• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چرا میخان بارسا رو خراب کنن ؟؟؟
آلوز واسع چی بره

یعنی این روسل بمیره بهتره /

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
آلوز سنش رفته بالا !!!! از نظر دفاعی خیلیم بازیکن خوبی نیست با اینکه خیلی دوسش دارم ....
میتونیم روی مونتویا حساب کنیم ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آلوز سنش رفته بالا !!!! از نظر دفاعی خیلیم بازیکن خوبی نیست با اینکه خیلی دوسش دارم ....

مونتویا هم خوبه ولی الوز الان بهترین دفاعه داخل خارجه::دی

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
بهرحال برای بازیکنی که سنش بالاس باید جایگزین پیدا کنیم .... اصلا دفاع راست درست و حسابی هست که بخریم؟
گیریم که باشه ، زوبی زارتا و راسل میخرن؟:D
آدریانو فک کنم پست تخصصیش دفاع چپ باشه ولی تقریبا همه پسته هست .... اونم خوبه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آلوز در آستانه ی 31 سالگی هستش. شاید این یکی از عوامل این چنین تصمیمی باشه.

یه تیتر خبر خوندم که نمیدونم در چه حدی صحت داره، اونم مشکل در تمدید قرارداد مونتویا و بارترا هستش. فکر نکنم بشه به موندن مونتویا و بارترا هم امید داشت.

شخصا این احتمال رو میدم که جراردو مارتینو تصمیماتی رو برای آینده ی فلسفه ی تیم اول باشگاه گرفته. بخشی از این تصمیمات میتونه تغییرات تاکتیکی و تغییرات در بازیکنان باشه.

مارتینو فرصتی برای پیاده کردن ایده هاش در تعطیلات تابستان نداشت و احتمال میدم این فصل یه مرحله ی گذار برای بارسا باشه و فصل آینده شاهد پیاده شدن تفکرات تاتا باشیم.

من از دلسوزی و انگیزش کنار زمین لذت میبرم. واقعا از اون کاراکتر های جذاب کنار زمینه :).

من حاضرم بارسا 2 فصل اصلا جام نگیره اما فصول بعدش دوباره سی ال رو با قدرت ببره و بازم تاریخ فوتبال اروپا رو تحت شُک قرار بده طوری که هیچ وقت از اذهان پاک نشه و بشه سالها مثل خاطرات خوش ازش یاد کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

چرا بازم تا دو سه سالی میتونه دووم بیاره
چقد زود سنش رفت بالا بهش نمیخوره:دی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
68 درصد بازیکنان بارسا در فصل 2013/14 از لاماسیا کار خود را آغاز کرده اند

به گزارش وبسایت رسمی بارسا,17 بازیکن از 25 بازیکن حاضر در تیم اول بارسا در فصل جاری از لاماسیا به تیم اضافه شده اند. سرگی روبرتو,اویر,کریستین تیو و اسحاق کوئنکا آخرین بازیکنانی هستند که از لاماسیا به تیم اول بارسا رسیده اند

در نمودار زیر آمار بازیکنان لاماسیایی بارسا در فصول اخیر را ملاحضه میکنید.برای فصل پیش رو 68 درصد از بازیکنان 25-17 ساله هستند که این موضوع خبر خوبی برای بارسا هست که میتواند اینده بارسا را درخشان سازد

Gr_fic_jugadors_planter.v1378380678.jpg

==============================================

ترمیم چمن نیوکمپ,برنامه بارسا در تعطیلات لالیگا

2013-09-06_FEINES_NOVA_GESPA_CAMP_NOU_-_005.v1378463093.JPG

کار بر روی چمن نیوکمپ از امروز آغاز شد و 8 هزار متر مربع چمن جدید تا پایان ماه سپتامبر روی نیوکمپ کاشته خواهد خواهد شد.این کار را رانندگان 24 بلدزور همراه با بیل مکانیکی متصل به آن انجام خواهند داد

همچنین ترمیم لوله های سیستم گرمایشی خاک نیز در اولویت کاری باشگاه قرار دارد ...

