• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه اینیستا برای تمدید خواستار دستمزد سالانه ی 17 میلیون یورو شده.

بنظرم مبلغ بسیار گزاف هستش و اینیستا با تمام کیفیتی که داره ارزش پرداخت چنین مبلغی برای هر سال رو نداره:hmm:

این چنین مبالغی برای محوری ترین بازیکن تیم پرداخت میشه نه بازیکن شماره 2 یا 3 یا 4 تیم. مخصوصا اینکه اینیستا در یک فصل اخیر اصلا درخشان ظاهر نشده و اون طراوت گذشته رو نداره. شرایط سنیش هم به گونه ای هست که در آستانه ی 30 سالگی قرار داره.
در این بین منچستر سیتی و یونایتد پروسه ی تمدید قرارداد اینیستا رو به دقت زیر نظر گرفتند که در صورت بروز هر نو مشکل اقدام به جذب اون کنند.

من خودم رو یک بارسایی میدونم اما بخاطر آینده ی بارسا و شرایط مالیش که کمک میکنه آینده ی بهتری داشته باشه مناسب تره که بازیکن های پا به سن گذاشته ی تیم با یک خداحافظی پرشکوه از تیم جدا بشن و به باشگاه های دیگه بپیوندند.

پویول 34 سال، ژاوی 33 سال، اینیستا 30 سال، والدس 31 سال. این 4 بازیکن حداقل حدود 11 سال هستش که در بالاترین سطح ممکن بازی میکنند. برای بارسا هم تکرار نشدنی هستند اما مارادونا 35 ساله هیچ وقت مثل مارادونای 25 ساله نبود و نشد و خیلی از ستارگان دیگه ی فوتبال دنیا. مثل ماهیت مرگ باید پذیرفت که هر اومدنی رفتی هم در پی خودش داره. امیدوارم این روسل "بـــــــــوق" بخاطر رای گیری امسال حاضر نشه از جیب باشگاه هزینه های سنگینی انجام بده.

حتی در آینده ی نچندان دور میشه به فروش مسی هم فکر کرد. فلسفه ی باشگاه باید جاری باشه و بازیکنان در خدمت باشگاه نه اینکه باشگاه در خدمت بازیکنان.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
17 میلیون یورو؟ اینیستا بازیکن قابلیه اما این رقم خیلی تنده همونطور که محمد جان گفت سنش بالا رفته و مثه یکی دو سال پیش تو اوج نیس
خدا میدونه تا سال دیگه چقدر افت کنه .... در هر صورت امیدوارم این کار باعث رفتنش از بارسا نشه و کار هر چه زودتر تموم بشه:)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
بعیده این اخبار صحت داشته باشه اونم اینیستا:D
به هر حال امیدوارم خبر شایعه باشه و بزودی با باشگاه به توافق برسه

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مسی 13.5 میگیره اونوقت اینیستا 17؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصن با عقل جور در نمیاد

مسی 12 یا 12.5 میگیره

چند وقت بعد هم مسی میخواد 19 تا بشه بعد ژاوی بعد پیکه و مثل دومینو همه ی بازیکنا درخواست افزایش دستمزد میکنن.

بخاطر بعضیا که از کیسه ی خلیفه ی مردم اسپانیا میبخشن

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542
مسی 12 یا 12.5 میگیره

چند وقت بعد هم مسی میخواد 19 تا بشه بعد ژاوی بعد پیکه و مثل دومینو همه ی بازیکنا درخواست افزایش دستمزد میکنن.

بخاطر بعضیا که از کیسه ی خلیفه ی مردم اسپانیا میبخشن

بابا انصافا حق مسی اینه که از همه کمتر بگیره یا بیشتر ؟؟؟؟؟؟؟
چرا مسی کمتر از کریس وبیل دستمزد میگیره////
تو رده بندی ماشین که 9/با138 هزار پوند فک کنم /

1- کريستيانو رونالدو بوگاتي‌ويرون 720 هزار‌پوند

2- الحاجي ديوف مرسدس مک‌لارن 420 هزارپوند

3- ديويد بکام رولز رويس 350 هزار پوند

4- اوبافمي مارتينز لامبورگيني 250 ميليون پوند

5- فرانک‌ لمپارد فراري 197 هزار پوند

6- جرمين پنات کروم آستون 170 هزار‌پوند

7- وين روني آستون مارتين 150 هزار پوند

8- ديديه دروگبا مرسدس اس ال 147 ميليون پوند

9- ليونل مسي فراري 138 هزار پوند

10 - ناني لامبورگيني 137 هزار‌پوند

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542
[h=1]کاناوارو: مسي کمي از رونالدو بهتر است[/h]
[h=2] مدافع پيشين رئال‌مادريد سوپراستار آرژانتيني بارسلونا را بهترين بازيکن حال حاضر جهان مي‌داند.[/h]
00014717.jpg

