• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای شد.

مسی به تنهایی 3 4 تا موقعیت گل رو از دست داد. شانس اوردیم که بازی مساوی نشد.

اما مسی به نیمار اصلا پاس نمیده. یه چند جا میتونست به نیمار پاس بده.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دیگو آلوس عجب دروازه بانی کرد. البته مسی هم کم دقت بود، میتونست به تنهایی توی نیمه ی دوم 3 گل دیگه بزنه. پاس نیمار به مسی توی نیمه ی دوم دقیقا یاد آور نبوغ رونالدینیو بود. بنظرم نیمار کاملا در خدمت تیمه و اصلا عجله نداره که خودش رو نشون بده یا بخواد تکروی کنه
فقط توی این 3 بازی آخر توی لیگ کارت زرد گرفته!!!!
والدس هم که اون توپ اخر رو عالی گرفت که به تیر برخورد کرد. عالی دروازه بانی کرد

فقط طبق معمول تمام ضربات سر اول رو توی محوطه ی جریمه ی مارو بازیکن های والنسیا زدند. براحتی هم اینکار رو میکردند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
GRA211-VALENCIA-01-09-2013-El-_54379925496_54115221152_960_640.jpg

GRA226-VALENCIA-01-09-2013-El-_54380907158_54115221152_960_640.jpg

GRA213-VALENCIA-01-09-2013-El-_54380906466_54115221157_400_640.jpg

Barcelona-s-b-duels-for-the-ba_54379925417_54115221152_960_640.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عجب بازی ای شد.

مسی به تنهایی 3 4 تا موقعیت گل رو از دست داد. شانس اوردیم که بازی مساوی نشد.

اما مسی به نیمار اصلا پاس نمیده. یه چند جا میتونست به نیمار پاس بده.
از مسی بعیده که پاس نداد
شاید ندیده بود یا یه چیز دیگه .................
ولی نباید زیاد تک روی کنه چون نیمار هم بهخاد تکروی کنه به اندازه مسی تکروووووووووووووووی بلده!!!!!

دیگو آلوس عجب دروازه بانی کرد. البته مسی هم کم دقت بود، میتونست به تنهایی توی نیمه ی دوم 3 گل دیگه بزنه. پاس نیمار به مسی توی نیمه ی دوم دقیقا یاد آور نبوغ رونالدینیو بود. بنظرم نیمار کاملا در خدمت تیمه و اصلا عجله نداره که خودش رو نشون بده یا بخواد تکروی کنه

فقط طبق معمول تمام ضربات سر اول رو توی محوطه ی جریمه ی مارو بازیکن های والنسیا زدند. براحتی هم اینکار رو میکردند.
بابا مقصر روسله دیگه
داوید ویارو مفت دادیم اومد چه گلی بما زد دمش گرم حال کردم خدایش گل نازی زد ............
بعد الان یه قرنه داره دفاع میگره
ماسکرانو با اون قدش انصافا نمیتونه دفاع اخر باسته یا بوسکتز .........
از همون اول یع 4تا جوون میگرفت میفرستاد تو بارسا چندتا بازی میکردن میشدن پویول

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

دقیقا کی میخوان برای دفاع کاری بکنن!
تو بازی با بایرن هم 5 گل روی ارسال بلند و کوتاه خوردن!

53344274625595866280.jpg

این بابا هم لوئیز رو استتار کرده:دی

76578820494739227787.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

این بابا هم لوئیز رو استتار کرده:دی

76578820494739227787.jpg

تو کف استتارشم
خعلی باحال استتارش کرده //
داویید لوییزم نیاد یه دفاع دیگه هم بیاد جوون باشع و اینده دار بسع/

چن بار بهم پیشنهاد دادن برم بارسا ولی گفتم یا جای من اونجاس یا جای مسی و نیمارو وژاوی اینیستا:p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در ادامه ی شایعه ی پیوستن داوید لوییز به بارسا:

در حالی که هنوز باشگاه بارسلونا به دنبال خرید یک هافبک میانی است و پیشتر از علاقه خود برای امضای قرارداد با داوید لوییز نیز پرده برداشته بود، حضور این مدافع برزیلی در شهر بارسلونا شک برانگیز شده است.

n_f_c_barcelona_david_luiz-6865852.jpeg

بر اساس گزارش برخی رسانه‌های اسپانیایی داوید لوییز به همراه برادر خود در یکی از هتل‌های معروف و بزرگ شهر حضور یافته است.
با توجه به اینکه چلسی در این هفته از لیگ برتر انگلیس بازی نخواهد داشت و دیدارهای باشگاهی در اروپا نیز خاطر بازی‌های ملی تعطیل شده‌اند، لوییز به بارسلونا سفر کرده که این موضوع موجب شده موضوع انتقال او به باشگاه این شهر قوت بگیرد.