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057

بهرحال برای بازیکنی که سنش بالاس باید جایگزین پیدا کنیم .... اصلا دفاع راست درست و حسابی هست که بخریم؟
گیریم که باشه ، زوبی زارتا و راسل میخرن؟:D
آدریانو فک کنم پست تخصصیش دفاع چپ باشه ولی تقریبا همه پسته هست .... اونم خوبه

ممد جفت پا میام تو حلقتااااااااااا..............
(165).gif

----------------------------------------------

کاری به سن ندارم ولی تا موقعی افت نکرده(همه ی بازیکن ها توی یه مقطعی افت می کنن)بود کریستیانو رو نالدو حتی ویبره نمی تونست توی سمت چپ تیم رئال بره و گلایی که زده بود یا از اون سمت بود و یا اینکه باضربه سر.......

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
ممد جفت پا میام تو حلقتااااااااااا..............
(165).gif

----------------------------------------------

کاری به سن ندارم ولی تا موقعی افت نکرده(همه ی بازیکن ها توی یه مقطعی افت می کنن)بود کریستیانو رو نالدو حتی ویبره نمی تونست توی سمت چپ تیم رئال بره و گلایی که زده بود یا از اون سمت بود و یا اینکه باضربه سر.......

:D
آلوز به نظرم از نظر دفاعی خیلی بد هست
یه بار گل داوید ویا به بارسا رو ببینید ، ویا خیلی راحت از آلوز فرار میکنه و آلوز بدون هیچ عکس العملی راهشو میره ... !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مجيد جلالي سرمربي موفّق و محبوب تراکتور، در فصل آخري که هدايت فولاد را بر عهده داشت براي پيدا کردن چند بازيکن خوب برزيلي، راهي اين کشور شد.

او چندي پيش در نشستي که با دوستانش در تبريز داشت، به مرور خاطراتش از فوتبال پرداخت، و يکي از بهترين خاطرات خود را سفر به برزيل و اتفاق جالبي که برايش افتاد، تشريح کرد.
جلالي در جمع دوستانش گفت: « روز دومي که به برزيل رفته بودم راهي تمرينات تيم "سانتوس" شدم و به همراه مدير برنامه اي که از طرف اين باشگاه معرفي شده بود، از نزديک تمرينات اين تيم را زير نظر گرفتم.
دقيقا 10 دقيقه از شروع تمرين گذشته بود، يکي از بازيکنان سانتوس را که موهايش را سيخ کرده بود، به مدير برنامه، نشان دادم و گفتم: با اينکه مي خواستيم تنها 250 هزار دلار براي جذب بازيکن هزينه کنيم ولي حاضريم براي اين بازيکن که موهايش را سيخ کرده 500 هزار دلار بپردازيم!!
اما واکنش اين مديربرنامه طوري بود که بلافاصله تمرين را ترک کردم و خجالت کشيدم بيشتر از اين درتمرين سانتوس حضور داشته باشم.»
وقتي دوستان جلالي اصرار کردند نام آن بازيکن را بگويد، جلالي با خنده گفت: « نيمار، بازيکن فعلي بارسلونا چشم من را گرفته بود که مدير برنامه فوق با طعنه به من گفت: اين قيمتش 55 ميليون يورو است نه 500 هزار دلار! و رئال و بارسا دنبالش هستند!»

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
:D
آلوز به نظرم از نظر دفاعی خیلی بد هست
یه بار گل داوید ویا به بارسا رو ببینید ، ویا خیلی راحت از آلوز فرار میکنه و آلوز بدون هیچ عکس العملی راهشو میره ... !!

