• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فکر کنم هانری دیگه داره میاد بارسلونا !!!
Henry to sign with Barcelona

Madrid - Thierry Henry has agreed to sign a three-year contract with Spanish giants Barcelona, according to the digital version of France Football on Monday evening.

According to France Football, Henry's representatives have just reached agreement with Barca sporting director Txiki Begiristain for a lucrative contract until June 2010.

Now Barcelona - keen to rebuild their squad after a disappointing season - will have to negotiate with Arsenal, Henry's club.

The digital version claims that Barca are prepared to pay around 25 million euros for the Frenchman, who will be 30 in August. - Sapa-dpa

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این سایت که خبر منتشر کرده هانری و بارسا به توافق رسیدن! برای نیم ساعت پیش ئه.

با اینکه مطلب برای سایت معتبر SI ئه، بعید میدونم صحت داشته باشه.

ولی فکر کنم هانری دیر یا زود سر از کاتالان دربیاره. با این حساب تکلیف اتوئو روشن ئه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
10-06-07_WEB_09.jpg

رونالدینیو شکم اش رو کوچک کرده، ولی ظاهرا هنوز باید روش کار کنه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
10-06-07_WEB_09.jpg

رونالدینیو شکم اش رو کوچک کرده، ولی ظاهرا هنوز باید روش کار کنه.
به نظر من رونالدینیو این فصلم هیچ جا نخواهد رفت ...
تیری آنری هم 95 درصد این فصل بارسلونایی میشه .
اتوو هم می مونه . عجب خط حمله ای می شه ...

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
"گابريل هاينزه" مدافع منچستريونايتد اعلام كرد كه از سوي باشگاه اجازه خروج وي صادر نشده، اما خود اين بازيكن آرژانتيني تمايل دارد به بارسلونا بپيوندد.
مدت‌هاست كه پاتريك اورا جايگاه هاينزه را در تيم شياطين سرخ اشغال كرده و همين مساله اين آرژانتيني را متقاعد به رفتن نموده است.
در اين ميان باشگاه‌هاي رئال مادريد، بارسلونا و يوونتوس تمايل به جذب وي دارند.
هاينزه 29 ساله در گفت‌وگويي با ساندي ميرر اظهار داشت: "مي دانم كه باشگاه‌هاي زيادي خواهان به خدمت گرفتن من هستند، اما در آغاز بايد تكليفم را با باشگاه روشن كنم. شخصاً دوست دارم به بارسا ملحق شوم، چراكه نيوكمپ هم مثل منچستريونايتد سابقه درخشاني در فوتبال وارد. فعلاً هيچ كس به من نگفته كه فصل بعد مي‌توانم بمانم."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مقامات منچستريونايتد و ليورپول آماده امضاي قرارداد همكاري با ساموئل اتوئو مهاجم بارسلونا هستند.
در ميان گزارش‌هاي رسيده از فرانسه ديده مي‌شود كه مسوولان نيوكمپ به دنبال به خدمت‌گيري تيه‌ري آنري كاپيتان آرسنال هستند تا با خروج اتوئو از اين باشگاه جاي اين مهاجم كامروني خالي نماند.
از آنجايي كه رابطه ميان اين بازيكن 26 ساله با دست اندركاران آبي و اناري‌پوشان طي ماه‌هاي اخير تيره و تار شده او مصمم به ترك اين تيم است و منچستريونايتد، ليورپول و ميلان نيز علاقه‌مند به همكاري با وي هستند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مهسا جان بابت خبر ها ممنونم . خیلی لطف کردی ...
چرا شما تو بحثا شرکت نمی کنید ؟
فقط خبر می ذارید ؟

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مهسا جان بابت خبر ها ممنونم . خیلی لطف کردی ...
چرا شما تو بحثا شرکت نمی کنید ؟
فقط خبر می ذارید ؟

