• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسی یه مقدار زیادی خودخواهانه داره بازی میکنه.

یا پاس نمیده یا دیر پاس میده. به نظر من گل سوم بارسا خطا بود. اما خب اینم میپذیرم که نیمه اول اگه به درستی مدافع سویا اخراج میشد الان شاید سویا 4 5 تا گل خورده بود

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داور شاهکار بود، اون از اخراج نکردن مدافع سویا و آفساید وحشتناک سویا

گل کرنر سویا هم میشه گفت صحیح بود اما گل مسی اصلا خطا نبود، مسی نکشیدش.

در کل داوری در لالیگا واقعا فاجعست.

هرچند، این بازی رو باید میباختیم.

نیمار هم بهترین بود و مسی روی اعصاب،

اره دقیقا
نیمار واقعا باحال بود
اگه یکم تک روی کنه هم عالی میشع یکم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من میترسم بلایی که سر الکسیس اومده سر نیمار بیاد انم از دست دادن خودخواهی لازم واسه یک مهاجم هست هر دوی این بازیکن ها در تیم ملی عالین فقط عالی بعد در بارسا یکم خودشونو گم میکنن نیمار باید ضربه بزنه به سمت دروازه نباید همه توپ ها رو بده به مسی الکسیس هم همینطور

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگر که من مسئول فنی تیم بودم این کار ها رو انجام میدادم:

1- نیازی به توضیح نیست که یک دروازه بان خوب و مسلط به توپ های ارسالی

2- خرید یک مدافع سریع و سرزن و پا به توپ

3- فروش یک سری از از بازیکنان مثل ته یو، بارترا، و بوسکتس (توی استارت ها به راحتی جا میمونه و روی ضربات کرنر و ارسالی توان سرزنی خیلی ضعیفی داره)

4- بارسا اگر بخواد مستقیم تر بازی کنه نیاز داره یک بازیکن سریع کار انتقال به حمله رو از خط دفاع به عهده بگیره. بوسکتس از عهده ی این مسئله برنمیاد.

در کل من اصلا امیدوار نیستم این فصل جامی بگیریم. چون خیلی از مسائل رو باید در تیم حل کرد. مشکلاتی وجود دارند که به مرور زمان حل میشه، از بالارفتن سن بازیکنانی مثل پویول و ژاوی گرفته تا معضل خط دفاع و دروازه و خط حمله و ....

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اگر که من مسئول فنی تیم بودم این کار ها رو انجام میدادم:

1- نیازی به توضیح نیست که یک دروازه بان خوب و مسلط به توپ های ارسالی

2- خرید یک مدافع سریع و سرزن و پا به توپ

3- فروش یک سری از از بازیکنان مثل ته یو، بارترا، و بوسکتس (توی استارت ها به راحتی جا میمونه و روی ضربات کرنر و ارسالی توان سرزنی خیلی ضعیفی داره)

4- بارسا اگر بخواد مستقیم تر بازی کنه نیاز داره یک بازیکن سریع کار انتقال به حمله رو از خط دفاع به عهده بگیره. بوسکتس از عهده ی این مسئله برنمیاد.

در کل من اصلا امیدوار نیستم این فصل جامی بگیریم. چون خیلی از مسائل رو باید در تیم حل کرد. مشکلاتی وجود دارند که به مرور زمان حل میشه، از بالارفتن سن بازیکنانی مثل پویول و ژاوی گرفته تا معضل خط دفاع و دروازه و خط حمله و ....
یادتونه درمورد مارتینز و بوسکتس چیزایی گفتم شما از بوسکتس دفاع کردید و گفتید تکه؟:دی
مشکل بارسا اینه که الکسیس و نیمار (دوتا خریدشون) اصلا بازیکنایی نیستن که بتونن کناره زمین بازی کنن و در واقع باید وسط بازی کنن!
در کناره زمین نیاز به بازیکنای سرعتی (کمی قدرت بدنیشون بالا باشه بد نیست) دارن، این بازیکنایی که میبینم دارن کناره استفاده میکنن اصلا شرایطشو ندارن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یادتونه درمورد مارتینز و بوسکتس چیزایی گفتم شما از بوسکتس دفاع کردید و گفتید تکه؟:دی
مشکل بارسا اینه که الکسیس و نیمار (دوتا خریدشون) اصلا بازیکنایی نیستن که بتونن کناره زمین بازی کنن و در واقع باید وسط بازی کنن!
در کناره زمین نیاز به بازیکنای سرعتی (کمی قدرت بدنیشون بالا باشه بد نیست) دارن، این بازیکنایی که میبینم دارن کناره استفاده میکنن اصلا شرایطشو ندارن!