شما هنوز نمیدونید که الوز میخاست به ویا حل بده وبهش بگه تو میتوانی ستاره باشی:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمار در حال ریکاوری :دی

این مارو کشت با اینستاگرامش :D

Dani-Alves-recibiendo-un-masaj_54381017841_51356729138_352_256.jpg

تاتا در نیوولز:

El-Tata-se-fotografio-con-los-_54381197416_51356729138_352_256.jpg

بانک متحد عربی شریک مالی جدید بارسا

United-Arab-Bank.jpg

timthumb.php

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]نيمار: مسي از همه بهتر است[/h]
[h=2] ستاره برزيلي بارسلونا بار ديگر به ستايش از ليونل مسي پرداخت و او را فراتر از ديگر ستارگان مستطيل سبز دانست.[/h]
00945608.jpg

برزيلي‌ها اميد زيادي به نيمار دارند. آنها بي‌صبرانه در انتظارند نيمار به سلطه مسي بر فوتبال جهان پايان دهد و به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شود اما خود نيمار معتقد است که فاصله او با مسي بسيار زياد است: "مسي بهتر از همه است. او چهار بار به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شده و در تکاپو براي پنجمين توپ طلاي خود است."

به گزارش ايسنا ، نيمار سرانجام پس از کش‌وقوس‌هاي زياد از سانتوس جدا شد و به بارسلونا پيوست اما هنوز با نيمار سانتوس فاصله زيادي دارد. او البته در بيشتر بازي‌هاي تيم تازه‌اش به عنوان بازيکن جايگزين به ميدان رفته با اين حال از حضور در بارسلونا راضي و خوشحال است: "از حضور در بارسلونا بسيار خوشحالم. شهر بارسلون را دوست دارم و در اين شهر احساس راحتي مي‌کنم. فضايي که در اينجا وجود دارد بي‌نظير است. در اينجا همه چيز فراهم است."

نيمار در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال برزيل برابر استراليا به ميدان رفت و بازي زيبايي را به نمايش گذاشت. در اين ديدار شاگردان اسکولاري موفق شدند با 6 گل نماينده آسيا را در هم بکوبند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
روسل:‌ کاسیاس به بارسلونا نمی‌آید چون نماد رئال‌ است

رئیس باشگاه بارسلونا با رد شایعات درباره پیوستن ایکر کاسیاس به بارسا می‌گوید این اتفاق رخ نخواهد داد، زیرا او سمبل باشگاه رئال‌مادرید است.

5460c4ee5f9847f4076f609166e1ebcc_XL.jpg

ساندرو روسل در گفت‌وگو با شبکه کاتالان درباره به خدمت گرفتن نیمار و پیوستن ایکر کاسیاس به بارسلونا به صحبت پرداخت. او درباره به خدمت گرفتن نیمار
گفت:‌ رئال‌ تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن نیمار کرد و خیلی دوست داشت تا این مهاجم برزیلی را به مادرید ببرد. زمانی که با پدر نیمار درباره پیوستن این بازیکن به بارسلونا صحبت می‌کردم، این بازیکن برزیلی معاینات پزشکی خود را نیز با باشگاه رئال‌مادرید انجام داده بود اما در نهایت موفق شدیم این بازیکن را به بارسلونا بیاوریم. باشگاه رئال‌مادرید حتی زمانی که داشتیم با نیمار قرارداد می‌بستیم، باز هم تلاشش را برای به خدمت گرفتن او ادامه داد و به مکاتبه با باشگاه سانتوس پرداخت.

رئیس باشگاه بارسلونا درباره به خدمت گرفتن دروازه‌بان نیمکت‌نشین رئال‌مادرید گفت: کاسیاس به بارسلونا نخواهد آمد زیرا سمبل باشگاه رئال‌مادرید است. همان‌طور که ژاوی سمبل تیم ماست.

براساس گزارش ایسنا، روسل در پایان درباره رفتن ژوزه مورینیو از لیگا گفت:‌ از زمانی که ژوزه مورینیو از رئال‌مادرید رفته است، تنش بین دو باشگاه کاهش یافته اما باید قبول کنیم که نشست‌های مطبوعاتی مورینیو خیلی سرگرم‌ کننده بود. در دیدار نهایی سوپر‌جام اروپا بین چلسی و بایرن‌مونیخ هوادار بایرن بودم زیرا پپ گوآردیولا بهترین مربی تاریخ است.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امروز تولد 26 سالگی الکس سانگ بازیکن آرام و بی حاشیه ی بارساست.

