یعنی چی که میخوان پویول نگه دارن اگه مصدومیتش خوب شد؟!!!!
مگه مصدومیت پویول یه بار و دو بار در یه فصله؟؟؟؟
جدای از مصدومیت ها سنش بالا رفته
خیلی از هوادارا معتقدن که برا پیکه هم باید جایگزین بیارن اینا میخوان پویولو فیکس کنن؟؟؟؟
فک کنم خود پویول هم متوجه بشه که مصدومیتش حالا حالاها خوب شدنی نیس اگه هم خوب بشه خودشم نمیتونه بازی کنه
مخصوصا با اومدن احتمالیه داوید لوییز و جا افتادنش تو بارسا فک کنم غیر ممکن باشه
فک کنم خود پویول هم متوجه بشه که مصدومیتش حالا حالاها خوب شدنی نیس اگه هم خوب بشه خودشم نمیتونه بازی کنه
مخصوصا با اومدن احتمالیه داوید لوییز و جا افتادنش تو بارسا فک کنم غیر ممکن باشه
سسک فابرگاس پس از هفته ها گمانه زنی درباره رفتن به یونایتد، سکوتش را شکست و در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد. هافبک بارسا بسیار واضح و روشن بود "من همیشه خیلی ساکت بوده ام. نیازی ندانستم چیزی را روشن کنم، چون برای من همه چیز روشن بود. من در ذهنم فقط به ماندن در بارسا فکر میکردم"
هافبک بارسا اضافه کرد که "موفقیت در بارسا، رویای زندگی من است. من چیزی را از کسی پنهان نمیکنم، به باشگاه گفته بودم زمانی که نوبت به من برسد صحبت خواهم کرد. من در بارسا بسیار بسیار خوشحالم، و دو تابستان است که با هیچ باشگاهی صحبت نکرده ام و هرگز به ترک کردن بارسا فکر نکرهد ام."
درباه شایعاتی که او را به منچستر ربط میداد او عنوان کرد "بعضی ها چیزهایی از خودشان میسازند. من نمیدانم پس از صحبت های من با تیتو، تاتا و زوبی به شکلی این شایعات مطرح شد. حتی شایعات درخواست من برای تمدید قرارداد هم درست نبود. باشگاه همان چیزی که من فکر میکردم و میخواستم را بهم داد، باشگاه به من عشق ورزید. بارتومئو و مدیر عامل برای من پیام فرستادند، تاتا با من صحبت کرد و گفت که مرا میخواهد، من با آنها به صورت شخصی صحبت کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم."
درباره نقش خودش در تیم او اینگونه توضیح میدهد "کاری که انجام میدهم را باید بهتر انجام دهم چرا که این بزرگترین باشگاه در جهان است و درخواست ها بالا است."
صحبت با تاتا ؛
سسک همچنین عنوان کرد که با تاتا هم صحبت کرده است "برای من خیلی واضح بود. به من گفت که باید سخت کار کنم و برای ان کار آماده ام."
ماههای متمادی که برای خرید مدافع از دست دادیم و چند روزی بیشتر به شروع لیگ باقی نیست ...
Why, with ten days until the league starts, are we still without a centerback?
This is how negotiations have gone…
January…February … March … April … May …June: “Hey, how much is Thiago Silva? There’s no way you’re selling him … okay, bye” … July … August: Hey, we’ll give you 25 million for David Luiz … are you laughing
تاتا مارتينو با مدافعان بارسا دفاع در مقابل ضد حملات را تمرين ميکند ، ...
مربي آرژانتيني به دنبال ترميم خط دفاعي خود است نقطه اي که پاشنه ي آشيل تيم در چند سال گذشته بوده است.در حالي که بيشتر تيم تمرين مرسوم پاس کوتاه را انجام ميدادند,سرمربي جديد تاتا مارتينو يک تمرين بسيار ويژه براي زمان هاي ضد حمله طراحي کرد. مارتينو قصد دارد رکورد دفاعي بارسلونا را نسبت به فصل پيش بهبود بخشد . رکوردي که يکي از بدترين رکورد ها ي بارسا در سال هاي اخير بوده است.
