت خواهد بود ولی امیدوارم که در زودترین زمان ممکن با شرایط جدید تطبیق پیدا کنم
*جام جهانی باشگاه ها درسال 2011 ورویارویی با بارسا درفینال: برخی شکست ها واقعا دردناک هستند.البته همین شکست ها بودند که ورزشکار بودن را به من یاد دادند. جام جهانی باشگاه ها،تورنمنتی رده بالاست که در آن بارسلونا به ما نشان داد که چطور باید فوتبال بازی کرد
*جام کنفدراسیون ها: این روزها اسپانیا بهترین فوتبال دنیا را ارائه می دهد. بازیکنان این تیم سالهاست که در کنار هم بازی کرده اند ولی برزیل در پروسه تغییر است.ما در حال پیشروی هستیم و امیدواریم که در جام کنفدراسیون ها بتوانیم عملکرد فوق العاده ای داشته باشیم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
قهرمان سابق رقابت های یو اس اوپن، معتقد است هموطنش نسبت به دیگر ستاره های دنیای فوتبال، بازیکن بهتری است؛ هرچند توانایی سایر بازیکنان را هم مورد ستایش قرار داد.
سایت گل- خوان مارتین دل پوترو، تنیسور سرشناس آرژانتینی، معتقد است لیونل مسی، ستاره بارسا، جلوتر از ستاره هایی مانند کریس رونالدو، ژاوی، اینیستا و وین رونی، بهترین بازیکن دنیاست.
قهرمان سابق رقابت های یو اس اوپن، معتقد است هموطنش نسبت به دیگر ستاره های دنیای فوتبال، بازیکن بهتری است؛ هرچند توانایی سایر بازیکنان را هم مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" مسی نسبت به بقیه برتر است. خیلی ها می گویند که رونالدو کمترین فاصله را با مسی دارد اما من از عملکرد بازیکنانی مانند اینیستا، ژاوی و رونی هم حیرت زده می شوم.
همه آنها ستاره هستند. نمی گویم که رونالدو از بقیه بهتر است بلکه آنها هم در همان سطح هستند. بایرن هم بازیکنان بزرگ زیادی دارد. آنها قهرمان چمپیونزلیگ شدند و در بوندس لیگا هم با فاصله زیادی به قهرمانی رسیدند. در حال حاضر، لئو بالاتر از سایرین است."
شماره 7 تنیس دنیا اعلام کرد که همیشه با مسی صحبت می کند اما تایید کرد که به دلیل شرایط شغلی شان، کمتر می توانند بازی های یکدیگر را دنبال کنند.
" ما معمولا با هم صحبت می کنیم و برای هم پیامک می فرستیم. او تنیس دوست دارد و می دانم که بازی های من را تماشا می کند. وقتی او پدر شد، من به او تبریک گفتم. من دوست دارم بازی های بیشتری از او را تماشا کنم اما وقت ندارم. من او را بسیار تحسین می کنم

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
حاشیه های بازی بارسا - اتلتیکومادرید

289640_634.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حاشیه های بازی بارسا - اتلتیکومادرید

289640_634.jpg

با اینجور حیوونــــــــــــــــــــــــا بــــــــــــایــد چیکار کرد؟؟؟؟؟:grrr::devil:

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::devil::devil::devil::devil::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اخبار نقل و انتقالات:

پویول جدید: داوید لوییز انتخاب سنتر بک، احتمالا با پرداخت 25 میلیون یورو قرارداد منعقد خواهد شد و به بارسا خواهد پیوست.

از کابایرو دروازه بان مالاگا و رینا بعنوان دست یافتنی ترین گزینه ها نام برده شده.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داوید لوییزو به نظر من گزینه خوبیه. سرعتیه و به عنوان یه دفاع آخر خوب میتونه عقب جلو بشه تو زمین. روی شوتهاش هم میتونیم حساب کنیم روی ریباندها و مواقعی که تیم به در بسته میخوره.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
oh my god

داویدلوییز +کابایرو دروازه بان مالاگا بیاد توپ میشه بارسا

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نیمار: من و مسی، هردوی ما می توانیم تاریخ ساز شویم

ستاره برزیلی دنیای فوتبال براین باور است که تطبیق یافتن باسبک فوتبال مسی کار ساده ای خواهد بود

