• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
داوید لوئیز میاد :guitar::rolleyes:

ما بخیل نیستیم کاش همینطور بشه ، قدرت سرزنی عالی و با وجود قد بلندش تحرک و سرعت خوبی داره ، پاسهای خوبی میده ، ضربات ایستگاهی رو هم خوب میزنه و روی کرنر ها یه گلزن قهاره ، اما ...

!

David-Luiz-y-Jose-Mourinho-FOT_54379296297_54115221155_600_244.jpg

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ما بخیل نیستیم کاش همینطور بشه ، قدرت سرزنی عالی و با وجود قد بلندش تحرک و سرعت خوبی داره ، پاسهای خوبی میده ، ضربات ایستگاهی رو هم خوب میزنه و روی کرنر ها یه گلزن قهاره ، اما ...

.

نه باو این مترجم داره بازار گرمی میکنه تا قیمت بره بالاتر (نکنه یادت رفته چه ادمیه;))
88 درصد بارسایی بدونید
داوید خودش که کشته مرده بارسا هست حتی دستمزدش کم کرده تا معامله جوش ارگون بخوره:D
یهو چی دیدی هوملز هم خریدیم (اینو دیگه مزاح فرمودیم)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مشکل اصلی بارسا خرید داوید لوییز یا تیاگو سیلوا نیست،

مشکل اصلی نداشتن یک مدافع میانی با کیفیت خوب واسه شرایط سخت هستش. پویول که مصدومه، بارترا هم توانش رو نداره، ماسکرانو هم 100درصد قابل اطمینان نیست. باید یک مدافع میانی تخصصی خوب روی نیمکت داشته باشیم.

گزینه های خوب زیاد هست اما بارسا نمیخواد ریسک کنه، مخصوصا بعد از خرید چگرینسکی، وگرنه اینیگو مارتینز، یا مانگالا بازیکن هایی هستن که با یک هفته مذاکره هم میشه جذبشون کرد!!!!

منم به جذب لوییز مخصوصا با این قیمت اصلا خوشبین نیستم!
بعد از مارکینیوس بنظرم بهتره سمت اینیگو مارتینز بریم که اسپانیایی هستش و تجربه ی بازی در لالیگا رو داره و فصل درخشانی رو پشت سر گذاشته و ویژگی های فنی حضور در دفاع میانی بارسا رو داره.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازم یه عکس دیگه از دنی آلوس :)

timthumb.php

پیرو تلاش بارسا برای جذب مدافع میانی:

قضیه ی خرید لوییز بصورت جدی دنبال میشه اما از طرف دیگه منابع خبر از پیشنهاد 27 میلیون یورویی بارسا به یان ورتونگن بلژیکی میدن.

اینم یک کلیپ کوتاه از چندتا از گلهاش در فصل گذشته:
دیدنش خالی از لطف نیست!!
دانلود-یان ورتونگن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بابا نیاد بهتره :دی

بازی هاش رو تو برزیل که میدیدم همش داشت دعوا میکرد ، این یارو با بارسا نمی خونه ، خیلی وحشی بازی می کنه :دی

از ماسکرانو بهتر بود که الان چقدر سر به زیر شد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خبری از خرید داوید لوییز نشد
با هم به توافق نرسیدن؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
خبری از خرید داوید لوییز نشد
با هم به توافق نرسیدن؟
فکر نکنم مورینیو بزاره همچین دفاعی از تیمش بره چون الان فصل اول هست که اومده نمیخاد ستاره هاشو از دست بده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ماکزیمم پیشنهاد بارسا برای لوییز 35 م خواهد بود .

بنظرم با توجه به شرایط فعلی ما 40 تا هم میارزه ...

.

این صحبت بیشتر یه تاکتیک هستش تا هر چیز دیگه ای

چلسی 56 میلیون یورو واسه آزادی لوییز طلب کرده بود! شاید این یه جور چونه زدن باشه

الموندو گفته که اگه لوییز اوکی نشه بازم بحث خرید اگر، متیو و ورتونگن مطرح میشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این صحبت بیشتر یه تاکتیک هستش تا هر چیز دیگه ای

چلسی 56 میلیون یورو واسه آزادی لوییز طلب کرده بود! شاید این یه جور چونه زدن باشه

الموندو گفته که اگه لوییز اوکی نشه بازم بحث خرید اگر، متیو و ورتونگن مطرح میشه.

