• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا کاملا درسته مدلی که خود سیمئونه در دوران بازیگریش انجام میداد تو تیمش در حال اجرا هست درصد خطاهای بسیار بالا تا تیم حریف حرکت میکنه باید بترکونی بازیکن حریف رو و سعی کنی بازیکن حریف رو عصبی کنی دقیقا مثل بازی انگلیس ارژانتین که سیمئونه باعث اخراج بکهام شد سه بازیکن اتلتیکو هر کاری دلشون خواست تو این بازی کردن فلیپه گابی و کستا روی هم فکر کنم یه 20 تایی خطا کردن که 5 تاش مانع ضد حمله بود اما اخطار نگرفتندر عوض به فابرگاس که توپ رو زد و خود یارو پاشو گذاشت رو پای فابرگاس و خورد زمین اخطار داد کلا بعضی وقتا این شیوه کاملا روی بارسا جواب میده یادم میاد سویا فکر کنم دوسال پیش با همین روش از بارسا تو زمین خودش مساوی گرفت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا کاملا درسته مدلی که خود سیمئونه در دوران بازیگریش انجام میداد تو تیمش در حال اجرا هست درصد خطاهای بسیار بالا تا تیم حریف حرکت میکنه باید بترکونی بازیکن حریف رو و سعی کنی بازیکن حریف رو عصبی کنی دقیقا مثل بازی انگلیس ارژانتین که سیمئونه باعث اخراج بکهام شد سه بازیکن اتلتیکو هر کاری دلشون خواست تو این بازی کردن فلیپه گابی و کستا روی هم فکر کنم یه 20 تایی خطا کردن که 5 تاش مانع ضد حمله بود اما اخطار نگرفتندر عوض به فابرگاس که توپ رو زد و خود یارو پاشو گذاشت رو پای فابرگاس و خورد زمین اخطار داد کلا بعضی وقتا این شیوه کاملا روی بارسا جواب میده یادم میاد سویا فکر کنم دوسال پیش با همین روش از بارسا تو زمین خودش مساوی گرفت

گابی میتونست اخراج بشه چون خیلی خطا میکرد

کاستا که قبلا هم نشون داده چطور بازیکنیه نمونه اش همون فینال سال قبل جلو رئال مادرید

همش میزنه

یه صحنه هم بازیکن اتلایکو به عمد پاشو گذاشت روی کمر دنژ الوز که اونم اخراج داشت به نظر

بارسا خیلی خوب نبود بخصوص تو ضربه های اخر

اما‌ اتلتیکو هم کثیف بازی میکرد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Barcelona-28-08-13-Supercopa-v_54379849805_54115221152_960_640.jpg

Segundo-partido-de-la-supercop_54379849778_54115221152_960_640.jpg

GRA276-BARCELONA-28-08-2013-El_54379847805_54115221152_960_640.jpg

Segundo-partido-de-la-supercop_54379849783_54115221152_960_640.jpg

Barcelona-28-08-13-Supercopa-v_54379849795_54115221152_960_640.jpg

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
دوستان حالا هی بگید والدز بده و فلانه..................

اگه گلر بدی جزء 10 تای برتر سال انتخاب می شد؟؟؟؟

دیشب توپ هایی رو گرفتش که حتی گرفتنش از دست بوفون و کاسیاس برنمی اومد..................

من که به شخصه خیلی دوسش دارم و..........ناراحتم از رفتنش.:(

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان حالا هی بگید والدز بده و فلانه..................

اگه گلر بدی جزء 10 تای برتر سال انتخاب می شد؟؟؟؟

دیشب توپ هایی رو گرفتش که حتی گرفتنش از دست بوفون و کاسیاس برنمی اومد..................

من که به شخصه خیلی دوسش دارم و..........ناراحتم از رفتنش.:(

انصافا دیشب والدز بهترین بازیکن بارسلون بود. چون اگه اون توپ ها رو نمیگرفت مطمئنا قهرمانی به اتلتیکو میرسید.

بارسا دیروز خوب نبود. بخصوص تو ضربات اخر. دفاع تیم هم که مشکل اساسی داره. بخصوص سمت ماسکرانو که خب دفاع تخصصی نیست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دیشب ماسکرانو و بوسکتس ضعیف ترین بازیکهای بارسا بودند

والدس هم 2 تا توپ عالی گرفت. من هنوزم حس میکنم این نمایشش ها جرقه وار هستن و گذرا

پیکه واقعا تنهایی خط دفاع رو جمع میکنه

فلیپه لوییز قبل از اینکه به صورت آلوز ضربه بزنه توی محوطه ی جریمه همین حرکت رو روی مسی انجام داد که مسی رو عصبی کرد، تا این اندازه که مسی عذرخواهیش رو هم قبول نکرد. حدس میزدم اخراج بشه

یک صحنه ی دیگه هم بود که بازیکن اتلتیکو میبایست اخراج میشد، وقتی که آلوز روی زمین افتاده بود و با کف پا از عمد روی کمرش رد شدند.

در کل اتلتیکو تیم فوق العاده خوب و یکدستیه! اما من هرچی که میگذره به این نتیجه میرسم بارسا باید فلسفه ی اینجور بازی کردن رو کنار بذاره. چون تیم های درجه ی یک روبروش وقتی ابزار کافی داشته باشن اونقدر بسته دفاع میکنند که....

حتی علاقه ای به تملک توپ هم ندارند، واقعیت اینه که تماما برای گُل نخوردن و گل زدن در ضد حمله جلوی بارسا حاضر میشن.