اول او با بازيکنان صحبت کرد تا خود را براي پرسينگ بالا و نزديک شدن به دروازه ي حريف خود را بازسازي کند.امري که در سال هاي گذشته موجب موفقيت بارسلونا بود.حالا او بر روي پيشرفت واکنش مدافعان در فضاهاي باز تمرکز کرده است.مارتينو چهار مدافع در نيمه ي خود ميچيند و نحوه ی جلوگیری از ضد حمله را از سوي ديگر بازسازي ميکند.در حالت عادی مطبوعات از تیم توقع پاسکاری را دارند اما این کار برای هر زمانی اجباری نیست و هر سبکی که سرمربی بخواهد برای تیم مهم است اما در زمان هایی که پاسکاری سبک تیم است تیم باید توانایی دفاع خوب در فضا های باز را داشته باشد.
تاتا مدافعان را به دو دسته ی پیکه-پویول-آلبا_آلوز و بارترا-بگناک_مونتویا_آدریانو تقسیم کرده است و به آنها نحوهی دفاع کردن مورد نظرش را آموزش میدهد.مارتینو به همراه دستیارانش خورخه پاتوسو و جوردی رورا (که تنها حضورش برای فصل بعدی قطعی است و معلوم نیست که در چه نقشی باشد)به مشاوره با بازیکنان می پرداخت و روش او این بود که با آن ها به بحث بپردازد و صحبت ها و نگرانی هایشان گوش دهد نه اینکه تنها خودش حرف بزند.
یکی از مهم ترین موضوعاتی که مارتینو به آن پرداخته است ساختار خط دفاعی است , او بعد از ریکاوری شروع به مستحکم کردن دفاع برای جلوگیری از ضد حملات کرده است و به دنبال این است که این مشکل را از بین ببرد و دلیل آن هم این است که اگر تیم بخواهد عملکرد تمام هجومی داشته باشد , باید توانایی و سرعت لازم برای ضد حملات را نیز دارا باشد.
بارسا گاهی اوقات در امور دفاعی نیز کند عمل میکند و به مانند بازی با حوصله ی حجومی اش عمل میکند که این موضوع باعث ایجاد مشکلی بزرگ شده است.اگر بارسلونا بخواهد این نوع حمله را ادامه دهد باید توانایی هایش را در دفاع افزایش دهد وگرنه این سبکی استاندارد برای بارسلونا نیست.
مارتینو همچنین بدنبال جذب یک مدافع مرکزی در نقل و انتقالات امسال است , اگر مارتینو بتواند مشکل تاکتیکی را حل کند و در ضمن با خرید بازیکن میزان استعداد دفاعی را بالا ببرد , قطعا بارسلونا در این فصل خط دفاع بسیار مستحکمی را خواهد داشت.
ماسکرانو تاریخ مصرفش تموم شده بره بهتره
کاش میشد سیلوا رو بیارن برا دفاع ( ظاهرا که کلا منتفی شده ) :lol: پویول رو که همه ما ها عاشقشیم داره یواش یواش پیر میشه یه مدافع سریعتر میخوایم
یه جانشین خوب برا ژاوی هم باشه بد نیست البته سسک هستش ولی باید یکی دیگه هم باشه
منتظر بازی نیمار جلوی رئال هستم :lol:
[h=2]ليونل مسي که همراه بارسلونا در اردوي مالزي به سر مي برد ميگويد هيچ اختلافي با نيمار ندارد و آنها دارند به يکديگر عادت مي کنند.[/h] مسي: دارم به نيمار عادت مي کنم | ورزش 3
متاسفانه بارسا بحث مدافعین و دروازه بان رو جدی نمیگیره و نگرفته.