امتناع لوئيز از صحبت درباره پيشنهاد بارسلونا

مدافع مياني چلسي از اظهارنظر درخصوص پيشنهاد باشگاه بارسلونا براي جذب وي خودداري کرد.
00038184.jpg

داويد لوئيز براي پاسخ دادن به هيچ‌يک از سوالاتي که در خصوص انتقال احتمالي وي به بارسلونا مي‌شود، تلاشي نمي‌کند. بازيکن برزيلي در حال حاضر در اردوي تيم ملي حضور دارد و از صحبت کردن درباره شايعات مربوط به پيوستنش به کاتالان‌ها امتناع کرد.

به گزارش فارس،وي در باسل، جايي که برزيل خود را براي ديدار دوستانه با سوئيس آماده مي‌کند، اظهار داشت: با تيم ملي برزيل هستم و فقط مي‌خواهم در اين باره حرف بزنم. مي‌توانيد هرچه دوست داريد از من بپرسيد اما من درباره اين مسئله صحبت نمي‌کنم.

بازيکن چلسي تنها يکي از بازيکناني است که نامش براي تقويت خط دفاعي بارسلونا برده شده است. اسامي ديگر شامل دنيل اگر، مدافع ليورپول مي‌شود که به تازگي پيشنهادي از سوي آبي‌اناري‌ها دريافت کرده است.

======++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=========

کد خبر : 1015718 زمان ارسال : سه شنبه 1392/05/22 09:33

[h=1]مسي در رم تحت معاينات پزشکي قرار مي‌گيرد[/h]
[h=2] ستاره تيم ملي آرژانتين پيش از ديدار با تيم ملي ايتاليا تحت معاينات پزشکي قرار مي‌گيرد.[/h]
00943513.jpg

ليونل مسي دوشنبه بعدازظهر به رم رسيد. مهاجم بارسلونا در ترکيب 22 نفره الخاندرو سابلا براي بازي دوستانه فردا شب مقابل ايتاليا قرار دارد اما ابتدا بايد معاينات پزشکي را پشت سر بگذارد تا مشخص شود که آيا براي اين مسابقه آماده است يا خير.

به گزارش فارس، مسي از مراحل پاياني تور آسيايي بارسلونا از مشکلات عضلاني رنج مي‌برد و مجبور شد در بازي آخر تيمش مقابل مالزي روي نيمکت بنشيند.

تيم ملي فوتبال آرژانتين فردا شب در المپيکو با ايتاليا ديدار مي‌کند. اين مسابقه به افتخار پاپ فرانسيس برگزار مي‌شود که فردا در واتيکان با هر دو تيم ديدار خواهد کرد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داوید لوییز هم داره خودشو لوس میکنه از خداشم باشه که بیاد بارسا!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مصاحبه ی روسل با روزنامه اسپرت ؛

بیست روز پیش اعلام کردید که تیتو دیگرسرمربی بارسا نخواهد بود. چه اتفاقی افتاد؟

این بدترین خبری بود که من به عنوان رئیس باشگاه بارسلونا دریافت کردم. درابتدا به خاطر بعد انسانی ماجرا؛ چراکه این اتفاقی است که حتی برای بدترین دشمنانت هم آرزو نمی کنی. و بعد هم به خاطر بعد مدیریتی و ورزشی. چون انتخاب جانشین تیتو برای ما به منزله یک مشکل بزرگ بود.کار پیچیده و سختی بود.چون تاآن زمان تیتو سرمربی اصلی تیم ما بود

*خود تیتو چطور این را به شما خبر داد؟

ما درساعت 12 سه شنبه شب درنوکمپ با هم دیدار کردیم. او همان ساعات بود که به من زنگ زد و از من خواست که به نوکمپ بروم.فقط قیافه نگهبان باشگاه راکه در ابتدا من و بعد تیتو را درحال ورود به باشگاه دید را تصور کنید. تیتو درماشینش با پزشک معالجش بود. نگهبان از ما پرسید:«چه اتفاقی افتاده؟»ما در سالنی در دفتر تیتو باهم جلسه گذاشتیم.درسالنی که اعضای کادرفنی با هم جلسه می گذاشتند. تیتو وپزشکش داستان را تعریف کردند.گفتند که قرار نبوده تا دراین بازه زمانی آزمایشی انجام شود وتستها زودتر انجام شده. نتیجه تستها حکایت از آن داشت که اوضاع بیماری اش، آن طور که فکر می کردیم نبوده وبیماری اش دوباره عود کرده و از آن زمان به بعد تیتو باید تمام اوقاتش را وقت درمان کند ومشغول نبرد با سرطان باشد. ما یک ساعت و اندی صحبت کردیم.آن بدترین لحظات من به عنوان رئیس باشگاه بود