تا روزی که بارسا فلسفش رو بر اساس مالکیت توپ حاکم ببینه شاهد اینجور بازی ها خواهیم بود، مگر اینکه تغییراتی حاصل بشه.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداشم ما مشکلمون با همین بگیر نگیراشه یه روزی همون طور که گفتی توپ هایی رو میگیره که هیچکی نمیتونه یروزی گل هایی میخوره که میرزاپور هم نمیخوره ثبات اصل لازم هست واسه یه دروازه بان و الا همه اشتباه میکنن ما هم نگفتیم خوب نیست ما گفتیم در حد بارسلون نیست

• Like

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا به نظر من هم باید یه تجدید نظر تو نوع بازی بکنن اگه الکسیس مهاجم نوک باشه خیلی بهتر بازی میکنه واسه همین تو شیلی 2 تا 2تا میزنه گل اینجا اینجوریه .بارسا ضد حمله نمیزنه اصلا همیشهسعی میکنه مالکیت توپ رو داشته باشه و با صبر حمله کنه در صورتی که ضد حمله واقعا تاکتیک خوبیه مخصوصا وقتی بازکن سرعتی زیاد داریم .رئال با همین تاکتیک بارسا رو برد پارسال و البته خود رئال هم اسیر ضد حملات دورتموند و منچستر بود سال قبل هم بایرن همینجوری رئال رو برد ولی جلوی بارسا دقیقا برعکس عمل میکن مالکیت رو میدن به بارسا و ضد حمله میزنن که خوب بارسا دفاع نداره و معمولا مشکل پیش میاد واسش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این چه سریه که بارسلونا و میلان همش باید با هم بازی کنند.

باشگاه با اصالتی هستش، خوشحال میشیم باهاش روبرو بشیم.

این میلان هم کمتر از تیاگو مسی رسانه ایی نیست:D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نکات جالب این قرعه برای بارسا میشه به تقابل بازیکنان بارسا در قالب آژاکس اشاره کرد. جایی که کوئنکا و کرکیچ بهمراه دبوئر روزگار خوشی رو در بارسلونا پشت سر گذاشتند.

از طرف دیگه، فصل گذشته میلان و سلتیک دو تیمی بودند که توانستن بارسا رو با بازی های حساب شده مغلوب کنند. خاطرتون باشه در سن سیرو 2 بر هیچ باختیم و در سلتیک پارک هم 2 بر یک بازی رو واگذار کردیم.

پیراهن های بارسا از سال 1899 تا 2013

بنظرم زیباترین هاشون هم 1899، 1999 و 2008 هستند. انیورسری

do.php

چمن نیوکمپ رو هم عوض میکنند تا از کیفیت بهتری برخوردار باشه، توی بازی با اتلتیکو بارها دیدیم بازیکنان سُر میخوردند

Cambio-del-cesped-del-Camp-Nou_54380812807_54115221155_600_244.jpg

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
انصافا دیشب والدز بهترین بازیکن بارسلون بود. چون اگه اون توپ ها رو نمیگرفت مطمئنا قهرمانی به اتلتیکو میرسید.

بارسا دیروز خوب نبود. بخصوص تو ضربات اخر. دفاع تیم هم که مشکل اساسی داره. بخصوص سمت ماسکرانو که خب دفاع تخصصی نیست.

اینجا واقعا مبود افرادی مثه کمپانی و لوییز احساس میشه
والدز هم دیشب شب خوبش بود ولی خب والدزه دیگه بعضی وختا سوتی هم میده:D

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شایعات قوی میگه که بارسلونا واسه خرید Oscar Cardozo مهاجم پاراگوئه ایه بنفیکا دست به کار شده. این مهاجم 30 ساله ی 195 سانتی متری در تیم ملی پاراگوئه روز های درخشانی رو زیر نظر تاتا مارتینو سپری کرده بود.

oscar-cardozo-benfica-v-fenerbahce-europa-league_2938582.jpg

این بازیکن در 160 بازی که برای بنفیکا انجام داده موفق به به ثمر رسوندن 106 گل شده که آمار بسیار خوبی محسوب میشه.

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
شایعات قوی میگه که بارسلونا واسه خرید Oscar Cardozo مهاجم پاراگوئه ایه بنفیکا دست به کار شده. این مهاجم 30 ساله ی 195 سانتی متری در تیم ملی پاراگوئه روز های درخشانی رو زیر نظر تاتا مارتینو سپری کرده بود.

oscar-cardozo-benfica-v-fenerbahce-europa-league_2938582.jpg

این بازیکن در 160 بازی که برای بنفیکا انجام داده موفق به به ثمر رسوندن 106 گل شده که آمار بسیار خوبی محسوب میشه.

خیلیم عالی!!!
بارسلونا نیاز به یه مهاجم هدف داره ، مخصوصا جلوی تیمایی که اتوبوسی بازی میکنن مسی محو هست ، خصوصا اینکه این بازیکن قدش بلنده !
میتونستن پدرو رو با 40 میلیون بفروشن به PSG و یه مدافع خوب + اسکار کاردوزو رو بخرن ، اینطوری هم یه مهاجم ذخیره درست و حسابی داشتیم ( الکسیس ) ، هم دفاع از این وضعیت در میومد

• Like

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیو تا 2018 تمدید کرد ...
ذخیره ی خوب و تاثیر گذاریه ، سرعت قابل قبولی داره ، همه تیمهای بزرگ به همچین ذخیره هایی نیاز دارن ، کاش کوئنکا رو هم برمیگردوندیم ...

Zubizarreta-Rosell-Tello-y-Bar_54380847168_54115221155_600_244.jpg

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیو تا 2018 تمدید کرد ...
ذخیره ی خوب و تاثیر گذاریه ، سرعت قابل قبولی داره ، همه تیمهای بزرگ به همچین ذخیره هایی نیاز دارن ، کاش کوئنکا رو هم برمیگردوندیم ...

.

تو جشن سوپر کاپ کوئنکا بود

برگشته به تیم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

• Like
بالا