بوسکتس برای اون سیستم تیکی تاکای زمان گواردیولا و تیتو یه مهره غیر قابل انکار بود. منتها سیستم بازی این تاتا با سیستم بازی قبلی فرق داره.

مشکل اصلی ما خط دفاع هست. والدز امروز اشتباه داشت اما تو چند تا بازی اخیر یه بازیکن موثر بوده. اگه مشکل خط دفاعی و هافبک دفاعی حل شه تیم بهتر بازی میکنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

از نظر قابلیت های فردی توی اون پست بازیکنی مثل بوسکتس رو سراغ داری که چنین کنترل توپی داشته باشه؟ هنوز دریبل های زیدانیش بخشی از تیتراژ های برنامه های ورزشیه! من هنوزم سر اون حرفم هستم اما الان اون ویژگی های خاص بوسکتس به کار بارسا نمیاد چون بارسا نمیخواد مثل قبل تیکی تاکا بازی کنه.

بخواد هم ابزارش رو نداره، بازیکن ها پا به سن گذاشتند و تیم های مقابل خیلی فشرده دفاع میکنند. برای همین بارسا باید به سمت متعادل شدن پیش بره. به نحوی که مارتینز که یک هافبک دفاعیه کلاسیکه در حال حاضر میتونست از بوسکتس مفید تر باشه.

من فکر میکنم بارسا حتی میتونه برخی از ستاره هاش رو هم بفروشه. از ژاوی گرفته تا اینیستا و بوسکتس. هر 3 این بازیکن توان شرکت در امور دفاعی رو ندارند و توی ضد حمله جا میمونن

پ.ن:

در مورد الکسیس و نیمار، تا حدی حق با شماست، اما شما نوع دفاع تیم های روبروی بارسا رو با چندسال پیش مقایسه کن، خیلی وقته که گل هایی رو ندیدیم که بازیکنان بارسا با پاس توی عمق از پشت محوطه ی جریمه صاحب توپ بشن و گل بزنن.

یه مطلبی رو باید قبول کرد که در تمام دنیای فوتبال فقط در برابر بارسا اینگونه فشرده و با این تعداد بازیکن دفاع میکنند.

خرید نیمار تا الان عالی بوده. تاثیرگذار و از خود گذشته.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
به نظر من بارسا با خرید ماسکرانو بزرگترین ضربه رو هم به خودش و هم به لیورپول زد!(لیورپول هنوزم نتونسته جای خالیشو کاملا تو ترکیب پر بکنه!!!)اگه اون موقع دنیل اگر رو به جای مساکرانو خریده بود الان راحت 2 3 تا قهرمانی بیشتر داشتیم خدایی...
اخه من نمیدونم چرا اینکارو میکنن!آدم دردشو به کی بگه!!!؟عزیز من میانگین قدی تیم به حد کافی پایینه،روی هر ضربه کرنر و ضربه ازاد و سانتر من اینجا قلبم از دهم میاد بیرون ولی این مربی و مدیرعامل چرا عین خیالشون نیست و چجوری این صحنه ها رو میتونن نگاه کنن واسه من جای سواله!!!یعنی به چی این تیم روی بازی هوایی دل میبندن!؟
اخه تو تیمی که اینقدر میانگین قدیش پایینه و هر سال هم از این مساله ضربه خوردیم چرا ماسکرانوی کوتاه قامت باید دفاع وسط تیم باشه!لاقل اینجا هم یه بازیکن قد بلند بگیرین 3 تا سر زن داشته باشیم تو تیم تا اینقدر راحت و اماتور گل نخوریم!
ماسکرانو درسته بازیکن خیلی خوبیه ولی از اولم اومدنش به بارسا اشتباه بود،پپ با چه هدفی خریدش معلوم نشد!
از یه طرف حیفه همچین بازیکنی رو نیمکت بشینه از طرف دیگه هم وقتی تو ترکیبه میانگین قدی دفاع هم میاد پایین و فقط یه علی دایی تو تیم حریف لازمه تا لولمون کنه!
خدایی حاضرم یه مدافع 195 سانتی 5 میلیونی بخریم ولی ماسکرانو تو دفاع وسط بازی نکنه...
مدافعی که نتونه یه پاس سالم بده ولی روی توپهای بلند خط دفاعمون تضمین بشه!اعصابم خیلی از دست مسئولای بارسا خورده،خیلی...
ببخشید اگه زیاده روی کردم...:heart:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
از نظر قابلیت های فردی توی اون پست بازیکنی مثل بوسکتس رو سراغ داری که چنین کنترل توپی داشته باشه؟ هنوز دریبل های زیدانیش بخشی از تیتراژ های برنامه های ورزشیه! من هنوزم سر اون حرفم هستم اما الان اون ویژگی های خاص بوسکتس به کار بارسا نمیاد چون بارسا نمیخواد مثل قبل تیکی تاکا بازی کنه.