*اصلا توقعش را داشتید؟

زمانی که به من زنگ زد، با خودم گفتم:«یک جای کار می لنگد» روز قبلش مصاحبه کرده بودم و گفته بودم که حال تیتو خوب خوب است.تا آن زمان اوضاع به نظر من خوب می رسید ولی فردای آن روز برعکسش ثابت شد.همه چیز درطول چندساعت تغییر کرد.

*زمانی که تیتو رفت چه شد؟

بعداز پایان جلسه، سوار ماشینم شدم و جلوی راننده ماشین گفتم:« اووف.چه دردسری،حالا باید دنبال سرمربی باشیم.» شرایط به نحوی بود که حوصله هیچ کاری را نداشتم ولی مسئولیتت تورا مجبور می کندد. ازهمان لحظه شروع به فکر کردن به گزینه ها نمودیم.نمی خواهم قربانی باشم؛ چون کسی که سختی می کشد، تیتو است و او و خانواده اش روزهای سختی دارند.به عنوان رئیس ومسئول باشگاه با خودت فکر می کنی:«دراین شرایط چه اهمیتی دارد که رئیس بارسلونا باشی!» می گونید که این پست قدرتی دارد که نمی دانی کجا هستی ولی دراین مورد خاص اینطور نبود.اگر قدرت داشتم، این اتفاق نمی افتاد.

*حال تیتو چطور بود؟

قطعا بدبود.نمی دانم که باید این را بگویم یا نه ولی تیتو همان سه شنبه شب به من گفت:« حالا دیگر بحث بیماری وعودکردن مجدد بیماری نیست..خشم من از جدایی ام از بارسلوناست؛ آن هم الان که سرمربی بارسا هستم.

*خود او هم گفت که بهترین سال زندگی اش ناگهان تبدیل به بدترین سال زندگی اش شده

این جمله رااز زبان تیتو نشنیده بودم ولی همین طور است. عصبانیتی که از ترک نیمکت سرمربیگری بارسلونا به تو دست می دهد و اینکه دیگر نمی توانی از این کار لذت ببری و به جایی که دوست داری برسی و سرمربی تیم باشی ناراحت کننده است.همه اینها سخت است و برای یک بارساییی مثل او خیلی سخت تر هم می شود. این اتفاق بعد از یک سال تماشایی،بعد از سپری کردن بهترین فصل ممکن در تاریخ بارسلونا باکسب 100 امتیاز و با بیشترین فاصله ممکن با تیم دوم و با رکوردگلزنی..این حس تناقض خیلی بد است

*درمیانه ماجرای تیتوویلانوا و عود مجدد بیماری او ، گواردیولا با صحبت ها و اظهاراتش وارد ماجرا شد. چه حسی داشتید؟

سورپرایز بزرگی بود. تمام حرفهایی که او زد اشتباه و غلط بود.او به یک باره بدون هیچ بحث و مدرکی این صحبتها را برزبان آورد. حرفهای او یک قطره ای در اقیانوس بود.ردپای او درتاریخ بارسلونا آنقدر بزرگ است که نیازی به درنظر گرفتن این صحبتها نیست. ما باید ورق را برگردانیم و اینها را فراموش کنیم.

*فکر می کنید که اوحالا از گفتن این حرفها پشیمان شده؟

اگر می شد،شاید او این حرفها را نمی زد

*جلسات پپ با کرویف، شما را ناراحت نمی کرد؟

نه.آنها معمولا همدیگر را می بینند. با هم گلف بازی می کنند و غذا می خورند و فکر می کنم که راجع به فوتبال صحبت می کنند. کرویف باید درمورد آژاکس، چیوواس و بارسا صحبت کند و پپ هم راجع به بایرن

*رئیس باشگاه بارسلونا نباید با پپ و کرویف جلسه بگذارد؟ اینها دو چهره و نماینده تاریخ باشگاه بارسلونا هستند.