یادم میاد مجله ی جام باشگاه های اروپا حدود12سال پیش از شبکه ی 3 پخش میشد. اون موقع پیتر چک دروازه بان اسپارتا پراگ بود، ،توی اون برنامه به عنوان یه پدیده ازش نام بردند و یه بخشی از برنامه رو بهش اختصاص دادند. بعد رفت رن فرانسه و بعد چلسی اونم با حدود 12 میلیون یورو. متاسفانه بارسا برای دروازه و خط دفاع چیزی نکاشته که الان بخواد برداشت کنه.
امثال پویول و پیکه هم بر اساس توانایی فردیشون تا به اینجا رسیدند! داوید لوییز که ابراز تمایل کرده که بارسا ملحق بشه. اما فکر کنم 25 میلیون یورو واسه ی لوییز کم باشه، شایدم بیش از این نتونیم هزینه کنیم. یه خبری هم حدود نیم ساعت پیش منتشر شده که دوشنبه وضعیت لوییز مشخص میشه و شاید به بارسا بپیونده!
بنده خدا تاتا شرایط تیمش عالی نیست، پویول مصدومه، پدرو هم مصدوم شده، نیمار که وضعیتش اونجوریه و کاهش وزن داشته، توی خط دفاع هم که لنگ میزنیم، دروازه هم که چیز جدیدی نیست. پول و پله ای هم که نداریم، تمرینات پیش فصل هم که اون شرایط تیتو واسش پیش اومد و الانم واسه پول مجبور شدیم بریم شرق آسیا که مثلا شخص مسی در مورد این اردو خیلی خوشبین نیستش، چندین بازیکن رو هم از دست دادیم که میتونستن نیمکت رو پُر کنند. واقعا توقعات نباید ازش بالا باشه.
دیوید لوئیز به زودی، احتمالا در روز دوشنبه، با سران چلسی دیدار خواهد کرد تا تمایلش برای پیوستن به بارسلونا رو به اونها اعلام کنه
اولین پیشنهاد بارسا 20+5 میلیون یورو
داوید لوییز در این دیدار میخواد با سران چلسی صحبت کنه تا اجازه بدن با بارسا قرارداد امضاکنه.
گویا حتی لوییز حاضر به کاهش مبلغ حقوق و قراردادش شده تا آبی های لندن بهش اجازه بدن به بارسا بیاد
البته مورینیو تمام سعیشو برای جلوگیری از این انتقال داره میکنه و گفته که بارسا داره وقتشو تلف میکنه .
گذینه بعدی بارسا دنیل اگر هست.
(اگه پاشو تو یه کفش بکنه و بگه که بارسا رو میخواد میشه به اومدن لوییز امیدوار بود.والا از این مدیریت بارسا آبی گرم نمیشه.)
این هم آمار سه نامزد جایزه مرد سال اروپا خودتون قضاوت کنید...
من فقط دعا میکنم پویول و ماسکرانو برسن و در طول فصل هم مصدوم نشن ،
لیورپول اگر رو نمیفروشه و در مورد لوئیز هم مو گفته : "وقتشون رو تلف میکنن ، غیر ممکنه چلسی بهترین بازیکنانش رو بفروشه "
از اینکه حالا داوید لوییز بهترین بازیکن چلسی شده بگذریم (؟!) ، شاید اگه زودتر برای خرید لوییز اقدام میکردیم (قبل از اومدن مُو به چلسی) شانسی بود ولی الان کی باور میکنه که مو بذاره داوید لوییز از تیمش بره ، اونم کجا ، بارسا !
اما ما وقتمون رو با پرداختن به داوید سیلوا حروم کردیم ، بازیکنی که سال قبلش هم ما رو غال گذاشته بود و چندین ماه ما اصرار و اون انکار ... الان تقریبا هیچ شانسی برای هیچ کدوم از گزینه هامون نداریم :goatee:
باید سطح توقعات رو آورد پایین و به مدافعین معمولی بسنده کرد .
بنظرم باید همون دو مدافعی که تاتا از تیم قبلیش مد نظرش هستن بخریم چون شروع فصل با بارترا یعنی فاجعه ...