سایت گل- نیمار خرید جدید باشگاه بارسلونا روز دوشنبه به این شهر سفر می کند تا قراردادش را با باشگاه کاتالان به امضا رسانده و درمراسم معارفه اش شرکت کند.
او در گفتگو با ایی.اس.پی.ان، در مورد آینده ای که انتظار او رامی کشد به صحبت پرداخته.
نیمار درمورد همبازی شدنش با مسی گفته:« قطعا می توانیم کنار هم بازی کنیم. هردوی ما می توانیم تاریخ ساز شویم. مسی فوق العاده است.من طرفدار او هستم وامیدوارم بتوانم خیلی به او کمک کنم. فکر می کنم که بازی کردن در کنار او کار ساده ای باشد. مسی واقعاباهوش است. او بهترین بازیکن دنیاست. به همین خاطر امیدوارم بتوانم در زودترین زمان ممکن با فوتبال او تطبیق پیدا کنم.»
این ستاره برزیلی درادامه از پیوستن به بارسلونا ابراز رضایت کرده و گفت:« من روزهاوماه های متعددی را با ذهنی آشفته سپری کردم.ولی همه چیز تمام شد.الان درآرامش هستم و احساس خوشبختی می کنم.بازی کردن در بارسلونا رویای دوران بچگی ام بود که توانستم آن را محقق کنم. می خواهم تمام افتخارات ممکن را فتح کنم و درتمام تورنمنت های ممکن به قهرمانی برسم.»
قرار است تا ادمیلسون ستاره سابق وبرزیلی بارسلونا مراقب نیمار در این شهر باشد. نیماردراین باره گفت:« ادمیسلون برای من درمورد شهر بارسلونا و باشگاه صحبت های زیادی کرده. او دوست صمیمی من است.او به من گفته که بارسلونا باشگاه فوق العاده ای برای بازی کردن است.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آبیدال:" من میروم و قطعا بازخواهم گشت"

پ.ن : نظر به اینکه آبیدال اصرار داره یک یا دو فصل دیگه بازی کنه احتمالا به لیگ فرانسه خواهد رفت و بعد از اون به باشگاه بر میگرده و در پستهای اجرایی یا افتخاری مشغول خواهد شد .

این مدافع فرانسوی در یک کنفرانس مطبوعاتی احساسی به همراه پرزیدنت ساندرو راسل و مدیر ورزشی تیم ، آندونی زوبیزارتا ، اعلام کرد که تیم را ترک میکند.

اریک آبیدال ظهر پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی احساسی گفت که باشگاه را ترک خواهد کرد " این یک روز بسیار سخت است " او اضافه کرد :" من شش سال در اینجا بازی کردم و این بزرگترین تجربه ی زندگی من بود. من دو هدف داشتم ، جنگ برای اینکه بزرگ شدن دو دخترم را ببینم و اینکه دوباره فوتبال بازی کنم . من دوست داشتم در اینجا بمانم اما باید تصمیم باشگاه را بپذیرم" او افزود :"من میروم اما قطعا بازخواهم گشت . ممنون بخاطر رفتارتان "

ساندرو راسل گفت :" ما با او خداحافظی نمیکنیم . ما به اریک میگوییم که هر زمانی که او بخواهد دوباره او را ملاقات خواهیم کرد. زمانی که او تصمیم بگیرد از فوتبال خداحافظی کند ، میتواند به عنوان مدیر فنی تمام آکادمی های فوتبال بارسا در سرتاسر دنیا به اینجا بازگردد" رییس باشگاه بارسلونا افزود :"آبیدال به یک فرد بسیار ویژه برای همه ی ما تبدیل شده است. او قلب ما را به دست آورده است. او به ما آموخت که هرگز تسلیم نشویم و نشان داد که اراده چگونه میتواند بر مشکلات غلبه کند . این درسی است برای زندگی و ما هرگز آن را فراموش نخواهیم کرد."

مدیر ورزشی بارسلونا ، آندونی زوبیزارتا ، نیز به صحبت راجع به بازیکن فرانسوی پرداخت و گفت:" ما در کنار هم خنده ، گریه ، رنج و لذت را تجربه کردیم . هیچوقت روزی را فراموش نمیکنم که او را در کلینیک ملاقات کردم و او گفت:" من برخواهم گشت. "

Un-Abidal-emocionado-ha-anunci_54374531938_54115221154_600_396.jpg

Abidal-rodeado-de-sus-companer_54374532292_54115221154_600_396.jpg

Un-Abidal-emocionado-ha-anunci_54374984995_54115221154_600_396.jpg

Un-Abidal-emocionado-ha-anunci_54374985074_54115221154_600_396.jpg

Un-Abidal-emocionado-ha-anunci_54374532009_54115221154_600_396.jpg

2013-05-30_DESPEDIDA_ABIDAL_33-Optimized.v1369929603.JPG

Un-Abidal-emocionado-ha-anunci_54374532060_54115221154_600_396.jpg

Abidal-rodeado-de-sus-companer_54374532402_54115221154_600_396.jpg

2013-05-30_DESPEDIDA_ABIDAL_34-Optimized.v1369929614.JPG

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یادداشت ویژه: پست مطلوب نیمار در بارسا کجاست؟ - Goal.com

بنظرم اولین احتمالش بهترین حالته، مخصوصا اگر یک مهاجم تمام کننده ی فیزیکی داشته باشیم که در جریان بازی با مسی و نیمار جاش رو عوض کنه و در گردش باشن.