بخواد هم ابزارش رو نداره، بازیکن ها پا به سن گذاشتند و تیم های مقابل خیلی فشرده دفاع میکنند. برای همین بارسا باید به سمت متعادل شدن پیش بره. به نحوی که مارتینز که یک هافبک دفاعیه کلاسیکه در حال حاضر میتونست از بوسکتس مفید تر باشه.

من فکر میکنم بارسا حتی میتونه برخی از ستاره هاش رو هم بفروشه. از ژاوی گرفته تا اینیستا و بوسکتس. هر 3 این بازیکن توان شرکت در امور دفاعی رو ندارند و توی ضد حمله جا میمونن

پ.ن:

در مورد الکسیس و نیمار، تا حدی حق با شماست، اما شما نوع دفاع تیم های روبروی بارسا رو با چندسال پیش مقایسه کن، خیلی وقته که گل هایی رو ندیدیم که بازیکنان بارسا با پاس توی عمق از پشت محوطه ی جریمه صاحب توپ بشن و گل بزنن.

یه مطلبی رو باید قبول کرد که در تمام دنیای فوتبال فقط در برابر بارسا اینگونه فشرده و با این تعداد بازیکن دفاع میکنند.

خرید نیمار تا الان عالی بوده. تاثیرگذار و از خود گذشته.
بازیکنی مثه بوسکتس تقریبا هافبک دفاعی نیست (برای بدست آوردن توپ نمیجنگه)
بهترین مثال میتونه روی کین باشه (هافبک مرکزی نه دفاعی) (از نظر کارای دفاعی از بوسکتس هم بهتر بود :دی)
تیموشوک هم بد نبود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازیکنی مثه بوسکتس تقریبا هافبک دفاعی نیست (برای بدست آوردن توپ نمیجنگه)
بهترین مثال میتونه روی کین باشه (هافبک مرکزی نه دفاعی) (از نظر کارای دفاعی از بوسکتس هم بهتر بود :دی)
تیموشوک هم بد نبود

برای همین منظور بودش که من بوسکتس رو مدرن و نوین خطاب کردم و مارتینز رو کلاسیک.

در نهایت این بارسا پس از 6 سال نیاز به تغییراتی بنیادین داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب کار رئال هم با ویارئال به تساوی 2 2 رسید.

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:eek: ماشالله داور احسنت چیزی نگم بهتره .فقط اینو بگم واسه هردو بود اشتباهات داوری
امروز بازی بارسا به دلم ننشست . بد بودیم انصافا
لئو مسی افتضاح بود .خیلی لو میداد تکی رو بی مورد و بی حد
نئمار هم خوب بود ولی یکمی از خودگذشتگیش بگذره بهتره .راحت سر اون صحنه که مسی بهش پاس داد با گل میزد که دوباره پاس داد به مسی بیخیال عمو
الکسیس سانچز دمش گرم خیلی حال میکنم باهاش با اینکه خیلی کم بازی کرد گل زد اون چه گلی:D
دفاع چند صحنه خوب بود ولی بقیش رو موتورش خاموش شد و دیگه بد بازی کردن .نمیدونم مسئولان چی فکر کردن که دفاع نخریدن؟.چشم امیدمون به پویوله بدجور منتظرشم بدجور
بحث بوسکتس شد دیگه بی انصافی نکنید .خدایش یکی از بهترینهاست و خیلی مفید واسه بارسا خیلی عالی بازی میکنه مخصوصا قدرت حفظ توپش خیلی عالیه خیلی بزن به تخته بارسا بهش احتیاج داره و یه نعمته واسه بارسا
سال دیگه باید بارسا صدرصد نیرو باید تزریق کنه چون واقعا" لازمه
شبتون خوش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کلا از داوری حال نکردم همون اوایل بابازیکن سویا رو اخراج میکرد الان با اختلاف زیاد میبردیم