آخه چی بگم؟ من الان یکی 2 ساله فوتبالی شدم. ( آخه قبلا از اون دخترای ضد فوتبالی شدید بودم)
زیاد سررشته ندارم. از قدیم گفتن وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری الکی اظهار نظر نکن. پس هیچی نگم بهتره:happy:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آخه چی بگم؟ من الان یکی 2 ساله فوتبالی شدم. ( آخه قبلا از اون دخترای ضد فوتبالی شدید بودم)
زیاد سررشته ندارم. از قدیم گفتن وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری الکی اظهار نظر نکن. پس هیچی نگم بهتره:happy:
اتفاقا خیلی هم فوتبال می فهمی .
بیا از همین امروز سر رشته پیدا کن .
در کل به حرفای دیگر دوستان نگاه کن کم کم یاد می گیری .
خیلی پایه ام یکی از عضو های فعال این کلوپ بشی ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تاکید مجدد اتوئو

ساموئل اتوئو در گفتگو با رسانه های عمومی ، شخصا تمام شایعات اخیر را رد کرد . وی اظهار داشت:" من از آن جمله افرادی هستم که خودم در مورد آینده ام تصمیم می گیریم ، همانگونه که وکیلم در ملأ عام عنوان کرده و خودم هم قبلا گفته بودم، می خواهم فصل بعد را هم در بارسا بمانم. من نمی دانم دیگر چگونه باید منظورم را تفهیم کنم!"

اتوئو در ادامه از وضعیت تیم در لا لیگا می گوید:" اشتباه ما این بوده که از پیش خود را قهرمان می دانستیم" البته او هنوز بر این باور است که بارسا می تواند قهرمان شود ، اگر چه در گفته هایش نا امیدی دیده می شد. او در مورد تیه ری هانری هم در جمله ای کوتاه گفت:" ما می توانیم در کنار هم خط حمله ای بزرگ تشکیل دهیم."

--------------

فشار برزیل بر روی روبینیو

مقامات برزیلی به روبینیو دستور داده اند که از حضور در بازی آخر رئال مادرید ممانعت کند. تیم ملی برزیل در حال آماده سازی خود برای حضور در کوپا آمه ریکا است که روز 22 جون در ونزوئلا برگزار خواهد شد ، روبینیو جز 22 نفر اعزامی به این رقابت هاست.
رئال مادرید که درگیر رقابت های لا لیگاست و یکشنبه شب برابر مایورکا دیداری سرنوشت ساز را برگزار خواهد کرد از فدرراسیون فوتبال برزیل خواسته تا اجازه دهد روبینیو در مادرید باقی بماند اما آمه ریکو فاریا ، سرپرست تیم ملی برزیل طی مصاحبه ای با سایت GloboEsporte.com این درخواست را رد کرد:" ما از روبینیو دست نخواهیم کشید ، فدراسیون فوتبال چند نامه را از سوی مادریدی ها دریافت کرده اما این کاغذ بازی ها نمی تواند باعث آن شود که ما از داشتن روبینیو ، در موعد مقرر محروم شویم."
حتی برخی از خبر گزاری ها عنوان کرده اند که اگر مادرید به روبینیو اجازه ندهد که سر وقت به اردوی تیم ملی برزیل ملحق شود ، فیفا وارد عمل شده و رئال را جریمه ای سنگین خوهد نمود و آن است که از 3 امتیاز بازی آخر لا لیگا محروم خواهد شد! به نظر نمی رسد مقامات مادریدی لا لیگا را فدای روبینیو کنند.

منبع : سایت www.fcb.ir

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر منم اتوو توی بارسلونا خواهد موند .
آخ چی می شه رئال مساوی بکنه با مایورکا ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
همه عضو های این کلوپ و آبگوشت مهمون می کنم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
البته اگه بارسلونا قهرمان شه !!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آره هم بارسایی های این کلوپ رو شام می دم هم بارسایی ها ی پارس فوتبال و . . .

بالا