فصل نقل و انتقال‌های باشگاه‌های اروپا دوشنبه ساعت ۲۴ پایان خواهد یافت. بسیاری از هواداران بارسلونا امیدوارند تا پیش از آنکه این مهلت به پایان برسد، داوید لوییز با سران باشگاه‌شان به توافق رسیده باشد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تاتا تاثیرش رو گذاشته و سبک خودش رو توی تیم پیاده کرده ، اما چی بگم از دفاعمون که اینقدر ضعیفه ، اینقدر این پیکه ضعیف و فانتزی بازی میکنه ، روی گل اول 100% مقصره ، بازیکن کنارش خیلی راحت به توپ ضربه زد ، گل دوم هم فکر کنم آلوز مقصر بود . بیچاره تاتا مبهوت شده بود ...

فابرگاس عالی بود ، نیمار بنظرم هنوز تحت تاثیر جو بارسلونا و بازیکنان بزرگش هست ، باید یخش باز بشه و مجبور نباشه برای مسی بازی کنه .
بازم میگم این پیکه بدجور افت داشته ، اگه این اول فصلشه وای به آخر فصلش .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
< اینم از خلاصع بازی
گلهای خوردمون رو میبینم خیلی بد خوردیم
مسی هم فک کنم زانوش درد میاد ولی همچنان بازی میکنه
خوبم بازی کرد ولی میتونست چند جا به نیمار پاس بده اونم گل بزنه ولی حتما ندید دیگه.........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیشب نیمار یه صحنه تکنیکی اومد و با یه پا دو پا یه پاس باحالی به مسی داد که مسی خرابش کرد.

مشابه این رو توی بازی فوتبال استریت دیده بودم.

نیمار داره جا میفته فقط امیدوارم مسی بیشتر بهش پاس بده. دیشب مسی میتونست 2 تا پاس گل به نیمار بده که نداد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مسی یه مقدار قضیه ی گل زنیش رو شخصی کرده، به وضوح مشخصه که میخواد زیاد گل بزنه تا از رقیب مادریدیش جلو تر باشه. این یه مقدار تاثیرگذار بوده. شخصا فکر میکنم کلا باید از فکر رقابت باهاش بیرون بیاد، چون توی این چندفصل روی هر فرمی که بوده عملکرد بهتری داشته و نیازی به تکروی یا پاس ندادن نیست.

امیدوارم تاتا موفق بشه و بتونه مشکل خط دفاعی رو جمع و جور کنه. نکته ی خوب در مورد تاتا سیستم چرخشی اش و استفاده از جوانانه. مثلا دوس سانتوس یا سرخی روبرترو رو توی چنین بازی به زمین فرستاد. بنظرم دوس سانتوس بازیکن آینده دار و سریعیه.

من از عملکرد شاگردانم راضی بودم. چون فوتبال بهتر و دینامیک تری را ارائه کردیم و حرکات زیبایی در زمین انجام می دادیم.

310746_heroa.jpg

جراردو مارتینو سرمربی آرژانتینی بارسلونا بعداز برد 2-3 تیمش در مستایا و در مصاف با والنسیا در گفتگو با خبرنگاران شرکت کرد.
او در صحبت هایی گفت که بازی بهتری را نسبت به قبل از شاگردانش شاهد بودیم . او یادآوری کرد که تیمش بازی سختی را پیش رو داشت. بارسلونا در 41 دقیقه ابتدایی بازی به 3 گل رسید ولی والنسیا هم دو گل زد تا اختلاف به حداقل برسد.

تاتا در صحبت هایی گفت:« در نیمه دوم می توانستیم اختلاف گلها را بیشتر کنیم ولی والنسیا هم خوب بازی می کرد و ارسالهایی که داشت مرانگران کرده بود.»

سرمربی بارسا ادامه داد:« ما کنترل بازی را از دست ندادیم. چون به خوبی یک بازی ترکیبی را ارائه می دادیم. حتی ممکن بود که نتیجه بازی به نحو دیگری رقم بخورد ولی با وجود این من از عملکرد شاگردانم راضی بودم. چون فوتبال بهتر و دینامیک تری را ارائه کردیم و حرکات زیبایی در زمین انجام می دادیم.»

تاتا با اشاره به ارتباط خوب مسی و نیمار در زمین به این نکته اشاره کرد که تیمش روی غلتک افتاده

بوسکتس در جریان بازی مصدوم شد و تاتا به این نکته اشاره کرد که به دلیل آنکه تعویض های تیمش تمام شده بود، نتوانست بوسکتس را از زمین بازی بیرون بیاورد.

سرمربی آرژانتینی بارسا ادامه داد:« تردیدهای زیادی در مورد ارتباط مسی و نیمار در زمین وجود داشت . این اولین بازی آنها درکنار هم بود ولی تمام این ابهامات در طول 24 ساعت برطرف شد.»