اینم خلاصه بازی بارسا سویا

3-2

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
1.نیمار و فابرگاس توی بهترین سطحشون هستن
2.مسی خسته بود ، بازی بعدی درست میشه
3.داوری به ضرر هردوطرف بود ، هرچند عادل خودشو جر داد که بگه داوری با بارسا بود و مسی و نیمار اختلاف دارن !

و اما ، من نمیدونم توی کدوم سطح حرفه ای فوتبال ، توی کدوم لیگ معتبر یه دروازبان اینجوری کرنر هدیه میده به حریف ! تازه منتشو میکشن که بمونه ! والدز از اولش در سطح بارسا نبود ، ماهی دوسه تا سیو درست و حسابی داره :| شایعه شده بود قراره بره چلسی ، الان من هر دو دیقه یه بار سایت چلسی رو رفرش میکنم یه خبر رسمی بیاد دستم که چند نفر از طرفدارای چلسی از شدت غم و ماتم به دیار باقی شتافتند :|
رو چه حسابی دفاع نمیخوایم !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ مارتینو ندید چطوری به بایرن باختیم؟؟؟ واقعا روی سن پویول میشه حساب کرد؟؟
با این وضع دفاع مطمئن باشید توی اولین مرحله حذفی ucl اگه به یه تیم درجه دو بخوریم حذف میشیم!
این تیم شده مسی و نیمار و فابرگاس و اینیستا خودشونو جر میدن تا تیم گل بزنه ، اونطرف پیکه و ماسکرانو و والدز همه زحماتو به باد میدن
حالا که اینجوریه از بارسا B مهاجم بیاریم ، دفاع و دروازبان که کار اصلیشونو انجام میدن ( به باد دادن زحمات مهاجما ) ، حداقل مهاجمای اصلیمون خسته نمیشن !
ژانویه میخوان دفاع بخرن !!! از اروپا اگه بخرن که نمیتونن توی ucl استفاده کنن !

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
عملکرد والدز تو این فصل و فصل قبل رو بدون پیش داوری مرور کنید متوجه می شید که والدز یه تنه بار دفاعی تیم را با وجود بدترین خط دفاعی تاریخ بارسا بدوش می کشه. غیر از نویر کی دو این مدت از والدز بهتر بوده!؟

خدایی چه کرد شکیرا با پیکه، سه سال پیش بهترین دفاع وسط دنیا بود، پاس های بلندش از پیرلو بهتر بود و تو سرعت کریس رونالدو هم بهش نمی رسید ولی الان در حد لیگ برتر خودمونم نیست.

نیمار تا دو سال دیگه بهترین بازیکن دنیا می شه. یکم دیگه با شرایط بارسا و اسپانیا اشنا بشه یه مسی دیگه رو هم تو تیم خواهیم داشت.

ژاوی هم داره پیر میشه و اگه بارسا می خواد با روش تیکی تاکا و توتال فوتبال ادامه بده نیاز به هافبک های دونده داره.

با این خط دفاع می شه لالیگا رو برد ولی مرحله حذفی لیگ قهرمانان کابوس وار خواهد بود. یه دو تا دفاع آمریکای جنوبی متوسط هم تو زمستون بخریم مشکل اصلی تیم حل می شه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
FC-Barcelona-Sevilla-FC-Foto-P_54384491190_54115221152_960_640.jpg

FC-BARCELONA-SEVILLA-FOTO-MANE_54384494938_54115221152_960_640.jpg

FC-BARCELONA-SEVILLA-FOTO-MANE_54384495334_54115221152_960_640.jpg

بالا