با وجود اينکه هم ليونل مسي براي بارسلونا و هم کريستيانو رونالدو براي رئال در شروع فصل جديد ليگ قهرمانان اروپا هت‌تريک کردند ولي مدافع پيشين کهکشاني‌ها ستاره‌ بارسلونا را کمي بهتر از رونالدو مي‌داند.

به گزارش تسنيم،فابيو کاناوار، مدافع پيشين تيم ملي فوتبال ايتاليا در خصوص اينکه الگوي ورزشي‌اش چه کسي بوده، گفت: در دوران حرفه‌اي‌ام ديه‌گو مارادونا بيشترين تاثير را روي من گذاشته است. بازيکن ديگري که خيلي مورد علاقه‌ام بود رونالدو برزيلي بود که به نظرم حتي مي‌تواند بهترين بازيکن تاريخ فوتبال لقب بگيرد.

مدافع پيشين يوونتوس و رئال‌مادريد در خصوص بهترين بازيکن حال حاضر جهان اظهار داشت: مسي و رونالدو هر دو بازيکنان استثنايي و فوق‌العاده‌اي هستند ولي در حال حاضر ليونل 25 ساله کمي بهتر است.

اين مدافع بازنشسته در خصوص مدافع مورد علاقه‌اش تصريح کرد: نوع بازي تياگو سيلوا را خيلي دوست دارم. او نه تنها از لحاظ تکنيکي مهارت بالايي دارد بلکه از قدرت بدني بالايي هم برخوردار است و همين او را در حال حاضر در زمره بهترين مدافعان مياني جهان قرار داده است.

کاناوارو که در در سال 2011 کفش‌هاي خودش را آويخت در حال حاضر به عنوان کمک‌مربي در الاهلي امارات مشغول فعاليت است و يکي از گزينه‌هاي هدايت تيم ملي ايتاليا در آينده به شمار مي‌رود.

وي در اين خصوص عنوان کرد: باعث خوشحالي و افتخارم است که نام من را در اين فهرست قرار داده‌اند ولي در حال حاضر نمي‌توانم در اين خصوص اظهار نظري داشته باشم زيرا تصميم‌گيري در اين باره به من مربوط نمي‌شود. با اين اوصاف اگر روزي به عنوان سرمربيگري آتزوري انتخاب شوم باعث افتخارم است. مدت زيادي نيست که به حرفه مربيگري روي آورده‌ام و هنوز چيزهاي زيادي است که بايد بياموزم.

کاناوارو 40 ساله در دوران بازيگري‌اش براي تيم‌هاي مطرحي همچون اينتر، يوونتوس و رئال‌مادريد بازي کرد و 107 بازي ملي در کارنامه‌اش به ثبت رساند. او در جام‌جهاني 2006 کاپيتان ايتاليا بود و يک سال بعد هم جايزه بهترين بازيکن جهان را به خود اختصاص داد.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بابا انصافا حق مسی اینه که از همه کمتر بگیره یا بیشتر ؟؟؟؟؟؟؟
چرا مسی کمتر از کریس وبیل دستمزد میگیره////
تو رده بندی ماشین که 9/با138 هزار پوند فک کنم /

1- کريستيانو رونالدو بوگاتي‌ويرون 720 هزار‌پوند

2- الحاجي ديوف مرسدس مک‌لارن 420 هزارپوند

3- ديويد بکام رولز رويس 350 هزار پوند

4- اوبافمي مارتينز لامبورگيني 250 ميليون پوند

5- فرانک‌ لمپارد فراري 197 هزار پوند

6- جرمين پنات کروم آستون 170 هزار‌پوند

7- وين روني آستون مارتين 150 هزار پوند

8- ديديه دروگبا مرسدس اس ال 147 ميليون پوند

9- ليونل مسي فراري 138 هزار پوند

10 - ناني لامبورگيني 137 هزار‌پوند
بوگاتی فکر کنم گرونتره.چیزی که من یادمه 1.5میلیون دلاره که میشه حدودا 1میلیون پوند