ما تلاش کردیم که با کرویف جلسه بگذاریم ولی او تمایلی نداشت. با پپ هم تلاش کردم تا تماس بگیرم. ما با هم درتماس هستیم و امیدوارم که روزی بتوانم با او سریک میز بنشینم تا بتوانیم به هم توضیح بدهیم که چه اتفاقاتی افتاده.چون نه تیتو و نه کادرفنی و نه بازیکنان تیم اوضاع را درک نمی کنند

*درمورد گواردیولا صحبت شد.او تیاگو را با خودش به بارسا برد.

نه. اگر تیاگو رفت به این خاطر بود که خودش دلش می خواست برود. ما از او خواستیم تا کتبا برای ما بنویسد که خودش می خواهد برود.او این مطلب را در یک ایمیل که به سوبی سارتا، بارتومئو و من ارسال شد نوشت. تیاگو گفت که می خواهد در دنیای فوتبال موفق باشد و نه در بارسا.به عنوان یک سهامدار بارسا اولویت موفقیت بارساست و بعد موفقیت در فوتبال ولی برای تیاگو برعکس بود. بنابراین ما به دنبال فرمولی بودیم تا بهترین اتفاقات دراین انتقال رخ دهد.

*چطور ممکن است که قیمت او در بند جدایی زودهنگامش فقط 18 میلیون یورو بود؟

پره گواردیولا، برادر پپ و مدیربرنامه های او از ما انتظار داشت تا برای تمدید قرارداد تیاگو وارد عمل شویم. بنابراین در بند جدایی زودهنگامش گفتیم که اگر او بازیکن ذخیره باشد مبلغ جدایی زودهنگامش 18 میلیون یورو و درصورتی که بازیکن ثابت باشد 90 میلیون یورو است و از آنجایی که او بازیکن ثابت نبود؛ با 18 میلیون یورو جدا شد .این درحالی است که بارسا بازیکنان ذخیره اش را هم دست کم به قیمت 25 میلیون یورو می فروشد

*یعنی اگر مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگامش 30 میلیون یورو بود، او رابا 30 میلیون می فروختید؟

بایرنی ها حاضر نبودند که برای خرید او بیش از 18 میلیون یورو بپردازند

*ولی قیمت ایسکو و اییارامندی از این هم بیشتر بود.

ارزش یک بازیکن با مبلغی که تیم دیگر برای جذب او می پردازد مشخص می شود. ما برای تیاگو پیشنهاد دیگری نداشتیم. و آن هم پیشنهادی 18 میلیون یورویی بود. ما 33 تا پیشنهاد روی میز نداشتیم

*فروش تیاگو به قیمت 18 میلیون یورو تقصیر اعضای کادر مدیریتی بارساست؟

این توقع و خواسته پره گواردیولا بود. ما می خواستیم قرارداد تیاگو را تمدید کنیم و این رقم را افزایش دهیم؛ ولی او قراردادش را تمدید نکرد

*تقصیر سوبی سارتا بود؟

اصلا. قیمت او از 90 میلیون یورو به 18 میلیون یورو کاهش نیافت.بلکه برعکس بود. من کاملا به سوبی سارتا اطمینان دارم

*ماموریت سوبی سارتا خرید بازیکنان است. فکر نمی کنید که خرید یک مدافع میانی برای بارسا بیش از حد به طول انجامیده؟

بازیکنی که ما می خواستیم تیاگو سیلوا بود که غیرقابل دسترس است. چون پاری سن ژرمن فروشنده نیست. خرید او دراین شرایط غیرممکن است. از حالا به بعد باید دنبال گزینه های دیگر باشیم

*رئال برای بیل پیشنهادی 120 میلیون یورویی داده. این یک دیوانگی است؛ مخصوصابادرنظر داشتن اینکه شما 57 میلیون یورو برای خرید نیمار پرداختید

زمانه خواهد گفت که 120میلیون یورو برای بیل گران است یاارزان.باید طول مدت قرارداد او، دقایقی که برای تیم بازی می کند؛ جامهای کسب شده ،دستمزد وخواسته های سرمربی از یک بازیکن را درنظر داشت و دید که آیا این بازیکن گران است یا ارزان.خیلی ها هستند که خیلی ارزان تراز بیل هستند ودائما بازی می کنند و خیلی های دیگر هم هستند که حتی یک دقیقه هم بازی نمی کنند.