بازیکنی مثل لواندوفسکی ایده آل واسه این پست اما خریدش کلی دردسر داره.

والدس هم خداحافظی کرد(1): از همه معذرت می خواهم؛ برای سکوتم و برای رفتنم - Goal.com

والدس (2): دوران فوتبالی ام در بارسا به سر آمده؛بحث مسئولیت و فشار است - Goal.com

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ژولی بازنشسته شد ...

web_10.v1360861724.v1369663233.jpg

لودویک ژولی ، که بین سالهای 2004 تا 2007 برای بارسلونا بازی کرده بود ، کفش هایش را آویخت

لودویک ژولی فوتبال حرفه ایش را به اتمام رساند . او در سال 2004 از موناکو به بارسلونا منتقل شده بود ، و در اولین فصل حضورش در بارسلونا 29 بار به میدان رفت و 11 بار موفق به گلزنی شد . او در زمان حضورش در باشگاه ، یک لیگ قهرمانان ، دو لالیگا و دو سوپر کاپ اسپانیا را برنده شد و در تابستان سال 2007 به آ.اس رم ایتالیا پیوست.

او در مجموعِ تمام رقابتها 122 بازی برای بارسلونا انجام داد ( 80 بازی در لیگ ، 21 بازی در لیگ قهرمانان ، 11 بازی در کوپا دل ری ، 3 بازی در سوپر کاپ اسپانیا ، 2 بازی در جام باشگاه های جهان و یک بازی در سوپرکاپ اروپا ) و 27 گل به ثمر رساند ( 20 گل در لیگ ، 4 گل در لیگ قهرمانان اروپا ، دو گل در سوپرکاپ اسپانیا و یک گل در کوپا دل ری )

در این فصل او برای تیم لورینت فرانسه بازی میکرد.

پ.ن : بازیکن بزرگی که وقتی به مسی 17 ساله میدون داده شد ، کم کم نیمکت نشین شد ، ولی الان ما با کوئنکا ، بوژان ، آفلای ، دلوفئو ، تیو و ... چه کردیم ؟!

.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]پويول: به دل‌بوسکه گفتم روي من حساب نکن[/h]
[h=2]مدافع بارسلونا اعلام کرد از سرمربي تيم ملي اسپانيا خواسته روي او حساب نکند.[/h]
00030352.jpg

کارلس پويول در خصوص مصدوميت‌هايي که اين فصل پشت سر گذاشته به رسانه‌ها گفت: هدفم اين است که پيش از فصل صد در صد آمادگي‌ام را به دست آورم. مي‌خواهم 3 سالي که در قراردادم هست را به پايان برسانم و تا 40 سالگي به بازي ادامه دهم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: در نظر داشتم زماني که بيرون بودم، از فوتبال بروم اما نمي‌خواستم راهي ميلان شوم. بارسلونا تنها چيزي است که در حال حاضر در ذهن من است.

مدافع بارسلونا خاطرنشان کرد: اکنون زمان حضور در تيم ملي نيست. به دل بوسکه گفتم آماده نيستم و روي من حساب نکند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رئال مشتري هافبک بارسا

رئال‌مادريد براي تقويت خط هافبک خود تياگو آلکانترا را زير نظر گرفته است.

00941941.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) روزنامه ال‌موندو ديپورتيو، ايالت کاتالونيا فاش کرد که رئال‌مادريد به جذب تياگو آلکانترا هافبک بارسلونا علاقه دارد و مذاکرات خود را با اين بازيکن ملي‌پوش آغاز کرده است. آلکانترا از بازيکناني است که شايعه جدايي او از جمع آبي-اناري‌ها به گوش مي‌رسد. پيش از اين فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال‌مادريد از علاقه خود براي جذب اين هافبک طراح خبر داد.

به گزارش ايسنا،مديربرنامه‌هاي آلکانترا هم مذاکره رئال با آلکانترا را تاييد کرد. از اسپانيا خبر مي‌رسد که پدر آلکانترا براي مذاکره با سران رئال به مادريد رفته است.

مطمئنا هواداران بارسلونا از انتقال آلکانترا به دشمن ديرينه خود خوشحال نخواهند شد. پيش از اين لوئيس فيگو ستاره محبوب آن زمان نوکمپ به رئال پيوست و همين مسئله باعث شد تا بارسايي‌هاي دو آتشه هرگز او را نبخشند و با کله خوک از او پذيرايي کنند.

بالا