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از بازی و بخصوص تعویضها لذت بردیم ، این سانگ خیـــلی بد بود ، تو توپهای ساده هم مشکل داشت و تا تونست توپ لو داد ، شاید اثر بازی نکردن هست .
سیستم گردشی برای بازیکنان خیلی خوبه . باعث میشه بعضی بازیکنها نیمکتو ساب ندن و از طرفی بازیکنان اصلی هم خسته و مصدوم نشن .
تیکی تاکا که خدا بیامرزتش ، تاتا داره سیستم بازی سرعتی و استفاده از ضد حملات رو به تیم القا میکنه ولی امان از ضعف خط دفاع ...
موقعی که تیکی تاکا میکردیم فشاری روی خط دفاع نبود ولی اینطور فضا دادن به حریف اونهم با این اوضاع خط دفاعی ...

امون از موقعی که آدم بخواد کاری رو انجام بده ، از وقتی تصمیم گرفته فصل آخرش رو مثل بچه آدم دروازه بانی کنه دیگه هیچکس جلودارش نیست ...

timthumb.php

همیشه پشت اینجور بازیهای والدز یه سوتی بدی بوده ، منتظر باشید :دی

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس از مصاحبه های برخی بازیکنان بارسا در مورد تغییر تاکتیکی و کنار گذاشتن تیکی تاکا و ابراز تمایلشون نسبت به این مطلب اینبار نوبت به مونتویا رسید:

ما میدانستیم که مصاف با رایو دیدار سختی خواهد بود.رایو تیم جنگنده ای است.آنها حریفان را در طول بازی تحت فشار میگذارند.

ما وظیفه ی خود را انجام دادیم و در همان سطح همیشگی خود ظاهر شدیم.ما به پیروزی رسیدیم و این مهمترین نکته است و باید این روند را ادامه دهیم.این نتیجه به ما روحیه و آرامش بیشتری میدهد.

زمین بازی در وضعیت مناسبی نبود و در ارسال پاسهای بلند مشکل ساز بود.

و در پایان:

فلسفه و روش بارسا همان است ولی برای به ثمر رساندن یک گل لازم نیست حتما 20 پاس رد و بدل شود.گاهی با دادن 4 یا 5 پاس سالم میتوان موقعیت خلق کرد.

قرار گرفتن در ترکیب اصلی خیلی لذت بخش است.من تمام تلاشم را بکار میگیرم تا از تک تک دقایقی که برای بازی نصیبم میشود بهترین استفاده را بکنم.

محسن جان من شکی ندارم که در ژانویه بارسا مدافع میگیره، مدافعی هم که بتونه در لیگ قهرمانان بازی کنه. تاتا شخصیت فوتبالی جالبی از خودش نشون داده، اصلا از حضورش در بارسا هیجان زده نشده و کاملا حرفه ای داره برنامه هاش رو به مرور زمان پیاده میکنه.

شاید در ژانویه دروازه بان هم بگیریم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امیدوارم تو ژانویه یه مدافع خوب بگیریم که حتی بتونه سوتی های پیکه رو هم پوشش بده:D
فعلا که والدس خیلی خوب بوده دیشب چند تا عکس العمل خیلی خوب داشت:)

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امروز روزنامه ها از علاقه ی منچستر به اینیستا نوشتند، انگار خیلی هم جدی هستند. بارسا هم تمایل نداره قرارداد اینیستا رو بصورت طولانی مدت تمدید کنه. من بی صبرانه منتظر خانه تکانی برای نسل جدیدی از بازیکنان بارسا هستم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
امروز روزنامه ها از علاقه ی منچستر به اینیستا نوشتند، انگار خیلی هم جدی هستند. بارسا هم تمایل نداره قرارداد اینیستا رو بصورت طولانی مدت تمدید کنه. من بی صبرانه منتظر خانه تکانی برای نسل جدیدی از بازیکنان بارسا هستم
آره مویس به سیستم 4-4-2 کلاسیک اعتقادی نداره و 4-2-3-1 کار میکنه تو اون پست کسی رو ندارن، از رونی استفاده میکنه که تو پخش توپ ضعیفه و هی توپو لو میده!
شنیدم تاتا هم از سیستم 4-2-3-1 و سیستم 4-1-4-1 خوشش میاد! ( وینگر راست نداره (واسه چپ نیمار خوبه) و گرنه پیادش میکرد)

بالا