* و ویا را با قیمتی در حدود 2 میلیون یورو مثل یک هدیه از دست دادید

(کمی فکر می کند) ما با درنظر داشتن اینکه او بازیکن ثابت تیم ما نیست و رقم دستمزدش او را فروختیم.پس فروش او با قیمت 2 میلیون یورو یک هدیه نبود. هیچ بازیکن ذخیره ای در دنیا نیست که دستمزدی به اندازه ویا داشته باشد

*برای خرید بازیکنان زیادی ابراز تمایل کردید ولی تا به اینجا فقط نیمار را خریداری کرده اید. اشتباهاتی در برنامه ریزی های خریدهایتان نیست؟

این بارساست. بعد از حذف مقابل بایرن ما می بایست 25 بازیکن، رنگ های باشگاه و نام باشگاه را تغییر می دادیم؟ در طول یک ماه تنها 4بازیکن ما می بایست می رفتند و در پایان دو ماه 2 تا از آنها رفته اند. فکر می کنید که قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا باید اینقدر دستخوش تغییرات شود؟ دوستانم در مجامع بارسایی هم همین را به من می گویند و من به آنها جواب می دهم:«خب. والدس را عوض کردیم؟ آلوس را فروختیم؟ نه..آلبا را چطور؟ نه .ماسچرانو چی؟ تقریبا همه آنها پاسخ می دهند که نه. دوستان من به شدت بارسایی هستند. باید آرام بود. چرا که گزینه های کمی هستند که می توانند بارسا را بهتراز این نمایند.

*آمدن نیمار مشکلی برای مسی نیست؟ ممکن است مسی به نیمار حسادت کند؟

مسی فقط می تواند به خودش حسادت کند

*دستمزد کدامیک بیشتر است؟نیمار یا مسی

هاها، همیشه بهترین فرد بیشترین دستمزد را می گیرد

* نیمار برای بارسا و لالیگا چه کارهایی انجام خواهد داد؟

درحال حاضر توقعات از او واقعا بالاست.او اول باید توانایی هایش را ثابت کند

* کسی مثل شما که رونالدینیو و نیمار را به بارسا آورده چه حسی دارد؟

رونالدینیو کمک زیادی برای تغییر تاریخ باشگاه بارسلونا انجام داد.نیمار نباید این کار را انجام دهد و فقط برای برای حفظ شرایط کنونی به تیم کمک کند.رسیدن به این جایگاه به اندازه حفظ این شرایط سخت است. نیماربه زمان نیاز خواهد داشت . زمانی که رونالدینیو به تیم آمد، والدس، پویول، چابی و اینیستا اینجا بودند و تنها کاری که رونالدینیو انجام داد استفاده از مهارتی بود که دراختیار داشت

*نیمار هم باید همین کار را بکند؟

دوره های فوتبالی 3 سال دوام دارند ولی دوره موفقیت بارسا 5 سال است که ادامه دارد.نیمار می تواند کاری کند که این دوره همچنان ادامه یابد.

*به مسی در زمینه مشکل مالیاتی اش کمک کرده اید؟

ما به عنوان یک فرد از او حمایت کرده ایم. هرکسی حساب و کتابهای مالی خودش را می داند.مااز طریق وکلا و مسائل قضایی به او کمک خواهیم کرد تا حداکثر آرامش ممکن را داشته باشد تا بتواند فوتبالش را بازی کند.

*نیمار چطور می تواند به مسی کمک کند؟

این روزها مسی بیشتر می تواند به نیمار کمک کند تا برعکس. نیمار باید به مسی کمک کند؛ چون وقتی که مثلا فلان تا مدافع مسی را دربر می گیرند، نیمار می تواند کمک کند تا از تعداد مدافعان دور مسی یکی کاسته شود اگر قبلا 4 نفر مسی را محاصره می کردند، حالا ممکن است 3 نفر دور او باشند

*نظر سسک درمقابل پیشنهاد یونایتد چیست؟

سسک می خواهد بماند واز طرف ما هیچ بحثی دراین باره نیست

*موضع بارسا درمورد سسک دقیقا شبیه موضع پاری سن ژرمن در قبال تیاگو سیلوااست؟

(می خندد) بله.هرچند که منابع آنها نامحدود هستند. من نامه ای برای رئیس باشگاه یونایتد فرستادم تا به آنها بگویم که سسک فروشی نیست.