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
sport.750.jpg

MESSI IS THE BEST!

He lightened the string of fireworks* in Mestalla by scoring a hat trick in 40 minutes

Barça used their star to get a suffered victory

Valencia 2 – 3 Barça

Bale, to Madrid, Kaká to Miland and Arsenal will try to sign Özil

*Valencia is famous for its fireworks. This sentence means that Messi made happy many people since the fireworks are used to celebrate.

mundodeportivo.750.jpg

STRIKE!

Barça had chances to score but Diego Alves did not let them

The leader got finally ahead thanks to a hat trick by Messi, Neymar had a good connection with Leo and Valdés was decisive

Supercopa, 9 out of 9 in La Liga and Messi as the Pichichi (5) before stopping

چون انگلیسی ش خیلی گویا بود دیگه ترجمه نکردم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این حرکت تاتا رو بعد گل دومی که خوردیم دوست دارم ، اعتراضشو به خط دفاع اینطور نشون داد ...

timthumb.php

مسی کاملا معلومه که دوباره نامزد شماره 1 آقای گلی هست ، فقط یه مقدار تکروی هاش رو اعصابه ...

? Another Pichichi season​

PICHICHI.png

*در فوتبال اسپانيا به برترين گلزن هر فصل لاليگا لقب پي چي چي مي دهند كه از نام بازيكن مشهور اتلتيك بيلبائو به نام رافائل مورنو پي چي چي گرفته شده.

.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این حرکت تاتا رو بعد گل دومی که خوردیم دوست دارم ، اعتراضشو به خط دفاع اینطور نشون داد ...

timthumb.php

مسی کاملا معلومه که دوباره نامزد شماره 1 آقای گلی هست ، فقط یه مقدار تکروی هاش رو اعصابه ...

? Another Pichichi season​

*در فوتبال اسپانيا به برترين گلزن هر فصل لاليگا لقب پي چي چي مي دهند كه از نام بازيكن مشهور اتلتيك بيلبائو به نام رافائل مورنو پي چي چي گرفته شده.

.
بعد از دوره مسی فک کنم بهشون لقب مسی بدن نه Pichichi:دی
هر چند اسپانیایی نیست:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مثل اینکه واقعا دیگه امیدی به خرید بازیکن نیست چون این یکی دو روزه حتی هیچ شنیده یا شایعه ای هم به گوش نمیرسه ، با خرید یک مدافع تیم خیلی بهتری میشدیم اما الان دیگه فقط میشه رو به آینده و نقاط قوت تیم فکر کرد .
نمیشه از اشتباهات تیتو و زوبی تو این دو فصل چشم پوشی کرد . هر کدوم به نوعی مقصر بودن ، زوبی یکم بیشتر ، راسل هم خیلی مقصر نیست چون سمت و مسئولیتش جوریه که مستقیما تو این قضایا دخالتی نداره .

fcb_5puyol b.jpg

بریم به استقبال فصل جدید ، هر چه پیش آید خوش آید ...​

چند بار که گل اول رو دیدم تازه متوجه شدم دروازه بان همینطوری نخورد زمین ، مسی با حرکت بدن فریبش داد ، پیکه هم خداوکیلی رو گل اول فقط نگاه کرد تا بازیکن بغل دستش خیلی راحت اون ضربه ی زیبا رو بزنه .
ویا هم دیشب برای تیمش گل زد ...

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حبر دیشب اسپرت جرقه های از امید رو بوجود اورد. امشب ساعت 2.30 همه چیز قطعی میشه.

ولی واقعا با این دفاع هر تیم درجه ی 1 اروپایی بخواد فشاری بهش وارد کنه مطمئن باشید راحت گل میخوریم. مثلا رئال بخواد ضربه ی ایستاگی بزنه توی محوطه کی رو باید بگیری؟ راموس؟ پپه؟ کریس؟ بیل؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آرسنال هم بازیکن خرید و ما نخریدیم ، ونگر که 10 ... 15 تا بیشتر برا بازیکن پول نمیداد 40 تا برای یه بازیکن داد ، 40 تا ....

تیم همه چی داره جز دفاع ، نمیدونم این لکه ی ننگ رو چطوری میخوان پاک کنن ، آرسنال ، ناپولی و ... خریدهای خوب کردن و ما در گرفتن یه مدافع متوسط هم عاجز موندیم .

اگه عاقل باشن تو نقل و انتقالات زمستانی یه فکر اساسی میکنن و گرنه سرنوشتمون تو لیگ قهرمانان مثل بازی بایرن میشه ، 3 تا توپ میاد رو دروازمون 4 تا گل میخوریم !

.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
10 دیقع دیگه مهلت نقل وانتقالات تموم میشع این داویید لوییز نیومد؟؟؟؟؟؟

بالا