تولدش مبارک

timthumb.php

خبر خوب: بازگشت تیتو به بارسلونا هستش، بنظر میرسه که درمانش موفق بوده و برای دیدن بازی آدریا فرزندش که در تیم های پایه ی بارسا بازی میکنه به این سفر اومده.

Tito-Vilanova-junto-a-su-mujer_54380167164_51356729138_352_256.jpg

به گفته راسل،تلاش مجدد بارسا برای خرید لوییز در زمستان

بارسلونا برای باری دیگر برای خرید این مدافع برزیلی از چلسی اقدام خواهد کرد و پیشنهادی جدید برای این بازیکن در نقل و انتقالات ژانویه ارائه خواهد داد.

top.jpg

به گفته دیلی استار،ساندرو راسل بر این باور است که برای مربی باید گزینه های بیشتری فراهم کرد و خرید داوید لوییز از هر نظر به سود آبی اناری ها خواهد بود.همچنین گفته می شود که مبلغی که بارسا برای پیشنهاد بعدی در نظر گرفته است 35 میلیون پوند می باشد.

راسل در طی مصاحبه ای درباره این موضوع این چنین گفته است:

"بارسلونا نباید طوری بازی کند که دست مربی بسته باشد.خرید لوییز از نظر تاکتیکی و از هر نظری سودمند است.در ژانویه خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد."

گفتنی است به نظر می رسد که بایرن مونیخ نیز در نقل و انتقالات نیم فصل برای خرید این مدافع 26 ساله اقدام خواهد کرد.

( بنظرم غیر ممکن هستش، چون اولا که خریدش توی اون زمان به هیچ کاریمون نمیاد و نمیتونیم توی چمپیونز لیگ ازش استفاده کنیم، از طرفی مورینیو به سختی مهره های دفاعی تیمش رو از دست میده، اونم تحت فشار بازی های جزیره و چمپیونز لیگ علاقه نداره نیمکتش تضعیف بشه.)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داوید لوییز اگه اومدنی بود الان پیراهن بارسا رو به تن داشت:)
با این سیاست های گند روسل بعید میدونم بتونیم حالا ها یه مدافع خوب بگیریم

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داوید لوییز اگه اومدنی بود الان پیراهن بارسا رو به تن داشت:)
با این سیاست های گند روسل بعید میدونم بتونیم حالا ها یه مدافع خوب بگیریم

فکر کنم آخر این فصل شایدم زمستان، انتخابات ریاست باشگاه باشه. بعید نیست بعد از شاهکار های تیم مدیریتش در فصل گذشته و این فصل (البته بغیر از موفقیت مسائل مالی) با مشکلات زیادی در انتخاب مجدد روبرو بشه برای همین منظور هم طبق معمول روش های انتخابات روسای باشگاه در اسپانیا وعده و وعید خرید بازیکن بده.

شخصا این صحبت رو یک ترفند انتخاباتی میدونم.

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
پیج رسمی کاپیتان:

Feliç Diada de Catalunya a tothom!!

ترجمش:
Happy national day of Catalonia to everyone!!

منم این روز خجسته رو به همه دوستان بارسایی تبریک میگم.
احتمالا یه چیزی تو مایه 22 بهمن خودمونه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پیج رسمی کاپیتان:

Feliç Diada de Catalunya a tothom!!

ترجمش:
Happy national day of Catalonia to everyone!!

منم این روز خجسته رو به همه دوستان بارسایی تبریک میگم.
احتمالا یه چیزی تو مایه 22 بهمن خودمونه

La-representacion-del-FC-Barce_54381294701_54115221152_960_640.jpg

La-representacion-del-FC-Barce_54382302579_54115221157_400_640.jpg

La-representacion-del-FC-Barce_54382302569_54115221152_960_640.jpg

La-representacion-de-la-UFEC-y_54382302559_54115221157_400_640.jpg

بزنم به تخته این کوه عضله کاپیتان ماست که داره آماده بازی میشه ...

100913_ENTRENOFCB_VIC_7058-Optimized.v1378825528.JPG

.

بالا