*اگر یک روس پولدار به سراغ مسی بیاید؟

هربازیکنی که بخواهد از بارسا برود، می تواند برود؛ همه به جز مسی..اگر کسی لئو را بخواهد باید مبلغ 250 میلیون یورو بپردازد. این مبلغی است که دربند جدایی زودهنگام او ذکر شده. و علاوه بر آن مشتری او باید 56% مالیات هم بدهد؛ یعنی قیمت او در حدود 580 میلیون یورو خواهد بود.

*شما می خواستید با والدس جلسه ای بگذارید. این کار را کردید؟

من هرکاری که به عنون رئیس باشگاه لازم بود انجام دهم را انجام دادم

*سال آینده دروازه بان جدیدی را درون دروازه بارسلونا خواهیم دید؟

احتمالا بله

*خب..خیلی از بازیکنان لالیگا به لیگ برتر، ایتالیا یا آلمان رفته اند. این سیل انبوهی در بازار تابستانی بود. نظرتان دراین باره چیست؟

لیگ انگلیس همیشه مثل قبل است واختلافات امتیاز دیده می شود. درایتالیا هم همین طور است. در آلمان تنها یک نامزد قهرمانی وجود دارد و در پرتغال هم یک تیم و نیم داریم.این در خیلی از لیگهای اروپایی اتفاق می افتد.به علاوه نباید یادمان برود در نیمه نهایی های اخیر اروپایی تیمهای آلمانی و اسپانیایی حضور داشتند.

.

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
مصاحبه ی روسل با روزنامه اسپرت ؛

* کسی مثل شما که رونالدینیو و نیمار را به بارسا آورده چه حسی دارد؟

رونالدینیو کمک زیادی برای تغییر تاریخ باشگاه بارسلونا انجام داد.نیمار نباید این کار را انجام دهد و فقط برای برای حفظ شرایط کنونی به تیم کمک کند.رسیدن به این جایگاه به اندازه حفظ این شرایط سخت است. نیماربه زمان نیاز خواهد داشت . زمانی که رونالدینیو به تیم آمد، والدس، پویول، چابی و اینیستا اینجا بودند و تنها کاری که رونالدینیو انجام داد استفاده از مهارتی بود که دراختیار داشت

*نیمار هم باید همین کار را بکند؟

دوره های فوتبالی 3 سال دوام دارند ولی دوره موفقیت بارسا 5 سال است که ادامه دارد.نیمار می تواند کاری کند که این دوره همچنان ادامه یابد.

.

مشکل راسل همینه که به فکر پیشرفت نیست !!!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ترکیب 11 نفره ی تاتا ؛

El-once-del-Tata_54378573322_51356729138_352_256.jpg

ریکاوری کاپیتان بسیار رضایت بخش و سریع پیش رفته و خوشبختانه تونسته تمرینات روی زمین چمن رو انجام بده .

ای جانم گوله ی انرژی و اراده ...

Un-Carles-Puyol-risueno-hacien_54378556447_54115221155_600_244.jpg

Puyol-conversando-con-el-Tata-_54379434150_54115221152_960_640.jpg

Barca-Entrenamiento-de-pretemp_54378556447_54115221152_960_640.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دو مصاحبه ی کاملا متفاوت از اسکولاری در حدفاصل چند روز:

دیروز منتشر شد:

اسکولاری: نیمار کم خونی ندارد؛ انگار بارسایی ها عقل کل هستند؛برزیل کشور جهان سومی نیست

سرمربی تیم ملی برزیل در صحبتهایی تلویحا گفته که سران بارسا دروغ می گویند و نیمار دچار کم خونی نیست

سایت گل- لوئیس فلیپه اسکولاری سرمربی تیم ملی برزیل روز سه شنبه در کنفرانسی خبری شرکت کرد و قبل از برگزاری بازی دوستانه تیم ملی کشورش مقابل سوئیس در ورزشگاه سن ژاکوب پارک بازل در مورد مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

اسکولاری در پاسخ به سوالی درمورد شرایط فیزیکی نیمار با قاطعیت تمام گفت:« نیمار نمی تواند کم خونی داشته باشد. او حالش خوب است. ساعت 9 صبح صبحانه خورده، ساعت 12 ناهار و ساعت 15 و18 هم وعده های دیگر غذایش را صرف کرده. او به درستی و به خوبی غذا می خورد و مشکل کم خونی ندارد.او قبل از برگزاری جام کنفدراسیون ها به بارسلونا رفت و تست های پزشکی این باشگاه را پشت سرگذاشت و آن زمان کسی چیزی نگفت. بعد از آن نیمار یک جراحی انجام داد و طبیعی است که اوضاع مثل قبل نخواهد بود.»

او مثل همیشه با قاطعیت خاصی درکلامش ادامه داد:« نیمار بدون هیچ مشکلی برای بارسلونا در اردوی پیش فصل بازی کرده و به نظر من شرایط فوق العاده ای دارد. نیمار مشکل خونی ندارد. برزیل هم یک کشور جهان سومی نیست و ما ازنظر مسائل پزشکی چیزی از کشورهای دیگر کم نداریم.»

اسکولاری در ادامه به سران بارسا تاخت و از آنها انتقاد کرد:« به نظر می رسد که آنها همه چیز را می دانند وعقل کل هستند.طبیعی است که نیمار بعد از یک عمل جراحی وزن کم کند ولی حالش خوب خوب است.»

بعد ازانتشاراخباری مبنی بر کم خونی نیمار در زمان ملحق شدنش به اردوی تابستانی بارسلونا، انتقادات زیادی نسبت به نحوه تشخیص وشیوه کاری پزشکان برزیلی مطرح شده بود ولی حالا اسکولاری با این صحبت ها به دفاع از پزشکان کشورش پرداخته.

البته سران باشگاه بارسلونا با اعلام کم خونی نیمار اعلام کردند که این موضوع نگران کننده نیست و احتمالا در پی انجام عمل جراحی برروی لوزه این ستاره بعد از اتمام جام کنفدراسیون ها ایجاد شده. اسکولاری دراین باره ادامه داد:« قبل از آغاز این تورنمنت، نیمار تست های پزشکی اش را پشت سرگذاشت و شرایطش فوق العاده خوب بود.»

اسکولاری در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که هیچ سهل انگاری از سوی پزشکان برزیلی ای که نیمار را مورد عمل جراحی قرار دادند صورت نگرفته

امروز منتشر شد:

پس از باخت یک بر صفر برزیل از سوئیس مطرح شد

انتقاد اسکولاری از سهل‌انگاری بارسلونا در مورد سلامت نیمار

سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل ‌(سلسائو) پس از ناکامی مقابل حریف اروپایی، از باشگاه بارسلونا به خاطر سهل‌انگاری در مورد نیمار انتقاد کرد.

شب گذشته در دیداری دوستانه که در شهر بازل انجام گرفت، تیم برزیل معروف به «سلسائو» با گلی که دنی آلوس، مدافع بارسلونی‌اش دقیقه 48 به اشتباه وارد دروازه‌ خودی کرد، یک بر صفر مغلوب سوئیس شد.

لوئیس فلیپه اسکولاری پس از این شکست اظهار داشت: بیشتر از نتیجه بازی با سوئیسی‌ها،‌از رفتار نادرست بارسلونا در مورد نیمار ناراحتم. واقعا پذیرفتنی نیست که اکنون گفته می‌شود نیمار با مشکل کمبود خونی مواجه شده و مشکل سلامت دارد. بارسا چرا باید چنین گفته‌ای را اکنون مطرح کند. نیمار که با تیم اسپانیایی قبل جام کنفدراسیون‌ها بود و همه می‌گفتند شرایطی بسیار ایده‌ال دارد. چطور در آن زمان او مشکل نداشت اما حالا با مشکل مواجه است؟ آیا بارسا نمی‌داند که نیمار عمل جراحی شد؟

اسکولاری افزود: به نظر می‌رسد مشکل اصلی نیمار نیست بلکه خود بارسا است که اشتباه کرد. تیمی که باید همه چیز را مطلع باشد و البته صحیح فکر کند.

نیمار که شب گذشته در مصاف با سوئیسی‌ها حضور داشت، در پایان فصل قبل در ازای 57 میلیون یورو از سانتوس به بارسا منتقل شد. او طبق گزارش‌ رسانه‌ها به خاطر عمل جراحی چند کیلو وزن کم کرد که همین از دید کاتالان‌ها دور ماند.

وی در مورد شکست از تیم تحت هدایت اوتمار هیتسفلد عنوان کرد: متاسفانه گل بدی خوردیم. اما نتیجه آن چیزی نبود که در بازی دیده شد. در بازی برزیل وضعیتی بهتر داشت. اطمینان دارم در آینده نتایج بهتری خواهیم گرفت.

بالا